ناگفته نماند ، وضع اینترنت خیلی خرابه ! یعنی هرکی به هرکیه ! یه پایگاه درست و حسابی برای ساماندهی و ثبت سایت ها وجود نداره تا اگه مشکلی پیش اومد صاحب سایت سریع شناسایی بشه ، دلیلش هم مشکلاتیه که دین اسلام به خطر میوفته :109:
نمایش نسخه قابل چاپ
ناگفته نماند ، وضع اینترنت خیلی خرابه ! یعنی هرکی به هرکیه ! یه پایگاه درست و حسابی برای ساماندهی و ثبت سایت ها وجود نداره تا اگه مشکلی پیش اومد صاحب سایت سریع شناسایی بشه ، دلیلش هم مشکلاتیه که دین اسلام به خطر میوفته :109:
من میگم کپی رایت غلطه
بهتره که ما راه غلط دیگران رو نریم چون همین الان هم همین کپی رایت مشکلات بسیار زیادی ایجاد کرده
بهتره از همین الان یه پله جلو تر از اونایی که کپی رایت رو تجربه کردن و دارن به غلط بودنش پی میبرن عمل کنیم و به ازادی روی بیاریم
[QUOTE=Mohammad_reza;355032]پاسخی که من به شما می دم:
قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !
پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه[COLOR="Silver"]
تاحالا گشنت شده و چیزی نتونی برای خوردن گیر بیاری؟ بعد همینطوری گشنه بمونی چند روز؟ به نظرت آن حالت و در ان فشار د ز د ی حلال هست یا حروم؟
داداش من کپی رایت تو ایران برای ایرانی جماعت کاملا هم رعایت میشه. فقط برای خارجی هایی رعایت نمیشه چرا؟ اصلا میایم رعایت میکنیم از این به بعد کپی رایت رو.. مشکلی نیست.. شما میتونید از مایکروسافت برام ویندوز ارجینال بخرید؟ یا از ادوب فتوشاپ بخرید؟ یک خرید هاست میکنی هزار تا مدرک میخوان که ایرانی نباشی.!! اگر قراره با د ز د کی بودن جنس بخریم همون بهتر که د ز د باشیم و رایگان استفاده کنیم تا حالشون جا بیاد.
کسی این حرفها رو بزنه که خودش واقعا پیرو این حرکت باشه دوست من. من 2تا ایکس باکس360 دارم , کپی خور و ارجینال.
با ارجینال یه بازی تونستم بخرم 100 تومن , فیفا12 و در شبکه جهانی لایو رقابت می کنم. چند درصد از مردم میتونن برن بازی بخرن 100 تومن ؟!!!!!!
قانون کپی رایت باید با نرخ دلار تو کشورت همخونی داشته باشه ! اگه نداشته باشه نباید بیفتی بمیری که ! ها ؟ چون نمی تونن برای این مساله برنامه ریزی کنن که مردم بتونن به قوانین کپی رایت احترام بزارن.
با توجه به این حرف شما, یا باید درآمدها بالا بره (که امکان نداره)
یا باید تولد کنندگان داخلی سطح کیفی رو در حد جهانی بالا ببرن و با قیمت خوب تو ایران بفروشن (صد سال دیگه...)
یا باید ملت سر بزارن بمیرن دیگه ! ها ؟ وقتی من یه ویندوز نداشته باشم (کمترین نیاز) دیگه بگو کامپیوترم رو بندازم دور دیگه...
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
[QUOTE=delta;355082]دقیقا دوست من. کاملا همینطوره ... اینا همه بازیهای س.ی.ا.سی هست که ما تو تحریم هستیم حق نداریم از بقیه مزایایی که مردم جهان استفاده می کنن بحره ببریم ! اگه اینطوریه من امیدوارم روند رعایت نکردن کپی رایت بیشترم بشه
کپی رایت خوبه ... اما برا همه!
هم برای آقای بیل گیتس هم برای اون بنده خدایی که یه صبح تا شب نشسته چشمام در اومده تا 1 عکس آفر رو طراحی کنه!
وقتی برای این موارد "احترام" قائل بشیم ، میبینیم که این فرد که 1 عکس رو زده ، وقتی طرح هاش کپی نمیشه ، میتونه از هر طرح 10 دلار صاحب بشه. 20 تا طرح که بزنه هزینه ی ویندوزش در میاد! میدونه که طرح 21 امی هم در کاره! نه اینکه الآن یکی یه طرح میزنه ، 2 روز بعد میزنه تو سر خودش! میگه بیا! 1 طرح زدیم واسه 500000 نفر! اونوقت که اون 500000 نفر میان هر کدوم 10 دلار میدن ، چرا نتونه 300 دلار هم پول ویندوز بده؟
مثل بحث رایانه ها میشه ،
میگن طرحش خوب نبست. خیلی هم خوبه! به شرطی که واقعا چیزی که حقیقته اجرا بشه! واقعا با این همه افزایش نرخ حامل های انرژی ، پول واقعی مملکت رو هم به مردم بدن!
اونوقت میبینید که ایرانی دیگه ضعیف واقع نمیشه جلوی چند تا افغانی... (مثال میزنم) .. که صبح خودش با 16 تا بچه هاش بیان تو صف شیر ، شیر دونه ای 200 تومن بگیرن بعد به ایرانیه شیر نرسه بخواد بخره دونه ای 600 و این پول بیت المال ایران هست که میره داخل شکم یک تبعه ی خارجی!
میشه بیشتر توضیح بدید که چرا کپی رایت غلطه ؟
یکی که چند سال از عمرش رو توی دانشگاه و کالج صرف آموختن برنامه نویسی کرده ، با این حساب باید بره راننده تاکسی بشه. چون برنامه هاش طبق گفته شما باید اوپن سورس بیرون بیاد و بدون درآمد.
مثلاً من بنر میزنم psd رو بزارم همه دانلود کنند ، بعد دیگه بنر نتونم سفارش بگیرم ؟ خوب هر کسی بلده دیگه ، بلد هم نباشه آماده هست ...
درضمن به نظر من ، برخلاف عقیده شما ، اگه کاربران محدود باشن که خودشون ایده ی مستقل ارائه کنند ، شاهد ایده های بیشتری خواهیم بود.
نمونه : نگاه کنید ، وب سایت های ایرانی اکثراً شبیه به همن ، اما سایت های خارجی ، به ندرت شبیه به هم پیدا میشه. هر سایتی که میری یک جذابیت خاص و کمیاب داره.
تو ایران کسی که می خواد قالب بزنه پیش خودش میگه خوب ، 1 هدر ، 1 سایدبار ، 1 بخش اصلی واسه مطالب ، و 1 فوتر. اما تو خارج یک طرح هایی پیدا میشه که آدم دهنش باز میمونه. چون اونجا هرکس باید 1 ایده داشته باشه ... طراح مجبوره خلاقیت داشته باشه
[QUOTE=delta;355082]اینکه ما مجبوریم به خاطر مسائل دیگه ای ویندوز نداشته باشیم ، مشکلش جای دیگه هست که باید حل بشه.
بحث غذا فرق داره ، شما اگه قالب یک سایت رو ریپ نکنی ، می تونی از قالب های عادی رایگان استفاده کنی...
به نظر من در ان حالت هم ***ی حرومه ، چرا چون می تونی خیلی ساده با طرف صحبت کنی ، راضی کنیش ، تا بهت غذا بده (با میل خودش ، نه اینکه ازش بزنی)
اگه طرف غذا بهت نداد ، اونقت هم مشکل خودته ، قبل از اینکه به گشنگی بیافتی باید به امروزت فکر می کردی ، می تونستی برای خودت پس انداز کنی تا به این روز نیافتی.
هرچند که بحث غذا و کپی رایت اصلاً قابل مقایسه نیستند ...
درضمن بحث تحریم موقتی هست ، ربطی به اصل قضیه نداره
دوستمون هم گفته بودن خوب در اینصورت ما پول ویندوز نداریم باید کامپیوتر رو بذاریم کنار ...
چرا تو خارج کسی این حرف رو نمیزنه ؟ چون پولش رو دارن. چرا دارن اما ما نداریم؟ چون ... {بحث سیاسی ممنوع}
دوست عزیز مثال زدم خدمتتون
اینهایی که میفرمایید تو دانشگاه درس میخونن ارزو دارن برن رد هت استخدام بشن! جایی که در لبه تکنولوژی حرکت بکنن، کد بزنن و ایده بدن
کسی راننده تاکسی نمیشه با این مدل
اتفاقا مطمعن باشید که اگر نرم افزار و دانش ازاد فراگیر بشه سود اصلی و زیاد به افراد کار بلد و متخصص میرسه با سهم بسیار بیشتری
شما فکر میکنی اون برنامه نویس هندی که صبح تا شب ایده میده و کد میزنه چند صد هزارم سود مایکروسافت میره تو جیبش؟
من خواستم فقط ایده بدم در مورد همچین طرز تفکری
اطمینان داشته باشید که استدلال های منطقی، عقلانی، شهودی و جامعه شناسانه زیادی پشت این روش هست
برای مطالعه بیشتر شما رو به تحقیق در مورد جنبش نرم افزار ازاد و اقای ریچارد استالمن دعوت می کنم
ایشون از ازمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه ام ای تی استعفا دادن تا بنیان گذار بنیاد نرم افزار ازاد باشن
بنیادی که بسیاری از محصولاتی که هر لحظه ازشون استفاده میکنیم رو بطور فنی مالی و البته فلسفی و حقوقی پشتیبانی میکنه
پ. ن : اگر هر کدوم از دوستان عزیز خواننده یا شرکت کننده در بحث علاقه مند به توضیح بیشتر در این زمینه هستند خوشحال میشم در جلسات حضوری در مکانی که به همین امر اختصاص پبدا کرده (در تهران) پذیرای نظرات و بحث در مورد این موضوع باشیم
در صورت تمایل میتونید به بنده پیام خصوصی بدید
[QUOTE=Mohammad_reza;355107]آنی که وقتی به دنیا آمده پدر مادر بالا سرش نبوده مثل من و شما.. آنی که تو این دنیا تنهاست و کسی نیست کمکش کنه واقعا تقصیر خودشه که پس انداز نکرده؟ این آدم باید قید حلال و حرام رو بزنه تا زنده بمونه..
میرسیم بحث کپی رایت. بله کپی رایت هم حالتهای مختلف داره.. ریپ زدن قالب چیزی جز د ز دی نیست اما استفاده از یک نرم افزار گرانقیمت شاید کپی رایتش واقعا اشتباه باشه.فکرش رو کنید مخترع برق کپی رایت گذاشته بود و میگفت برق مال خودمه! شما اضربودید بدون برق بمونید؟ یا واقعا شما حاضر بودید بدون تلفن و موبایل و ماشین و ... بمونید به علت کپی رایت؟ نگید بحث اینا فرق داره که هیچ فرقی نداره. منتهی کپی رایت داریم تا کپی رایت و روی هر چیزی کپی رایت گزاشتن اشتباه هست.