-
پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingsoftware.org
اقا الان دو روزه این سرور من خاموشه پس چرا کسی جواب نمیده
سلام
یه دو سری از وی پی اس ها به خاطر داشتن ابیوس از طرف دیتاسنتر مسدود شدند
به واحد پشتیبانی ایمیل بزنید تا معلوم بشه کی هستید و اخطاریه دیتاسنتر بهتون ارسال بشه تا اقدام لازم به عمل اورید
نقل قول:
سلام من میخوام از شما خرید کنم یک شماره تماس بدید
در حال حاضر ظرفیت سرویس های ما تکمیل هستش و تا اطلاع ثانوی سرویس جدید قبول نمیکنیم
عباس زاده.
-
درود بیکران
راستش قضیه این نوین کمی پیچیده شده از یک سو برخی یوزرها ناراحت و ناراضی .... از سوی دیگه یکسری دیگه بشدت راضی هستن مطمئنن یکی وقتی این تاپیک رو ببینه رسما گیج میشه :39:
یکی مثل من که اکانت یک گیگ رم ازشون دارم از روز اولش که اقای نظری بودن عالی بود الانم همونطوره . البته تو چند روز پیش اختلال سرعت رخ داد ! که سریع حل شد و الان هم سرعت اینترنت سرور و هم توان پردازشی سی پی یو عالیه .
از نظر پشتیبانی بدلیل اینکه کاملا خودم سرور رو مدیریت میکنم کاری به پشتیبانی نداشتم تا نظری بدم !
اما اینطور که مشخصه پس از انتقال مدیریت نوین به مدیرت جدیدش اقای عباس زاده نیروهای جدید نوین بدلیل تازه کار بودن کمی کند و ناپخته عمل کردن که باعث نارضایتی هایی شد اما اینطور که میبینم بتدریج مشگلات حل شده و این روند انتقال بخوبی انجام شد . یکسری هم که مشگلشون حل نمیشد با ارتقای اکانتشون درست شد .
البته در مورد این دوست عزیز و عصبانی :d sushiyant هم به نظرم بهتره دقیقا از نظر فنی بررسی میشد قانونا سرویس باید درست بشه و باید دید که اصلا چی شده ( یعنی به روحیه و لحن عصبی مشتری در زمان مشگل زیاد توجه نکنید البته پستهای ایشون در این تاپیک به نظرم خیلی تند و نامناسب بود ) اما در کل عادیه مشتری وقتی سرویسش بهم بریزه عصبانی میشه حداقل از نظر فنی خوب بود که ریشه مشگل کشف و حل بشه .مثلا دیده بشه چرا وقتی سرعت بقیه خوبه برای ایشون بطور غیر عادی کمه و یا اینکه چرا زمان فرمت شدن اونقد طول میکشه ( شاید برای هارد سرور مشگلی پیش اومده که اونجوری کند شده و یا .... ) بهتره از این موارد ساده نگذرید واکنشهای احساسی از سوی فروشنده و مشتری راهکار مناسبی نیست ;)
طبیعتا این پرسنل جدید پشتیبانی باید روز به روز با کسب علم و تجربه بیشتر سعی کنن با پاسخگویی سریع و مناسب رضایت کاربران رو جلب کنن
مثلا الان که سرویسها پر شده بهتره تو سایتتون یه بخش خبری بزارید و این مورد رو بنویسید تا کسی بیهوده پول نریزه و بعدا دچار اتهام تحویل ندادن سرور و کلاه برداری نشید . تو این بازار مشتری راضی یعنی اعتبار و پول نقد و ایجاد کاربر ناراضی و اینجور بحثها هم یعنی ایجاد بی اعتمادی کاربران نسبت به بازار داخلی و کل این انجمن و هم اینکه بتدریج باعث سر خوردگی و نامیدی فروشنده میشه .
بهر حال من کاملا از سرویس خودم در نوین رضایت داشتم و دارم ( در اینده مشخص نیست که رضایت خواهم داشت یا نه اینو دیگه عملکرد نوین مشخص میکنه ) و براشون ارزوی موفقیت میکنم . ( برای ماه اینده هم شارژش کردم :) )
امیدوارم حالا که تقریبا روند انتقالی انجام شده بزودی به یک نحوی یک نوع درگاه پرداخت انلاین حالا یا بانکی و یا زرین پال رو هم دوباره اضافه کنن تا ساده تر بشه شارژ کرد ! ( خیلی مهمه )
پاینده باشید
-
آقا من خواستم یک vps بخرم برای تست ببینم سرویسهاشون چطوریه از اون دیتاسنتری که گرفتن کیفیتش چطوریه
از 27/10/89 صبح ساعت 9 پولو واریز کردم ولی هنوز که هنوزه vps تحویل نگرفتم
شماره تلفن هم که نداره ماشاالا
یعنی اگه کسی به ایمیل ها بعد از 10 ساعت جواب بده شانس اورده
من که تا بحال این همه پشتیبانی بد ندیده بودم
حالا میخواستیم تست کنیم ببینیم دیتاسنتری شما ازش سرور گرفتید چطوریه که؟...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novindade.com
آقا من خواستم یک vps بخرم برای تست ببینم سرویسهاشون چطوریه از اون دیتاسنتری که گرفتن کیفیتش چطوریه
از 27/10/89 صبح ساعت 9 پولو واریز کردم ولی هنوز که هنوزه vps تحویل نگرفتم
شماره تلفن هم که نداره ماشاالا
یعنی اگه کسی به ایمیل ها بعد از 10 ساعت جواب بده شانس اورده
من که تا بحال این همه پشتیبانی بد ندیده بودم
حالا میخواستیم تست کنیم ببینیم دیتاسنتری شما ازش سرور گرفتید چطوریه که؟...
دوست من ، ما سفارشات رو امروز اکثرا تحویل دادیم
ممکن هستش به خاطر سفارشات بالا سفارش شما از قلم افتاده دوست عزیز
لطفا نام کاربری و یا شماره تیکتتون ارسال کنید من بدم بررسی کنند
ممنون از انتقادی که کردید
انشالله مشکل رو حل می کنیم:113:
-
-
امروز بعد از چند روز سرعت و قدرت vps ما به سرعت و قدرت چند هفته پیش خود بازگشت .
-
سلام
سرور اختصاصی جدیدی خریداری شد و اماده به سرویس دهی میباشد
مشترکین جدید می توانند سفارش خودشونو از الان ارسال کنند
در صورتی که سفارشی خارج از لیست مثلا هارد بیشتر ، رم بیشتر در نظر داشتید می توانید از طریق واحد فروش پکیچ مورد نظر خود را برای ما ارسال نمایید
با تشکر
عباس زاده
-
سلام
مدتی بود سیستم دچار نقص فنی شده بود و دوستان هر وقت ایمیلی میزدند به ادرس های sales@novinvps.com & support@novinvps.com برگشت میخورد ! و یا حتی اس ام اس می زدند به سیستم ، اس ام اس ها به دست ما نمی رسید بابت این نقص فنی از تمامی کاربران عذر خواهی می کنم و در حال حاضر سیستم اس ام اس ، و ایمیل های sales@novinvps.com و support@novinvps.com به خوبی کار می کنند و می توانید مستقیم از طریق ایمیلتون اقدام به باز کردن تیکت کنید
ممنون
عباس زاده
-
سلام
در حال حاضر سرور های ما با توجه به ظرفیتی که دارن قادر به سرویس دهی پکیج های زیر میباشند :
1- 3 سرویس پلن 1 ( رم 256)
2- 2 سرویس پلن 2 ( رم 512)
3- 4 سرویس پلن 3 ( رم 1024)
لازم به ذکر است با توجه به رفت و امد مشترکین ممکن است میزان موجودی در روز های مختلف تغییر کند
در صورتی که پکیچ خارج از لیست مد نظر دارید به واحد فروش sales@novinvps.com تماس بگیرید
یا حق
عباس زاده
-
فقط لطفا هزینه این پکیج رو برایم بفرستید
Ram : 512 MB
CPU : 2 Core
Hard : 10 GB
Bandwidth : 400 GB
شما ویندوز سرور 2008 و 2003 میریزید؟
هزینش چقدر هست؟
میشه در طول دوره ویندوز را عوض کرد؟
ببخشید که وقتتون رو می گیرم
-
سلام.
شما هنوز فروش دارید؟
من فعلا پلان 1 را لازم دارم.
میشه لطفا بفرمایید ویندوز 2008 یا 2003 چقدر هزینه داره یا رایگانه؟
در ضمن امکان اضافه کردن رم هست؟ میشه هزینه را ذکر کنید؟
با سپاس
-
با سلام
من امروز سفارش یه وی پی اس دادم و هزینش و هم پرداخت کردم ....
:111:
-
-
متاسفانه پس از گذشت 5 روز از سفارش و واریز وجه هنوز هم سرویس ایجاد نشده ، واقعا متاسفم با وجود اینهمه تعریفی که از ایشون شده ولی اینجوری کم لطفی میکنن !
تنها جوابی که هر دفعه پس از ارسال تیکت میدن اینه که یا عذزخواهی میکنن که میز کارشون خیلی شلوغه یا اینکه اطلاعات ارسال شده ولی سیستم ارسال مشکل داشته!!!
دوستانی که به این فروم مراجعه می کنن دنبال سرویس دهنده ی مسئولیت پذیر و سرویس با کیفیت می گردن ...!
-
-
وی پی اس من کار نمی کنه و نمی تونم وصل بشم.
لطفا رسیدگی کنید.
-
امروز 2 بار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم !
شرکتی که نه جواب میده نه سرویس ، نمیشه زیاد معتبر تلقی کرد ...
-
خیلی خوبه.اما فکر میکنم bw کم باشه یه مقداری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
امروز 2 بار تیکت زدم ولی هیچ جوابی نگرفتم !
شرکتی که نه جواب میده نه سرویس ، نمیشه زیاد معتبر تلقی کرد ...
سلام
بنده به خاطر بارندگی اخیر کشور اینترنتمون همچنان قطع هستش و لازم دونستم جواب قاطع شمارو بدم
1- سفارش شما وقتی به دست ما رسید که ما ایپی تمام کردیم و دیتاسنتر در دادن ایپی ها کم لطفی کرده و کمی دیر ایپی به ما داده
2- ماموریت بودن یکی از نصاب های ویندوز و تعداد بالای سفارشات دریافتی در طول روز های اخیر
3- مبلغ شما برگشت داده میشه پس لطفا بحث اعتبار و ... رو نکشید وسط ، شما تنها مشتری ما نیستید و نخواهید بود 12 تومان چیزی نیست که بخوایم برگشت ندیم ، توی تیکت برای شما واریز خواهد شد
نقل قول:
وی پی اس من کار نمی کنه و نمی تونم وصل بشم.
لطفا رسیدگی کنید.
سلام
اقای ارش مینی استار ، در این انجمن هیچ واحد پشتیبانی نیستند که پاسخ شما بدند ، شما تیکت زدید ، از طریق تیکت مشکلتونو ادامه بدید چون سرویس به شما سالم تحویل داده شده ، بعد از مدت کمی سرویس تون از کار افتاده
طبیعتا سرویس هیچ وقت خود به خود یه ویندوزی که تازه نصب شده باشه ، از کار نمیفته مگر اینکه خود مشتری اونو دستکاری کرده باشکه 99% میگن: " ما دست به هیچی نزدیم "
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
بنده به خاطر بارندگی اخیر کشور اینترنتمون همچنان قطع هستش و لازم دونستم جواب قاطع شمارو بدم
1- سفارش شما وقتی به دست ما رسید که ما ایپی تمام کردیم و دیتاسنتر در دادن ایپی ها کم لطفی کرده و کمی دیر ایپی به ما داده
2- ماموریت بودن یکی از نصاب های ویندوز و تعداد بالای سفارشات دریافتی در طول روز های اخیر
3- مبلغ شما برگشت داده میشه پس لطفا بحث اعتبار و ... رو نکشید وسط ، شما تنها مشتری ما نیستید و نخواهید بود 12 تومان چیزی نیست که بخوایم برگشت ندیم ، توی تیکت برای شما واریز خواهد شد
[/B]
دلایلی از قبیل دلایل بالا واقعا غیر منطقی و در بعضی مواقع خنده دار نیز هستند!
اگر مشکلی با دیتاسنتر یا .. دارید میتونید حداقل جواب مشتری رو بدید و این جوابی که اینجا داید رو تو چندین تیکت ارسالی بدید!!!
جالب تر اینجاست که ایشون در انجمن بسیار مودب و شکیبا هستند ولی خدا نکنه که یه مشتری انتقادی از ایشون بکنه :
جواب تیکت بنده بعد از تماس های فراوان :
نقل قول:
سلام
مبلغ شما برگشت داده میشه
فقط یادتون باشه 12 تومن چیزی نیست که ما بخواید مارو نا معتبر بخونید و اراجیفی تو انجمن مطرح کنید
من سفارشتونو کنسل می کنم
موفق باشید
----------------------------------------------
شناسه درخواست : #431894
موضوع : Invoice #390
وضعیت : نگه داشته شده
بگفته ی دوستمون ۱۲ تومن چیزی نیست ولی بها دادن به مشتری و احترام متقابل در کنار پاسخگویی در قبال مسولیتی که قبول می کنید مهمه ( بسیار مهمه) ...
هم بنده و هم اکثر دوستانی که در این انجمن هستند همه دانش و تجربه کافی برای راه اندازی و نگهداری این سرویس های ساده رو دارند .
امیدوارم که تجربه ی بیشتری در سرویس دهی پیدا کنید و مشتری مداری و هم در راس کارتون قرار بدید .
با سپاس ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
دلایلی از قبیل دلایل بالا واقعا غیر منطقی و در بعضی مواقع خنده دار نیز هستند!
اگر مشکلی با دیتاسنتر یا .. دارید میتونید حداقل جواب مشتری رو بدید و این جوابی که اینجا داید رو تو چندین تیکت ارسالی بدید!!!
جالب تر اینجاست که ایشون در انجمن بسیار مودب و شکیبا هستند ولی خدا نکنه که یه مشتری انتقادی از ایشون بکنه :
جواب تیکت بنده بعد از تماس های فراوان :
بگفته ی دوستمون ۱۲ تومن چیزی نیست ولی بها دادن به مشتری و احترام متقابل در کنار پاسخگویی در قبال مسولیتی که قبول می کنید مهمه ( بسیار مهمه) ...
هم بنده و هم اکثر دوستانی که در این انجمن هستند همه دانش و تجربه کافی برای راه اندازی و نگهداری این سرویس های ساده رو دارند .
امیدوارم که تجربه ی بیشتری در سرویس دهی پیدا کنید و مشتری مداری و هم در راس کارتون قرار بدید .
با سپاس ...
جواب شما داده شده هیچ تماس فراوانی از طرف شما هم نداشتیم ! برام جالبه حقیقت رو میگیم ، روشن میکنیم قضیه رو ، میگید خنده داره ! فقط امروز جواب نه تنها تیکت های شما تیکت های خیلی های دیگه با کندی پاسخ داده شد ! به خاطر قطعی اینترنت که بارندگی همچنان هم ادامه داره و ما به خاطر اینکه وضعیت خراب نشه با gprs وصل شدیم و کارها با کندی داره انجام میشه
من به شما حق میدم سرویستون چند روز لفت خورد شاکی باشید ، ولی اینکه ربط بدید به تجربه ، یا احترام و.... ، ما به شما توهینی نکردیم که میگید در تیکت ها به شما احترام میزارن ولی اینجا چور دیگه ای با شما برخورد میشه فکر میکنم همین نوعی احترام بود که مبلغ شما بدون چون و چرا برگشت داده شد خیلی از سرویس دهنده ها هستند که به این راحتی مبلغ رو برگشت نمیدند تاپیک ها در انجمن کم نیستند که به نام های *** کلاهبردار و... آنهارو توصیف می کنند ولی نه تنها شما خیلی از سفارش ها دیگه هستند که لفت خورد بدون چون و چرا مبلغ برگشت داده شد !
ما سفارش شمارو کنسل کردیم کار بدی که نکردیم ! ، شما هیچ حقی در قبال ما الا ندارید،
لطفا در مورد کیفیت سرویس های ما اگه اطلاعی ندارید ، چشم بسته بی خودی نظر ندید
-
الان که دارم این پست رو میزارم لبخندی بر لب دارم چون نحوه ی پاسخگویی شما به انتقادات و شکایات مشتریانتان آنقدر ناشیانه و جبهه گیرانه است که دیگه بنده لزومی نمی بینم که این بحث بچه گانه رو با شما ادامه بدم .
دوستان زیادی در این انجمن هستند که تجربه شان در امر سرویس دهی بسیار بیشتر از بنده و شماست و واقعا قصد نصیحت کردن شما رو ندارم (لطفا مثل پست قبلی برداشت اشتباه نفرمایید) ولی یک پیشنهاد دوستانه بهتون میکنم : در مشتری داری و روابط اجتماعیتون با دیگران بیشتر شکیبا باشید و پخته تر عمل کنید .
هرچند که دیرکرد و کنسل کردن سفارش توسط شما باعث بروز مشکلات و خسارتی نیز به بنده شد ولی بهرحال امیدوارم موفق و سلامت باشید و مشکل پیش آمده , تجربه و باعث تلاش بیشتر شما برای ارایه سرویس بهتر به هموطنان عزیز بشه .
در پست های بنده هیچ جمله ای از کلاه برداری ذکر نشده ( لطفا با کلمات باری نکنید) .
-
سلام
خسته نباشید
ببخشید من یک اکانت تست میخوام
لطفا برای من بفرستید(پیغام خصوصی یا ایمیل یا جواب اس ام اسی که دادم !! )
من به شما تیکت هم دادم ولی.....
با تشکر
-
نقل قول:
سلام
اقای ارش مینی استار ، در این انجمن هیچ واحد پشتیبانی نیستند که پاسخ شما بدند ، شما تیکت زدید ، از طریق تیکت مشکلتونو ادامه بدید چون سرویس به شما سالم تحویل داده شده ، بعد از مدت کمی سرویس تون از کار افتاده
طبیعتا سرویس هیچ وقت خود به خود یه ویندوزی که تازه نصب شده باشه ، از کار نمیفته مگر اینکه خود مشتری اونو دستکاری کرده باشکه 99% میگن: " ما دست به هیچی نزدیم "
من به هیچ وجه حرفی از " ما دست به هیچی نزدیم " نزدم.تیکت هم دادم برای اینکه اطف کنید ویندوز ام را دوباره نصب کنید.در تیکت هم قید کردم اگر بای نصب دوباره هزینه ای می گیرید ، من پرداخت می کنم.با این حال خیلی از وی پی اس فروش ها ویندوز را بصورت رایگان حداقل برای 2 بار نصب می کنند.علت اینکه من در تاپیک پست زده بودم و الان هم زدم این هست که جواب تیکت داده نشده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
من به هیچ وجه حرفی از " ما دست به هیچی نزدیم " نزدم.تیکت هم دادم برای اینکه اطف کنید ویندوز ام را دوباره نصب کنید.در تیکت هم قید کردم اگر بای نصب دوباره هزینه ای می گیرید ، من پرداخت می کنم.با این حال خیلی از وی پی اس فروش ها ویندوز را بصورت رایگان حداقل برای 2 بار نصب می کنند.علت اینکه من در تاپیک پست زده بودم و الان هم زدم این هست که جواب تیکت داده نشده است.
ارش جان ، همینطوری که در تیکت عرض کردیم ، ما نصاب های ویندوزی رو استخدام کردیم که برای هر نصب ویندوز هزینه ای از ما دریافت می کنند
در واقع این نصب ویندوز پولی به جیب ما نمیره ! مستقیما برای نصاب ویندوز پرداخت میشه
ما برای اینکه هزینه ویندوز رو پرداخت نکنید سعی داریم میکنیم ویندوزتون رو درست کنیم
فقط می تونم بگم طبق اخرین گزارشی که رسیده ، حسابی تنظیمات شبکه وی پی استون رو دستکاری کردی
لطفا در نظر داشته باشید واقعا این روز ها سرمون شلوغ هستش و قطعی اینترنت هم گریبانگیر ما شده
اگه خیلی عجله دارید و میخواید سرویستون از اول نصب بشه درخواستتون ارسال کنید و هزینه رو پرداخت کنید که ویندوزتون از اول فرمت بشه و نصب بشه
با تشکر
عباس زاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
ارش جان ، همینطوری که در تیکت عرض کردیم ، ما نصاب های ویندوزی رو استخدام کردیم که برای هر نصب ویندوز هزینه ای از ما دریافت می کنند
در واقع این نصب ویندوز پولی به جیب ما نمیره ! مستقیما برای نصاب ویندوز پرداخت میشه
ما برای اینکه هزینه ویندوز رو پرداخت نکنید سعی داریم میکنیم ویندوزتون رو درست کنیم
فقط می تونم بگم طبق اخرین گزارشی که رسیده ، حسابی تنظیمات شبکه وی پی استون رو دستکاری کردی
لطفا در نظر داشته باشید واقعا این روز ها سرمون شلوغ هستش و قطعی اینترنت هم گریبانگیر ما شده
اگه خیلی عجله دارید و میخواید سرویستون از اول نصب بشه درخواستتون ارسال کنید و هزینه رو پرداخت کنید که ویندوزتون از اول فرمت بشه و نصب بشه
با تشکر
عباس زاده
با سلام.
من عجله ای ندارم.با این حال ازتون ممنونم.هر وقت درست شد اطلاع بدید.
در حال حاضر تا اطلاع ثانوی به علت ترافیک کاری هیچ سفارش جدید پذیرفته نمی شود
ممنون
-
متاسفانه سرویس هایی که توسط این شرکت ارائه میشد اوایل دارای کیفیت خوبی بود، بنده ازشون هم ویندوز داشتم هم میکروتیک> کیفیت پشتیبانی اصلا خوب نبود!
اما بعد از مدتی (در حال حاضر)- سرعت پورت دارای افت بسیار زیادی هست که متاسفانه دوستان باید تلاش مضاعفی در بهتر کردن سرویسشون کنند. بالاخره هر ارزانی بی دلیل نیست....
همه موفق و پایدار باشند
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pczero
متاسفانه سرویس هایی که توسط این شرکت ارائه میشد اوایل دارای کیفیت خوبی بود، بنده ازشون هم ویندوز داشتم هم میکروتیک> کیفیت پشتیبانی اصلا خوب نبود!
اما بعد از مدتی (در حال حاضر)- سرعت پورت دارای افت بسیار زیادی هست که متاسفانه دوستان باید تلاش مضاعفی در بهتر کردن سرویسشون کنند. بالاخره هر ارزانی بی دلیل نیست....
همه موفق و پایدار باشند
سلام
مشکلی از لحاظ پورت سرور نداریم ، لطفا مشخصات نام کاربریتون در سایت اعلام کنید تا سرویستون بررسی بشه اگه مشکل از لحاظ خود سرویستون نبود مثلا کم بودن منابع وی پی استون رو ، شمارو به سرور دیگری منتقل کنیم تا مشکل شما حل بشه
عکس زیر سرعت پورت سرور رو نشون میده:
فایل پیوست 1966
http://tehranpic.net/images/p5ho47u1rl5qt0mr12j.jpg
با تشکر
-
شما پورت 122.38 Mbps رو برای کل سرور استفاده می کنید؟
به هر وی پی اس چه پورتی داده شده؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pczero
همه موفق و پایدار باشند
سلام دوست عزیز.
تو جوابتون باید بگم که حداقل واسه من که اینجوری نبود ! نمیخوام جانبداری کسی رو بکنم ولی الان 3 یا 4 ماهه که با ایشون کار میکنم تا الانش که راضی بودم. پشتیبانی هم انصافا خوبه حالا نشده جوابمو ندن یا دیر جواب بدن ! یه مدت قبل بود که ویندوزو دستکاری میکردم زدم خرابش کردم ولی با ارسال یک تیکت به ایشون بدون حتی دریافت هزینه ویندوز رو درست کردن ! البته ایشون لطفا دارن که هزینه ای نگرفتن چون الان خیلی از شرکت ها واسه پشتیبانی سرویس ها پول میگیرن .
در مورد سرعت پورت ها هم بگم که درسته بعضی وقت سرعت یکم میاد پایین ولی در کل پورت ها سرعت خوبی دارن.
-
سرعت دانلودی که از طریق وی پی اس انجام دادم
فایل پیوست 1983
کد HTML:
http://novindade.com/images/novindade.com.jpg
از سرور هاستینگ ما بود از از دیتاسنتر iweb
-
دوستان لطفا سفارش رو که میدن مبلغ رو واریز نکنند !
همینطوری که در تاپیک عرض کردم فعلا فروش تا روز یک شنبه متوقف شده کلی سفارش مونده که هنوز راه اندازی نشده !
لطفا دوستان بدون هماهنگی مبلغ رو تا روز یک شنبه واریز نکنند
منتظر اطلاع بعدی باشید
یا حق
-
خواستم اينجا از مسئولين تيم نوين وي پي اس واقعا تشكر كنم
من مدت زمان سرورم تمام شده بود و متاسفانه فراموش كرده بودم و كلي فايل مهم هم داشتم
سرور سر موعد بسته شد تا من تمديد كنم اما من با اينكه قصد تمديد نداشتم از مديريت نوين وي پي اس خواهش كردم سرور را باز كنند تا فايل هايم را بردارم
با اينكه هيچ سرور خارجي اينكار را نميكند اما اين دوستان اين لطف رو كردند و سه روز سرور را براي من مجددا باز نگه داشتند كه جا داره ازشون اينجا تشكر كنم
موفق باشيد
-
دوستان از الا می توانند سفارشات خودشونو ارسال کنند
برای تسریع کار دو نفر نصاب ویندوز استخدام شدندو از حالا به بعد در صورتی که هر یک از نصاب ها انلاین باشه در کمتر از یک ساعت سرویس ها تحویل داده خواهد شد
-
-
آقا یه سوال
مگه این وی دی اس نیست؟
خوب باید منابع اختصاصی باشه
اینترنت چی؟
شیره؟
-
نقل قول: