آقایان توجه.. جناب هادی نژاد با بنده تماس گرفتند و اراجیفی رو بیان کردند که ضبط کردم. جالبیش اینجاست که بنده رو تهدید به شکایت برای فروش اکا .. میکنند.. در صورتی که از قانون اصلا خبر ندارند. کلا با یک بچه طرف هستیم که واقعا برای خودم متاسفم که نفهمیدم یک بچه پشت این قضیه هست.. که نمیدونن در هیچ قانونی برای v جرمی نوشته نشده چون v برای انتقال امن داده ها استفاده میشه. خواستید باور کنید: میتونید یک سری به isp شهرتون بزنید ببینید adsl با v هم تقدیمتون میکنن..
::انديشه سبز خزر ::
کسی که یک یا چند vps هم داشته باشه برای v از قانون مبرا هست.بفهمند هم فقط *****ینگ در کار هست.اگر خیلی حرفه ای این کار باشی و چندین وی پی اس داشته باشی یک تعهد آخرش هست.میگی اولین بارم بود ببخشید! اما کسی که صاحب سرورباشه و با اطلاع از اینکه سرورش برای استفاده v هست اقدام به فروش کنه مجرم تا 2 سال حبس داره و جریمه.
در ضمن تا این لحظه ازت گذشته بودم چون سرورهامو منتقل کردم و دستی همه چیز رو تو این دو روز برگردوندم.. اما با تلفنت دیگه ازت نمیگزرم. بحثی هم باهات ندارم.. منتظر باش با چند نفر بریزم دم در خونتون بفهمی د ز د ی یعنی چی.. دیگه هم باهات کاری ندارم تو این تاپیک هم دیگه حرفی نمیزنم تا حظوری ببینمت..