نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 259

موضوع: فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    521
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    عزیز خیلی بارت هست برو از آن رفیق کلاه بردارت که ادعا میکنی 400 تومانت رو خورده شکایت کن... نشستی سر جات تهدید میکنی؟ جناب شریفی بچه ها رو تهدید به شکایت نکن. من یکی از خدامه شما رو تو دادگاه ببینم.نه تنها من همه از خداشونه شما رو زیارت کنند.!! شما خودت متهمی داری مال باخته ها رو تهدید میکنی؟ من یکی همینجا حاضرم.خواستی شکایت کنی آدرس شرکت رو بدم در خدمتت هستیم.منتهی با این همه افراد شاکی از دست شما چی میخوای شکایت کنی؟ اگر به منه من صد نفر اینجا شاهد دارم و مال باخته و خسارت دیده..شما چی داری؟ رفیق کلاه بردار؟ از رفیقت شکایت کردم پاش برسه شما رو هم میکشم وسط.. رفیقت ***ی کرده شریکت هست. وظیفته جبران خسارت کنی. با سرور ارزان آلمان الکی چیزی رو سر هم نیار.ما حتی از پولمون هم گزشتیم فقط بک آپ خواستیم که آن رو هم نمیتونی تهیه کنی..
    برادر انگار شما اصول شراکت رو یادت رفته؟ آن برگه ای که قبل ثبت شرکت میدن دستت تعیین میکنن همه چیز رو.. شراکت وقتی با کسی میکنی یعنی مسئولت کل اتفاقات. ضرر. زیان .بازدهی و... با شما و شریکتون نصف نصف هست. شریکت کلاه برداری کرده درست.از شما پول خورده؟ گردن شما هم هست. خودت را راحت نکش کنار.. .مدرک بزار. آدرس این کلاه بردار رو بزار من خودم به شخصه قبل از اقدام مامورین باباشو در میارم.. مگه نگفتی تو تیکت بهم آدرسش رو داری؟ خوب بزار.. چیه از چی میترسی؟ از د ز د حمایت کردن خودش جرمه.. اسم و فایملش رو داریم. آدرسش رو بزار راحت از 118 شماره تلفن منزلش رو میکشیم بیرون و خودم شخصا میرم در خونش.
    عزیز می بری و می دوزی دیگه؟بنده خودم می گم اقای شریفی بی گناهه همه چی گردنه منه شما حرف حالیت نمی شه؟
    شکایت کردی؟بسم الله منم که گفتم پاش هستم
    در ضمن این رو هم یادت نره من حرف واسه گفتن زیاد دارم منتظر تماس تلفنی شما هستم
    09359989397

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    627
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    246 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.saeed نمایش پست ها
    عزیز می بری و می دوزی دیگه؟بنده خودم می گم اقای شریفی بی گناهه همه چی گردنه منه شما حرف حالیت نمی شه؟
    09359989397
    بالاتر از پر ر...یی هم منزلتی هست!
    دکتر هم پول گرفتی هم شاکی هستی؟
    اینطوری هم نیست که فکر میکنید البته قصد دخالت ندارم و ...
    اما بهتره توجه بکنید که پول خوری جدا جرم رایانه ای جدا ...
    در ضمن در متن جرائم رایانه ای بندی مبتنی بر این که شما فکرایی بابتش در سرتون پروروندید درج نشده.
    به هر حال...
    هدف فقط اطلاع رسانی بود.

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

شاید بهتر باشه مدیران تاپیک رو حذف یا بسته کنند!
    تغییر نام گروه طراح و توسعه ...

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.saeed نمایش پست ها
    09359989397
    به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم
    (زیاد ربط هم نداشت):دی

ببین کی شده وکیل مدافع

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط plastic نمایش پست ها
    بالاتر از پر ر...یی هم منزلتی هست!
    دکتر هم پول گرفتی هم شاکی هستی؟
    اینطوری هم نیست که فکر میکنید البته قصد دخالت ندارم و ...
    اما بهتره توجه بکنید که پول خوری جدا جرم رایانه ای جدا ...
    در ضمن در متن جرائم رایانه ای بندی مبتنی بر این که شما فکرایی بابتش در سرتون پروروندید درج نشده.
    به هر حال...
    هدف فقط اطلاع رسانی بود.

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

شاید بهتر باشه مدیران تاپیک رو حذف یا بسته کنند!
    تاپیک حذف بشه که چی مثلا ؟

اینم فراموش بشه ؟

خوب بزار ببینیم قضیه به کجا می رسه
    با هزار تومان هم میتوانید اثر بخش باشید

لطفا 1 هزار تومان عیدی بدین !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)