سلام
پاسخ شما داده شد
شما متوجه پاسخ ندشدید ظاهرا ! زمان پاسخ اپراتور نگاه کنید!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
جالبه فقط یک سوم از کل پست رو جواب میدید . :d:68:
فکر کنم بعد از توهین ، فرستادن دنبال نخود سیاه (شکایت) و جواب ندادن به ایشون ، کم ترین واژه ای که میشد به کار برد همون کلاه_بردار باشه . کلا بحث روی شخصیت پشتیبان شماست که خودتونم قبول کردید برخورد درست نبوده اما باز حمایت میکنید !
در مورد قسمت پایانی که میفرمایید در تاپیک بنده شرکت نکنید ، اگر حال و حوصله ی جواب دادن به کاربر ها رو ندارین یا احساس میکنید مقام و شخصیتتون بیشتر از افراد حاضر در انجمن هست ، به جای ایجاد تاپیک میتونید از بنر تبلیغاتی استفاده کنید .
موفق و پیروز
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
پایان فروش سرورهای مجازی ایران با پهنای باند نامحدود!
کاربران و همکاران گرامی در صورت خرید می توانند پیش خرید کنند و سفارش 1هفته نهایت تا 10 روز اینده تحویل داده خواهد شد
جهت سفارش پیش خرید 15% تحفیف ویژه ارائه میشه!
به زودی سرور جدید با آفرهای ویژه فوقالعاده ارائه خواهد شد!
جهت اطلاعات بیشتر بخش فروش تیکت کنید
آیا دیگر سرور ندارید؟
با توجه به اینکه استارتر تاپیک بن هستند تا خارج شدن ایشون از این حالت و دسترسی مجدد ایشون به انجمن تاپیک بسته میشه !
سلام
سال نو شما مبارک باشه
لازم میدونم از مدیر جناب:53: : http://www.webhostingtalk.ir/images/...er-offline.png بابت زحماتشون تشکر کنم
و همینطور مدیر سابق جناب:53: reza *
آفرها به روز شدند و در صفحه نخست همین تاپیک قرار گرفتند.
کد تخفیف فعلی : IR-93
صفحه اول تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f15/96427/
افرهای سایت اریاسنتر
سرور مجازی ایران :
سرور مجازی انگلیس ICE COLO
سرور مجازی کانادا
سرور مجازی امریکا
سرور مجازی هلند
سرور مجازی آلمان
سرور مجازی فرانسه
کلی محصولات دارای پنل مدیریت + منابع اختصاصی + تضمین کیفیت و پورت و سخت افزار همراه با پشتیبانی تحت تیکت 7/24 می باشد
فعلا ای پی موجود داریم می تونید سفارش بدید
تحویل 1دقیقه تا 1 ساعت هست
http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37
با سلام
یک سرور از ایشان خریداری شد و خیلی سریع تحویل دادند و سرعت و کیفیت سرور را بررسی می کنم بسیار مناسب است
با تشکر از ایشان :)
خوهش میکنم لطف دارید
سرویس های با
رم 64
و 256
نیز در سایت موجودی ان افزایش یافت و قابل سفارش می باشد
ارائه نمایندگی به سرور فروشان با پنل کاربری نیز امکان پذیر است
قبل از خرید تست امکان پذیر هست برای مطمئن شدن شما از صحت خریدتان و همینطور در صورت لزوم همان سرور به شما ارائه میشه با همان کیفیت و منابع که درخواست کرده اید
با ما بهترین باشید . آریاسنتر
من از ایشون سرور خریداری کردم ولی اصلا راضی نیستم. بسیار قطعی دارند و میگویند همه راضی هستند. به 1 ماه نرسیده چندین بار قطع شدم در تایم بالا
وقتی میگی چرا جواب نمیدی .. بجای اینکه کارت رو راه بندازه .. بهت اخطار میده ..
کلاً بین 8 نفرشون یکی فنی هست و بقیه آماده خور ..
اتفاقاً اونی که فنی هست فوق العاده موأدب و خوش برخورد هست و کار راه بنداز .. البته هر زمان آناین باشه
بقیه چون کاری بلد نیستند منتظر میشن تا ایشون بیاد و رسیدگی کنن
یه سرویس تست به بنده دادن خوب بود 3 تای دیگه خرید کردم .. همهشون افتضاح شدند
بعدش که میگم رسیدگی کنید مشگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت میزنی .. کلاً اینا سروته هستند
از م 480 هزار تومان بالا کشیدند .. یه جای دیگه همه رو پس میدن به افراد دیگه ..
سلام
اعلام مشکل در اینجا فکر نمیکنم مشکلی برای شما حل کنه
مثلا ما بیایم از دیتاسنترها افرانت پارس انلاین و... در اینجا تاپیک بزنیم .
مشکل ما حل میشه؟؟
مشکل از سمت لینک دیتاسنتر بود که در حال فرع مشکل به صورت قطعی هست.
الان مشکل حل شده و با کاربران خودمان به نتیجه رسیده ایم و همه را با اینکه مشکل از ما نبود راضی نگه داشتیم/ فکر نمیکنم مشکل دیتاسنتر برای مجموعه ما بخواهید اینطور صحبت کنید
ما همچنان کاربران خودمان داریم و هدف ما رضایت همه هست
مشکلی باشه پیگیری میکنیم و رفع مشکل می کنیم.
دوستانی که در اینجا انتقاد کردن لطفا تیکت بدن تا مشکلشان از طریق تیکت حل شود.
دوستان این انجمن دسترسی به سرور ندارن مشکل شما را حل کنند.
موفق باشید
یا حق.
مهندس همانطور که میان از شما تشکر میکنند کسانی که راضی نیستند هم میان انتقاد می کنند.
در ضمن من با n تا یوزر دارم هی قطع میشم.به جای 1-2 ساعت بعد از تیکت جواب بدین همان موقع بنویسید مشکل فلانه که من هم به یوزر هام بگم.
بنده الان که دارم این رو مینوسیم باز هم سرویس من قطعه
واقعا برام جالبه که دیتا سنتر پارس هر روز قطعه
توی قرارداد پارس آنلاین نوشته 99% آپتایم گارانتی شده
از پارس آنلاین سرویس می دهید چطوری از خودشون هم بهتر آپتیایم میدهید؟
فوق العاده دیر جواب تیکت می دن
همیشه هم تهدید می کنند که اگر تو وب هاستینگ تایپیک بالا بیارید سرورتون بدون اخطار بسته می شه
همیشه باید تو تیکت ها کلی التماسشون رو بکنی ... تقریباً 3 روز طول کشید یه بار تیکت مارو جواب بدند. یک بار هم 2 روز طول کشید
دفعه های بعد هم فقط طرز صحبتشون تهدید آمیز بود که کسی اگر شکایتی داره سرورشون رو می بندیم
چند ماه پیش یک سرور ایران ازشون گرفتیم
ماه اول 10 روزه اول سرور مشکل داشت و بعدش خودشون میکروتیک رو مجدد نصب کردند و مشکل حل شد ...دیر تیکت جواب دادند و 20 روز رو تونستیم استفاده کنید
ماه دوم هم 5 روز بعد از تمدید گذشت که یک دفعه سرور های ایرانشون قطع شد
گفتند افرانت سرور هارو بسته و داریم باهاشون صحبت می کنیم. مدام گفتند فلان روز با افرانت جلسه داریم. باز اون روز فرا می رسید و می گفتند نه جند روز بعد هست.این قدر کش دادند که دیگه هم پشتیبانی بابت سرور ندادند و پولی برگشت نزدن
عکس تمامی تیکت ها و پاسخ هایی هم که دریافت کردم ازشون رو دارم. کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم
دوستان عزیز من از اینجا سرور داشتم فقط تهدید میکردند حتی با مدیرشون هم صحبت کردم درست نشد.
برین از اینجا بگیرین فوق العادست
تو 1 ماه که ازشون دارم هم سرویس عالیه هم هر ماه زنگ میزنند میزان رضایتمندی رو می پرسند.
تیکت میزنم واقعا عالی جواب میدن.همه چیشون عالیه
www.teraserver.ir
جالبیش اینجاست وقتی هم پاسخ میدن .. یه جواب بی ربط به درخوسات و یا مشکل میدن .. که دردی دوا نمیکنه .. بجای اینکه مشکل رو حل کنه .. میاد میگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت زدی .. نباید بزنی .. چطوری روشون میشه میان چنین پستی رو میزنن ..
ولی برعکس برخی جاها در کمترین زمان پاسخ میدن .. آدم کیفی میکنه .. زنگ میزنن مشکل رو شخصاً پیگیری میکنند و برطرف میکنند .. از یکی از این افراد یه سرور دارم .. چند ماه هست که هیچ استفاده ای هم ازش ندارم .. ولی تمدید میکنم .. چون از طرز برخودشون خوشم میاد .. آب دستشون باشه زمین میزارن و کار مشتری رو راه میاندازن ..
سه تا از تیکت هائی که باهاشون تجربه داشتم رو براتون همه علاقمندان پیوست کردم
یک بار ازش سرور گرفتم انگار همه بهش بده کارن ان
جم کن خودتو سرورتو میام.........
بدون مستند صحبت نکنید جناب : http://www.webhostingtalk.ir/images/...er-offline.png
در هر صورت دوستان همه جا بحث رقابت هست ! این که شما میاید سایت دیگه در تاپیک فروش کس دیگه اعلام میکنید
کاملا شخصیتتون نشون میده که این کار خودش خلاف قوانین این انجمن هست
شما اگر قوانین سایت ها رو بخونید مطمئنن به مشکل نخواهید خورد
ما مشتری های حقیقی و حقوقی زیادی داریم!
در ضمن این تاپیک ها انتقادی هست که ما رو میسازه ولی متاسفانه هیچ کدام منطقی یا روی مستند و .. نیست.
در این جا 2 کاربر هستند که جناب farhad shirazi عزیز طبق قوانین سایت با شما برخورد شد
فقط یک سوال ....
وقتی وارد خونه کسی می شین ! هر کاری دلتون بخواد انجام میدید ؟
وارد هر شهر یا کشور که بشید قوانین اونجا واستون مهم نیست؟
اگر به شما قوانین بدن نخونید و بعد دچار مشکل بشید و خودتون قانون گذار باشید این درسته ....
بنده و بقیه همکاران که در تاپیک هاشون همین صحبت ها میشه و دیگران میان نظر میزارن 90% عدم رعایت قوانین هست حالا یا فروشنده خلاف قوانینش عمل کرده یا کاربر...
لطف کنید هماهنگ بشید این فرهنگ سازی بشه که هر جا هر کار هر اقدامی میخوایم انجام بدیم قوانین و وو... رعایت بشه
در سرور فروشان خارج از کشور ، دیتاسنتر ها و.. جوری با شما برخورد میشه طبق قوانین تعریف شده خودشون هست. و اگر بلفرض یک اشتباه کنید جوری با شما برخورد میشه که اصلا فکرش رو نمیکنید.
این بی احترامیشون هست؟
یا عدم کیفیت و پشتیبانی و... ؟
خیر ! اگر نظم و قوانین در هر چیزی نباشه ! کلا هرج و مرج میشه و ناهنجاری های زیادی پیش میاد.
واسه ما همه چیز پول نیست ! نمیتونیم تبلیغات الکی ، دروغ و کذب کنیم
صداقت برای کاربران در این 5 سال بوده و هست و خواهد بود . شاید بدتون بیاد شاید خوشتون بیاد و مستندات خود ساختگی بزارید واسه معرفی جای دیگه یا نشون دادن بی کفایتی و عدم پشتیبانی ولی یه چیزی همیشه یادتون باشه اگر همه جا گفتن فلا چیز خوب نیست و ... به حرف توجه نکنید و خودتون مستقیم وارد بشید و مستند اون بنده خدا رو بخواید و بخواد که اثبات کنه.
تمایل به پاسخ دادن شایعات ، تبلیغات دوستان ، و... ندارم
اگر چیزی هست تماس بگیرید صحبت کنیم .
021-96861505
09191365618
در ساعات اداری با هماهنگی از قبل برای تماس با مدیریت
و ساعت 9 تا 14 الی 18 تا 21 بخش فروش تماس بگیرید
وجدان هم داشته باشید بد نیست .. سند گزاشتم برای همه شما رو نشون میده ..
بالاخره یه روزی باید اونی که اون بالا نشسته جواب پس بدید .. راه در روئی از اون نخواهید داشت ..
بله ! این سند شماست و حرفهای ما قبلا زده شده .
ما سرویس خودمون ارائه میدیم و انشاله تا هفته اینده یک فرصت ویژه برای عموم اطلاع رسانی خواهیم کرد.
شما هم به کارتون ادامه بدید و تاپیک ما رو بالا بیارید .
تمایل به پاسخ دادن شایعات ، تبلیغات دوستان ، و... ندارم
اگر چیزی هست تماس بگیرید صحبت کنیم .
021-96861505
09191365618
در ساعات اداری با هماهنگی از قبل برای تماس با مدیریت
و ساعت 9 تا 14 الی 18 تا 21 بخش فروش تماس بگیرید
اینم عکس از تکس منیجر سرویس های شما .. wow کیفیت داره غوغا میکنه ..
دوستان توی PDF ها که میگفتم کیفیت خراب شده .. منظورم این بود
http://upload7.ir/imgs/2014-05/44850292437636345749.jpg
باشه !
شما درست می فرمایید
7ترابایت تو 3 روز با همین کیفیت دانلود کردید !
کی بود داشت حرف از مدرک و سند میزد ...
اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..
وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..
اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..
بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..
ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
با شما بحثی نیست .
بنده دروغ میگم ، کلاهبردار و ... ! شما انسان صادق و راستگو
موفق باشید
اره دادا .. این یکی رو خوب اومدی .. اینبار چرا دروغ نگفتی .. نمیدونم .. اوه چرا یادم اومد .. چون دیدی داری زیادی مشتت باز میشه سعی کردی چند تا جمله راست و صادقانه بنویسی ..
چه جالب ..
جالبتر اینجاست که بنده قبل از خرید از هر فروشنده ای تمامی موارد کارم رو .. از ریز و درشتش رو بهش میگم .. تا یه موقع براش دردسری پیش نیاد ..
این رو همه میدونن .. از شما گرفته .. تا داوودی و علیگلی و خیلی های دیگه ..
هیچ وقت نمیام بگم .. نه من یه ذره بیشتر استفاده ندارم ... و بعد بخوام توی سه رز 7 ترابایت بکشم .. خیر برادر من .. همه مثل شما فروشنده های پول دوست نیستند که به دروغ به مشتری اوکی کیفیت پورت و هارد و غیره رو میدید و بعدش سرور های یوزر رو بخاطر شاکی بودن از کیفیت و عدم صداقتتون میبندید ..
آره .. منظورم با خود شماست که میفرائید بحثی نیست و همچنان سعی دارید بیشتر خودتون رو نمایان بکنید
بله ! ؟؟؟
انشاله که به راه راست هدایت بشی!
این کار شما از این که تاپیک ما رو بیاری بالا و دوستان بخونند یا سرور کنسل کنند یا سرور خریداری نکنند . کاملا خیال باطل هست .
به کارتون ادامه بدید
پست های ما رو بالا بیارید و در زیر پست های ما اعلام کنید ما پول شما رو خوردیم ما به شما دروغ گفتیم و ...
و یه سری مستندات که خودتون معلوم نیست از کجا تهیه کردید و عکس میزارید و ...
هر چقدر دوست دارید ادامه بدید به این داستان های که سر هم می کنید . شما نویسنده می شدید بیشتر موفق تر می شدید .
دوست عزیز که معلوم نیست کی هستید ؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگی حقت خوردیم ؟ پولت خوردیم ؟ مگه مستند نداری ؟ مگه این همه وقت نمیزاری همه جا میگی ما بد هستیم ؟
شما چرا به صورت قانونی پیگیر مشکلت نمیشی ؟ حقت رو بگیری
اگر حق با شما باشه ما خسارت شما + هزنیه بابت شکایت و هزنیه پرداخت شده سرورتون باید پرداخت کنیم
اگر حق با شماست از مراحل قانونی پیگیر بشید . و اینقدر اینجا و جاهای دیگه شعار ندید
دروغ گو هم معلوم خواهد شد کی هست .
یا حق
خوش بحال دوستتون .. سرورو اختصاصی بلی دوست من .. روی برخی از سرور های مجازی هم باز میزارن .. ولی بسرعت گیر میدن .. نمونه اش رو زیاد داشتم .. ایشون سرورون رو با پورت 100 اشتراکی به بنده ارائه کرده بودند .. قدیم خودم سرور اختصاصی داشتم پارس آنلاین تا 500 هم گرفتم .. ولی توی این چند ماه از هر کسی سرور مجازی پارس آنلاین گرفتم همین طوری بود حداقل 5 نموه رو میتونم نام ببرم .. دوتا شون هزینه رو برگشت دادند .. یکی شون ترافیکش تمام شد دیگه تمدید نکردم .. دیگری منتظر سرور جدید هستم برای جایگزینی .. و آخری هم هر روز یه قری با پورت بنده میان ..
جالب اینجاست که بنده به شما گفتم ما چیزی به اسم اشتراکی نداریم
و پورت ها به صورت اختصاصی هستند / حساب کنیدد 100 اشتراکی چطور میتونه 7 ترابایت تو 3 روز مصرف کنه .
سرئرهای ما تحت KVM مجازی ساز هست و همه چیز تحت کنترل مدیریت کاربر هست / خدانکرده اگر چیزی که اعلام بشه و نباشه در پنل کاربر میتونه ببینه و ما برای همین همه چیز شفاف و قابل رویت برای کاربر به نمایش میزاریم با کنترل پنل Virtulizor
بنده منتظر شکایت قانونی شما هستم تا مستندات بیشتر ارائه کنم
شما فقط اینجا دارید وقت خودتون تلف میکنید اگه خقتون خورده شده سایت پلیس ای ار بفرمایید شکایت کنید سریعا رسیدگی میکنن و... یا دادگستری شهرستان یا فتای استان و شهرتون /
و الان دارید یکطرفه قاضی می شید / و همینطور تاپیک ما رو بالا میارید .
باز هم خدمت همه دوستان / اگر چیزی برای شما سوال هست از عدم رضایت این 2-3 نفر عزیز / بنده مستدات خودم دارم و قبل از این نصفش رو گذاشتم که ظاهرا تاپیک پاک شده
به هر حال شما جواب بدید ما هم بی جواب نخواهیم گذاشت .
اگر فکر میکنید حق با شماست لطفا شکایت خودتون ثبت کنید . تا قانون قضاوت کنه .
یا حق
سلام فروش ادامه داره ؟
قیمت برای این مشخصات لطفا :
هارد ۲۰ گیگ
سی پی یو ۱ هسته حداقل ۱.۲ گیگا هرتز
ترافیک نامحدود
سیستم عامل ویندوز ۲۰۰۳
جناب hosinaa عزیز، من نمی خوام قضاوت کنم که شما یا دیگر دوستان، کی درست می گه، اما تهدید به این که سرورتون رو می بندم اگه تو WHT مطلب بنویسید به نظر من بسیار کار زشتی هست. اگه کسی اینجا راجع به شما چیزی نوشته و شما فکر می کنید که کذب هست، مطمئناً مدیران بررسی خواهند کرد. البته اگه شما می فرمایید همچین چیزی نگفتید، اون دیگه یه حرف دیگه هست.