من عموم وکیل و ساکن مشهد هستند و شکایت رو هم ایشون به نیابت از من از آقای مبین پارسیان و در کل فرانتورک انجام دادن و بزودی اطلاع رسانی خواهم کرد.
پلیس فتا دنبال کار رو گرفته.
هر کی هم می خواد شکایت کنه پی ام بده تا راهنماییش کنم.
من عموم وکیل و ساکن مشهد هستند و شکایت رو هم ایشون به نیابت از من از آقای مبین پارسیان و در کل فرانتورک انجام دادن و بزودی اطلاع رسانی خواهم کرد.
پلیس فتا دنبال کار رو گرفته.
هر کی هم می خواد شکایت کنه پی ام بده تا راهنماییش کنم.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
فکر کردی اینجا اروپاست ! یه چیز بگم خیال همتونا راحت کنم .امروز از فتا زنگ زدند به من گفتن بیا .ما هم ترسون ترسون رفتیم گفتم چی شده گفت میخایم پروندتونا به جریان بندازیم گفتم من ک کاری نکردم گفتن همون شکایتی مبنی بر کلاه برداری اینترنی که سال 88/10/20 انجام دادی
گفتم یادم نیست ولی نترکید بعد 3 سال پروندما دارید تازه برسی میکنید .
اینجا پول کلاه برداری کنی کارت ندارن . فقط دست دختر تو دستت باشه باباتو در میارن ...
خارج از شوخی میگم با شکایت به جایی نمیرسید برید یا رو بدوزدید کلیه هاشو بفروشید .
یا ادرس خونشو پیدا کنید اتیش بزنید .بد یارو بیوفته دنبال شما .چون به هیچی نمیرسید حتی یه هزاری
( از یه دوستام 57 میلیون از حساب عابرش ***یدن با این که یارو شناسایی شده 2 ساله پلیس فتا (پنیر فتا) پیگیر نشده)
این دوستمون هم راست میگه از حساب خودم حدودا 1ملیون خورده ای برداشتن رفتین تهران بعد فتا و خیلی نامه بازی و کاغذ بازی و دادن پول به دولت کسی هزینه ای برگشت نزد و در حالی که طرف گرفته بودن هم پولی برگشت نزدن
کلات شکایت معنی نداره با خودشون حرف بزنین یا همون ادرس خونه شون رو دربیارین
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)