-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
سلام
راست میگه یک مدرک بذار ببینیم کجا شما به ایشون پولی پرداخت کردی ؟
-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
آره خبریه
هنوز متوجه نشدین ؟
شما و شریکت دکتر کلـــــــــــــــاه برداری کردین و حالا جفتون هم دارین به یه اسم دیگه دوباره قعالیت می کنید
شما که به قول خودت پول واریز کردی چرا ساکت نشستی ؟ ؟
یه مدرک بزار که اصلا پولی واریز کردی به حساب این دکتر
ارزش بحث کردن نداره چون کاملا بی فایده هست(تو ایران هستیم)
دوست عزیز لطف کن احترامت رو خودت نگهدار
من با هیچ اسمی فعالیت نمیکنم اصفهان وب هم مال 2-3 سال پیش هست که داره فعالیت میکنه
کلاه بردار هم ......
اگر دوستان دیگه بخوان مدرک هم میذارم ولی شما نه مرجع قانونی هستید نه عددی که من بخوام برای شما مدرک رو کنم
دقیقا ارزش بحث نداره
اگر فکر میکنید من کلاهبرداری کردم و شکایتی دارید برید هر جا که میدونید علیه من شکایت کنید
حرفی ندارم دیگه با شما
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
سلام
راست میگه یک مدرک بذار ببینیم کجا شما به ایشون پولی پرداخت کردی ؟
باشه مدرک هم میذارم
ولی مهندسین مملکت
من که کلاهبرداری کردم چرا دارم سرویس میدم و جبران خسارت میکنم؟
مطمئن باشید از تک تک کسانی که انگ کلاهبرداری به بنده میزنند شکایت قانونی میکنم تا متوجه بشند تهمت و افترا بدون دلیل و مدرک چه عواقبی داره
-
اقایون؛ اگر سرور ها بالا بیاد با این قیمت ها حاضر هستین تمدید کنین ؟؟
کد:
http://www.expressvds.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست عزیز لطف کن احترامت رو خودت نگهدار
من با هیچ اسمی فعالیت نمیکنم اصفهان وب هم مال 2-3 سال پیش هست که داره فعالیت میکنه
کلاه بردار هم ......
اگر دوستان دیگه بخوان مدرک هم میذارم ولی شما نه مرجع قانونی هستید نه عددی که من بخوام برای شما مدرک رو کنم
دقیقا ارزش بحث نداره
اگر فکر میکنید من کلاهبرداری کردم و شکایتی دارید برید هر جا که میدونید علیه من شکایت کنید
حرفی ندارم دیگه با شما
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
باشه مدرک هم میذارم
ولی مهندسین مملکت
من که کلاهبرداری کردم چرا دارم سرویس میدم و جبران خسارت میکنم؟
مطمئن باشید از تک تک کسانی که انگ کلاهبرداری به بنده میزنند شکایت قانونی میکنم تا متوجه بشند تهمت و افترا بدون دلیل و مدرک چه عواقبی داره
احترام گرفتیم که نتیجه این شد (خرید از هاستینگ ایرانی)
شما اگر قانون مدار بودین حالا اینجوری حرف نمی زدین !
جای اینکه با بغض و کینه (رفتار اکثر مدیر هاستینگ های ایرانی) رفتار کنید مدرکتون بزارین (البته مدرک درست کردن هم برای شما کاری نداره . . .)
تا زمانی که مدرکی نداشته باشید برچسب کلاه بردار و حتی بیشتر هم به شما زده میشه
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
اقایون؛ اگر سرور ها بالا بیاد با این قیمت ها حاضر هستین تمدید کنین ؟؟
کد:
http://www.expressvds.com
بله
قیمت ها عالی هستند !
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست عزیز این چه نوعش هست؟
بنده به تمامی کسانی که به حساب من واریز کرده بودند سرویس تقدیم کردم
شما به حساب ایشون واریز کردید مگر بنده حاتم طایی هستم که از حرف من دلخور شدید و میگید اینم یه نوعش هست؟
شما ببینید به حساب چه کسی واریز کردید ازش شکایت کنید
من به هیچ وجه نگفتم که پولهایی که ایشون خوردند رو جبران میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا جمع میبندید و قصدتون چیه
ولی من بیشترین کاری که میتونم بکنم همین هست
من نه سرور امریکا دارم نه داشتم که بخوام به کسی از اونجا سرویس بدم
من فقط به کسانی که به حساب من ریختند دارم سرویس میدم که زیر دینشون نباشم خدایی ناکرده
دیگه نمیدونم چه انتظاری دارید از بنده که خودم 400 تومن مال باختم
شریفی شما هستی؟ واقعاً قباحت داره!!!! چطوری به این راحتی دروغ میگی و مظلوم نمایی هم می کنی و انتظار داری از اتهام تبرئه هم بشی؟!!!! اسم وجدان به گوش شما اصابت کرده؟!!!! شب چطوری میخوابی؟!!!! خوابت میبره؟!!!! شنیدی خداوند ناظر و شاهد لحظه لحظه زندگی و کارهای ماست؟!!!!
بنده به حساب شما واریز کردم، چی دادی که خودم بی خبرم؟!!!!! بدون هیچ توضیحی آلمان رو جای آمریکا قالب کردی بهمون که اونم down شده و چند ساعت بیشتر کار نکرد!!!! جوابی داری بدی؟!!!! پولمو کی پس میدی؟ میدی یا اسممو به لیست شاکیان اضافه کنم؟
-
عزیزان این آقای شریفی هم کلاه رفته سرش و در واقع قرار بود با هم شریک باشند ولی این دکتر جان سر این بنده خدا هم کلاه گذاشت و پولش رو خورده چرا الکی چیزی که نمیدونید شلوغش میکنید!!!!
شما اگر زرنگ هستید برید این دکتر رو شکایت کنید که سر همه شما کلاه گذاشته و ....!
متاسفانه همین طوری در موقع خرید هم رفتار میکنید که الان اینطوری میشه...!
-
عزیز خیلی بارت هست برو از آن رفیق کلاه بردارت که ادعا میکنی 400 تومانت رو خورده شکایت کن... نشستی سر جات تهدید میکنی؟ جناب شریفی بچه ها رو تهدید به شکایت نکن. من یکی از خدامه شما رو تو دادگاه ببینم.نه تنها من همه از خداشونه شما رو زیارت کنند.!! شما خودت متهمی داری مال باخته ها رو تهدید میکنی؟ من یکی همینجا حاضرم.خواستی شکایت کنی آدرس شرکت رو بدم در خدمتت هستیم.منتهی با این همه افراد شاکی از دست شما چی میخوای شکایت کنی؟ اگر به منه من صد نفر اینجا شاهد دارم و مال باخته و خسارت دیده..شما چی داری؟ رفیق کلاه بردار؟ از رفیقت شکایت کردم پاش برسه شما رو هم میکشم وسط.. رفیقت ***ی کرده شریکت هست. وظیفته جبران خسارت کنی. با سرور ارزان آلمان الکی چیزی رو سر هم نیار.ما حتی از پولمون هم گزشتیم فقط بک آپ خواستیم که آن رو هم نمیتونی تهیه کنی..
برادر انگار شما اصول شراکت رو یادت رفته؟ آن برگه ای که قبل ثبت شرکت میدن دستت تعیین میکنن همه چیز رو.. شراکت وقتی با کسی میکنی یعنی مسئولت کل اتفاقات. ضرر. زیان .بازدهی و... با شما و شریکتون نصف نصف هست. شریکت کلاه برداری کرده درست.از شما پول خورده؟ گردن شما هم هست. خودت را راحت نکش کنار.. .مدرک بزار. آدرس این کلاه بردار رو بزار من خودم به شخصه قبل از اقدام مامورین باباشو در میارم.. مگه نگفتی تو تیکت بهم آدرسش رو داری؟ خوب بزار.. چیه از چی میترسی؟ از د ز د حمایت کردن خودش جرمه.. اسم و فایملش رو داریم. آدرسش رو بزار راحت از 118 شماره تلفن منزلش رو میکشیم بیرون و خودم شخصا میرم در خونش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عزیز خیلی بارت هست برو از آن رفیق کلاه بردارت که ادعا میکنی 400 تومانت رو خورده شکایت کن... نشستی سر جات تهدید میکنی؟ جناب شریفی بچه ها رو تهدید به شکایت نکن. من یکی از خدامه شما رو تو دادگاه ببینم.نه تنها من همه از خداشونه شما رو زیارت کنند.!! شما خودت متهمی داری مال باخته ها رو تهدید میکنی؟ من یکی همینجا حاضرم.خواستی شکایت کنی آدرس شرکت رو بدم در خدمتت هستیم.منتهی با این همه افراد شاکی از دست شما چی میخوای شکایت کنی؟ اگر به منه من صد نفر اینجا شاهد دارم و مال باخته و خسارت دیده..شما چی داری؟ رفیق کلاه بردار؟ از رفیقت شکایت کردم پاش برسه شما رو هم میکشم وسط.. رفیقت ***ی کرده شریکت هست. وظیفته جبران خسارت کنی. با سرور ارزان آلمان الکی چیزی رو سر هم نیار.ما حتی از پولمون هم گزشتیم فقط بک آپ خواستیم که آن رو هم نمیتونی تهیه کنی..
برادر انگار شما اصول شراکت رو یادت رفته؟ آن برگه ای که قبل ثبت شرکت میدن دستت تعیین میکنن همه چیز رو.. شراکت وقتی با کسی میکنی یعنی مسئولت کل اتفاقات. ضرر. زیان .بازدهی و... با شما و شریکتون نصف نصف هست. شریکت کلاه برداری کرده درست.از شما پول خورده؟ گردن شما هم هست. خودت را راحت نکش کنار.. .مدرک بزار. آدرس این کلاه بردار رو بزار من خودم به شخصه قبل از اقدام مامورین باباشو در میارم.. مگه نگفتی تو تیکت بهم آدرسش رو داری؟ خوب بزار.. چیه از چی میترسی؟ از د ز د حمایت کردن خودش جرمه.. اسم و فایملش رو داریم. آدرسش رو بزار راحت از 118 شماره تلفن منزلش رو میکشیم بیرون و خودم شخصا میرم در خونش.
عزیز می بری و می دوزی دیگه؟بنده خودم می گم اقای شریفی بی گناهه همه چی گردنه منه شما حرف حالیت نمی شه؟
شکایت کردی؟بسم الله منم که گفتم پاش هستم
در ضمن این رو هم یادت نره من حرف واسه گفتن زیاد دارم منتظر تماس تلفنی شما هستم
09359989397
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
عزیز می بری و می دوزی دیگه؟بنده خودم می گم اقای شریفی بی گناهه همه چی گردنه منه شما حرف حالیت نمی شه؟
09359989397
بالاتر از پر ر...یی هم منزلتی هست! :d
دکتر هم پول گرفتی هم شاکی هستی؟
اینطوری هم نیست که فکر میکنید البته قصد دخالت ندارم و ...
اما بهتره توجه بکنید که پول خوری جدا جرم رایانه ای جدا ...
در ضمن در متن جرائم رایانه ای بندی مبتنی بر این که شما فکرایی بابتش در سرتون پروروندید درج نشده.
به هر حال...
هدف فقط اطلاع رسانی بود.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
شاید بهتر باشه مدیران تاپیک رو حذف یا بسته کنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
09359989397
به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم :))
(زیاد ربط هم نداشت):دی
ببین کی شده وکیل مدافع :((
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
بالاتر از پر ر...یی هم منزلتی هست! :d
دکتر هم پول گرفتی هم شاکی هستی؟
اینطوری هم نیست که فکر میکنید البته قصد دخالت ندارم و ...
اما بهتره توجه بکنید که پول خوری جدا جرم رایانه ای جدا ...
در ضمن در متن جرائم رایانه ای بندی مبتنی بر این که شما فکرایی بابتش در سرتون پروروندید درج نشده.
به هر حال...
هدف فقط اطلاع رسانی بود.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
شاید بهتر باشه مدیران تاپیک رو حذف یا بسته کنند!
تاپیک حذف بشه که چی مثلا ؟
اینم فراموش بشه ؟
خوب بزار ببینیم قضیه به کجا می رسه
-
دوستان دوست عزیزمون که یوزر همین انجمن هست در حال حاضر یوزر پسورد اکانت من رو که از پرتال دیتاسنتر هست رو گرفتند واسه پرداخت...
-
آقایان توجه.. جناب هادی نژاد با بنده تماس گرفتند و اراجیفی رو بیان کردند که ضبط کردم. جالبیش اینجاست که بنده رو تهدید به شکایت برای فروش اکا .. میکنند.. در صورتی که از قانون اصلا خبر ندارند. کلا با یک بچه طرف هستیم که واقعا برای خودم متاسفم که نفهمیدم یک بچه پشت این قضیه هست.. که نمیدونن در هیچ قانونی برای v جرمی نوشته نشده چون v برای انتقال امن داده ها استفاده میشه. خواستید باور کنید: میتونید یک سری به isp شهرتون بزنید ببینید adsl با v هم تقدیمتون میکنن..
::انديشه سبز خزر ::
کسی که یک یا چند vps هم داشته باشه برای v از قانون مبرا هست.بفهمند هم فقط *****ینگ در کار هست.اگر خیلی حرفه ای این کار باشی و چندین وی پی اس داشته باشی یک تعهد آخرش هست.میگی اولین بارم بود ببخشید! اما کسی که صاحب سرورباشه و با اطلاع از اینکه سرورش برای استفاده v هست اقدام به فروش کنه مجرم تا 2 سال حبس داره و جریمه.
در ضمن تا این لحظه ازت گذشته بودم چون سرورهامو منتقل کردم و دستی همه چیز رو تو این دو روز برگردوندم.. اما با تلفنت دیگه ازت نمیگزرم. بحثی هم باهات ندارم.. منتظر باش با چند نفر بریزم دم در خونتون بفهمی د ز د ی یعنی چی.. دیگه هم باهات کاری ندارم تو این تاپیک هم دیگه حرفی نمیزنم تا حظوری ببینمت..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishroserver
شریفی شما هستی؟ واقعاً قباحت داره!!!! چطوری به این راحتی دروغ میگی و مظلوم نمایی هم می کنی و انتظار داری از اتهام تبرئه هم بشی؟!!!! اسم وجدان به گوش شما اصابت کرده؟!!!! شب چطوری میخوابی؟!!!! خوابت میبره؟!!!! شنیدی خداوند ناظر و شاهد لحظه لحظه زندگی و کارهای ماست؟!!!!
بنده به حساب شما واریز کردم، چی دادی که خودم بی خبرم؟!!!!! بدون هیچ توضیحی آلمان رو جای آمریکا قالب کردی بهمون که اونم down شده و چند ساعت بیشتر کار نکرد!!!! جوابی داری بدی؟!!!! پولمو کی پس میدی؟ میدی یا اسممو به لیست شاکیان اضافه کنم؟
چی شد پس؟ چرا زبونتون کوتاه شد؟ دکتر قلابی و شریفی جواب بدید دیگه!!!! ما که هم پولمون رفته هم سروری دستون نرسیده، خدا رو شکر روش بکاب نداشتم، که اگه داشتم واویلا بود! **سند پرداخت** هم که دارم و جای هیچ انکاری نمی مونه!
پول بنده چی میشه؟! شریفی و دکی جواب بدن سریع!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
آقایان توجه.. جناب هادی نژاد با بنده تماس گرفتند و اراجیفی رو بیان کردند که ضبط کردم. جالبیش اینجاست که بنده رو تهدید به شکایت برای فروش اکا .. میکنند.. در صورتی که از قانون اصلا خبر ندارند. کلا با یک بچه طرف هستیم که واقعا برای خودم متاسفم که نفهمیدم یک بچه پشت این قضیه هست.. که نمیدونن در هیچ قانونی برای v جرمی نوشته نشده چون v برای انتقال امن داده ها استفاده میشه. خواستید باور کنید: میتونید یک سری به isp شهرتون بزنید ببینید adsl با v هم تقدیمتون میکنن..
::انديشه سبز خزر ::
کسی که یک یا چند vps هم داشته باشه برای v از قانون مبرا هست.بفهمند هم فقط *****ینگ در کار هست.اگر خیلی حرفه ای این کار باشی و چندین وی پی اس داشته باشی یک تعهد آخرش هست.میگی اولین بارم بود ببخشید! اما کسی که صاحب سرورباشه و با اطلاع از اینکه سرورش برای استفاده v هست اقدام به فروش کنه مجرم تا 2 سال حبس داره و جریمه.
در ضمن تا این لحظه ازت گذشته بودم چون سرورهامو منتقل کردم و دستی همه چیز رو تو این دو روز برگردوندم.. اما با تلفنت دیگه ازت نمیگزرم. بحثی هم باهات ندارم.. منتظر باش با چند نفر بریزم دم در خونتون بفهمی د ز د ی یعنی چی.. دیگه هم باهات کاری ندارم تو این تاپیک هم دیگه حرفی نمیزنم تا حظوری ببینمت..
1.بنده با کمال احترام در حال مکالمه با شما بودم
صدای بنده هم دارید بذارید تا همه دوستان بشنوند
من خودم دوست دارم مکالمات بین من و شما اینجا گذاشته بشه
تا بفهمند قضیه چند چند هست
شما هم حرفهایی که زدی پاش واسا
اول می گی شکایت کردی بعد می گی گذشتی؟خود درگیری داری؟
بیا دم در خونه می خواهم ببینم چی می شه
شما که اول هاشا می کردی یهو قبول کردی!برام جالب بود حرفاتون
بنده هم چنان حرف واسه گفتن داشتم که چون شخصیت ندارید گوشی رو قطع کردید
از همه دوستای گلم عذر می خواهم من پذیرفتم که اشتباه کردم اما اینجور افراد واقعا آدم رو از آدم بودن پشیمون می کنند
یلدای خوبی رو براتون آرزومندم
-
آقای دکتر سعید
آقای دلتا یکی از اون گول خورده ها مثل ما هستش که ابرومون رو پاک ریختی من دیگه رو ندارم تو روی دوستم نگاه کنم حالا اومدی اینجا داری مغالطه میکنی و مناقشه راه میندازی که اصل موضوع رو پاک کنی؟؟
بفرما کی سرورها روشن میشه زود جوابگو باش این حرفا همش سفسطه گری هستش زبونتم که درازه بفرما بگو کی وی پی اس ها رو تحویل میدی ؟
-
سلام.
صاحب تاپیک اعلام کردند که سرور ها در حال انتقال به شخص دیگری هست، لطفاً منتظر باشید تا موارد پیگیری بشه بین کاربر و خریدار جدید و اگر مشکل برطرف نشد، تاپیک شکایت ارسال کنید.
این تاپیک در حال منحرف شدن هست و به همین دلیل بسته خواهد شد.
با تشکر.
-
مشترکین گرانقدر
از این پس تمام سرویس های شرکت Drvps از طرفExpressVDS عرضه خواهد شد (سرور ها توسط ما خریداری شدند و دوباره با همچین مشکلی مواجه نخواهند شد)، خواهشمند است به آدرس زیر مراجعه فرمایید و اطلاعات سرور مجازی خود را برای واحد فروش ارسال کنید تا سرویس شما برقرار شود.
Portal Home - ExperssVDS
نکته : حتما VPS رو سفارش بدین اول؛ برای مثال اگر یک VPS برای میکروتیک با 128 مگابایت رم داشتید سرویس Mik-128MB را سفارش دهید و بعد تیکت ارسال کنین
-
سلام
ممنون از شما
اولا سایتتون هنوز کانفیگ نشده
بعدش دوست محترم بکاپ ها چی میشه ؟
---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
دقیقا دو برابر قیمت داری میدی
البته اگر پشتبانیت مثل اون باشه چون اون پشتیبانیش خیلی خوب بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
سلام
ممنون از شما
اولا سایتتون هنوز کانفیگ نشده
بعدش دوست محترم بکاپ ها چی میشه ؟
بله، می دونیم، قبلا از یک سیستم دیگر استفاده می کردیم، تا فردا کانفیگ کامل میشه، اگر مورد خاصی دیدین بگین رسیدگی میشه
روی سرور های جدید تحویل داده میشه
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
دقیقا دو برابر قیمت داری میدی
البته اگر پشتبانیت مثل اون باشه چون اون پشتیبانیش خیلی خوب بود
تصادفیه؛ این قیمت های ما از قبل بوده !