-
پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
کاربر omid.m
اگر به توهین هاتون ادامه بدید یوزرتون رو مسدود میکنم.
خواسته تون هم دقیقا مشخص کنید، خسارت میخواید؟ بازگشت وجه میخواید؟ سرور میخواید؟ میخواید شکایت کنید؟
اگر خواسته ای از ایشون دارید مودبانه مطرح کنید، اگر هم قصد شکایت دارید به فتا مراجعه کنید و جو این تاپیک رو بیشتر از این متشنج نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
جناب مدیر محترم
من در ابتدا پولم رو با خسارتش میخوام شکایت هم سر جای خودش انجام شده
من توهین نکردم وقتی کسی پولی میگیره و سرویسی ارائه نمیده اسمش چیه؟
وقتی فکر میکنه همه مثل خودشن بجای سرور درخواستی یه سرور با مشخصات دیگه میده که غیر قابل استفاده هست شما چی بهش میگین؟
بهر حال اینجا متعلق به شما هست اگه دستور بدین من اینجا دیگه هیچی نمی گم ولی خودتون پیگیری کنید تا نه حق مشتری ها ضایع بشه نه حق کسانیکه درست دارن سرویس میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
جناب مدیر محترم
وقتی فکر میکنه همه مثل خودشن بجای سرور درخواستی یه سرور با مشخصات دیگه میده که غیر قابل استفاده هست شما چی بهش میگین؟
بهر حال اینجا متعلق به شما هست اگه دستور بدین من اینجا دیگه هیچی نمی گم ولی خودتون پیگیری کنید تا نه حق مشتری ها ضایع بشه نه حق کسانیکه درست دارن سرویس میدن
دوست عزیز،
طبق قوانین حقوقی، شما هیچ زمانی حق ندارید به شخصی توهین کنید.
حتی اگر شخص از شما د ز د ی کرده باشه. (مثال زدم و منظورم آقای عسگرپور یا هر شخص دیگه ای نیست.)
هر تخلفی کردند، شما باید از طریق قانونی اقدام کنید و توهین های شما در تیکت ها، میتونه علیه شما استفاده بشه و در اون مورد شما 100% محکومید. (از نظر دادگاه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
جناب مدیر محترم
شما هروقت توی سایت بابت توهین هاتون معذرت خواهی کردید من همون لحظه پولتون رو برگشت میدم
سرویستون تحویل داده شد بعدش گفتید ۲۰۰۸ میخواستید گفتم باشه نصب میکنم
ولی چند ساعت بعدش بازم تحدید و توهین کردید
مدرک بدم؟
-
شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
جناب مدیر محترم
نه عزیز من، اینجا مال من نیست، منم قاضی نیستم که حق مردم رو پس بگیرم.
ولی کاربران عقل دارند و میتونن بر اساس مدارک و صحبت های انجام شده قضاوت کنند.
الان همه اتفاق نظر دارند که شما توهین آمیز صحبت میکنید و این صحبت ها هم هیچ کمکی به حل این مشکل نمیکنند.
یک لیوان آب خنک بخورید، یک ساعت از پشت کامپیوتر بلند بشید، بعد بیاید صحبت های خودتون رو مرور کنید و به بحث ادامه بدید، متوجه حرف من میشید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
دوست عزیز،
طبق قوانین حقوقی، شما هیچ زمانی حق ندارید به شخصی توهین کنید.
حتی اگر شخص از شما د ز د ی کرده باشه. (مثال زدم و منظورم آقای عسگرپور یا هر شخص دیگه ای نیست.)
هر تخلفی کردند، شما باید از طریق قانونی اقدام کنید و توهین های شما در تیکت ها، میتونه علیه شما استفاده بشه و در اون مورد شما 100% محکومید. (از نظر دادگاه)
برادر محترم
طبق قوانین حقوقی جمهوری اسلامی ایران کلاهبرداری تعریف مشخصی داره عبارت"کلاهبرداری در قانون مجازات اسلامی" رو در گوگل سرچ کنید میبینید که اگه من به ایشون گفتم کلاهبردار قصد توهین نداشتم مطابق قانون برای روشن شدن موضوع اتهامی رو به ایشون وارد کردم که با توهین متفاوته همچنینین دروغگو و یا... شما توی این سایت اگر عبارتی رو من به خلاف بکار بردم که در مورد ایشون صدق نمی کنه نشون بدین بعد من دیگه هیچی نمی گم
مزید بر اطلاع من یکمکی مطالعه حقوق داشتم .البته یکم...
-
والا از پریروز دارم همش تاپیک میبینم فلانی د ز د هست و ک لاه بردار و.. به خدا الان آمدم انجمن رو باز کردم یک لحظه فکر کردم آمدم سایت دیوان عالی کشور!! چتونه آخه؟ بابا این که آمده داره میگه خسارتتون هر چی هست رو میدم؟ شکایت هم کنید آخرش اینه که خسارتتون رو بده..دیگه چی میخواید ازش؟ آبروشو ببرید؟ بردید تمام شد! همه هم فهمیدند چه جور آدمی هست..دیگه چی میخواید؟ اعدامش کنید؟ منم سایت دار هستم.میدونم میخواید سر به تن کسی که اطلاعاتتون رو از بین برده نباشه.اما یک لحظه منطقی فکر کنید.فحش و ناسزا بدید حل میشه؟ اطلاعات رفت بای بای.. الان فکر آینده باشید که چیکار میخواهید کنید؟ برید بچسبید به سایتتون ببینید راه حل چی هست و چه باید کرد.نه اینکه بیایید فحش و ناسزا بدید.. بازم این بنده خدا آمده اینجا در دسترس هست.فکر انایی باشید که میرند و پیداشون نیست و شما هم هیچ کاری از دستتون بر نمیاد..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
برادر محترم
طبق قوانین حقوقی جمهوری اسلامی ایران کلاهبرداری تعریف مشخصی داره عبارت"کلاهبرداری در قانون مجازات اسلامی" رو در گوگل سرچ کنید میبینید که اگه من به ایشون گفتم کلاهبردار قصد توهین نداشتم مطابق قانون برای روشن شدن موضوع اتهامی رو به ایشون وارد کردم که با توهین متفاوته همچنینین دروغگو و یا... شما توی این سایت اگر عبارتی رو من به خلاف بکار بردم که در مورد ایشون صدق نمی کنه نشون بدین بعد من دیگه هیچی نمی گم
بنده عرض کردم "توهین های شما در تیکت ها"
واژه هایی اونجا به کار بردید که توهین هست. خودتون هم مطمئنا قبول دارید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
برادر محترم
اقا به خدا برو جاهای دیگرو ببین شماره تلفن ها رو خاموش میکنند جواب نمیدند پول ها رو میخورند یه اب هم روش به قول دوستمون چته.این اقا اومده عذر خواهی کرده و حاضره خسارت هم بده .
والا خیلی کارشون درسته.
برو یکم به حرفات فکر کن.
-
کل 21 صفحه رو نشستم خوندم.:((
و این قضاوت رو با توجه به رابطه 2 ساله کاری با اقا شایان انجام میدم :
1 - به هیچ وجه آقا شایان کلاهبردار و از این حرفا نیستن. چیزی که من تویه این 2 سال دیدم از ایشون جز صداقت و درستکاری نبوده.
2- کیفیت سرورها هم عالی هست. باتوجه به قیمتی که میدن. خیلی از کاربرای قدیمی می دونن و دیدن کسایی که آفر دادن رم 1 گیگ 10 تومن و بعد از 3 روز فروش که پول به جیب زدم بای بای کردن ( نمونش وی گیگ ) ولی آقا شایان پای حرفشون می مونن.
3- من خودم وی پی اس میفروشم ولی هر طوری فکر میکنم نمی دونم چطوری ایشون اینقدر ارزون میتونه بده. مطمئنا سودشون حداقل هست که نمی تونن کارمند استخدام کنن.
4- قمپز در نمی کنه و نمی گه که ما خوبیم فقط! با صداقت میگه مشکل داریم و تاخیر داریم تو تحویل سرور ها.
5- مشکل برای همه هست. پس شما هیچ کسی رو پیدا نمی کنی که مشکل نداشته باشه تو این کار مخصوصا سرور ها که به ضرس قاطع میگم خودش مصیبتی هست!
فکر کنم این دلایل برای افراد بی شعوری که شخصیت خودشون رو توی جامعه، اونم از نوع مجازیش نشون میدن کافی باشه.
به امید حل مشکل های اقا شایان...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
اقا به خدا برو جاهای دیگرو ببین شماره تلفن ها رو خاموش میکنند جواب نمیدند پول ها رو میخورند یه اب هم روش به قول دوستمون چته.این اقا اومده عذر خواهی کرده و حاضره خسارت هم بده .
والا خیلی کارشون درسته.
برو یکم به حرفات فکر کن.
اقای محترم شما خودت هم خوب میدونی ای اگه اومده اینجا خودشو زده به موش مردگی نه دلش به حال من سوخته نه کسانیکه اطلاعاتشون بباد رفته این میخواد دوباره بیاد اینجا همون کارهایی رو که میکرده (که حالامیگن اصطلاحش رو بکار نبرو منم به حرمت عموم دیگه نمیبرم)ادامه بده میخواد خودشو تبرئه کنه و دوباره روز از نو روزی از نو من هم تا جایی که بتونم رسواش میکنم چون اگر هریک از ما در جای خودش احساس مسئولیت بکنه دیگه این فجایع بزرگ تو جامعه روی نمیده من تا جایی که در توانم باشه جلوی این مسایل رو میگیرم جایی هم که نتونم دیگه وجدانم راحته که مسئولیت خودمو انجام دادم وگرنه من پول انچنانی ندادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
اقای محترم شما خودت هم خوب میدونی ای اگه اومده اینجا خودشو زده به موش مردگی نه دلش به حال من سوخته نه کسانیکه اطلاعاتشون بباد رفته این میخواد دوباره بیاد اینجا همون کارهایی رو که میکرده (که حالامیگن اصطلاحش رو بکار نبرو منم به حرمت عموم دیگه نمیبرم)ادامه بده میخواد خودشو تبرئه کنه و دوباره روز از نو روزی از نو من هم تا جایی که بتونم رسواش میکنم چون اگر هریک از ما در جای خودش احساس مسئولیت بکنه دیگه این فجایع بزرگ تو جامعه روی نمیده من تا جایی که در توانم باشه جلوی این مسایل رو میگیرم جایی هم که نتونم دیگه وجدانم راحته که مسئولیت خودمو انجام دادم وگرنه من پول انچنانی ندادم
من ادم خیلی خون سردی هستم دوست عزیز
ولی این هم نمیتونم تحمل کنم که شما به من توهین کنید
از توهین هاتون چشم پوشی میکنم
شماره کارت یا حساب ملت بدید همین الان پولتون رو برگشت بدم
خانواده من یک چزی رو به من یاد داده اون هم رضایت مردم هست
اگر توی شهر ما بیای از هرکسی تا شعاع 100 کیلومتری بپرسی ( ادم های سن بالا ) بگی عسگرپور ها چجور ادمی هستند کسی نیست از ما شاکی باشه همیشه ما سعی کردیم مردم رو راضی نگه داریم این چیزی هست که از کل خانواده ما به ارث رسیده به شخص بنده!
شماهم فقط شماره حساب بدید
نه معذرت خواهی میخوام از شما نه هیچ چیز بیشتری
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
تو از کجا میدونی دلش به حال کاربراش نسوخته.
یعنی تو مطمئنی که دیتا سنتر تو تحویل تاخیر نداشته؟
به دیگران تهمت نزن حتی اگه واقعا اون کاری که تو تهمتشو میزنی کرده باشن.
اگر هم مستنداتی مبنی بر این که اقای شایان عسگر پور به شما توهین کرده یا جواب های نا مربوط داده رو کن تا ما هم بدونیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
تو از کجا میدونی دلش به حال کاربراش نسوخته.
یعنی تو مطمئنی که دیتا سنتر تو تحویل تاخیر نداشته؟
به دیگران تهمت نزن حتی اگه واقعا اون کاری که تو تهمتشو میزنی کرده باشن.
اگر هم مستنداتی مبنی بر این که اقای شایان عسگر پور به شما توهین کرده یا جواب های نا مربوط داده رو کن تا ما هم بدونیم.
بد ترین توهین اینه که ادم رو احمق حساب کنن وقنی سرویسی رو که پولشو گرفته سر موقع تحویل نمیده و بعد یا جواب نمیده ویا وعده سر خرمن میده(24ساعت دیگه،48ساعت دیگه) و بعد هم بعد از کلی اذیت کردن ادمو احمق تر حساب میکنه و یه باصطلاح سروری که اصلا قابل استفاده نیست تحویل میده که اصلا با چیزی که قرار بوده تحویل بده زمین تا اسمون فرق میکنه توهین بزرگی هست لا اقل برای من
من خودم یه زمانی کار خدماتی مشابهی رو انجام میدادم ومیدونم ممکنه هر مشکلی بوجود بیاد ولی وقتی مشکلی بوجود میاد ادم باید پا سخگو باشه و راست و حسینی همه چیز رو بگه و عذر خواهی کنه نه اینکه با وعده الکی مردم رو سر بدونه امید وارم نگی اومده اینجا توضیح داده چون میگم این کار رو قبل از اینکه کارش به اینجا برسه باید انجام بده اینجا دیگه مجبور بود چون این سایت خیلی حرفه ای عمل کرد و بنظر من مسئولیت خودشو خیلی خوب انجام داد و اینو وادار به پاسخگویی کرد منم خیلی از مسئولان این سایت متشکرم خیلی کار قشنگی کردن ونشون دادن مسئولیت اجتماعی شون رو خوب انجام میدن من باز هم ممنونم از مدیران این سایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
من ادم خیلی خون سردی هستم دوست عزیز
ولی این هم نمیتونم تحمل کنم که شما به من توهین کنید
از توهین هاتون چشم پوشی میکنم
شماره کارت یا حساب ملت بدید همین الان پولتون رو برگشت بدم
خانواده من یک چزی رو به من یاد داده اون هم رضایت مردم هست
اگر توی شهر ما بیای از هرکسی تا شعاع 100 کیلومتری بپرسی ( ادم های سن بالا ) بگی عسگرپور ها چجور ادمی هستند کسی نیست از ما شاکی باشه همیشه ما سعی کردیم مردم رو راضی نگه داریم این چیزی هست که از کل خانواده ما به ارث رسیده به شخص بنده!
شماهم فقط شماره حساب بدید
نه معذرت خواهی میخوام از شما نه هیچ چیز بیشتری
موفق باشید
حالا این شد یه حرف حسابی
من پول نمی خوام یه لطف کن همون سروری با همون مشخصاتی که قرار بوده ،تحویل بده ممنون میشم حالا از خودت یا از یه جای معتبر دیگه فقط قابل استفاده باشه
اگه هم از جای دیکه خواستی برام تهیه کنی مهم نیست که باسم من باشه چون من روی این سرورها چیز مهمی نمیزارم که نگران پریدنش باشم فقط ادرس سایتشو برا پشتیبانی احتمالی بدی ممنون میشم
منم دیگه کار خودم رو انجام دادم و در هر صورت دیگه شکایتی در این رابطه ندارم حتی اگر سروری تحویل ندی و توصیه میکنم همیشه تو بد ترین حالت شفاف عمل کن و پاسخگو باش و برا مشتری هات ارزش قائل شو
مطالبشنو کامل و با حوصله بخون و سر موقع جواب درست بده تا این مشکلات پیش نیاداین یک توصیه دوستانه بود
بامید اینکه با انتخاب راه درست و این تجربه موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
حالا این شد یه حرف حسابی
من پول نمی خوام یه لطف کن همون سروری با همون مشخصاتی که قرار بوده ،تحویل بده ممنون میشم حالا از خودت یا از یه جای معتبر دیگه فقط قابل استفاده باشه
اگه هم از جای دیکه خواستی برام تهیه کنی مهم نیست که باسم من باشه چون من روی این سرورها چیز مهمی نمیزارم که نگران پریدنش باشم فقط ادرس سایتشو برا پشتیبانی احتمالی بدی ممنون میشم
منم دیگه کار خودم رو انجام دادم و در هر صورت دیگه شکایتی در این رابطه ندارم حتی اگر سروری تحویل ندی و توصیه میکنم همیشه تو بد ترین حالت شفاف عمل کن و پاسخگو باش و برا مشتری هات ارزش قائل شو
مطالبشنو کامل و با حوصله بخون و سر موقع جواب درست بده تا این مشکلات پیش نیاداین یک توصیه دوستانه بود
بامید اینکه با انتخاب راه درست و این تجربه موفق باشی
متاسفانه با توجه به توهین های شما حتی اگر معذرت خواهی هم کنید نمیتونم باهاتون همکاری کنم
تنها کاری که میتونم کنم برگشت دادن پولتون هست
لطفا شماره حساب بدید تا مبلغتون کامل برگشت داده بشه
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
متاسفانه با توجه به توهین های شما حتی اگر معذرت خواهی هم کنید نمیتونم باهاتون همکاری کنم
تنها کاری که میتونم کنم برگشت دادن پولتون هست
لطفا شماره حساب بدید تا مبلغتون کامل برگشت داده بشه
باتشکر
من پولی نمی خوام و دیگه شکایتی هم در این رابطه ندارم و تو اینجا هم دیگه چیزی در این رابطه نمی نویسم چون زحمت زیادی اینجا درست کردم و مدیران لطف داشتن و حالا شما اگه دوست داشتی یه سرور از خودت یا از یه جای معتبر تهیه کن بهم بده گفتم باسم منم نباشه مهم نیست چون من چیز مهمی تو این سرور ها نمی زارم که نگران از دست رفتنش باشم اگر هم برات مقدور نیست من هم پولمو نمی خوام و حلال میکنم فقط اگر خواستی سروری بدی خودت تسنش کن قابل استفاده باشه و گیر نکنه وگرنه دوباره عصبانی میشم اگر هم مقدور نیست یا دوست نداری حلال میکنم و ادعایی در این باره ندارم و فقط توصیه میکنم برا قولت و مشتری هات ارزش قایل شو هر چند پول کمی داده باشند برات ارزوی موفقیت میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
من پولی نمی خوام و دیگه شکایتی هم در این رابطه ندارم و تو اینجا هم دیگه چیزی در این رابطه نمی نویسم چون زحمت زیادی اینجا درست کردم و مدیران لطف داشتن و حالا شما اگه دوست داشتی یه سرور از خودت یا از یه جای معتبر تهیه کن بهم بده گفتم باسم منم نباشه مهم نیست چون من چیز مهمی تو این سرور ها نمی زارم که نگران از دست رفتنش باشم اگر هم برات مقدور نیست من هم پولمو نمی خوام و حلال میکنم فقط اگر خواستی سروری بدی خودت تسنش کن قابل استفاده باشه و گیر نکنه وگرنه دوباره عصبانی میشم اگر هم مقدور نیست یا دوست نداری حلال میکنم و ادعایی در این باره ندارم و فقط توصیه میکنم برا قولت و مشتری هات ارزش قایل شو هر چند پول کمی داده باشند برات ارزوی موفقیت میکنم
اگر همون فرانسه می خواهید باید صبر کنید تا دیتاسنتر سرویس های جدید مار و تحویل بده ( تا اخر هفته تحویل میده )
تیمت بدید مبلغ ۱۸تومن رو به اعتبار ادد کنم و اخر هفته که سرور های فرانسه اوکی شد تقدیم کنم
اگر هم عجله دارید با همین اعتبار بهتون از انگلیس بدم تحویل ۲۴ ساعته
-
دوستان عزیز
مجدد یاهو بنده دی اکتیو شده
از این پس در اسکایپ جواب گو هستیم
اسکایپ در سایت قرار داده شد!
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر همون فرانسه می خواهید باید صبر کنید تا دیتاسنتر سرویس های جدید مار و تحویل بده ( تا اخر هفته تحویل میده )
تیمت بدید مبلغ ۱۸تومن رو به اعتبار ادد کنم و اخر هفته که سرور های فرانسه اوکی شد تقدیم کنم
اگر هم عجله دارید با همین اعتبار بهتون از انگلیس بدم تحویل ۲۴ ساعته
مشکل من حل شد و به خواستم رسیدم هر کدام از پست های من که مدیران میدونن خوب نیست رو میتونن پاک کنن من فقط برا اینکه این دوستمون و دوستان دیگه به مشتری هاشون اهمیت بدن این پیگیری ها رو کردم چون اگه بخوان یشرفت کنن این موضوع خیلی مهمه وگرنه من پول انچنانی نداده بودم از صبر و حوصله همه مدیران هم متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
مشکل من حل شد و به خواستم رسیدم هر کدام از پست های من که مدیران میدونن خوب نیست رو میتونن پاک کنن من فقط برا اینکه این دوستمون و دوستان دیگه به مشتری هاشون اهمیت بدن این پیگیری ها رو کردم چون اگه بخوان یشرفت کنن این موضوع خیلی مهمه وگرنه من پول انچنانی نداده بودم از صبر و حوصله همه مدیران هم متشکرم
من به شما و همه دوستان قول میدم شکایات بیشتری از شما (شاید با ایدی دیگه) بر علیه ایشون خواهیم دید
نمیدونم چرا یکدفعه اینجوری شدم:-&
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
برادر محترم
قابل توجهتون اون حرف هایی که زدید تا 70 ضربه شلاق توی همون قانون مجازات اسلامی نوشته شده .
حالا کلا به قانون کاری نداریم اگه یه کم شعور و فرهنگ داشتی اینطوری صحبت نمی کردی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
قابل توجهتون اون حرف هایی که زدید تا 70 ضربه شلاق توی همون قانون مجازات اسلامی نوشته شده .
حالا کلا به قانون کاری نداریم اگه یه کم شعور و فرهنگ داشتی اینطوری صحبت نمی کردی
حالا شما برای این بنده خدا معلم اخلاق شدید؟
اگر قرار باشه اون 70 ضربه شلاق بخوره پس با این تفاصیر اون فردی کی این همه آدم و بدبخت کرده باید حبس ابد واسش برید....
بجای این کارا همدیگر و درک کنید
اینجور رفتار کردن فقط بچه بازیه....
-
نقل قول:
اگر قرار باشه اون 70 ضربه شلاق بخوره پس با این تفاصیر اون فردی کی این همه آدم و بدبخت کرده باید حبس ابد واسش برید....
منظورتون من هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Isthmic
من به شما و همه دوستان قول میدم شکایات بیشتری از شما (شاید با ایدی دیگه) بر علیه ایشون خواهیم دید
نمیدونم چرا یکدفعه اینجوری شدم:-&
موفق باشید
من فرار بود چیزی ذیگه ننویسم ولی مجبورم میکنید،نمی دونم منظورتون چیه ولی من فقط یک خواسته داشتم اونم پاسخگویی درست بموقع و شفاف بود و مسئولیت پذیری همین به این خواستم هم رسیدم من حتی پولی هم که دادم نمی خواستم چون اصلا مبلغی نبود که بخوام روش این همه وقت بذارم من فقط یه مسئولیت احساس کردم که انجام دادم همین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
نخیر
دارم کلی میگم
ایشون و میگم که بزرگ نمایی میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
میدونم کاری به قانون نداری چون معلومه اصلا فرهنگ قانون پذیری رو نداری اگه کاری به قانون داشتی میفهمیدی چطوری باید حرف بزنی قانون مال ادمهای متمدنه نه حیونات جنگل ،من اگه هر حرفی زدم حتی اگه اشتباه هم بوده پاش میاستم و تاوانشو هم میدم بهتره تو بفکر خودت باشی ولی من به قانون خیلی کار دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
قانون مال ادمهای متمدنه نه حیونات جنگل
توهین نکنید لطفا
تقاضا دارم همین الان نسبت به ویرایش پست اقدام کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اقای عسکر پور اگه واقعا میدونی دیگه شاکی نداری و همه رو راضی کردی بهتره زودتر این تاپیک رو ببندی و متمرکز بشی رو کارات اگه کسی هم مونده بنظر من زودتر تمومش کن و دوباره محکم شروع کن اگه هم خواستی بگو یه سری یشنهاد برات دارم که دیگه تو همچین دردسری نیافتی اگه واقعا میخوایی درست کار کنی من بصورت خصوصی برات مینویسم تا کمتر با این مشکلات مواجه بشی و اگر هم پیش اومد بتونی بهتر مدیریتش کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
میدونم کاری به قانون نداری چون معلومه اصلا فرهنگ قانون پذیری رو نداری اگه کاری به قانون داشتی میفهمیدی چطوری باید حرف بزنی قانون مال ادمهای متمدنه نه حیونات جنگل ،من اگه هر حرفی زدم حتی اگه اشتباه هم بوده پاش میاستم و تاوانشو هم میدم بهتره تو بفکر خودت باشی ولی من به قانون خیلی کار دارم
از طرز نگارشت مشخصه که از فرهنگ و تمدن چیزی کلا فکر نمی کنم یاد گرفته باشی . انجمنم که بی صاحابه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
از طرز نگارشت مشخصه که از فرهنگ و تمدن چیزی کلا فکر نمی کنم یاد گرفته باشی . انجمنم که بی صاحابه :)
من فکر میکنم کلا داره به webhostingtalk.ir توهین میشه این تاپیک جم بشه برای وجه هم انجمن هم کاربرا بهتر
نکته: وب مستری که عقل داشته باشه علاوه بر هاستینگ خودشم به فکر زحمتش هست
بدرود
-
بنده شاید بیش از 1-2 سال هست که از ایشون سرویس دارم
نسبت به قیمت بد نبود ولی این اواخر واقعا دیگه بی مسئولیت شدن
سرویس آریا دانلود که رو سروراشون بود که خودشون میدونن چه مقدار پرداختی داشتن هر ماه که خیلی راحت 300 گیگابایت از اطلاعات رو نابود کردند خیلی راحت تازه مقصر هم شدیم خود ما
دوباره یک سرویس دیگه به عنوان هاست دانلود خریداری شد بعد یه روز از خواب بلند شدیم دیدیم هاست ساسپند شده
حالا ما هی بگرد دنبال ایمیلی ، تیکتی که اخطار داده باشن ما نمیدونستیم که دیدیم خبری نیست تازه ما تیکت دادیم که چرا چطور؟ میگه فشار زیاد بود و همین باعث شد 2روز سایت بخوابه
حداقل برای بنده خیلی جالب بود که بدون هیچ اطلاعی یهو سرویس رو می بندن
بعدم هم که سرور مجازی خریداری شد و با گذشت 4 روز هنوز که هنوزه سرویسی که زده بودند نهایتا 24ساعت تحویل خواهد شد ، تحویل نشده و سایت ما 6روز هست که پایین هست
البته مشکل اصلی این هست که ایشون حتی زحمت نمیده تا بگه چه مدت طول می کشه سرویس تحویل بشه
2روز پیش هم با کلی بدبختی تو یاهوو پیداشون کردیم که گفتن 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم و هاست دانلود هم باز می کنیم تا سرور تحویل بشه که اون هم با گذشت 2روز هنوز باز نکردن
بازدید سایت دقیقا 1/5 شده و این آقا میگه 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم
امیدوارم روزی دیتا سنتر کل سرور های شما رو فرمت کنه و بعد بگه به عنوان خسارت 1ماه رایگان بهتون سرویس میدیم تا ایشون هم درک کنند زحمت دوستان بازیچه دست ایشون نیست که هی 10 روز 10روز اضافه سرویس بده تا جبران بشه
سرویس ایشون مناسب برای افرادی هست که کار مهمی ندارند
حرف های بالا هم فکر نکنم نیاز به مدرک داشته باشه
خودشون چون انسان دروغ گویی نیستند میان تایید می کنن
امیدوارم دوستان با اطلاع قبلی خرید کنند
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
بنده شاید بیش از 1-2 سال هست که از ایشون سرویس دارم
نسبت به قیمت بد نبود ولی این اواخر واقعا دیگه بی مسئولیت شدن
سرویس آریا دانلود که رو سروراشون بود که خودشون میدونن چه مقدار پرداختی داشتن هر ماه که خیلی راحت 300 گیگابایت از اطلاعات رو نابود کردند خیلی راحت تازه مقصر هم شدیم خود ما
دوباره یک سرویس دیگه به عنوان هاست دانلود خریداری شد بعد یه روز از خواب بلند شدیم دیدیم هاست ساسپند شده
حالا ما هی بگرد دنبال ایمیلی ، تیکتی که اخطار داده باشن ما نمیدونستیم که دیدیم خبری نیست تازه ما تیکت دادیم که چرا چطور؟ میگه فشار زیاد بود و همین باعث شد 2روز سایت بخوابه
حداقل برای بنده خیلی جالب بود که بدون هیچ اطلاعی یهو سرویس رو می بندن
بعدم هم که سرور مجازی خریداری شد و با گذشت 4 روز هنوز که هنوزه سرویسی که زده بودند نهایتا 24ساعت تحویل خواهد شد ، تحویل نشده و سایت ما 6روز هست که پایین هست
البته مشکل اصلی این هست که ایشون حتی زحمت نمیده تا بگه چه مدت طول می کشه سرویس تحویل بشه
2روز پیش هم با کلی بدبختی تو یاهوو پیداشون کردیم که گفتن 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم و هاست دانلود هم باز می کنیم تا سرور تحویل بشه که اون هم با گذشت 2روز هنوز باز نکردن
بازدید سایت دقیقا 1/5 شده و این آقا میگه 10روز به عنوان خسارت اضافه می کنیم
امیدوارم روزی دیتا سنتر کل سرور های شما رو فرمت کنه و بعد بگه به عنوان خسارت 1ماه رایگان بهتون سرویس میدیم تا ایشون هم درک کنند زحمت دوستان بازیچه دست ایشون نیست که هی 10 روز 10روز اضافه سرویس بده تا جبران بشه
سرویس ایشون مناسب برای افرادی هست که کار مهمی ندارند
حرف های بالا هم فکر نکنم نیاز به مدرک داشته باشه
خودشون چون انسان دروغ گویی نیستند میان تایید می کنن
امیدوارم دوستان با اطلاع قبلی خرید کنند
موفق باشید
حرف های شما درست و متین هست
در مورد اریا دانلود باید بگم بهتون 48 ساعت قبلش بهتون سرور جایگزین داده شده بود و داشتید منتقل میکردید! ( و بعدش گفتید 300 گیگ منتقل نشده بهتون 10روز تایم خسارت دادم )
میدونم این اواخر مشکلات زیاد شده ولی من بی مسوولیت نشدم مشکلات زیاد شده! که دارم رفعش میکنم
در مورد هاست دانلود هم زمان خرید خودتون گفتید هیچ کار سختی قرار نیست انجام بشه و منم تاکید کردم گفتید نه کار سختی روش انجام نمیشه
ولی 3 شب پیش دانلود هاتون خیلی بالا بوده و باعث بالا رفتن لود سرور میشدید که مجبور به ساسپند شدیم
سرورتون هم امروز تحویل میدم خیالتون راحت باشه
هاست هم تا تحویل سرویس فعال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
حرف های شما درست و متین هست
در مورد اریا دانلود باید بگم بهتون 48 ساعت قبلش بهتون سرور جایگزین داده شده بود و داشتید منتقل میکردید! ( و بعدش گفتید 300 گیگ منتقل نشده بهتون 10روز تایم خسارت دادم )
میدونم این اواخر مشکلات زیاد شده ولی من بی مسوولیت نشدم مشکلات زیاد شده! که دارم رفعش میکنم
در مورد هاست دانلود هم زمان خرید خودتون گفتید هیچ کار سختی قرار نیست انجام بشه و منم تاکید کردم گفتید نه کار سختی روش انجام نمیشه
ولی 3 شب پیش دانلود هاتون خیلی بالا بوده و باعث بالا رفتن لود سرور میشدید که مجبور به ساسپند شدیم
سرورتون هم امروز تحویل میدم خیالتون راحت باشه
هاست هم تا تحویل سرویس فعال شد
شایان جان هم من شما رو میشناسم هم شما من رو
درباره آریا دانلود خودتون میگید 48 ساعت
شما میتونید تو 48ساعت انتقال بدید دلیل نمیشه ما هم همچین توانایی داشته باشیم
بنده هنوز دارم جواب نظرات " لینک خراب هست " رو میدم شما میگید 10روز؟ 300 گیگ مگه ظرف 10روز جمع شده بود؟
در مورد مشکلات شما همونطور که تو تیکت گفتم شما هرچقدر مشکل داشته باشید ما هم مشکلات خودمون رو داریم
من اگر درک نمیکردم که شما مشکل دارید واقعا همون 2روز اول اونقدر با صبر و حوصله منتظر رفع مشکلاتتون می موندم؟
هاست دانلود هم هنوزم میگم فشاری روش نیست
کل سایت 500 ای پی در روز نداره و میانگین فایل ها شاید به 3مگ هم نرسه
کل پست های سایت هم 200 تاست
حالا یه شب یه فایلی که محبوب بوده زیاد دانلود شده شما باید بدون هیچ اطلاعی به بنده ببندید؟ درسته شما مسئول سرور هستید ولی بنده هم مسئول سایت هستم و من باید این مشکلات رو رفع کنم
سرویس هم شما قرار بود 2روز پیش فعال کنید که نکردید
امیدوارم سرور امروز تحویل بشه و مثل 2 دفعه قبل نباشه
صحبت ها هم به خاطر خودتون بود . که بتونید سرویستون رو بهتر کنید و در نهایت خودتون سود کنید
وگرنه بنده نه مشکلی با شما دارم و نه واقعا وقت دارم که بشینم مثل برخی دوستان با شما کل کل کنم و بخوام شمارو بد نام کنم
امیدوارم شما هم وضعیت ما رو درک کنید
-
آقای عسگرپور من تو این تاپیک با کسی دشمنی ندارم فقط بهتون یه پیشنهاد میدم :
شما موقعی که دیدید مشکلات هی دارن زیاد میشن میتونستید فعلا جلوی فروش رو بگیرید تا اوضاع بهتر بشه بعد از بهتر شدن اوضاع با قدرت شروع کنید!
صرفا این یک پیشنهاد بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redpayam
آقای عسگرپور من تو این تاپیک با کسی دشمنی ندارم فقط بهتون یه پیشنهاد میدم :
شما موقعی که دیدید مشکلات هی دارن زیاد میشن میتونستید فعلا جلوی فروش رو بگیرید تا اوضاع بهتر بشه بعد از بهتر شدن اوضاع با قدرت شروع کنید!
صرفا این یک پیشنهاد بود!
سلام
اون وقت هزینه 15 میلیونی برای شارژ سرور هارو شما به بنده میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
اون وقت هزینه 15 میلیونی برای شارژ سرور هارو شما به بنده میدید؟
ابتدا هم عرض کردم قصد جسارت نداشتم و فقط پیشنهاد بود!
ولی با استخدام پشتیبان کار ها بهتر میشد!
فکر کنم دیگه جای صحبت نباشه چون کاری هست که شده انشالله موفق و پیروز باشید!
به امید بهترین شدن
-
فکر میکنم به اندازه کافی اینجا صحبت شد آقای عسگر پور هم قرار هست کاربران رو راضی کنند کسانی هم که راضی نمیشند میتونند برن شکایت کنند هر جا که مایلند اینجا دارالخلافه نیست در مورد موندن یا بن شدن دائم ایشون هم تصمیم گیری خواهد شد
تاپیک قفل
-
توی این تاپیک در صورتی که کسی ضرر و زیانی ندیده شرکت کنه و قصد بهم زدن جو تاپیک رو داشته باشه حساب کاربریش مسدود میشه بدون هیچ گذشتی،این تاپیک صرفا جهت بررسی مشکلات زیان دیده ها هست نه اظهار نظر سایرین! در مورد پست هائی که توشون الفاظ بدی به کار برده شده هم با کاربران خاطی برخورد شده و در صورتی که مجددا مشاهده بشه برخورد شدیدتری صورت میگیره، تاپیک صرفا برای برطرف شدن مشکل طرفین باز شده نه دعوا کل کل های بچه گانه.
موفق و خلاق باشید.