نقل قول نوشته اصلی توسط DeltaGostar نمایش پست ها
آقای پارسیان جواب بنده رو هم بدید لطفا خواهشا / براتون سه بار ایمیل زدم مشکلم چیه . یه سرور مجازی روی سرور که بسته شده است و هنگ کرده یا هر چی نیاز به ریست یا باز شدن دارم

اگر امکانش هست انجام بشه بگید اگر هم امیدی نیست بگید تا یک جواب درست حسابی به مشتری ها بدیم . لطفا خواهشا توضیج بدید
با بنده تماس بگیرید
نقل قول نوشته اصلی توسط akonews نمایش پست ها
آخه این جوابه مرد حسابی.
20 روزه ما رو الاف کردی که چی؟
مدرک چی داری؟
غیر اینه که چند تا ایمیل دادی که درخواست شماره حساب کردی که پولرو برگشت میدم ولی بعد از 20 روز هیچی و تیکتم رو از سیستمتون حذف کردید!
من از شما شاکی هستم و پول من به حساب شما ریخته شده.
چرا ما بایستی چوب به قول خودتون ندانم کاریشما روبخوریم که البته من شک دارم و میدونم که 100 درصد دروغ میگی.
خلاصه همه چی در ... حل می شود.
ما که گفتیم شماره حساب بده ندادین! به قول شما بله در دادگاه ؛ سایبری یا...هر جا دوست داشتین حل میشود!
نقل قول نوشته اصلی توسط danitfk نمایش پست ها
احتمالش هست همه چیز حل بشه بتونیم سرور رو از طرف شما تمدید کنیم؟
بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
دوست عزیز اون که بورس نیست. اون فارکس هست. پس شاید با دلار و یوروی فارکسی پرداخت می کنید شما ؟؟؟ آره یا نه؟
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!

حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!