خوب بفرمایید چه کار کنم ؟
و اینکه منتقل میشه یا یه جدید تحویل میدید ؟
خوب بفرمایید چه کار کنم ؟
و اینکه منتقل میشه یا یه جدید تحویل میدید ؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بله ولی کجا پرداخت کنم توی سایت کلون یا خودتون ؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستان من با صحبتی که با دوستمون کردم قرار شد که با پرداخت مابه تفاوت و با داون گرید به رم 512 و تک هسته ای شدن، سرورهام روشن بشه که سریع هم روشنش کردند و الآن با اطلاعات روش در دسترسم هست و قرار شد تا شب اون مابه تفاوت را پرداخت کنم.
بله اخه شما که اطلاعاتتون دست این آقا نبوده که از شما گرو کشی شما یه دفعه نیومدی ببینی سرورت دانه بعد میپرسی چرا میگن سرور فرمت کردیم بدون اطلاع قبلی حتی وقت ندادن ما اطلاعاتمونو بر داریم شما که خبر نداری این آقا میگه یا سرور از من بخرید یا هیچی، پولت به باد نرفته شما که به مشتریات ضرر نمیدی شما انگار این عکسو ندیدی
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/6d593eac59d1e9d61.jpg
قشنگ پستارو بخون بعد نظر بده
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 15:29
داداش شما تقاضای بی جایی نداشتی و از اون طرف ایشون هم حرف بدی نزده فقط گفته صبر کن و منم نمیدونم چند ساعت شده صبر شما یعنی چقدر صبر کردید که هنوز جواب نگرفتید .
ولی جدا از اینها اطلاعت روی سرور اصلا نباید براتون مهم باشه چون اگر حرفه ای باشید تو حرفتون خوب میدونید چه کار کنید .
موفق باشید و انشاءالله که هر چه زود تر مشکلتون بر طرف بشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)