پاسخ : فروش ویژه بهاری دوریس وب - شروع قیمت از 14000 تومان - فضای بکاپ 2 برابر - کیفیت را مهمان ما باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سروری که شما رو با آن میزبانی میکنیم مشکل هارد داره
درحال حاظر هم دیتاسنتر درحال فیکش کردن این مشکل هست
بزودی مشکل رفع میشه و در صورت بوجود آمدن مجدد مشکل میتوانم شمارو منتقل کنم به سرور های دیگر
مشکل تا چه زمانی حل میشه ؟
کچل شدم دو روزه انقدر جوابِ اس و ایمیل و تلفن دادم..
پاسخ : فروش ویژه بهاری دوریس وب - شروع قیمت از 14000 تومان - فضای بکاپ 2 برابر - کیفیت را مهمان ما باشید
تا دقایقی دیگر مشکل رفع میشود
بابت مشکل تیکت بدید 5روز تام روی 4تا وی پی اسی که مشکل دار بودند اضافه میشه
و لطفا موارد رو بعدی رو از سایت پیگیر باشید
با احترام
- - - Updated - - -
تا دقایقی دیگر مشکل رفع میشود
بابت مشکل تیکت بدید 5روز تام روی 4تا وی پی اسی که مشکل دار بودند اضافه میشه
و لطفا موارد رو بعدی رو از سایت پیگیر باشید
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
لطفا موارد رو بعدی رو از سایت پیگیر باشید
چشم
البته ان شا الله تیکت ها سریع تر پاسخ داده بشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
چشم
البته ان شا الله تیکت ها سریع تر پاسخ داده بشن
دلیل تاخیر تیکت ها این هست که یکی از همکارامون یک مدت رفتند مرخصی و تا 2ماه نیستند
همکار جایگزین آوردیم تا بخوان راه بیوفتند کمی تاخیر بوجود میاد
پوزش بنده رو بابت تاخیر قبول کنید
موفق باشید
ای کاش سرعت پاسخ دهی به تکیت ها افزایش پیدا میکرد خ زمان میبره تا یک تیکت پاسخ داده بشه
امروز عصر هم که چندین بار تماس گرفتم خبری از پاسخگویی نبود:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarj
ای کاش سرعت پاسخ دهی به تکیت ها افزایش پیدا میکرد خ زمان میبره تا یک تیکت پاسخ داده بشه
امروز عصر هم که چندین بار تماس گرفتم خبری از پاسخگویی نبود:63:
سلام
این هفته کمی تاخیر داریم
از هفته اینده مشکلات تاخیر پاسخ دهی کاملا رفع میشود
تشکر از صبر شما
متاسفانه بنده مجبورم برخلاف میلم عمل کنم
دوستانی که تمایل از ایشون سرویس بگیرن مطلع باشن از نظر ایشون پاسخ دهی تیکتی که ساعت 16 روز قبل ارسال میشه در ساعت 9 روز بعد یک زمان معقول و منطقی هست و با این وضعیت سرویس دهی مناسب هست
یک سوال دارم از عزیزان آیا برای vps این تاخیر در زمان توجیه پذیر هست؟
ضمنا اگر قرار باشه بروی vps پشتیبانی نرم افزاری صورت نگیره،پس چکاری بایست انجام بشه؟(در حد افزودن یک درایو به vps)
بنده که راضی نبودم و با اینکه عودت وجه داده نشد سرویس رو همین ابتدای کار رها کردم که وسط کار مشکل ساز نشه واسم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarj
متاسفانه بنده مجبورم برخلاف میلم عمل کنم
دوستانی که تمایل از ایشون سرویس بگیرن مطلع باشن از نظر ایشون پاسخ دهی تیکتی که ساعت 16 روز قبل ارسال میشه در ساعت 9 روز بعد یک زمان معقول و منطقی هست و با این وضعیت سرویس دهی مناسب هست
یک سوال دارم از عزیزان آیا برای vps این تاخیر در زمان توجیه پذیر هست؟
ضمنا اگر قرار باشه بروی vps پشتیبانی نرم افزاری صورت نگیره،پس چکاری بایست انجام بشه؟(در حد افزودن یک درایو به vps)
بنده که راضی نبودم و با اینکه عودت وجه داده نشد سرویس رو همین ابتدای کار رها کردم که وسط کار مشکل ساز نشه واسم
موفق باشید
دوست عزیز
بیشتر سرویس دهنده ها حتی سرویس دهنده های مطرح دنیا برای انجام ساپورت نرم افزاری هزینه دریافت میکنند به عنوان مثال با یک سرور در رد استیشن داشتیم بدلیل اشتباه در غیرفعال کردن لن سرور این دیتاسنتر از ما 50 پوند برای رفع مشکل دریافت کرد تازه این هزینه برای 1ساعت بود و اگر کارش بیشتر از 1ساعت میشد هزینه بیشتری نیز دریافت میکرد! و جالب تر که هزینه ماهانه سرور ما 40 پوند بود!
قبلا هم اطلاع دادم چندروزی تاخیر داریم
و این هم بدونید که سرویس دهنده بزرگ دنیا که ما داریم ازش سرویس میگیریم ( ovh) جواب ایمیل مارو هر 4روز یکبار میده حتی اگر مشکل خیلی حادی باشه!
به هرحال اضافه کردن یک درایو در گوگل سرچ کنید اندازه 10 جلد کتاب برای شما آموزش میاره و تحت هیچ شرایطی با توجه به اینکه قبل سرویس دهی قوانین هم نیز پذیرفتید با این موضوع امکان برگشت وجه نیست
و ساعات پاسخ گویی ما تا هفته اینده از 9 صبح تا 5 عصر هست به خصوص تلفن
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دوست عزیز
بیشتر سرویس دهنده ها حتی سرویس دهنده های مطرح دنیا برای انجام ساپورت نرم افزاری هزینه دریافت میکنند به عنوان مثال با یک سرور در رد استیشن داشتیم بدلیل اشتباه در غیرفعال کردن لن سرور این دیتاسنتر از ما 50 پوند برای رفع مشکل دریافت کرد تازه این هزینه برای 1ساعت بود و اگر کارش بیشتر از 1ساعت میشد هزینه بیشتری نیز دریافت میکرد! و جالب تر که هزینه ماهانه سرور ما 40 پوند بود!
قبلا هم اطلاع دادم چندروزی تاخیر داریم
و این هم بدونید که سرویس دهنده بزرگ دنیا که ما داریم ازش سرویس میگیریم ( ovh) جواب ایمیل مارو هر 4روز یکبار میده حتی اگر مشکل خیلی حادی باشه!
به هرحال اضافه کردن یک درایو در گوگل سرچ کنید اندازه 10 جلد کتاب برای شما آموزش میاره و تحت هیچ شرایطی با توجه به اینکه قبل سرویس دهی قوانین هم نیز پذیرفتید با این موضوع امکان برگشت وجه نیست
و ساعات پاسخ گویی ما تا هفته اینده از 9 صبح تا 5 عصر هست به خصوص تلفن
موفق باشید.
برای موضوع افزودن درایو بنده به دلیل کم اطلاعی این موضوع رو به پشتیبانی مطرح کردم طبق تیکتی زیر که دوستان راهنمایی کردند:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1319923
ولی امیدوارم که پشتبانی درست بشه چون کیفیت سرویس ها مناسب بود بنظر بنده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarj
در گوگل نیز آموزش های زیادی هست
https://www.google.com/webhp?sourcei...8%D8%B1%202008
به هرحال موفق باشید