پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sk8amazing
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .
اگر کسی خواست من میتونم با 5 هزار تومان تهیه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.
شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.
خوشبختانه کارفرما 600 دلار از حساب خودش برام واریز کرد :-)
برای لیمیت حساب هم پاسپورت و قبض برق ارسال کردم. حالا میگن کپی روادید بدید :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
دوست عزیز
پ.خ رو چک کنید.
دوستان الان یک راه مطمئن برای دریافت پول از فریلنسر وجود داره؟ چطور میشه پول را جابجا کرد و موفق هم شد؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.
به هیچ وجه توصیه نمیشه که برای ساخت اکانت جدید از کشورهایی مثل انگلیس ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا استفاده کنید.
بهتره کشورهای کمتر توسعه یافته مثل مالزی ، تایلند ، ویتنام ، سنگاپور ، و ... انتخاب بشن. اینطوری احتمال گیر افتادنتون کمتره.
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eabdp
سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.
مطمئنا لیمیت میشید دوباره، من مدارک اقامتیمو دادم دقیقا یک ماه طول کشید تا وریفای بشه...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
من اکانت وریفای شده لازم دارم
کسی هست؟
اکانت داریم وریفای نشده
شرایط + قیمت
karimi760 @ gmail
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
سلام دوستان
من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
توفریلنسر اگر کشور رو بخوایید تغییر بدید که نیاز هم هست وریفای تلفن رو مجدد انجام بدید از شما مدارک با وریفای هویت می خوان . ممکنه گواهینامه کافیشون نباشه و چون دارید آی پی رو هم عوض می کنید ازتون بخوایید سه مرحله وریفای رو انجام بدید که شامل وریفای نام با پاسپورت هست دومین وریفای سخت تره چون باید پاسپورت رو دستتون بگیرید و یک کد رو روی کاغذ با نام فریلسنر بنوسید و از خودتون عکس بگیرید درمرحله سوم دو تا مدارک برای وریفای آدرس نیاز دارند تاره بعدش باید منتظر بمونید تایید می کنند یا می گن از اول یا ایمیل می زنن در مورد دلیل تغییر کشور ازشما سوال می کنن
اکانت آلمانی وریفای شده خواستید درخدمتم