پاسخ : پشتیبانی مزخرفتر از مزخرف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
* اول اینکه ما از 24 ساعت 1 بار انلاین نمیشدیم حد اقل 10 ساعت در روز آی دی یاهو باز بوده منظور شما از 2 شب تا 9 صبح هست ؟؟؟
* شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه ؟؟؟
* یادم نمیاد از ابتدا کسیو پیچونده باشم یا اگر تو یاهو هم نباشم تلفن رو جواب نداده باشم !!!
* این حرف شما پس بدون از تو قبل تر تو این کار هستم چه معنی ای میده ؟؟؟
* و در آخر بنده شما رو بجا نیاوردم !!!
آقای سعید خان یه به قولی امیر مصیب نارنیان
شما زمانی رسیلر شرکت irpowerweb بودی و بعد ها هم درس و دانشگاه رو بهونه میکردی و هر وقت هم زنگ میزدم میگفتین رسیدم چک میکنم که معمولا شب میشد
نمیخوام این تایپیک رو شخصی کنم
منظور از باز کردن این تایپیک این هست که تعاملی بین یوزر و فروشنده باشه و کسانی که اینجا چیزی میگن بعد ه اگه خلاف قولشان ثابت شد مرجوع شود به همینجا
پس خواهشا اسپم الکی ندیم بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
* اول اینکه ما از 24 ساعت 1 بار انلاین نمیشدیم حد اقل 10 ساعت در روز آی دی یاهو باز بوده منظور شما از 2 شب تا 9 صبح هست ؟؟؟
* شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه ؟؟؟
* یادم نمیاد از ابتدا کسیو پیچونده باشم یا اگر تو یاهو هم نباشم تلفن رو جواب نداده باشم !!!
* این حرف شما پس بدون از تو قبل تر تو این کار هستم چه معنی ای میده ؟؟؟
* و در آخر بنده شما رو بجا نیاوردم !!!
دوست عزیز به نظر خودتون این مدل صحبت با مشتری درست هست؟ با توجه به اینکه مشتری شما به نظرش آمده که شما سرویس دهی خوبی ندارین. بهتر نیست با ارائه سرویس بهتر ثابت کنید که اشتباه می کنه یا حد اقل با بیانی بهتر از این جمله که : شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه.
عزیزم گفتم که باید عملکردمون رو مجدد بررسی کنیم، شاکی نشیم کسی ایراد میگیره، از ایرادی که می گیری تشکر کنیم و تلاش کنیم جوری عمل کنیم که کسی دیگه مورد مشابه نداشته باشه نه اینکه بریم توگارد دفاعی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
آقای سعید خان یه به قولی امیر مصیب نارنیان
شما زمانی رسیلر شرکت irpowerweb بودی و بعد ها هم درس و دانشگاه رو بهونه میکردی و هر وقت هم زنگ میزدم میگفتین رسیدم چک میکنم که معمولا شب میشد
نمیخوام این تایپیک رو شخصی کنم
منظور از باز کردن این تایپیک این هست که تعاملی بین یوزر و فروشنده باشه و کسانی که اینجا چیزی میگن بعد ه اگه خلاف قولشان ثابت شد مرجوع شود به همینجا
پس خواهشا اسپم الکی ندیم بهتره
شما اول اسم و فامیل رو درست بگو دوم اینکه ریسلر چیه irpowerweb بودیم که خودمون خبر نداریم ؟؟؟
و در آخر پشتیبانی ما واقعی هست فکر نمیکنی مشکل از خودت باشه ؟؟ من اصلا شما رو نمیشناسم !!!
کسی ندونه فکر میکنه این تاپیک انتقادیه سرور استار هست یکیم مثل این آقا که چند صفحه خوشمزگی کرده اصلا خودشم نمیدونه در مورد چی داره نظر میده میاد اینطوری نظر میده !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
دوست عزیز به نظر خودتون این مدل صحبت با مشتری درست هست؟ با توجه به اینکه مشتری شما به نظرش آمده که شما سرویس دهی خوبی ندارین. بهتر نیست با ارائه سرویس بهتر ثابت کنید که اشتباه می کنه یا حد اقل با بیانی بهتر از این جمله که : شما با خودت فکر میکنی هرکس سرور میفروشه مصل بدبختها باید شبو روز پای یاهو بشینه.
عزیزم گفتم که باید عملکردمون رو مجدد بررسی کنیم، شاکی نشیم کسی ایراد میگیره، از ایرادی که می گیری تشکر کنیم و تلاش کنیم جوری عمل کنیم که کسی دیگه مورد مشابه نداشته باشه نه اینکه بریم توگارد دفاعی.
شما آقای ؟؟؟؟
اصلا بدون اینکه متنی که نوشتی رو بخونم فقط بهت میگم که شما کلاه خودت رو سفت بچسب باد نبره و مشتری داری رو به کسی یاد نده !!!
فکر نکنم مطلبی از شما نوشته باشم !!!
لطف کن خودشیرینی نکن و در مورد سرویس کسه دیگه نظر نده
شما اصلا از چه چیز ما باخبری که نشستی نظر میدی که بهتر هست با سرویس دهی بهتر ثابت کنی ما نیاز به ثابت کردن چیزی رو نداریم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام به همه فروشنده های وی پی اس و هاست
اقا همتون خسته نباشید
خواهشا به وضعیت پشتیبانیتون برسید
موقع خرید کردن فوری جواب میدین
اما وقتی سرورتون مشکل داره اب مشین میرین زمین
الکی هم اینجا نیاید بگین ما اینطوری هستیم اونطوری هستیم
لااقل با بیش از 70% شرکت های اینجا کار کردم که ماشالله وقتی مشکلی پیش میاد مگه جواب بدن
اگه هم خواستین میتونم اسم بیارم
موقع پول گرفتن مثل بلبل جواب میدین ولی خدا نکنه مشکلی پیش بیاد/ صبر میکنید مشکل حل شه بعد جواب میدین
بهترین کار اینه که شما اسم این افراد/شرکت ها رو بگید تا دیگر دوستان و کاربرانی که میخوان خدمات هاستینگ بگیرند، بدونند که از کی، کجا و با چه پشتیبانی میخوان خدمات بگیرند
این حرفی که دوستمون (استارتا تاپیک) فرمودند بسیار درست هستش و بسیاری از افراد/شرکت ها (اشاره به شخص خاص یا شرکت خاص نمیشه و منظور همون افراد اندک هستند) در ابتدا فقط میخوان هرطور هست مشتری رو تور کنند و مبلغ رو بگیرند و بعدش پشتیبانی تعطیل!
شما حتما باید این افراد رو معرفی کن تا بقیه کاربران بدونن که هزینه ای که میخوان بکنند (چه 1000 تومان چه 1 میلیون)، آیا بابت اون خدمات و پشتیبانی خوبی دریافت میکنند یا خیر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
بهترین کار اینه که شما اسم این افراد/شرکت ها رو بگید تا دیگر دوستان و کاربرانی که میخوان خدمات هاستینگ بگیرند، بدونند که از کی، کجا و با چه پشتیبانی میخوان خدمات بگیرند
این حرفی که دوستمون (استارتا تاپیک) فرمودند بسیار درست هستش و بسیاری از افراد/شرکت ها (اشاره به شخص خاص یا شرکت خاص نمیشه و منظور همون افراد اندک هستند) در ابتدا فقط میخوان هرطور هست مشتری رو تور کنند و مبلغ رو بگیرند و بعدش پشتیبانی تعطیل!
شما حتما باید این افراد رو معرفی کن تا بقیه کاربران بدونن که هزینه ای که میخوان بکنند (چه 1000 تومان چه 1 میلیون)، آیا بابت اون خدمات و پشتیبانی خوبی دریافت میکنند یا خیر...
خواهشا اسپم الکی ندین.من حرفم رو با مدرک میگم.عکس میزارم تا هم خودت ببینی هم بقیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
خواهشا اسپم الکی ندین.من حرفم رو با مدرک میگم.عکس میزارم تا هم خودت ببینی هم بقیه
منظور با آقای نارنیان بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
منظور با آقای نارنیان بود
امیرنانیان
پس بهتره همیشه با مدرک حرفی رو بزنی و بعقیه رو متهم نکنی شما اصلا هیچوقت کاربر ما نبودی همونطوری که گفتم اصلا به جا نیاوردم پس معلوم شد فقط قصد تخریب داری حتی فامیلی من رو هم نمیدونی !!!
در شان خودم نمیبینم بخوام تو این تاپیک که بدون مدرک هست بحث رو ادامه بدم و به قول شما اسپم ندم
موفق باشید
بله خوب کاملا از شکل صحبت این همکار گرامی ما مشخص هست چه واقعا هم سرویس بسیار خوبی ارائه می کنند و بهتر از سرویسشون هم پشتیبانی ایشون هست و مشتری مداری هم از اول بهتر و ازهمه بهتر هم شیوه صحبت کردنشون با همکارشون هست. جدا من خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم.
فقط یه سوال برام پیش اومده که اگه این رو هم روشن کنند دیگه خیلی عالی میشه، ایشون فرمودند: "اصلا بدون اینکه متنی که نوشتی رو بخونم فقط بهت میگم که ..." دوخط جلوتر جمله و نظر من رو مسخره کردند. نفهمیدم که آخر خوندند یا نخوندند
ولی دوست عزیز باور کن اینکه اگه کسی گفت سرویس خوب حرف ناراحت کننده ای نیست. ناراحت کننده زمانی هست که خود ما بدونیم سرویس مون خوب نیست و تلاش نکنیم بهترش کنیم. لطفا هرکی با این موضوع موافق هست اعلام کنه