dns ست کنید
یک سوال اگر به حالت تجاری بریم کارمزد همان 1/7 هست یا 2/5 ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
dns ست کنید
یک سوال اگر به حالت تجاری بریم کارمزد همان 1/7 هست یا 2/5 ؟؟
درست شده گویا
دوست عزیز اسپم میدونید چیه؟
مشکل دان بودن سرور چه ارتباطی با دی ان اس داره!!!!!!!
امیدوارم مدیریت انجمن هرچه سریعتر بهبود پیدا کنه تا شاهد چنین جواب هایی نباشیم!!!!!!!!!
بله درست شده خوشبختانه اما به نظرم سرورهاشون یک مشکلی پیدا کردهنقل قول:
درست شده گویا
چون بین پینگ ها گاهی همچنان تایم اوت یا بدون پاسخ دریافت میشه که بعضی از پرداخت ها رو وسط کار لغو می کنه!
ممنون میشم در مورد این مسئله یک پیگیری انجام بدید
با احترام
سلام
امروز به از ساعت 18 سرور سایت دچار مشکل فنی شد که ساعت 21:10 مشکل برطرف شد .
تعرفه کارمزد با توجه به درخواست بسیاری از کاربران برای تغییر در کارمزدها و استفاده از کارمزد ثابت ، گزینه های زیر جهت رای گیری از کاربران سایت قرار میگیرد و طبق آرا تصمیم گیری خواهد شد . 200 تومان برای هر تراکنش و 1% کارمزد برداشت وجه
250 تومان برای هر تراکنش و 0.5% کارمزد برداشت وجه
300 تومان برای هر تراکنش و 0.2% کارمزد برداشت وجه
320 تومان برای هر تراکنش و بدون کارمزد برداشتبا این شرایط برای یه جنس 4000 تومانی در کمترین حالت میشه 240 تومان کارمزد و این در صورتی هست که با همان 2/5 درصد کارمزد تجاری میشه 100 تومان کارمزد.
من به عنوان یکی از فروشگاه دار های عضو تک پرداخت واقعا راضی نیستم که بخواد تغییر کنه کارمزد ها.
مشکل الان مربوط به سایت های بانکی که مشکل پیدا کردن نه تک پرداخت
فقط امشب چند دقیقه تک پرداخت داون بوده که ظاهرا حل شده .
اینم حرفیه . حالا غقطعی هست این تغییر کارمزد ها؟ فقط نظرسنجیش مونده؟
بهتر بود گزینه دیگه ایی را هم برای مخالفان تغییر کارمزدها تعریف می کردین !
کارمزد ثابت به نفع مشتریانی هست که مبلغ تراکنش شون بالا هست
برای فروشگاه هایی که با مبالغ پایین سروکار دارن (مثل فروش شارژ) مناسب نیست، اگه مبلغ تراکنشی فرضاً 2000 تومان باشه کمترین هزینه تراکنش برای مشتری 200 تومن در میاد که میشه 10 درصد
هر چه مبلغ بالاتر باشه به صرفه تره واسه 100,000 تومان 0.2 درصد میشه، واسه 20,000 تومن میشه 1 درصد
با سلام
این نظر سنجی اصلا برای فروشگاههایی که مقدار تراکنشهاشون پایین هست اصلا به صرفه نیست و عملا فروشنده رو بیخیال این سرویس میکنه
خدایی برای یه کارت شارژ 1000 تومنی باید 200 تومن پرداخت کرد ؛ اونم تو کمترین مقدار!!!!!!!!!!! این که ظلمه
یا اصلا همون 2000 تومن ؛ خب دیگه چه سودی برای فروشنده بینوا داره
به قول دوستان ، این کار فقط برای تراکنشهایی با مقدا بالا جوابگو هست
باید یه فکری هم برای تراکنشهایی پایین بکنید چون اینجوری همه قید سرویس رو میزنن
من رمز عبور رو فراموش کردم اما مشکل دارم ، مشکلی که 1 هفته پیش مطرح شده اما هنوز حل نشده.
پس از کلیک روی لینکی که به ایمیل ارسال میشه ، با پیغام خطا مواجه میشم.
کارمزدهای درگاه غیر مستقیم تغییر نمیکنه و احتمالا همان 1.6% یا کمتر میشود .
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
تا آخر این هفته صبر کنید درست میشه .
وقتی بازیابی رمز فعال میشه بر روی قسمتهای دیگه سایت تاثیر میداره که در حال رفع اشکال میباشد .
ممنون ،؛ ولی اخه بخاطر گمراهی که بعضی کاربرا با درگاه غیر مستقیم دارن ما مجبوریم از همون درگاه مستقیم استفاده کنیم
خدایی سرویس مستقیمتون عالیه دیگه با این تغییرات خرابش نکنید که باز میشید مثل سایر سایتها
این خدمات شما رو متمایز کرده چون هیچ سایتی درگاه مستقیم نداره جز شما
دقیقا امکان اصلی که سایتتون رو با سایت های مشابه متفاوت و محبوب تر کرده هست همین درگاه مستقیمه که کاربرای زیادی میتونه داشته باشه ولی با این کارمزد ها فکر نکنم برای کسی خوشایند باشه چون اکثرا تراکنش آنچنان بالایی ندارند .
بهتر بود گزینه مخالفان این طرح هم تو نظرسنجی اضافه میکردین که مشخص شه تعدادشون .
من به خاطر همین کارمزد بالا فعلاً ماژول تک پرداخت رو غیرفعال کردم (هر چند تراکنش زیادی ندارم)
تو پستای قبلی گفته بودم کارمزد زیاده :دی
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43...tml#post427084
http://www.webhostingtalk.ir/f118/43...tml#post427929
کارمزد رو چیزی بزارید هم به نفع تک پرداخت باشه هم به نفع فروشگاه
درگاه مستقیم ویژگی خیلی خوبیه
دقیقا دوستان درست میگن
الان اکثر رقیبای شما شرایط شمارو دارن تهنا فرق شما درگاه مستقیم هست و اگه از کار بیوفته امکانش هست خیلی از مشتریا رو ازدست بدین
لطفا این کارو نکنید
با سلام
چرا برای مشتریان حق انتخاب تعریف نمیکنید ؟
اینجوری افرادی میتونن 2.5 درصد کارمزد را انتخاب کنن یا افرادی میتونن کارمزد ثابت رو انتخاب کنن.
و یا تعریف کارمزد متغیر به ازای مبلغ . مثل :
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
مطمئنا در این صورت مشتریان بیشتری نیز خواهید داشت , که افزوده شدن مشتری نیز باعث سود بیشترتون خواهد شد.
مشکلات سایتتون بزگترین ایرادیه که میشه به شما گرفت
1-کاربر پسند نیست
2- ایراد داره
من الان میخوام وارد سایت بشم نمیشه بازیابی رمز زدم نمیشه خلاصه آخرم نشد بیایم تو
حق انتخاب گذاشته شده .
درگاه رابط که در حال حاضر کارمزد 1.6% است
درگاه مستقیم که در حال حاضر 2.5% است
تغییرات در درگاه مستقیم اعمال خواهد شد .
در کل درگاه مستقیم جز دردسر و گرفتاری چیزی برای ما نداره و خیلی ازش سوء استفاده میشه که جهت کنترل این موضوع نیاز به تغییراتی میباشد .
.
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
1 - منظورتون از کاربر پسند چی هست ؟
سایت فقط دارای یک پنل برای فروشگاه داران هست و قرار نیست جذابیت یک سایت تفریحی را داشته باشه .
2 - در مورد بازیابی رمز در پستهای قبلی توضیح داده شد که آخر همین هفته مشکل حل میشه .
دوست عزیز درسته درگاه مستقیم برای شما دردسر داره
اما تنها چیزیه که تو کل سایت شما ارزش داره
بهتره انتقاد پذیر باشید و حقیقت رو ببینید
شما در مقابل رقیب های خودتون هیچ چیزی ندارید و هیچ دلیلی نیست که از درگاه شما استفاده کنیم
تنها دلیلی که بنده رو شخصا به سمت شما جلب کرده همین درگاه مستقیم با کارمزد 2.5درصد بوده
اگر شما قرار باشه درگاه مستقیم رو این چنین اعمال کنید شک نکنید مثل روزهای اول میشین
هرکی ندونه بنده خوب یادمه چون از اولین مشتری های شما بودم
زمانی که از درگاه شما استفاده میکردم در کل حتی 10سایت هم با شما قرارداد نداشتن
حالا که به لطف خدا کارتون گرفته و از همین انجمن کلی پذیرنده جذب کردید
دستی دستی خودتون دارین همه چی رو نابود می کنید؟؟؟!!!!
طراحی و سیاست شما/پشتیبانی/تعامل/نظارت و .... شما افتضاح هست
بارها چندین تراکنش بنده به خاطر نقص سیستم شما واریز نشده
سایت هم که پری روز این چنین قطع شد!!!!!!!!!!!!
بکم واقع بین باشید و امتیازات و برتری های خودتون رو نسبت به رقبا از بین نبرید
تنها دلیل این که حرفی برای گفتن دارید درگاه مستقیم با کارمزد 2.5% هست
والا چی بگم !!!
کلا سیستم 50 روز هست راه افتاده و در کل تمام کاربران راضی هستند .
1 - درخواستهای پشتیبانی حداکثر 15 دقیقه پاسخ داده شده .
2 - در خواستهای برداشت قبل از ساعت 12 طی 1 ساعت به حساب کاربران واریز شده .
3 - حتی مورد هم مشکل واریز نشدن تراکنش ها نداشتیم غیر از اینکه مشکل از شبکه شتاب بوده یا اینکه کاربر در بانک پاسارگاد بر روی تکمیل فرایند خرید کلیک نکرده ، پس سیستم را زیر سوال نبرید .
4 - سرور سایت قطع شد !!! درگاهای بانکی هم خیلی پیش میاد قطع بشن حتی بانکی بود که سال گذشته 4 روز درگاهش مشکل داشت . این حرفتون کمی عجیبه !!!
5 - شما میگید اوایل از سیستم ما استفاده میکردید و اوایل ما درگاه مستقیم نداشتیم پس برتری ما چه چیزی بود ؟ پس خودتان دارید منکر صحبتهاتون میشید .
کلا تمامی صحبتهای شما بی دلیل و مدرک میباشد .
اگر فکر میکنید سیستم های مشابه نسبت به ما برتری دارند از آنها استفاده کنید و دیگران را زیر سوال نبرید .
شما تنها نفع خود را در نظر میگیرید . با کارمزد ثابت که مثلا 300 باشد یک فاکتور 30000 تومانی تنها 1% کامزد پرداخت میکنه و در 100000 تومان تنها 0.3%
دیدید که نظر سنجی برگزار شد پس ما به نظر کاربران خود احترام میگذاریم و از این به بعد برای هر تغییری در سایت نظر سنجی به صورت غیر خصوصی برگزار خواهد شد .
الان وضع کارمزدها چطور شد؟
سلام همه چیز واقعا عالی است تشکر از شما
با سلام
اگر كارمزد تراكنش هاي سايت هاي شارژ رو نيز كاهش بدهيد .
براي اينگونه سايت ها نيز صرف دارد از درگاه شما استفاده كنند.
چون الان شرايط رقابتي است و فروشگاه شارژي كه ارزان تر بفروشد برنده خواهد شد .
البته من خودم شخصا از زرين پال استفاده مي كنم و راضي هستم .
يك مقدار ظاهر سايتتون رو نيز كاربر پسند تر كنيد بهتر خواهد بود .
در مورد درگاه مستقيمتون ؟
به بانك ملت است يا پاسارگاد ؟
و اينكه تسويه حساب ها چگونه است ؟ مثلا اگر امروز درخواست بدهيم كي واريز رو انجام ميدهيد ؟
درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.
این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه
این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه
اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید
هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید
جواب من رو ندادین ها.
در کل بنده الان از سیستم رضایت دارم تنها دلیل این امر هم خود شما هستید
سیستم و کلیت کار هنوز دارای ریزه کاری ها و نواقصی هست که جای کار داره
اما شخصا هیچ سرویس مشابهی رو ندیدم که یکی از مسئولین شرکت همچون شما
با پذیرنده منطقی و پیگیر برخورد کنه
بنده هم شما رو درک می کنم با کارمزد اندکی که دارید سود این کار براتون خیلی چشمگیر نیست
اما این انقلابی که تصمیم به انجامش گرفتید امثال بنده رو زیر چرخ هاش له خواهد کرد
دست کم برای افرادی با تراکنش های کم کارمز برداشت وجه درگاه مستقیم رو افزایش بدید
بر فرض مثال در حال حاضر کارمزد تجاری 2.5درصد برای برداشت هست
خوب همین درصد رو بکنید مثلا 3درصد!!!!!!
این خیلی معقولانه تر هست
برای افرادی هم تراکنش بالا دارند کارمزد ثابت و کارمزد برداشت وجه قرار بدین
فکر نکنم شناسایی افرادی که تراکنش بالا دارند براتون کار سختی باشه
با هم از همکاری و پیگیری شما سپاسگذاریم
با احترام
ببخشید پست شما را ندیدم
کارمزد مستقیم فعلا مشخص نیست اما احتمال داره از روشی که شما میگید استفاده کنیم
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
پیشنهاد شما خوبه .
گروه کاربری جدیدی ایجاد کنیم و افراد را به گروه های مختلف تقسیم کنیم طبق تراکنش کارمزد مختلف . البته بر روی تعداد تراکنش نه مبلغ .
خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!
------------------------------------------------------------------------
راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
طرح خوبیه
سلام
مممنون ازخدماتتون
یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید:53: