aliqq, bahar13699,glxx,merci
من پولی نمی خوام و دیگه شکایتی هم در این رابطه ندارم و تو اینجا هم دیگه چیزی در این رابطه نمی نویسم چون زحمت زیادی اینجا درست کردم و مدیران لطف داشتن و حالا شما اگه دوست داشتی یه سرور از خودت یا از یه جای معتبر تهیه کن بهم بده گفتم باسم منم نباشه مهم نیست چون من چیز مهمی تو این سرور ها نمی زارم که نگران از دست رفتنش باشم اگر هم برات مقدور نیست من هم پولمو نمی خوام و حلال میکنم فقط اگر خواستی سروری بدی خودت تسنش کن قابل استفاده باشه و گیر نکنه وگرنه دوباره عصبانی میشم اگر هم مقدور نیست یا دوست نداری حلال میکنم و ادعایی در این باره ندارم و فقط توصیه میکنم برا قولت و مشتری هات ارزش قایل شو هر چند پول کمی داده باشند برات ارزوی موفقیت میکنم
مشکل من حل شد و به خواستم رسیدم هر کدام از پست های من که مدیران میدونن خوب نیست رو میتونن پاک کنن من فقط برا اینکه این دوستمون و دوستان دیگه به مشتری هاشون اهمیت بدن این پیگیری ها رو کردم چون اگه بخوان یشرفت کنن این موضوع خیلی مهمه وگرنه من پول انچنانی نداده بودم از صبر و حوصله همه مدیران هم متشکرم
من فرار بود چیزی ذیگه ننویسم ولی مجبورم میکنید،نمی دونم منظورتون چیه ولی من فقط یک خواسته داشتم اونم پاسخگویی درست بموقع و شفاف بود و مسئولیت پذیری همین به این خواستم هم رسیدم من حتی پولی هم که دادم نمی خواستم چون اصلا مبلغی نبود که بخوام روش این همه وقت بذارم من فقط یه مسئولیت احساس کردم که انجام دادم همین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)