-
November 17th, 2013, 19:02
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
اقا تکمیل شده ( تایید شده)
ولی همچنان همون مشکل پابرجاست
-
-
November 17th, 2013 19:02
# ADS
-
November 18th, 2013, 12:28
دوستان در مورد این ماژول کسی نیست کمک کنه ؟

نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
یه ماژولی هست که با وارد کردن تعداد روزهای اعتبار اکانت در فیلد سوم اعتبار اکانت کاربر را محاسبه و چند روز قبل از اتمام اعتبار به کاربر ایمیل میفرسته و اطلاع رسانی میکنه
حالا کسی هست که با استفاده از این قابلیت ماژولی تهیه کنه که صفحه ای در فریر ایجاد بشه که کاربر هر وقت خواست با وارد کردن یوزر اکانتش بتونه تاریخ انقضای اکانت خودش رو مشاهده کنه و از پایان اعتبار اکانتش باخبر بشه
اگه کسی بتونه این ماژول رو بنویسه عالی میشه چون سرویس هایی هستند که با ibsng هماهنگ نیستن و خودشون هم اکانتینگ کاملی ندارن و چنین قابلیتی در فریر میتونه خیلی جامع و مفید باشه
-
-
November 18th, 2013, 13:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behnam_tr
اقا تکمیل شده ( تایید شده)
ولی همچنان همون مشکل پابرجاست
دوست عزیز مشکل هیچ ربطی به فریر نداره// یا تو تنظیمات مازول اشتباه کد api رو زدین/ یا ای پی که به jahan pay دادین اشتباس و یا حسابتون تایید نشده
-
-
November 19th, 2013, 21:55
سلام
من خیلی وقته با اسکریپت فریر 2 مشکل دارم که این روزا خیلی بیشتر شده :
1- تکمیل نشدن خرید به این صورت که پول از حساب مشتری کم میشه و کلا اکانتی در اختیارش قرار نمیگیره و سپس پول از طرف بانک اصلاحیه خورده و به حساب مشتری بازگشت داده میشه
2- مشتری خریدشو انجام میده و در داخل اسکریپت اکانت برای مشتری منظور میشه اما در انتهای فرآیند خرید اکانت نه براش به نمایش درمیاد و نه به ایمیلش ارسال میشه
میخواستم بدونم برای حل این 2 مشکل آیا تا الان راه حلی پیدا شده؟
-
-
November 19th, 2013, 22:05

نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
1- تکمیل نشدن خرید به این صورت که پول از حساب مشتری کم میشه و کلا اکانتی در اختیارش قرار نمیگیره و سپس پول از طرف بانک اصلاحیه خورده و به حساب مشتری بازگشت داده میشه
2- مشتری خریدشو انجام میده و در داخل اسکریپت اکانت برای مشتری منظور میشه اما در انتهای فرآیند خرید اکانت نه براش به نمایش درمیاد و نه به ایمیلش ارسال میشه
پاکش کن دوباره بنصب
-
-
November 19th, 2013, 22:41

نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
من هم مشکل شماره 2 رو د ارم
-
-
November 20th, 2013, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
بهتره دوباره نصب کنی و از سایت خودشون بگیرید////در مورد مشکل دو همیشه بوده و هنوز برطرف نشده///ولی برای سایت بنده هر 300-400 خرید شاید یکیش اینجور بشه که از حساب مشتری مبلغ کم شده بحسابم هم میاد ولی کارتی بهش نمیده////اونم دلایلی داره که قبلا ذکر شده/
-
-
November 20th, 2013, 11:17

نوشته اصلی توسط
ata3929
پاکش کن دوباره بنصب

نوشته اصلی توسط
redpayam
من هم مشکل شماره 2 رو د ارم

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
بهتره دوباره نصب کنی و از سایت خودشون بگیرید////در مورد مشکل دو همیشه بوده و هنوز برطرف نشده///ولی برای سایت بنده هر 300-400 خرید شاید یکیش اینجور بشه که از حساب مشتری مبلغ کم شده بحسابم هم میاد ولی کارتی بهش نمیده////اونم دلایلی داره که قبلا ذکر شده/
اما برای من شاید در هر 20 خرید یکی دوبار هر 2 تا موردی که گفتم پیش میاد !!
دیگه واقعا خیلی ناجور شده.
اولا خیلی کم بود اما الان زیاد شده
واقعا نمی دونم چه کنم
آیا واقعا با نصب دوباره ممکنه مشکلات حل شه ؟!
آیا خود سایت freer.ir می تونه بیاد ( در ازای دریافت وجه ! ) سایتم رو بررسی کنه و یه کاری کنه که مشکل یه جورایی حل شه ؟!
ویرایش توسط AbnusServer.Com : November 20th, 2013 در ساعت 11:20
-
-
November 20th, 2013, 11:56

نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
اما برای من شاید در هر 20 خرید یکی دوبار هر 2 تا موردی که گفتم پیش میاد !!
دیگه واقعا خیلی ناجور شده.
اولا خیلی کم بود اما الان زیاد شده
واقعا نمی دونم چه کنم
آیا واقعا با نصب دوباره ممکنه مشکلات حل شه ؟!
آیا خود سایت freer.ir می تونه بیاد ( در ازای دریافت وجه ! ) سایتم رو بررسی کنه و یه کاری کنه که مشکل یه جورایی حل شه ؟!
باحتمال زیاد مربوط به پردازش سرور و ارتباط بین بانک و سایت شما باشه. چون وقتی ترافیک سرور کم هستش اسکریپت سریع و بی نقص کار میکنه ولی تو ساعات پر ترافیک درست کار نمیکنه
مورد اول : زمانی هستش که فریر تایید پرداخت رو ارسال نمیکنه و پول برگشت میخوره .
مورد دوم سایت شما تایید رو ارسال میکنه ولی عملیات تکمیل نمیشه ( باحتمال زیاد ترافیک سرور باعث بروز این مشکلات هستش )
از دیتابیستون پشتیبان بگیرین و با دیتابیس جدید ( اطلاعات قبلی رو وارد نکنین . مثلا کارت هایی که فروخته شده رو دیگه وارد نکنین ) جایگزین کنید ببینید باز همون مشکلو دارین
ویرایش توسط doctorportable : November 20th, 2013 در ساعت 12:13
-
-
November 20th, 2013, 14:05
عضو جدید
آقا دوم داره ؟!
قیمت ؟
شرایط ؟
سفارشی هم میشه !؟
-