Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
منظورتون من هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!اگر قرار باشه اون 70 ضربه شلاق بخوره پس با این تفاصیر اون فردی کی این همه آدم و بدبخت کرده باید حبس ابد واسش برید....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
اقای عسکر پور اگه واقعا میدونی دیگه شاکی نداری و همه رو راضی کردی بهتره زودتر این تاپیک رو ببندی و متمرکز بشی رو کارات اگه کسی هم مونده بنظر من زودتر تمومش کن و دوباره محکم شروع کن اگه هم خواستی بگو یه سری یشنهاد برات دارم که دیگه تو همچین دردسری نیافتی اگه واقعا میخوایی درست کار کنی من بصورت خصوصی برات مینویسم تا کمتر با این مشکلات مواجه بشی و اگر هم پیش اومد بتونی بهتر مدیریتش کنی
میدونم کاری به قانون نداری چون معلومه اصلا فرهنگ قانون پذیری رو نداری اگه کاری به قانون داشتی میفهمیدی چطوری باید حرف بزنی قانون مال ادمهای متمدنه نه حیونات جنگل ،من اگه هر حرفی زدم حتی اگه اشتباه هم بوده پاش میاستم و تاوانشو هم میدم بهتره تو بفکر خودت باشی ولی من به قانون خیلی کار دارم
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)