نوشته اصلی توسط
delta
عزیز خیلی بارت هست برو از آن رفیق کلاه بردارت که ادعا میکنی 400 تومانت رو خورده شکایت کن... نشستی سر جات تهدید میکنی؟ جناب شریفی بچه ها رو تهدید به شکایت نکن. من یکی از خدامه شما رو تو دادگاه ببینم.نه تنها من همه از خداشونه شما رو زیارت کنند.!! شما خودت متهمی داری مال باخته ها رو تهدید میکنی؟ من یکی همینجا حاضرم.خواستی شکایت کنی آدرس شرکت رو بدم در خدمتت هستیم.منتهی با این همه افراد شاکی از دست شما چی میخوای شکایت کنی؟ اگر به منه من صد نفر اینجا شاهد دارم و مال باخته و خسارت دیده..شما چی داری؟ رفیق کلاه بردار؟ از رفیقت شکایت کردم پاش برسه شما رو هم میکشم وسط.. رفیقت ***ی کرده شریکت هست. وظیفته جبران خسارت کنی. با سرور ارزان آلمان الکی چیزی رو سر هم نیار.ما حتی از پولمون هم گزشتیم فقط بک آپ خواستیم که آن رو هم نمیتونی تهیه کنی..
برادر انگار شما اصول شراکت رو یادت رفته؟ آن برگه ای که قبل ثبت شرکت میدن دستت تعیین میکنن همه چیز رو.. شراکت وقتی با کسی میکنی یعنی مسئولت کل اتفاقات. ضرر. زیان .بازدهی و... با شما و شریکتون نصف نصف هست. شریکت کلاه برداری کرده درست.از شما پول خورده؟ گردن شما هم هست. خودت را راحت نکش کنار.. .مدرک بزار. آدرس این کلاه بردار رو بزار من خودم به شخصه قبل از اقدام مامورین باباشو در میارم.. مگه نگفتی تو تیکت بهم آدرسش رو داری؟ خوب بزار.. چیه از چی میترسی؟ از د ز د حمایت کردن خودش جرمه.. اسم و فایملش رو داریم. آدرسش رو بزار راحت از 118 شماره تلفن منزلش رو میکشیم بیرون و خودم شخصا میرم در خونش.