من متوجه نمیشم در مورد متنتون با آقای پارسیان هستید یا با من!
@ آقای پارسیان سعی دارند مشکل رو حل کنند ولی دیتاسنتر به هیچی قانع نمیشه!
نمایش نسخه قابل چاپ
اقایون پارسیان و کوهی باید این مطلب از نارنجی رو بخونند
شاید براشون بد نباشه
چگونه با خودتان صحبت می کنید؟ | نارنجی
بابا اینقد بحث نکنید .خورد ک خورد .نوش جونش ...فکر میکنید میتونه بخوره ...شک نکن همین که م3 ***ا میاد به این تایپیک سر میزنه و شبا روز خواب نداره ...فکر میکنید می ارزه ...ن بخدا . بجا این حرفا پاشید برید مشهد در خونشو دوستو اشنا عربده کشی کنید .دو زار ابروشم میره .خونوادش قطعا میاند جوابگو میشن
با سلام
گفتن دوشنبه جواب می دن اینم از سه شنبه و خبری نشد.قابل توجه دوستان بگم که این ایمیل زدن به ovh هم جواب نمی ده و یه جور سرکاری هست:This is my server details:اینم پاسخ جالبشون:
IP address: 176.31.107.182
Server name: ks392941.kimsufi.com
> (active in 24-48h)
The following root account has been configured on the server:
Username: root
Password: ****
I don't have any access to to my root by previous credentials.i contacted to the administrator contact(faranetwork.ir) and they replied to send you e-mail for transfer my server to this costumer plan: NIC-Handle:MB59658-OVH to be able make backup from servers files.please read these message and transfer these server to my handle plan.
Best regards,B.Matouri
Hello,نمی دونم یا ما حالیمون نسیت چی باید بگیم یا واقعا سرکاریه! بابا اینا هرچی بشون می گی مب گن باید سرویس دهنده ات بیاد درخواست بده. من نمی دونم چرا خودشون درخواست انتقال سرویس رو به پلن ما نمی دن؟ آقا اینم از NIC-Handle:MB59658-OVH لطف کنید خودتون بگید منتقل کنن به این هندل.ما که راه به جایی نبردیم!
Thank you for your request.
For security reasons, I could not help you about the server ks392941.kimsufi.com, you should contact your provider.
Only your provider can contact us for change account for ks392941.kimsufi.com.
Best regards,
Laurent R
با تشکر
دوست عزیر من به تمامشون ایمیل زدم:
support@ovh.com
legal@ovh.net
ودرنهایت در قسمت managerv3 که باید یه هندل بسازی و درخواست پشتیبانی می دی همشون همین رو می گن.میشه شما بگین به کجا ایمیل بزنیم تا جواب بدن؟
عزیز طرف حساب ovh و kimsufi ما نیستیم ...اونا رو چه حسابی باید به ما لینک بک اپ بدن؟ در حالی که این سرور در پنل ما نیست!
اونا فقط اقای پارسیان رو میشناسند و اقای پارسیان باید برای برگردوندن سرور ها و اطلاعات اقدام کنند.برای این کار هم باید جریمه رو پرداخت کنند و مشکل رو با دیتا سنتر حل کنند.
در غیر این صورت هیچ راهی برای باز شدن سرور و گرفتن اطلاعات وجود نداره! من 10 بار از چند راه مختلف ایمیل دادم ولی هیچ سودی نداشت و جواب همش یکی بود.اینکه از کسی که سرور رو گرفتین درخواست کمک کنید!
من خودم یک سرور ازشون اول همین ماه میلادی گرفتم و سر 4 روز بسته شد که همین مشکل بود و از اون موقع دارن پول را بازگشت می زنن .
خوب شد هیچ مشتری روی این سرور نیاوردم و گر نه بدبخت می شدم .
در ضمن من تا حالا از 3 تا رسیلر خارجی OVH کمک گرفتم برای فهمیدن موضوع که دلیل بسته شدن این اکانت ها چیست و چرا ؛ هر دفعه یک چیزی می گفتن تا آخر فهمیدیم که مقداری از جریمه پرداخت شده و همش نه .
از OVH هم بخواهیم مستقیم سرویس بگیریم که نمیشه میگه حتما باید billing معتبر داشته باشید برای verify .
اینم از مشکلات ما ایرانی ها!!
هیج جا قبولمون ندارن هر روزم بدتر می شود.
HAMi جان وقتی ما پنل داریم بازم فرقی نمی کند چون Technical است و اونا روی Administrator و Billing حساب می کنند و اونا را صاحب سرور می دونن.
پس با داشتن پنل فرقی نمی کند و با میل زدن به legal@ovh.net هیچ نتیجه نمیشه گرفت چون میگن صاحب سرور شما نیستید.
بله دقیقا منظور من هم همین هست....اگر به این سادگی بود که سرور هر کسی رو میشد به نام خودمون بزنیم!!!
دیتا سنتر حساب کرده و پولی رو که سرش کلاه گذاشته شده رو به عنوان جریمه در نظر گرفته و بعد از پرداخت سرور ها رو میده!!!تنها راه همین هست.
ما خواستیم با ارامش و بدون ابرو ریزی مشکل رو حل کنیم اما اقای پارسیان (حالا چه گناه کار و چه بی گناه ) راهی برای ما باقی نذاشتند به جز اینکه از مراجع قانونی اقدام کنیم.و قطعا از این که هست بیشتر ضرر میکنند.
ماهه پیش طی تماسی که باهات داشتم حرف از دلار 1700 ای و یورو 2000 تومنی به عنوان سورس زدی و خیلی تعجب کردم
در صورتی که همه از نرخ دلار بالای 2000 تومن در ماه پیش آگاهیم
آیا همین سورس با این قیمت ارزون نبوده که مشکل ساز شده ؟
من حدودا تا 5 ماه پیش که براتون پرداخت امنجام دادم با سورس های کاملا درست و حتی افراد حقیقی در قرانسه براتون پرداخت کردم
آیا برای ما هم قرار هست که مشکل پیش بیاد چون ما براتون پرداخت با منبع درست انجام دادیم و حالا شما هکی زدید
پس ما هم مورد بازخواست قرار می گیریم؟
[QUOTE=CityKala.net;539409]من متوجه نمیشم در مورد متنتون با آقای پارسیان هستید یا با من!
@ آقای پارسیان سعی دارند مشکل رو حل کنند ولی دیتاسنتر به هیچی قانع نمیشه![ز/QUOTE]
منظورم فحش به در و دیوار هست نه به کسی
والا یکم برای دیتا سنتر سخت است قوانین توی اروپا خیلی سخت میگرن . که بگن آقا ببخشید که اشتباه کردی و پول هک شده زدی به حساب ما بیا اینم سرویس هاتون . از یک طرف به فکر ضررها که میکنن هم هستن مثلا
150 سرور باید از فردا بیکار بشه . واز طرفی هم رحم ندارن بگن این بک آب . و از طرفی هم قانع نمیشن که مشتری ها پول بدن مثلا 20 یورو که دیتا سنتر بهشون بک آب بدن اکثر دیتا سنتر این کار رو میکنن
اما نمیدونم چرا 3 روز نه آٔقای پارسیان جواب میده نه دیتا سنتر بگن تکلیف چیه اگر سرور ها تا آخرین تاریخ باز هستن که چرا از روت خارج شده ؟ اگر هم دیتا سنتر پول جریمه گرفته که چراهنوز باز هست
اگر میخوان بررسی بکنن چرا پول جریمه گرفتن و سرور رو فرمت نکردن . یا اگر خبر ناامید کننده دارن آٔقای پارسیان خوب بگن همه بریم سرکارمون (بدبختی)
دوست عزیز یعنی 2 ماه سرور شما همینجوری بوده؟؟؟ هر 2 ماه سرور شما پرداخت شما و لینک فاکتورها ارسال شده
پولی نبوده که ما بخوریم دوستان یعنی فکر میکنن با این 100 تومان 500تومان ها ما الان میلیاردر شدیم؟ اگه پولی بود که برگشت میدادیم
با تشکر از شما که در جریانید
دوست عزیز جریمه پرداخت شده....
دوست عزیز بهتون هم گفتم همین جواب رو میدن شما ایمیل رو برای من بفرستین من روی همین جواب بدم به دیتاسنتر میاد تو پنلتون این خواسته خودشون بوده!
در مورد ارز! نمیدونم چقدر بازار بورس کار کردی ! ولی اگه بلد باشی تو بازار بورس پولت رو عوض کنی با یک پول دیگه میتونی همیشه هر ارزی رو 200 تا 250 تومان پایین تر بگیری! ما هم هکی نزدیم! اگر هکی زده بودیم! که الان پول ها رو پس میدادیم اینقدر هم مصیبت نداشتیم! در مورد شما خیر مشکلی برای شما نیست
موفق و پیروز باشید دوست عزیز! حتما شماره تماستون رو برام بفرستین خودم بیام! چون ما هم اینجا مدارکی داریم! چقندر قند که نیستیم! منتظر شماره تماس شما هستم!
آقای پارسیان جواب بنده رو هم بدید لطفا خواهشا / براتون سه بار ایمیل زدم مشکلم چیه . یه سرور مجازی روی سرور که بسته شده است و هنگ کرده یا هر چی نیاز به ریست یا باز شدن دارم
اگر امکانش هست انجام بشه بگید اگر هم امیدی نیست بگید تا یک جواب درست حسابی به مشتری ها بدیم . لطفا خواهشا توضیج بدید
آخه این جوابه مرد حسابی.
20 روزه ما رو الاف کردی که چی؟
مدرک چی داری؟
غیر اینه که چند تا ایمیل دادی که درخواست شماره حساب کردی که پولرو برگشت میدم ولی بعد از 20 روز هیچی و تیکتم رو از سیستمتون حذف کردید!
من از شما شاکی هستم و پول من به حساب شما ریخته شده.
چرا ما بایستی چوب به قول خودتون ندانم کاریشما روبخوریم که البته من شک دارم و میدونم که 100 درصد دروغ میگی.
خلاصه همه چی در ... حل می شود.
?
احتمالش هست همه چیز حل بشه بتونیم سرور رو از طرف شما تمدید کنیم؟ :105:
چه دروغ بگن
چه راست
چه مدرک داشته باشن
چه نداشته باشن
مطمئن باش پیگیر کار هستند و بیکار نشستند
و اینو بگم با شکایت چیزی درست نمیشه
شما اگه بخوای از راه قانونی این مسئله رو حل کنی 1 سالی حداقل باید صبر کنی
این قدر پرونده ***ی تو این مملکت هست که پرونده آقای پارسیان بره آخر
و اینم بدون که از پلیس فتا بخاری بلند نمیشه
به هر حال اگه قصد ایشون بالا کشیدن پول شماها بود نمیومد اینجا جواب بده و اعلام حضور کنه
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!
حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
با بنده تماس بگیرید
ما که گفتیم شماره حساب بده ندادین! به قول شما بله در دادگاه ؛ سایبری یا...هر جا دوست داشتین حل میشود!
بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
آقای پارسیان چی شد پس الان مشکل چیه پول برگشت نمیدی؟ هم زنگ زدم هم ایمیل هم تیکت گفتی دوشنبه جداقل مرد باش رو حرف که زدی وایسا!
اوسگول نام پرنده است آیا ؟ :115:
ملت را اوسگول گیر آوردی
اصلا یه حرف هایی خنده داری می زنی ، سایت شما روزی 100 تا بازدید بیشتر نداره ، طبق مستندات وب گذر
اون وقت حرف از ده هزار بورو می زنی
کلا تمام سرور هایی که خریدی انقدر قیمت نداره !
کسی که ده هزار بورو نقدینگی داشته باشه ، الکسای سایتش انقدر نجومی نیست ;)
در مورد دلار هم ، شما پولت را سرمایه گذاری می کردی و آن را وقف مردم می کردی
چه انسان بزرگی :((
پس در مورد اون بورس ارز لطفا اطلاع رسانی کنید... ما هم یاد بگیریم. چون فکر میکنم راهی برای اینکه ارز رو ارزون تر از بازار تهران بگیرید نیست (ارز سالم و قانونی و تمیز).نقل قول:
اگر این حرف هایی که در مورد نحوهی پرداخت شما میزنن درست باشه شما آبروی همکاران ایرانیتون رو بردید.
کسی شماره رضا کوهی رو نداره ؟؟؟؟
این هم جواب یکی دیگه از ایمیل های من به ovh ....
وقتی درخواست دادم که سرور من رو با ip که دادم بیارن تو پنل خودم این جواب رو به من دادن....همه راه ها برگشت به خود اقای پارسیان....لطفا مشکل رو حل کنید تا به اطلاعات برسیم قبل از اینکه پاک بشه.نقل قول:
ممنون میشم توضیح کامل در مورد اینکه دیتا سنتر چی گفته بدید؟ اگر جریمه پرداخت شده پس چرا سرور رو باز نمیکنه؟مشکلش چیه؟
جناب پارسیان منم ایمیل دادم ، پیام خصوصی هم دادم لطفا پیگیری بفرمایید
اون عزيزي كه روي موبايل من اس ام اس مي فرسته بدونه من پارسايي هستم پارسيان نيستم
من سرور و پول كسي را هم بالا نكشيدم
تويي كه نمي دوني از كي سرور گرفتي بايد بري بميري