1 فایل پیوست
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
حقیقتش مایل نبودم این پست رو رو بزنم اما با توجه ببه پیگری های زیادی که از طریق ایمیل و پیغام خصوصی انجام شد و جوابی دریافت نشد مجبور شدم بعد از از مدت زمان زیادی خودتون اینجا شخصا به شکایت کاربران رسیدگی میکنید این موضوع رو مطرح کنم امیدوارم اینجا به جواب قطعی برسم
یوزر بنده در سایت shingo هست مدیر persiansstuff پارتنر رسمی رداستیشن
اما مشکلی که دارم با مدیر ارشد s.w.a.t یعنی جناب مصطفی تاج دینی مدیر محترم الماهست پارنتر رداستیشن
ایشون به تازگی ایدی بنده در سایت رو به علت اینکه افر ویژه ای از رداستیشن رو که در یک صفحه قبل ارسال کرده بودم و بعد از مکاتبه با چند تا از کاربران بعد از 3 ساعت در صفحه ی جدید دوباره ارسال کردم به مدت یک ماه بن کردند و تهدید به اخراج دائم در صورت تکرار
ممنون میشم به عنوان مسئول اصلی سایت به این موارد رسیدگی کنید تا این برخوردهای سلیقه ای و شخصی در سایت انجام نشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9789366042-png
با سپاس
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر :)) عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که :)) حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه :))
اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !
خیر دوست عزیز! قطعا برخورد میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PERSIANPARDAKHT.COM
حقیقتش مایل نبودم این پست رو رو بزنم اما با توجه ببه پیگری های زیادی که از طریق ایمیل و پیغام خصوصی انجام شد و جوابی دریافت نشد مجبور شدم بعد از از مدت زمان زیادی خودتون اینجا شخصا به شکایت کاربران رسیدگی میکنید این موضوع رو مطرح کنم امیدوارم اینجا به جواب قطعی برسم
یوزر بنده در سایت shingo هست مدیر persiansstuff پارتنر رسمی رداستیشن
اما مشکلی که دارم با مدیر ارشد s.w.a.t یعنی جناب مصطفی تاج دینی مدیر محترم الماهست پارنتر رداستیشن
ایشون به تازگی ایدی بنده در سایت رو به علت اینکه افر ویژه ای از رداستیشن رو که در یک صفحه قبل ارسال کرده بودم و بعد از مکاتبه با چند تا از کاربران بعد از 3 ساعت در صفحه ی جدید دوباره ارسال کردم
به مدت یک ماه بن کردند و تهدید به اخراج دائم در صورت تکرار
ممنون میشم به عنوان مسئول اصلی سایت به این موارد رسیدگی کنید تا این برخوردهای سلیقه ای و شخصی در سایت انجام نشه
با سپاس
خدا رو شکر آقای سینا خدایی که خود شما این موضوع رو مطرح کردید
طبق قوانین
نقل قول:
لطفاً تاپیکها را بیدلیل بالا نیاورید (بطور مثال پستهای بی محتوا، up و... )در صورت مشاهده پست اضافی حذف و با آن کاربر برخورد خواهد شد و در صورت تکرار اگر باز کننده تاپیک فرد خاطی باشد تاپیک برای همیشه بسته خواهد شد.
اینکه شما یک پست را در مدت سه ساعت سه دفعه تکرار کنید فقط برای بالا آوردن تاپیک خلاف میباشد!
کاربران گزارش دادند ما هم رسیدگی کردیم!
بقیه مواردی هم که اعلام کردید هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد. اگر مشکلی بابت این موضوع دارید و یا مشاهده میکنید بنده دارم سو استفاده میکنم به admin@webhostingtalk.ir ایمیل ارسال کنید.
در مورد بخشی هم که گفتید تهدید! خیر اصلا تهدید نکردم، به صورت خیلی جدی به شما آخرین اخطار رو دادم. چون دفعه اولتون نیست که قوانین رو رعایت نمیکنید.
درحال حاضر هم باید طبق قوانین هر دو یوزر شما بن دائم شود! :) ولی بنده این بار سلیقه ایی عمل میکنم و این یوزر شما رو بن دائم میکنم و به یوزر اول شما هم یک هفته به مدت بن بودن اضافه میکنم... ;)
عکس پیوست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%86-wht-jpg
موفق باشید
اقایان اقایان
مدیران مدیران محترم
من اگه بخوام یکی از تاپیک هام که حذف شده بهم برگردونید تا به قسمت مربوطه منتقل کنم باید چکار کنم؟
کسانی که سایت دارند و انجمن میدونن مشکلات سایت داری و انجمن چیست؟ یک مطلب نادرست و ناخلف قوانین کشور کل سایت رو میبره هوا! و فیل و... قبلا من تو انجمن سایتمون همینطوری آزاد بود.هر کسی مطلب میزاشت یا شکایت میکرد میزاشتم ادامه بده.و پاک نمیکردم.تا اینکه 3 بار تا الان به خاطر اشتباهات کاربران سایت فیل شده! و من رسما تاوان و خسارتش رو دادم.کاربر قدیمی آمده بود یک مطلب سیاسی گذاشته بود.پاکش میکردم میگفت شما فلان و فلان هستید و نمیزارید مردم حرفشون رو بزنند! تا اینکه یکبار گذاشتم حرفش رو بزنه سایت فیل شد و همون آقای ادعا هیچ غلطی نکرد و از سایت رفت! یعنی به خاطر یک کاربر کل درآمد و هزینه و.. رو به باد دادم. وقتی رفتم ارشاد گفتند فلان مطلب بوده سیاسی!! گفتم والا خبر نداشتم و فلان کسی گذاشته.گفتند صاحب سایت شمایید و هر اتفاقی و هر توهینی به کسی بشه مسئولش فقط و فقط شمایید!!
حالا هم حرف من اینه.کاربری که میری 5 هزار تومان هاست میخری طرف پولت رو میکشه بالا یا به هر نحوی باهاش به مشکل میخوری؟ اینجا دادگستری هست که میای تاپیک شکایت میزنی؟ میخوای به چی برسی؟ تو با طرف مشکل داری میای اینجا تاپیک میزنی و هزار تا فحش و.. هم میدی هیچ میدونی اگر همون کسی که بهش توهینو..میکنی بره شکایت کنه یقیه صاحب سایت رو میچسبند؟ میدونی خسارت و آبرو و .. رو باید صاحب و مدیر این سایت جوابگو باشه؟ چی انتظار داری؟ که صاحب سایت بیاد خودش رو فدای ندانم کاری شما کنه؟ یا کل سایت رو تعطیل کنند به خاطر توهین شما به کسی که ازش مال خریدی؟
عزیز برادر اینجا دادگاه نیست.از کسی هاست یا چیزی میخری به این سایت مربوط نیست.اینجا فقط جهت معرفی هست..اینجا همانند یک بازار هفتگی هست که فروشندگان دور هم جمع هستند..مال خوب یا بد میخری به بازار ربطی نداره...برو دبال فروشندش بگرد!حتی کسانی که اینجا به دیگران کمک میکنند وظیفه ندارند کمک کنند و از حس دوستانشون به مشکلات دیگران کمک میکنند.
شما هاست میخوای اینجا همه میتونن مال خودشون رو بهت معرفی کنند!! این عقل و منطق شماست که باید بفهمی از کی بخری یا نخری.اعتماد شما و عدم اعتماد شما و شکست شما در یک خرید به این انجمن و هیچ کسی دیگر مربوط نیست..مال باخته ای یا هر چیز دیگر مراجع قضایی و پلیس واسه همین چیزها هست!
نبین بعضی وقتها تاپیکهای معرفی د ز د و کلاه بر دار زده میشه آنها 100 درصد تایید شده هستند و فقط وفقط هم برای معرفی هست نه اینکه دیگران بیان حقشون رو تو آن تاپیک بگیرند!
با سلام
فاتحه این انجمن با این اوضاع خوانده می شود.
دلیل این حرف (با اینکه به احتمال بسیار زیاد یوزر بنده بن شود)
1 - من احساس می کنم مدیران برای اینکه این انجمن دیگر کاربر درست و حسابی ندارد و سوت و کور شده است ، عده ای را استخدام کرده اند تا تاپیک خرید بزنند.تاپیک هایی که به هیچ عنوان فروشی توی آنها انجام نمی شود.یک نمونه یوزری با نام sohan roh هست که هر روز یک تاپیک می زند برای خرید سرور مجازی و ... و دو پست پایین تر می آید و می نویسد خرید انجام شد.حالا از کی و چطور معلوم نیست.در یکی از تاپیک های همین یوزر بنده قیمت را انقدر پایین آوردم که حتی با آن کارت شارژ هم نمی دادند.فقط می خواستم تضخیص بدهم که آیا یوزر خریدار است یا متقلب ... متاسفانه خریدی انجام نشد و وقتی از یوزر در این مورد سوال کردم ، تهمت کلاه برداری به بنده زد.گزارش هم کردم اما یوزر نه حذف شد و نه بن شد.(اینو میگن اجرای یکی از قوانین سایت که نوشته تهمت و فحش و ... ممنوع است.)
2 - کاملاً محسوس است که این انجمن در دست عده ای افتاده که برای خودشان فروش انجام می دهند.اسم نمی برم چون حتی یک درصد هم اگر بنده اشتباه کنم دوست ندارم آبروی کسی برود.اما یک نظر سنجی ساده انجام دهید ، اگر 99 درصد یوزرها به اینکه عده ای در این انجمن حق وتو دارند و هر طور دلشان بخواهد کار میکنند و بن هم نمی شوند، آنوقت می فهمید که این قضیه صحت داشته است.
3 - متاسفانه مدیران هر جا که به بن بست می خورند می گویند اگر دوست ندارید در این انجمن فعالیت نکنید.فاتحه انجمنی را خواندم که به کاربرانش ارزشی قائل نیست که هیچ ، حتی نمی داند که خود این انجمن هم باید به قوانین کشور ایران و حتی از قوانین بین المللی و حتی به قانون مهم مشتری مداری پایبند باشد.
4 - دوستان گرامی ، مدیران محترم : روشهای بدست آوردن مشتری این نیست که کسی بیاید کسی را رسوا کند ، چرا؟ چون از اون سرور گرفته بوده و برای اینکه مشتریهای اون بد بخت را بر بزند میاید میگوید فلانی تمدید نکرده و ... و تمام زحمات و بازاریابی یکی را پامال کند.
5 - بکی از دوستان بنده با دلیل و مدرک مولتی یوزر بودن یک عضو دائم انجمن را ثابت کرد و مدارک اگر کسی توجه می کرد کافی ارائه شد.اما یوزر این کاربر نه پاک شد و نه برخوردی صورت گرفت.در عوض یوزر دوست بنده بن دائم شد و زیرش جمله زیبای بن شدن به دلیل مالتی یوزر نوشته شد.ما از کجا بدانیم که شما طرفداری ناحق نکرده اید.این دوست من بالای 10 تا ایمیل داده مبنی بر اینکه مالتی یوزر نداشته است اما کو چشم بینا و گوش شنوا ... و درخواست دادند که اگر مالتی یوزر هست مدیران با دلیل مدرک ارائه دهند.اما این کار هم صورت نگرفت.دوستان ، همکارن و مدیران ... همانگونه که کاربران باید برای انتقاد از کسی مدرک ارائه دهند ، مدیران نیز باید برای رفتارهای خودشان دلیل و مدرک ارائه دهند.اگر هم سرشان شلوغ است و نمی توانند خوب انجمن را ببندند.چه دلیل دارد با یک دست چند تا هندوانه برداشت.
6 - در جریان هستم عده ای از فعالین فضای مجازی ، قصد دارند به کل این انجمن را از رده خارج کنند.مدیران انجمن به گوش باشید ... چرا این اتفاق افتاده است؟ چرا عده زیادی را با خودتان دشمن کرده اید؟ اگر در رفتارتان دقت می کردید آیا این اتفاق می افتاد؟ آیا شما از مشتری مداری چیزی می دانید؟ آیا می دانید که اون خیلی قدیما بود که مشتری التماس تولید کننده یا خدمات دهنده را می کرد و الان برعکس شده است؟ پس مدیران باید سعی در حفظ کاربران سایتشان داشته باشند نه اینکه برای خودشان دشمن بتراشند.در جریان باشید که به تک تک اعضای این انجمن از طرف همان یک عده وب مستر که شما ناراحتشان کرده اید پیام ارسال میشه که نباید بیایند در انجمن ، نمی دونم می نویسند پلیس فتا داره کاربرهای این سایت رو رصد می کنه و ... آیا شما انقدر بد رفتار کرده اید که افرادی دارند شما و سایتتان را تخریب می کنند و خبر ندارید.(بنده خودم هم این پیام را دریافت کرده ام ، اما ارائه نخواهم داد.نخواهید که ایمیل را نشانتان بدهم.) وظیفه بنده این بود که اخطار جدی دهم به مدیران سایت ، چون بالاخره حتی یک مشتری که از این سایت به دست آورده ام برای من مقدس و محترم است و به این سایت احترام می گذارم چون به من سود رسانده است.
خیلی حرفها در همین مدت فعالیت کم در دلم ماند که نگفتم.اگر هم انتقادات من تند شد تمام بازدید کنندگان به بزرگی خودشان ببخشند.
به امید اینکه انجمن دایر و برقرار باشد و رفتار مدیران آن عوض شود.
من به شخصه فکر میکنم 90 درصد این مشکلات برمیگرده به اینکه شما از قوانین اطلاع کامل ندارید تمام مدیران درک میکنند که ممکنه پولی از شما خورده شده باشه که شاید این پول تمام سرمایه شما بوده، دیتایی که حاصل ماهها تلاش شما بوده پاک شده ولی بارها گفته شده که اینجا دادگاه نیست که عریضه نویسی میکنید توش . ما کاری برای شما نمیتونیم بکنیم مدیران انجمن در برابر تک تک جملات این فروم در برابر مراجع ذیصلاح مسئول هستند تمام شما دوستان باید بدونید مسولان سایت قادر نیستند به روند کاری شما با کاربراتون و بالعکس نظارت داشته باشند کسی شما رو در خرید یک سرویس مجبور نمیکنه شما خودتون انتخاب میکنید که چه خدمتی رو از چه کسی تهیه کنید ما دخالتی در این فرایند نداریم و مسولیتی هم نداریم مسولیت ما در مورد تک تک صحبت های شما کاربران عزیز هست ما نمیتونیم تک تک انتقادهایی که تو انجمن برای مشکلات اینچنینی میشه رو راستی آزمایی کنیم در کل اینگونه تاپیک های شکایت فضاهای کاملا مبهمی دارند و نمیشه حتی با چند اسکرین شات ( که ممکنه به راحتی با فتوشاپ جعل بشن ) اظهار نظر کرد در انتها هم عرض میکنم ما به هیچ وجه قادر نیستیم تاپیک های انتقاد رو راستی آزمایی بکنیم و در واقع ما کاراگاه نیستیم هدف اول این سایت آموزش و در قسمت فروش آشنایی خریداران و فروشندگان با هم هست
با سلام . صحبتی با مدیر این انجمن ( وحید سیروس ) دارم میخوام بگم که کل این بی احترامی ها تقصیر خودتون هست . شما نباید اجازه بدید هرکسی هر کاری دلش میخواد انجام بده . مگه اینجا انجمن نیست ؟؟؟ مگه قوانین نداره ؟؟ مگه کلی پول سرور نمیدید ؟؟ پس چرا اجازه میدید هر آماتوری بیاد اینجا و برای خودش تبلیغ کنه و کسب درآمد داشته باشه . البته تقصیر کاربرای این انجمن نیست تقصیر خودتون هست از قدیم گفتند به کسی رو بدی سوارت میشه . اگر از اول برخورد میکردید و نمیذاشتید هرکسی بیاد و محصول خودش رو تبلیغ کنه و فروش داشته باشه الان نه کلاهبرداری بود نه این بی احترامی ها . استارتر تاپیک گفته کلاهبرداری شده ازم خوب عزیز من این همه ما سایت معروف داریم تو سطح نت میرفتی از اونا میخریدی که سرت کلاه نره . خودت میدونی که این انجمن پره آماتور و کلاه بردار هست که این انجمن منبع کسب در آمدشونه . در پایان آقای وحید سیروش اگر یک فکری به حال این فروش و تبلیغات و باند بازی آماتورها کردید این انجمن بهشت میشه واگر نه از اینی هم که هست بدتر میشه . یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
با سلام
فاتحه این انجمن با این اوضاع خوانده می شود.
دلیل این حرف (با اینکه به احتمال بسیار زیاد یوزر بنده بن شود)
1 - من احساس می کنم مدیران برای اینکه این انجمن دیگر کاربر درست و حسابی ندارد و سوت و کور شده است ، عده ای را استخدام کرده اند تا تاپیک خرید بزنند.تاپیک هایی که به هیچ عنوان فروشی توی آنها انجام نمی شود.یک نمونه یوزری با نام sohan roh هست که هر روز یک تاپیک می زند برای خرید سرور مجازی و ... و دو پست پایین تر می آید و می نویسد خرید انجام شد.حالا از کی و چطور معلوم نیست.در یکی از تاپیک های همین یوزر بنده قیمت را انقدر پایین آوردم که حتی با آن کارت شارژ هم نمی دادند.فقط می خواستم تضخیص بدهم که آیا یوزر خریدار است یا متقلب ... متاسفانه خریدی انجام نشد و وقتی از یوزر در این مورد سوال کردم ، تهمت کلاه برداری به بنده زد.گزارش هم کردم اما یوزر نه حذف شد و نه بن شد.(اینو میگن اجرای یکی از قوانین سایت که نوشته تهمت و فحش و ... ممنوع است.)
با سلام
متاسفانه من در این بحث هیچوقت شرکت نکرده و نمیکنم ولی حرفای شما یه جورایی فرافکنی هستش و اگه من مدیر انجمن بودم حتی ۱ ثانیه صبر نمیکردم و کلا ip شمارو میبستم چه برسه به یوزر و ...
فکر نمیکنم این سایت اینقد درامد داشته باشه که مدیران سایت بخوان کسایی رو استخدام کنن تا تاپیک خرید بزنن اگر کسی از شما خرید نمیکنه دلیل بر اینه در حال حاضر بسیاری از افرادی که مدت ها در این انجمن فعالیت داشتن و یه جورایی خیلی ها مشناختنشون اومدن و کلاه بردار از اب در اومدن به همین دلیل یوزر به شما اعتماد نمیکنه البته این دلیل بر مشکل دار بودن شما نیست دلیل بر بی اعتمادی هستش شمایی هم که هنوز ۱ ماه نشده وارد انجمن شدید لطفا از این موارد پرده برداری نکنید چون بارها یوزر های مختلف رو دیدم که چندین بار اعلام خرید کردن ولی بازم خریدی نبوده و اینکه از البته این نکته رو هم متذکر بشم قرار نیست هر کسی هر چیزی میخره اول به شما اعلام کنه از شما نمیخرن دلیل بر خرید از هیچکس نیست . در مورد اون مورد هم اگه به بنده همچین پیشنهادی رو میدادید دیگه جوابتون رو نمیدادم تا به این لفظ ها برسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
2 - کاملاً محسوس است که این انجمن در دست عده ای افتاده که برای خودشان فروش انجام می دهند.اسم نمی برم چون حتی یک درصد هم اگر بنده اشتباه کنم دوست ندارم آبروی کسی برود.اما یک نظر سنجی ساده انجام دهید ، اگر 99 درصد یوزرها به اینکه عده ای در این انجمن حق وتو دارند و هر طور دلشان بخواهد کار میکنند و بن هم نمی شوند، آنوقت می فهمید که این قضیه صحت داشته است.
محسوس با ۱ ماه به این نتایج درخشان رسیدید ؟؟؟
اگه شما فروش نداشته باشید اگه تاپیک شما پاک بشه اگه شما خلاف قوانین فعالیت کنید و باهاتون برخورد بشه این یعنی انجمن دسته عده ای هستش ؟ چرا ما ایرانی ها یاد گرفتیم که هممون برای خودمون دایی جان ناپلونی باشیم
نکنه شما خودتون نظر تک تک عزیزان رو پرسیدید من با چند عزیزی در ارتباط هستم یقین دارم که نظر هیچکدوم از ما هارو نپرسیدید که به این طور قطعی حرف میزنم ما هم درصدی از این انجمن هستیم درصدی که مدت ها در این انجمن هستش و در اخر ممنون میشم اسم اون اشخاص رو ببرید شما که ۹۹٪ اطمینان دارید چطور میگید اگه اشتباه کنم ؟ تناقض تو حرفاتون مشهوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
3 - متاسفانه مدیران هر جا که به بن بست می خورند می گویند اگر دوست ندارید در این انجمن فعالیت نکنید.فاتحه انجمنی را خواندم که به کاربرانش ارزشی قائل نیست که هیچ ، حتی نمی داند که خود این انجمن هم باید به قوانین کشور ایران و حتی از قوانین بین المللی و حتی به قانون مهم مشتری مداری پایبند باشد.
.
خوشحال میشوم شما فاتحه انجمن رو خوانده و از محیط این انجمن نقل مکان کنید . این انجمن ساخته نشده که شما هر حرفی هر کجا خواستید بزنید و مدیران هم به شما بگم ببخشید که شما اشتباه کردید شما در این انجمن بمانید بنده خودم مدیر سایت هستم یوزری هم که چند هزار دلار هم خرید پیش ما داشته باشه در صورتی که کوچکترین بی احترامی کنه عذرش رو میخوایم حالا اینجا انجمن هستش و شما حتی ۱ ریال هم به حساب این سایت نمیریزید چرا باید لی لی به لالاتون بزارن و حتی از شما خواهش کنن ؟؟؟؟؟ شما به قوانین انجمن و محیطی که درش فعالیت میکنید پایبند باشید بعد دم از قوانین بین المللی مشتری مداری بزنید و بازم تاکید میکنم شما مشتری نیستید مدیر سایت زحمت کشده به صورت رایگان محیطی رو برای شما فراهم کرده کجا مشتری شدید که اینقد مشتری مداری مشتری مداری میکنید ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
4 - دوستان گرامی ، مدیران محترم : روشهای بدست آوردن مشتری این نیست که کسی بیاید کسی را رسوا کند ، چرا؟ چون از اون سرور گرفته بوده و برای اینکه مشتریهای اون بد بخت را بر بزند میاید میگوید فلانی تمدید نکرده و ... و تمام زحمات و بازاریابی یکی را پامال کند.
.
این چه ربطی به مدیران داشت و انجمن ؟ این ربط به فروشنده های محترم داره اش رو با کشک اشتباه نگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
5 - بکی از دوستان بنده با دلیل و مدرک مولتی یوزر بودن یک عضو دائم انجمن را ثابت کرد و مدارک اگر کسی توجه می کرد کافی ارائه شد.اما یوزر این کاربر نه پاک شد و نه برخوردی صورت گرفت.در عوض یوزر دوست بنده بن دائم شد و زیرش جمله زیبای بن شدن به دلیل مالتی یوزر نوشته شد.ما از کجا بدانیم که شما طرفداری ناحق نکرده اید.این دوست من بالای 10 تا ایمیل داده مبنی بر اینکه مالتی یوزر نداشته است اما کو چشم بینا و گوش شنوا ... و درخواست دادند که اگر مالتی یوزر هست مدیران با دلیل مدرک ارائه دهند.اما این کار هم صورت نگرفت.دوستان ، همکارن و مدیران ... همانگونه که کاربران باید برای انتقاد از کسی مدرک ارائه دهند ، مدیران نیز باید برای رفتارهای خودشان دلیل و مدرک ارائه دهند.اگر هم سرشان شلوغ است و نمی توانند خوب انجمن را ببندند.چه دلیل دارد با یک دست چند تا هندوانه برداشت.
مدرارک رو پیوست کنید چرا تا الان خیلی از یوزر های با سابقه انجمن به این دلیل بن نشدن ؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
شما هم اگه مدرکی دارید بفرماید بزارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
6 - در جریان هستم عده ای از فعالین فضای مجازی ، قصد دارند به کل این انجمن را از رده خارج کنند.مدیران انجمن به گوش باشید ... چرا این اتفاق افتاده است؟ چرا عده زیادی را با خودتان دشمن کرده اید؟ اگر در رفتارتان دقت می کردید آیا این اتفاق می افتاد؟ آیا شما از مشتری مداری چیزی می دانید؟ آیا می دانید که اون خیلی قدیما بود که مشتری التماس تولید کننده یا خدمات دهنده را می کرد و الان برعکس شده است؟ پس مدیران باید سعی در حفظ کاربران سایتشان داشته باشند نه اینکه برای خودشان دشمن بتراشند.در جریان باشید که به تک تک اعضای این انجمن از طرف همان یک عده وب مستر که شما ناراحتشان کرده اید پیام ارسال میشه که نباید بیایند در انجمن ، نمی دونم می نویسند پلیس فتا داره کاربرهای این سایت رو رصد می کنه و ... آیا شما انقدر بد رفتار کرده اید که افرادی دارند شما و سایتتان را تخریب می کنند و خبر ندارید.(بنده خودم هم این پیام را دریافت کرده ام ، اما ارائه نخواهم داد.نخواهید که ایمیل را نشانتان بدهم.) وظیفه بنده این بود که اخطار جدی دهم به مدیران سایت ، چون بالاخره حتی یک مشتری که از این سایت به دست آورده ام برای من مقدس و محترم است و به این سایت احترام می گذارم چون به من سود رسانده است.
خیلی حرفها در همین مدت فعالیت کم در دلم ماند که نگفتم.اگر هم انتقادات من تند شد تمام بازدید کنندگان به بزرگی خودشان ببخشند.
به امید اینکه انجمن دایر و برقرار باشد و رفتار مدیران آن عوض شود.
امیدوارم در توهمات خیالی خودتان بسیار زیبا سیر کنید این انجمن در بحث فروش به احتمال زیاد روند سقوطی را طی خواهد کرد به دلیل اینکه بسیاری از عزیزان باعث بدنامه فروشنده های دیگر شده اند و اینم هیچ دلیلی به فعالین فضای مجازی نداره
جالبه دقیقا همین بحث رو در مورد یکی از انجمن های دیگه ۲ سال پیشم عرض شد ولی ما که هنوز از این فعالین هیچ چیزی ندیدیم ( اوناهم در توهمات زیبای خود غوطه ور بودند )
در اخر من هم به انجمن و وضعیت انجمن انتقاداتی دارم البته همیشه هیچ چیز ۱۰۰٪ درست نیست ولی دیگه حرف های بیهوده و بی دلیل و بی مدرک نیمزنم
اوکی
من فهمیدم که اگه از کاربران این انجمن خدماتی طلب کنم در برابر هزینه، و کلاهبرداری صورت گرفت حق معرفی اون فرد به دیگران رو ندارم
بسیار عالی
پس همین جا در مقابل تمام بازدیدکنندگان این تاپیک قول بدهید تمام پست هایی که مربوط به انتقاد یا شکایت از کسی یا شرکتی میشه رو حذف کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
اوکی
من فهمیدم که اگه از کاربران این انجمن خدماتی طلب کنم در برابر هزینه، و کلاهبرداری صورت گرفت حق معرفی اون فرد به دیگران رو ندارم
بسیار عالی
پس همین جا در مقابل تمام بازدیدکنندگان این تاپیک قول بدهید تمام پست هایی که مربوط به انتقاد یا شکایت از کسی یا شرکتی میشه رو حذف کنید.
عزیز شما هنوز حرف خودتون رو میزنید
بر فرض مثال بنده الان یه تاپیک برای شما میزنم و از به شما انگ کلاه برداری میزنم حال از نظر شما باید مدیران بیان و تاپیک رو حذف کنن یا بزارن بمونه ؟ از کجا میشه فهمید که حق با بنده هست یا شما ؟
مگه اینجا دادگاه ؟ شما از جایی خرید کردید اگه میخواید مطالبات خودتون رو پیگیری کنید پلیس فتا رو برای این ساختن
اگر تاپیکی بر علیه شما پاک نشه و شما برید شکایت کنید اونوقت مدیریت این انجمن هستش که باید جوابگو باشه و چون مدیران این انجمن نه قاضی هستن و نه اینجام دادگاه بهتر دیدن و من کاملا با این مورد موافق هستم که کلا بحث هایی مثل کلاهبرداری و ... رو از انجمن حذف کنن اقا بریدددددددددد فتااااااااااااااااااااا