-
November 12th, 2013, 21:30
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
این خیلی وقته نوشته شده/البته با هزینه این سایت میفروشه/سالانه و ماهانه لایسنس میده
auto account - امکانات
البته و همین سایت یکی از کاربرا نسخه رایگان رو با امکانات کمتر گذاشتن
سلام
من میخوام خودم تو فریر یوزر رو بسازم تعداد بالا پیشوند هم براش انتخاب کنم و یوزر ها هم ارسال بشه به ibs
نمیخوام که تو صفحه اصلی باشه که یوزر پسورد به انتخاب کاربر باشه
-
-
November 12th, 2013 21:30
# ADS
-
November 12th, 2013, 22:52

نوشته اصلی توسط
nowadays
سلام، وقت همگی بخیر
دو اخطار :
Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/include/funks.php on line 40
warning: Illegal string offset 'post' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/back/login.php on line 18
زمان ورود به پنل مدیریت؛
و
اخطار :warning: Illegal string offset 'action' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/index.php on line 17
زمان نمایش صفحه اصلی، دریافت میکنم.
از دوستان کسی میدونی چطور این مشکل حل میشه؟
ممنون
همونطوری که بهتون تو پی ام گفتم
تو اینترنت سرچ کردم و فکر کنم این اخطار مربوط به ورژن پی اچ پی هست و موارد مشابه زمانی که ورژن پی اچ پی رو از 5.3 به 5.4 ارتقا دادن رویت شده
اگه تونستین مشکل رو حل کنید راه حل یادتون نره تو فروم دقیق توضیح بدین
مهم
توجه : اسکریپت فریر تنها با php ورژن 5.2 بصورت کامل و بدون خطا و هشدار کار میکند.
اگه روی لوکال هم نصب کنید برای درست کار کردن فریر ورژن 5.2 پی اچ پی رو نصب کنید. سرور که من ازش استفاده میکنم ورژن 5.2.17 پی اچ پی روش نصب هستش و بدون خطا و ...
من این رو با تست فریر روی لوکال و با ورژن پی اچ پی 5.2 - 5.3 و 5.4 فهمیدم . پس اونایی که فریر استفاده میکنند حتما مد نظر داشته باشند.
برای ویرایش فایل ها از ++Notepad استفاده کنید. بهترین نرم افزار مورد استفاده در این زمینه است.
ویرایش توسط doctorportable : November 13th, 2013 در ساعت 13:31
-
تعداد تشکر ها ازdoctorportable به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2013, 23:15
سلام
من می خواستم امکان ارسال اس ام اس فری ار رو فعال کنم ولی اونجایی که توی خود سایتش نوشته برین این قسمت و ثبت نام کنید تا وب سرویس رایگان رو پگیرید و پنل رو شارژ کنید. هاستش ساسپند شده.
لطفا یه راهنمایی کنید که چیکار کنم. من حتی اگه فقط وب سرویسش رو هم گیر بیارم می رم یه پنل می گیرم و وصلش می کنم بهش.
2. می خوام کد تخفیف بذارم توی اسکریپت فری ارم ولی نه ماژولشو دارم. نه قالبش که فیلد کد تخفیف داشته باشه.
به دشت کمک کنید. با
تشکر.
-
-
November 13th, 2013, 01:07
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه این اررور برای چیه
[13-Nov-2013 00

37 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Cannot redeclare class phpmailerException in /home/cp8474/public_html/gold/include/class.phpmailer.php on line 2321
-
-
November 13th, 2013, 03:33
من مشکلم رو برطرف کردم
اما وقتی صفحه فروشگاه میاد این خطا بالاش هست
Warning: session_start() [
function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sslb2v/public_html/accounts/include/configuration.php:1) in
/home/sslb2v/public_html/accounts/include/prepare.php on line
12
میشه بگید این خطا رو چطور برطرف کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از theunforgiven به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2013, 11:35
ویرایش توسط doctorportable : November 13th, 2013 در ساعت 18:11
-
-
November 13th, 2013, 13:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
theunforgiven
من مشکلم رو برطرف کردم
اما وقتی صفحه فروشگاه میاد این خطا بالاش هست
میشه بگید این خطا رو چطور برطرف کنم ؟
این خطا یعنی اینکه فایل کانفیگ شما مشکل داره///شما چیزی به کانفیگ یا فایلای دیگه اضف کردین؟
-
-
November 13th, 2013, 22:49

نوشته اصلی توسط
shenase
سلام
من می خواستم امکان ارسال اس ام اس فری ار رو فعال کنم ولی اونجایی که توی خود سایتش نوشته برین این قسمت و ثبت نام کنید تا وب سرویس رایگان رو پگیرید و پنل رو شارژ کنید. هاستش ساسپند شده.
لطفا یه راهنمایی کنید که چیکار کنم. من حتی اگه فقط وب سرویسش رو هم گیر بیارم می رم یه پنل می گیرم و وصلش می کنم بهش.
2. می خوام کد تخفیف بذارم توی اسکریپت فری ارم ولی نه ماژولشو دارم. نه قالبش که فیلد کد تخفیف داشته باشه.
به دشت کمک کنید. با

تشکر.
کسی نبود جواب منو بده، حالا وب سرویسشو بگو پول بدم خود پنل پیامکیه برام بسازه. کد تخفیفو چه کنم؟
-
-
November 13th, 2013, 23:07

نوشته اصلی توسط
shenase
کسی نبود جواب منو بده، حالا وب سرویسشو بگو پول بدم خود پنل پیامکیه برام بسازه. کد تخفیفو چه کنم؟
دوست عزیز برای اس م اس که پنل رایگان زیاده .ماژول ارسال اس م اس رو فعال کنی لیست ارائه دهندگان اس م اس رو نشون میده . هر کدوم که برات مناسبه انتخاب کن
من از pfc.ir استفاده میکنم و راضی نیستم. (شماره عمومی ) اس م اس ها با تاخیر میرسه یا اصالا نمیرسه و امارش تو اون تعداد کم ارسالی که من داشتم افتضاح هستش (سیستم ارسال شد رو میزنه ولی مهم دلیور هستش... ) .میگند بخاطر *****ینگ اوپراتور هست.....
دوستان پی اف سی ببخشید
مورد دوم هم به لینک های زیر سربزنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/79590/
ودر اخر : گوگل وسیله ایست بسیار کاربردی که شما میتوانید با ان جستجو کنید
-
تعداد تشکر ها از doctorportable به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2013, 15:18
یه سوال (یا شایدم مشکل اسکریپت)
موقعی که اطلاعات کارت رو وارد میکنم در صفحه اصلی میتونی انتخاب کنی و خرید کنی ولی اگر کسی از خرید منصرف بشه دیگه اون کارت رو نمیشه خرید و دوباره هم برای فروش نمیاد
چرا؟
-