-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad366
یه سوال (یا شایدم مشکل اسکریپت)
موقعی که اطلاعات کارت رو وارد میکنم در صفحه اصلی میتونی انتخاب کنی و خرید کنی ولی اگر کسی از خرید منصرف بشه دیگه اون کارت رو نمیشه خرید و دوباره هم برای فروش نمیاد
چرا؟
سلام/تو این تاپیک تقریبا ده باری گفته شده// ولی به هر حال بازم میگم
این مدت روزو کارت هیت/اگر کسی قصد خرید کنه کارت براش تا بیست دقیقه برای اون روز میشه و بعد از بیست دقیقه کارت ها دوباره قابل فروش میشن/این زمان باید باشه و اگر نباشه اگر دو نفر با هم خرید کنن یکیشون خریدشون خالی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nowadays
سلام، وقت همگی بخیر
دو اخطار :
Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/include/funks.php on line 40
Warning: Illegal string offset 'post' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/back/login.php on line 18
زمان ورود به پنل مدیریت؛
و
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nowadays
اخطار :
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/index.php on line 17 زمان نمایش صفحه اصلی، دریافت میکنم.
از دوستان کسی میدونی چطور این مشکل حل میشه؟
ممنون
طی مکاتباتم با پشتیبانی freer، به من توصیه شد که این اخطار ها رو نادیده بگیرم و در فایل inc/configuration.php بعد از خط اول این کد را اضافه کنم :
نقل قول:
error_reporting(0);
امیدوارم دیگر دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده استفاده کنند.
(البته ضمن احترام و تشکر از دوست خوبم : doctorportable )،
همچنین پشتیبانی ذکر کردند این ارور ها مربوط به ورژن php نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
سلام/تو این تاپیک تقریبا ده باری گفته شده// ولی به هر حال بازم میگم
این مدت روزو کارت هیت/اگر کسی قصد خرید کنه کارت براش تا بیست دقیقه برای اون روز میشه و بعد از بیست دقیقه کارت ها دوباره قابل فروش میشن/این زمان باید باشه و اگر نباشه اگر دو نفر با هم خرید کنن یکیشون خریدشون خالی میشه
سلام
ممنون از جوابی که دادین
این ویژگی رو در سایت خودش میزد خیلی بهتر بود
بازم ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nowadays
طی مکاتباتم با پشتیبانی freer، به من توصیه شد که این اخطار ها رو نادیده بگیرم و در فایل inc/configuration.php بعد از خط اول این کد را اضافه کنم :
امیدوارم دیگر دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده استفاده کنند.
(البته ضمن احترام و تشکر از دوست خوبم : doctorportable )،
همچنین پشتیبانی ذکر کردند این ارور ها مربوط به ورژن php نیست.
سلام
همونطوری که گفتم بنظر بنده مشکل از ورژن پی اچ پی هستش
به دو دلیل 1- چون اسکریپت برای همه تو ورژن 5.2 بدون خطا کار میکنه ولی تو ورژن های بالاتر و یا پایینتر پیام تذکر میده یا با مشکل مواجه میشه. ( همگی از یک ورژن فریر استفاده میکنیم پس اگه ایرادی باشه برای همه هستش )
دلیل دوم هم 2- من تو اینترنت سرچ کردم و به اون نتیجه رسیدم به لینک های زیر گاه کنین
Illegal string offset Warning PHP - Stack Overflow
Warning: Illegal string offset in PHP 5.4 - Stack Overflow
البته این ایراد با اصلاح دستور های نوشته شده قابل تصحیح هستش که باید به اهل فن مراجعه بشه
در کل این پیامو دادم که بدونین اطلاعات غلط یا الکی به کسی ندادم. همش بر اساس جستجو تو گوگل و .. هستش.
موردی که پشتیانی فریر گفتند عدم نمایش خطا و تذکر ها هستش و فقط ظاهر اسکریپت اصلاح میشه و باطنن همون تذکر پابرجا هستش
با سپاس فراوان
-
سلام
دوستان، من روی کنترل پنل کلوکسو، سایتی دارم (Virtual Freer) که برای درگاه پرداخت بانک پارسیان، نیاز به فعال کردن ماژول Soap هست
لطفاً راهنماییم کنید که چجوری فعالش کنم
البته اینم بگم که، با استفاده از دستور:
yum install php-soap ،فکر میکنم که ی چیزایی نصب کردم
و البته این کد رو هم در فایل php.ini اضافه کردم، extension=soap.so
ولی هنوزم مشکل دارم برای درگاه پارسیان
نسخه PHP:
PHP Version 5.2.17
دستور زیر رو هم اجرا کردم:
php -i | grep -i soap
کد های زیر رو جواب میده:
Configure Command => './configure' '--host=i686-redhat-linux-gnu' '--build=i686-redhat-linux-gnu' '--target=i386-redhat-linux' '--program-prefix=' '--prefix=/usr' '--exec-prefix=/usr' '--bindir=/usr/bin' '--sbindir=/usr/sbin' '--sysconfdir=/etc' '--datadir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--libdir=/usr/lib' '--libexecdir=/usr/libexec' '--localstatedir=/var' '--sharedstatedir=/usr/com' '--mandir=/usr/share/man' '--infodir=/usr/share/info' '--cache-file=../config.cache' '--with-libdir=lib' '--with-config-file-path=/etc' '--with-config-file-scan-dir=/etc/php.d' '--disable-debug' '--with-pic' '--disable-rpath' '--without-pear' '--with-bz2' '--with-exec-dir=/usr/bin' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-xpm-dir=/usr' '--enable-gd-native-ttf' '--with-t1lib=/usr' '--without-gdbm' '--with-gettext' '--with-gmp' '--with-iconv' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-openssl' '--with-pcre-regex=/usr' '--with-zlib' '--with-layout=GNU' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-sysvsem' '--enable-sysvshm' '--enable-sysvmsg' '--with-kerberos' '--enable-ucd-snmp-hack' '--enable-shmop' '--enable-calendar' '--without-mime-magic' '--without-sqlite' '--with-libxml-dir=/usr' '--enable-xml' '--with-system-tzdata' '--enable-force-cgi-redirect' '--enable-pcntl' '--with-imap=shared' '--with-imap-ssl' '--enable-mbstring=shared' '--enable-mbregex' '--with-ncurses=shared' '--with-gd=shared' '--enable-bcmath=shared' '--enable-dba=shared' '--with-db4=/usr' '--with-xmlrpc=shared' '--with-ldap=shared' '--with-ldap-sasl' '--with-mysql=shared,/usr' '--with-mysqli=shared,/usr/bin/mysql_config' '--enable-dom=shared' '--with-pgsql=shared' '--enable-wddx=shared' '--with-snmp=shared,/usr' '--enable-soap=shared' '--with-xsl=shared,/usr' '--enable-xmlreader=shared' '--enable-xmlwriter=shared' '--with-curl=shared,/usr' '--enable-fastcgi' '--enable-pdo=shared' '--with-pdo-odbc=shared,unixODBC,/usr' '--with-pdo-mysql=shared,/usr' '--with-pdo-pgsql=shared,/usr' '--with-pdo-sqlite=shared,/usr' '--with-pdo-dblib=shared,/usr' '--enable-json=shared' '--enable-zip=shared' '--with-readline' '--enable-dbase=shared' '--with-pspell=shared' '--with-mcrypt=shared,/usr' '--with-mhash=shared,/usr' '--with-tidy=shared,/usr' '--with-mssql=shared,/usr' '--enable-sysvmsg=shared' '--enable-sysvshm=shared' '--enable-sysvsem=shared' '--enable-posix=shared' '--with-unixODBC=shared,/usr' '--with-recode=shared,/usr' '--with-libevent=shared' '--with-fpm' '--with-fpm-bin=/usr/bin/php-cgi' '--with-fpm-port=9000' '--with-fpm-conf=/etc/php-fpm.conf' '--with-fpm-log=/var/log/php-fpm.log' '--with-fpm-pid=/var/run/php-fpm.pid' '--with-fpm-user=nobody' '--with-fpm-group=nobody' '--with-interbase=shared,/usr/lib/firebird' '--with-pdo-firebird=shared,/usr/lib/firebird}'
/etc/php.d/soap.ini,
soap
Soap Client => enabled
Soap Server => enabled
soap.wsdl_cache => 1 => 1
soap.wsdl_cache_dir => /tmp => /tmp
soap.wsdl_cache_enabled => 1 => 1
soap.wsdl_cache_limit => 5 => 5
soap.wsdl_cache_ttl => 86400 => 86400
ولی در phpinfo.php که در یکی از سایت های هاست کلوکسو ساختم، در قسمت : configure Command هنوزم خبری از Soap نیست!!
Configure Command |
'./configure' '--host=i686-redhat-linux-gnu' '--build=i686-redhat-linux-gnu' '--target=i386-redhat-linux' '--program-prefix=' '--prefix=/usr' '--exec-prefix=/usr' '--bindir=/usr/bin' '--sbindir=/usr/sbin' '--sysconfdir=/etc' '--datadir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--libdir=/usr/lib' '--libexecdir=/usr/libexec' '--localstatedir=/var' '--sharedstatedir=/usr/com' '--mandir=/usr/share/man' '--infodir=/usr/share/info' '--cache-file=../config.cache' '--with-libdir=lib' '--with-config-file-path=/etc' '--with-config-file-scan-dir=/etc/php.d' '--disable-debug' '--with-pic' '--disable-rpath' '--without-pear' '--with-bz2' '--with-exec-dir=/usr/bin' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-xpm-dir=/usr' '--enable-gd-native-ttf' '--with-t1lib=/usr' '--without-gdbm' '--with-gettext' '--with-gmp' '--with-iconv' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-openssl' '--with-pcre-regex=/usr' '--with-zlib' '--with-layout=GNU' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-sysvsem' '--enable-sysvshm' '--enable-sysvmsg' '--with-kerberos' '--enable-ucd-snmp-hack' '--enable-shmop' '--enable-calendar' '--without-mime-magic' '--without-sqlite' '--with-libxml-dir=/usr' '--enable-xml' '--with-system-tzdata' '--with-apxs2=/usr/sbin/apxs' '--without-mysql' '--without-gd' '--disable-dom' '--disable-dba' '--without-unixODBC' '--disable-pdo' '--disable-xmlreader' '--disable-xmlwriter' '--disable-json' '--without-pspell' '--disable-wddx' '--without-curl' '--disable-posix' '--disable-sysvmsg' '--disable-sysvshm' '--disable-sysvsem'
|
در phpinfo هم در قسمت Soap، فعال هست:
soap
Soap Client |
enabled |
Soap Server |
enabled |
Directive |
Local Value |
Master Value |
soap.wsdl_cache |
1 |
1 |
soap.wsdl_cache_dir |
/tmp |
/tmp |
soap.wsdl_cache_enabled |
1 |
1 |
soap.wsdl_cache_limit |
5 |
5 |
soap.wsdl_cache_ttl |
86400 |
86400
|
پبشاپیش ممنون از کمکتون
-
سلام. من به مشکل خوردم.
اون اینه که یکی داره ddos میزنه به سایتم و باعث میشه سی پی یو سرور هاستم به شدت بره بالا. دو مزتبه از سمت میزبانی هاستینگ مسدود شدم بخاطر این کار.
با بررسی کمی که انجام دادم متوجه شدم با یکی از فایل های این اسکزیپت دارن این کار رو میکنن. میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
-
این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12
-
این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12
-
سلام دوستان
من موقع کلیک رو دکمه پرداخت(اتصال به درگاه پرداخت آنلاین) با این خطا مواجه میشم
خطای سیستمي
خطا در اتصال به جهان پی کد خطا
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ 2بار هم کامل حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان هست
از درگاه های جهان پی استفاده میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam_tr
سلام دوستان
من موقع کلیک رو دکمه پرداخت(اتصال به درگاه پرداخت آنلاین) با این خطا مواجه میشم
خطای سیستمي
خطا در اتصال به جهان پی کد خطا
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ 2بار هم کامل حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان هست
از درگاه های جهان پی استفاده میکنم
سلام. واسه اینه که عضویتت تو جهان پی تکمیل نشده. مدارکتو بشون دادی؟
-
اقا تکمیل شده ( تایید شده)
ولی همچنان همون مشکل پابرجاست
-
دوستان در مورد این ماژول کسی نیست کمک کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
یه ماژولی هست که با وارد کردن تعداد روزهای اعتبار اکانت در فیلد سوم اعتبار اکانت کاربر را محاسبه و چند روز قبل از اتمام اعتبار به کاربر ایمیل میفرسته و اطلاع رسانی میکنه
حالا کسی هست که با استفاده از این قابلیت ماژولی تهیه کنه که صفحه ای در فریر ایجاد بشه که کاربر هر وقت خواست با وارد کردن یوزر اکانتش بتونه تاریخ انقضای اکانت خودش رو مشاهده کنه و از پایان اعتبار اکانتش باخبر بشه
اگه کسی بتونه این ماژول رو بنویسه عالی میشه چون سرویس هایی هستند که با ibsng هماهنگ نیستن و خودشون هم اکانتینگ کاملی ندارن و چنین قابلیتی در فریر میتونه خیلی جامع و مفید باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam_tr
اقا تکمیل شده ( تایید شده)
ولی همچنان همون مشکل پابرجاست
دوست عزیز مشکل هیچ ربطی به فریر نداره// یا تو تنظیمات مازول اشتباه کد api رو زدین/ یا ای پی که به jahan pay دادین اشتباس و یا حسابتون تایید نشده
-
سلام
من خیلی وقته با اسکریپت فریر 2 مشکل دارم که این روزا خیلی بیشتر شده :
1- تکمیل نشدن خرید به این صورت که پول از حساب مشتری کم میشه و کلا اکانتی در اختیارش قرار نمیگیره و سپس پول از طرف بانک اصلاحیه خورده و به حساب مشتری بازگشت داده میشه
2- مشتری خریدشو انجام میده و در داخل اسکریپت اکانت برای مشتری منظور میشه اما در انتهای فرآیند خرید اکانت نه براش به نمایش درمیاد و نه به ایمیلش ارسال میشه
میخواستم بدونم برای حل این 2 مشکل آیا تا الان راه حلی پیدا شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
1- تکمیل نشدن خرید به این صورت که پول از حساب مشتری کم میشه و کلا اکانتی در اختیارش قرار نمیگیره و سپس پول از طرف بانک اصلاحیه خورده و به حساب مشتری بازگشت داده میشه
2- مشتری خریدشو انجام میده و در داخل اسکریپت اکانت برای مشتری منظور میشه اما در انتهای فرآیند خرید اکانت نه براش به نمایش درمیاد و نه به ایمیلش ارسال میشه
پاکش کن دوباره بنصب :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
من هم مشکل شماره 2 رو د ارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
بهتره دوباره نصب کنی و از سایت خودشون بگیرید////در مورد مشکل دو همیشه بوده و هنوز برطرف نشده///ولی برای سایت بنده هر 300-400 خرید شاید یکیش اینجور بشه که از حساب مشتری مبلغ کم شده بحسابم هم میاد ولی کارتی بهش نمیده////اونم دلایلی داره که قبلا ذکر شده/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
پاکش کن دوباره بنصب :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redpayam
من هم مشکل شماره 2 رو د ارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
بهتره دوباره نصب کنی و از سایت خودشون بگیرید////در مورد مشکل دو همیشه بوده و هنوز برطرف نشده///ولی برای سایت بنده هر 300-400 خرید شاید یکیش اینجور بشه که از حساب مشتری مبلغ کم شده بحسابم هم میاد ولی کارتی بهش نمیده////اونم دلایلی داره که قبلا ذکر شده/
اما برای من شاید در هر 20 خرید یکی دوبار هر 2 تا موردی که گفتم پیش میاد !!
دیگه واقعا خیلی ناجور شده.
اولا خیلی کم بود اما الان زیاد شده
واقعا نمی دونم چه کنم
آیا واقعا با نصب دوباره ممکنه مشکلات حل شه ؟!
آیا خود سایت freer.ir می تونه بیاد ( در ازای دریافت وجه ! ) سایتم رو بررسی کنه و یه کاری کنه که مشکل یه جورایی حل شه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
اما برای من شاید در هر 20 خرید یکی دوبار هر 2 تا موردی که گفتم پیش میاد !!
دیگه واقعا خیلی ناجور شده.
اولا خیلی کم بود اما الان زیاد شده
واقعا نمی دونم چه کنم
آیا واقعا با نصب دوباره ممکنه مشکلات حل شه ؟!
آیا خود سایت freer.ir می تونه بیاد ( در ازای دریافت وجه ! ) سایتم رو بررسی کنه و یه کاری کنه که مشکل یه جورایی حل شه ؟!
باحتمال زیاد مربوط به پردازش سرور و ارتباط بین بانک و سایت شما باشه. چون وقتی ترافیک سرور کم هستش اسکریپت سریع و بی نقص کار میکنه ولی تو ساعات پر ترافیک درست کار نمیکنه
مورد اول : زمانی هستش که فریر تایید پرداخت رو ارسال نمیکنه و پول برگشت میخوره .
مورد دوم سایت شما تایید رو ارسال میکنه ولی عملیات تکمیل نمیشه ( باحتمال زیاد ترافیک سرور باعث بروز این مشکلات هستش )
از دیتابیستون پشتیبان بگیرین و با دیتابیس جدید ( اطلاعات قبلی رو وارد نکنین . مثلا کارت هایی که فروخته شده رو دیگه وارد نکنین ) جایگزین کنید ببینید باز همون مشکلو دارین
-
آقا دوم داره ؟!
قیمت ؟
شرایط ؟
سفارشی هم میشه !؟
-
سلام من نسخه 1.57 رو نصب کردم فولدر Install رو هم پاک کردم ولی باز می گه فولدر رو پاک کنید !!!!!! و نمیزاره به درگاه وصل شی
-
اگه از سي پنل استفاده ميكنين وقتي فايل منيجر رو اجرا ميكنين تيك گزينه show hiden files رو بزنيد تا فايل هاي مخفي هم نمايش داده بشن.باز چك كنين كه پوشه اي به اين نام وجودد داره
-
-
منظورتون ورژن 2هستش؟ ورژن 1.57 اخرين ورژن هستشبراي سفارشي سازي با خود فرير تماس بگيرينfreer.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
منظورتون ورژن 2هستش؟ ورژن 1.57 اخرين ورژن هستشبراي سفارشي سازي با خود فرير تماس بگيرينfreer.ir
مرسی دوس عزیز
-
آقا کسی با هزینه نمیتونه درگاه paypal واسمون بنویسه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
باحتمال زیاد مربوط به پردازش سرور و ارتباط بین بانک و سایت شما باشه. چون وقتی ترافیک سرور کم هستش اسکریپت سریع و بی نقص کار میکنه ولی تو ساعات پر ترافیک درست کار نمیکنه
مورد اول : زمانی هستش که فریر تایید پرداخت رو ارسال نمیکنه و پول برگشت میخوره .
مورد دوم سایت شما تایید رو ارسال میکنه ولی عملیات تکمیل نمیشه ( باحتمال زیاد ترافیک سرور باعث بروز این مشکلات هستش )
از دیتابیستون پشتیبان بگیرین و با دیتابیس جدید ( اطلاعات قبلی رو وارد نکنین . مثلا کارت هایی که فروخته شده رو دیگه وارد نکنین ) جایگزین کنید ببینید باز همون مشکلو دارین
ممنونم از پاسختون
هاست رو بنده از سایت webhostingpad که سایت معروفی هست گرفتم
و مورد دیگه اینکه کوئری های دیتابیس سایتم هم زیاد هست
دقیقا 1 سالی میشه که این دیتابیس رو دارم
ممکنه وجود کوئری های زیاد باعث بروز این مشکل بشه ؟!
-
یعنی واقعا کسی نیست تو این مورد کمک کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
یه ماژولی هست که با وارد کردن تعداد روزهای اعتبار اکانت در فیلد سوم اعتبار اکانت کاربر را محاسبه و چند روز قبل از اتمام اعتبار به کاربر ایمیل میفرسته و اطلاع رسانی میکنه
حالا کسی هست که با استفاده از این قابلیت ماژولی تهیه کنه که صفحه ای در فریر ایجاد بشه که کاربر هر وقت خواست با وارد کردن یوزر اکانتش بتونه تاریخ انقضای اکانت خودش رو مشاهده کنه و از پایان اعتبار اکانتش باخبر بشه
اگه کسی بتونه این ماژول رو بنویسه عالی میشه چون سرویس هایی هستند که با ibsng هماهنگ نیستن و خودشون هم اکانتینگ کاملی ندارن و چنین قابلیتی در فریر میتونه خیلی جامع و مفید باشه
-
سلام
من رمز عبور مدیریت فریر رو فراموش کردم
چطوری میتونم ریکاوری بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardis606
سلام
با آی دی من در امضا تماس بگیرید اوکی کنم براتون...+ آموزش
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardis606
سلام
سلا/دوست عزیز یه سرج میکردن//حداقل ده بار فقط تو این تاپیک گفته شد
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت
-
هشدار های اکسرپت به من
من اسکریپت رو نصب کردم جدید ترین نسخه این هشدارها چی میگه؟
کد:
Warning: Illegal string offset 'parent_id' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 21
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 22
Warning: Illegal string offset 'order' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 23
Warning: Illegal string offset 'del' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 121
Warning: Illegal string offset 'orderit' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 152
-
پاسخ : هشدار های اکسرپت به من
دوستان هاست من یه جابجایی سرور داشت،بعد از اون فروشگاه میاد بالا ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم نمیاد
صفحه سفید خالی میاد
هیچ چی پاک نشده مطمعنم فقط مدیریت نمیاد !
به نظرتون باید چیکارش کنم؟
-
پاسخ : هشدار های اکسرپت به من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meray
من اسکریپت رو نصب کردم جدید ترین نسخه این هشدارها چی میگه؟
کد:
Warning: Illegal string offset 'parent_id' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 21
Warning: Illegal string offset 'title' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 22
Warning: Illegal string offset 'order' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 23
Warning: Illegal string offset 'del' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 121
Warning: Illegal string offset 'orderit' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 152
کسی جواب نمیده؟
-
یه مشکل دیگه :
توی صفحه خرید بعد انتهاب محصول و تعداد و درگاه اگر شماره همراه رو وارد کنم . پرداخت میزنم وارد درگاه نمیشه بلکه به صفحه 404 میره ولی اگر فقط ایمیل رو وارد کنم مراحل پرداخت انجام میشه.
-
سلامدوست عزيزي كه گفتين خطا دارين ورژن پي اچ پي سرور رو به 5.2 تغيير بدين .دوستي كه سرورشونو تغيير دادن چك كنند كه اعلام خطا تو سرور جديدشون فعال هست.يا اونو از طريق فايل كانفيق غير فعال نكردند؟ بعد اون خطايي كه نمايش داده ميشه رو اعلام كنندو در مورد پست اخر ببينيد شماره موبايل رو درست وارد ميكنين اينطوري ميشه يا وقتي كه عدد دلخواه ميزنيد؟
-
دوستان کسی می تونه بگه این چه وقع افتضاحیه که برای پیش اومده؟
http://upload7.ir/images/67895063662241122885.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shenase
خودتون تغییری دادید ؟
-
salam tempelet ro narikhti to hostet
-