آدرس شرکتون رو ارسال کنید
فردا نمایندم یا خودم خراب میشم رو سرتون تا متوجه بشید با کی طرف هستید
به پلیس فتا هم اطلاع داده میشه برای پیگیری موضوع
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای پارسیان شماره کارت واست ایمیل کردم لطفا زودتر انجام بدین
ظاهرا آقای پارسیان نه شرکتی دارند نه تشکیلاتی
شماره ثابت داشتم اطلاعات رو جویا شدم اونجاییم که ایشون شرکت ایشون نیست دفتر دوستشونه!
بنده خدا دوستشون چقدر ما اذیتشون کردیم بنده خدا اعتراف کرد که شرکت آقای پارسیان هم نیست!
حالا ما نه شماره دیگه ای داریم نه چیزی!
پولمون رو هم که خوردند رفت ولی قانونی پیگیری میکنم!
4 روز پیچوندند امروز میدم
فردا میدم
همین فردا که 2 روز پیش میشد گفتند تا ساعت 2 میدم
2 گذشت گفتند فردا میدم
فردا اس ام اس دادند که چقدر دادی منم مبلغ رو گفتم امروز شد میبینیم که میگن پول تموم شده!!!
اس ام اس هایی که دادند قیمت رو پرسیدند موجود هست!
دقیقا باید چی بنویسم تو این ایمیل ...نقل قول:
الان به legal@ovh.net ایمیل بدم؟اجازه میدن دست رسی داشته باشم؟بعد من الان جای دیگه سرور گرفتم و هزینش رو دادم سرور من بسته شده و الان از تاریخ تمدید گذشته.باید دوباره هزینه بدم برای باز کردن؟من سرور رو نمیخوام دیگه فقط اطلاعات من رو بدید!
لطفا یه متنی ارسال کنید
ضمنا من تو ovh پنل ندارم .
مرسی
اطلاعات سرو رو بدید و درخواست کنید که اجازه بدن که از بک اپ استفاده کنید.یا 24 ساعت وقت یا براتون جا به جا کنند یا هر چیزی که بشه باهاش اطلاعات رو پس گرفت.
از اونجا که ما در جریان نیستیم دقیقا چه اتفاقی برای سرورمون افتاده پس توضیح خاص نداریم که بهشون بدیم.در همین حد بفرستید تا جواب بدن که البته فکر میکنم تا 2 شنبه جواب ندن
من هم پنل ندارم...اگر داشتم و خودم کاراش رو میکردم که به این روز نمی افتادم
فعلا که فقط شماره کارت گرفتن هیج واریزی صورت نگرفته.
سلام
من از همه ی یوزر ها بک آپ گرفتم
فقط 2 تاشون موندن که مهمترینشون هستند
پنل هم دارم درخواست دادم فقط 5 ساعت سرور رو باز کنند تا بک آپ بگیرم
فعلا که جوابی ندادند
فقط تیکت من رو به Anis.B ارجاء دادند تا به من جواب بده و مشکل رو حل کنه
به نظرتون سرور رو برای بک آپ باز میکنند ؟
شماره کارت ما هم گرفتند دریغ از 1 قرون واریزی!
یک موقعی بود برای آقای پارسیان خرید میکردیم تو تهران میفرستادیم مشهد!
حالا به جای تشکرشون پولمون رو میخورند!
من کاری به این که آقای جلودار مشکل درست کرده یا هر مشکلی که آقای جلودار دارند ندارم من این وسط ضرر کردم و حرف بیخودی و قول الکی از شما دیدم و شنیدم که همین حالا خواستار پول یا اطلاعات حقوقی تون هستم!
لازم به ذکر هست که بنده اطلاعاتی در مورد شما دارم روی قبض فرودگاه هست! البته شک دارم اونا هم مثل شرکتتون خالی نباشه!
آقای کوهی مبالغی برای برگشت یا خرید سرور برای یوزراشون دادند که شما الان میگید تموم شد! من حتی میدونم تعداد مشتری های سرور اختصاصیشون چند تا هست پس 50 تا نیستن اگر شما به ادمین نتورک پلاس دسترسی داری منم دسترسی دارم چون طبق در خواست آقای کوهی من به شما دادم!
در آخر هر چه سریع تر پاسخ بدید!
میگم بچه های محل رو هم جمع کنید ببرید یه وقت نزننتون
میشه بپرسم خود شما وقتی هاست دانلودتون رو جمع کردید کلی مشتری رو هوا موند و سایت ها برای مدت ها از کار افتادن شما جریمه ای پرداخت کردی؟؟ سایت خوده بنده کلا نابود شد شما مگه جواب دادی که الان شاکی هستی؟؟
مگه شما نبودی که تو تاپیکی که از همین آقا شکایت میشد میومدی طرفداری میکردی؟؟؟
چه آدمایی پیدا میشه ها ...
به شخصه امید ندارم که اجازه بدند چون سرور ها بلاک شدند و بعضی ها مثل خودم تاریخ تمدیدشون هم گذشته....فقط بهتر هست نفهمند که ایرانی هستید چون من با ip ایران 1 بار قبلا سوال کردم به من گفتن کشور های طرف قرار داد ما داخل فلان لیست هستند و شما داخلش نیستید و جواب سوال رو هم ندادند!
اگر اجازه ندن و 1.2 ترابایت اطلاعات من و بقیه پاک بشه اقای پارسیان باید جوابگو باشند.تا زمانی که دیتا سنتر پاسخ بده من صبر میکنم.
چرا الکی تو سر هم میزنید یا خیلی از دوستان تو این 14 تا صفحه 5 بار هرکدوم گفتند پول رو بده لابد 50 تا هم ایمیل زدن 100 تا sms هم دادن اگر قرار باشه پولی برگشت داده بشه میشه چرا الکی دارید حرف تکراری میزنید یعنی مشکل شما فقط 300 تومن پوله ؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم اعتبار الویت اول شماست اما به نظر میاد الویت اول و آخر همون نفری 200 - 300 تومن پوله !!
این کوهی کجاست جرا قایم شده ؟؟
چرا کسی دنبال اون نیست ؟؟؟
از حق نگزریم این آقای پارسیان فرار نکرده اشتباه کرده و خودشم میدونه اما توجه کنید که فرار نکرده ولی شما دارین فراریش میدین !!!
مشکل پول نیست(البته برای من) مشکل اطلاعات و خود سایت هست که 2 روزه از بین رفته!!
بخاطر این دنبال اقای کوهی نیستم که اولا طرف حساب من نبوده دوما اگر اقای پارسیان به من فضای بک اپ میداد تا اطلاعات رو منتقل کنم الان مشکلی نداشتم اما بخاطر کوتاهی ایشون الان به این روز افتادم! ارزش اون اطلاعات بیشتر از 3 میلیون میشه که تا حالا پول نگاهداری ازش رو دادم.(پول ماهیانه سرور ) که 1 شبه همش پر شد
از همه طرف دارانشون پوزش مي خواهم اما من قبلا هم اعلام كردم اين شخص مورد اعتماد نيست
اين هم بار اولشون نيست!
من طرفدارش نیستم چندین بار باهم کل کل کردیم و هردومون 1 هفته بن شدیم ...
فقط خواستم بگم با اینکارا که شما میکنید مجبور به فرار از دست شما میشه
باسلام
ظاهرا شما مسئولیت سرورهای آقای کوهی رو پذیرفته بودید؟! درسته ؟! پس باید خسارت دوستان رو هم متقبل بشید! ظاهرا با پلیس اینترپل هم bede bestooni داشتید! این بده که بیان شما رو بازخواست کنند برای پرداخت با پولهای د زدی... یعنی در کل برای سهام دار OVH در ایران که بیش از 150تا سرور دارند و 3 دانگ از دیتاسنتر به نامشون هست و هیچ دیتاسنتری از دید ایشون خوب نیست الا OVH بده، بخدا بده...
این آقا نمیخواد پول ما رو بده ؟
آقای پارسیان قبول کردند الان پاسخگو نیستند!
---
در مورد آقای navid2zp
فروش هاست دانلود رو مدیر فنی ما متوقف کرد که ما وظیفه دونستیم 2 تا 4 هفته فرصت انتقال بدیم که هاست شما که 2 ماه تمدید نکرده بودید بهتون دادیم و یک ذره از اطلاعاتتون رو هم بخاطر پرداخت پاک نکردیم
مشتریان زیادی هاست دانلود روی سرور های مختلف ما داشتند که مجبور شدیم جمع بکنیم چون حجم اطلاعات بالا بود و امکان بک آپ گیری نبود و مشتریان هم انتظار بک آپ گیری داشتند که واقعا 1 ترابایت اطلاعات بک آپ گرفتن سخت بود و به سرور فشار میاورد
وگرنه نه من نه کسی از پول بدش نمیاد!
بعد رفتن اون مشتری ها حدود 400 هزار تومان به بالا از در آمد ما کم شد!
سایت شما هم اگر براش خرج میکردید بسته نمیشد مگه فقط ما سرویس هاست دانلود ارائه میدادیم این همه فروشنده!
و در پایان اگر در آینده سرور مجازی و .. برای هاست دانلود خواستید در خدمتیم!
دوست عزیز به آقای کوهی پول دادی برو از خودش بگیر!! شکایت هم میخواین بکنین 100 بار گفتم مشکلی نیست چون که مدارک معتبر و مستند داریم...تشریف آوردین مشهد تماس بگیرین بیایم با هم بریم فتا تا ببینیم مشکل از کیه!
شما ایمیلی که باهاش ایمیل دادین چی بوده؟؟؟
در پایان هم خدمت دوستان عرض کنم در قوانین سایت هم زمان خرید ذکر شده ! مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی ندارند! با این حال داریم کار دوستان رو پیگیری میکنیم!
اون دسته از دوستانی هم که مزه میریزند ایشالاه به زودی خودشون متوجه میشن که اشتباه کردن
اقای پارسیان ببخشید مگه الان مشکل از دیتا سنتر هست؟شما یا هر کس دیگه سر دیتا سنتر رو کلاه گذاشتن و پولی که برای ما بوده که به شما میدادیم برای شارج سرور گذاشتن جیبشون و دیتا سنتر رو دور زدن اون ها هم فهمیدن و اکانت شما رو که در واقع سرور ما روش بوده بستن!کاملا منطقی هست و مشکل از دیتا سنتر نیست!!از نظر مالی که شما کاملا باید پاسخ گو باشید حرفی درش نیست...اما بخش دیگه ای که خیلی مهمه تر هست برگشت اطلاعات هست که شما گفتین ایمیل بدید تا بهتون بدن...ما هم دادیم اگر مشکل حل بشه که هیچ اما اگر نشه شما باید پاسخ گو اطلاعات از دست رفته باشید!!ما مسخره شما نیستیم که بخاطر اشتباه شما سایت و کار ما به باد بره!!
اگر خودتون راهی بلدین برای برگشت اطلاعات بهتر هست اقدام کنید و هر چه سریع تر قبل از فرمت شدن سرور ها اون ها رو برگردونید.
مشکل از دیتاسنتر نیست میندازن گردن دیتاسنتر تا پول ندن!
مشکل از ایشون و یورو هاشون مشکلات دیگه
به قرآن قسم توی این 9 ماهی که با آقای پارسیان کار کردم 3 ماه یک بار سرورمونو یا یادشون رفته تمدید بزنن یا چیز دیگه که مجبور شدیم سرور جدید بگیریم 3 ماه به 3 ماه عوض کنیم
پول خسارت مارو شما باید بدی چون اول گفتی میشه سرورتو تمدید بزنم بعد روزه آخر سرور گفتی نمیشه!
من روز آخر که روت سرور قطع شد باید چیکار میکردم گفتی وی پی اس بک آپ میدم که ندادی گفتی پولتو برمیگردونم که برنگردوندی حالا اومدی اینجا طلبکارم هستی ؟؟ این پول ها خوردن داره به نظر خودت؟؟ شعار میدی که پول مردم رو بر میگردونم؟؟
کو پول ؟؟؟ آخر تراکنش حساب من 30000 هزار تومان بوده کلا! این 125 هزار تومان پول سرور هست؟؟
مشخصات حقوقی خودتون رو ارسال کنید حتما میام فتا! حتما!
سریع بفرست که وقت چک و چونه زدن با جناب عالی رو ندارم!
باعرض پوزش از دوستان عزیز که اینقدر صریح با این آقا صبحت میکنم! :)
شما خودتون رو خیلی زرنگ فرض کردید یا کاربرانتون رو (دور از جونشون) .ر؟! طبق ایمیلهایی که کاربرانتون اینجا گذاشتند شما گفتید که به دلیل مُضحک و خنده دار ارتقا پورت به 10گیگ دیتاسنتر این سرور ها رو کنسل کرده بیایید سرور دیگه بدیم بهتون! واقعا این جوری دلیل آوردن چه معنی داره!
حالا اومدید میگید به این شکل شده ...!!!
شما که برای دیگران خط و نشون میکشید که این آخرها صبحتهاتون جوری بود که هرکَسی در جریان نباشه فکر میکنه شما با صاحب دیتاسنتر فامیل هستید و میگفتید اگه بخوایید الان تمام اطلاعات رو روو میکنید و ... چی شد پس؟!
شما که با پلیس اینترپل همکاری تنگا تنگی داشتید که یک روزه اسم یکی رو از بلک لیست درآوردید چی شد پس؟!
آقای محترم خودت باش که کاربرات بیشتر بهت اعتماد کنند!! با زدن توهم و ... هیچ مشکلی حل نمیشه و مثل الان برات مشکل پیش میاد...
موفق باشید
ما هم مشهدیم ! یادمه گفت وکیل آباده دفترشون !
این ایمیل های من و پاسخ ایشون:
نقل قول:
عودت وجه
صندوق ورودی
x
amir reza amirreza1373000@gmail.com
۲:۰۷ (0 دقیقه قبل)
به faranetworkser.
سلام.واقعا خسته نباشید.میدونم چی میکشید.شنیدم پول ها رو برمیگردونیدومن واقعا احتیاج مالی برای کرایه ی سرور دیگه دارم.اگر نیاز نبود اصلا صداش رو در نمیاوردم اما چی کنم؟؟؟ :(
ممنون میشم هزینه من رو هم عودت بدید.من اکسپایر شدم و از همون روز اول بعد تمدید سرورم بسته شده و الانم که کلا........
خواهشا عودت بدید و سریع باشه ممنون میشم تا بتونم ی دد دیگه بگیرم
faranetwork server
۱۱:۵۱ (0 دقیقه قبل)
به من
با سلام منظورتون سروری هست که از آقای کوهی گرفتین؟
۱۲:۳۳ (0 دقیقه قبل)
به faranetwork
بله.شنیدم اقای کوهی پول سرور ها رو داده به شما.ممنون میشم پس بدید
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۵۱، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته:
faranetwork server
۱۴:۱۲ (0 دقیقه قبل)
به من
آقای کوهی مبلغ زیادی ندادند ..مبلغ 667 یورو دادند که برای 12 سروربیشتر نرسید و شما باید از خودشون هزینه رو بگیرین
2012/9/8 amir reza <amirreza1373000@gmail.com>
بله.شنیدم اقای کوهی پول سرور ها رو داده به شما.ممنون میشم پس بدید
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۵۱، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته:
با سلام منظورتون سروری هست که از آقای کوهی گرفتین؟
2012/9/8 amir reza <amirreza1373000@gmail.com>
سلام.واقعا خسته نباشید.میدونم چی میکشید.شنیدم پول ها رو برمیگردونیدومن واقعا احتیاج مالی برای کرایه ی سرور دیگه دارم.اگر نیاز نبود اصلا صداش رو در نمیاوردم اما چی کنم؟؟؟ :(
ممنون میشم هزینه من رو هم عودت بدید.من اکسپایر شدم و از همون روز اول بعد تمدید سرورم بسته شده و الانم که کلا........
خواهشا عودت بدید و سریع باشه ممنون میشم تا بتونم ی دد دیگه بگیرم
--
موفقیت شما آرزوی ماست
آرام هاست
آرام هاست| آرام هاست ارائه دهنده هاست لینوکس،ویندوز،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دامنه ملی و بین المللی
--
موفقیت شما آرزوی ماست
آرام هاست
آرام هاست| آرام هاست ارائه دهنده هاست لینوکس،ویندوز،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دامنه ملی و بین المللی
۱۴:۱۹ (0 دقیقه قبل)
به faranetwork
یک راه ارتباطی بدید که باهاشون تماس بگیرم.
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۴:۱۲، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته:
سلام
من آخر نفهمیدم فرانتورک مشگلش چیه؟؟؟؟؟؟
به ایمیل ها هم جواب نمیده.
فرا نتورک دیگه نمی خواد سرویس بده؟؟؟
ممنون میشم یکی یه جواب بده
مرسی
12:35 PM me: slm bebin
hasti???
12:36 PM man mayam kame in pularo beriz servero bekharam
Mobin: salam
ta saat
mirizam
2
me: ok
tnx
2 day ago
متن ایمیل ایشون:
با سلام خدمت شما دوست عزیزبا توجه به این که سرور شما در قسمتی از دیتاسنتر هست که دیتاسنتر میخواهد پورت سرور رو به به پورت 10 گیگ ارتقاء بدهد لطفا چند روز قبل از اتمام سرور خود اقدام به خرید یک سرور جدید بکنید تا اطلاعات رو به روی اون انتقال بدهید و اینکه هزینه آی پی ها برای سرور جدید رایگان هست لازم به ذکر هست که در صورت واجد شرایط بودین آی پی های شما هم انتقال داده میشود
با تشکر از همکاری شما دوست عزیزفرانتورک آرزومند آرزوهایتان
آقای پارسیان که میگید بریم فتا ببینیم مشکل از چیه همین دروغ شما یک مدرک هست!
آقای پارسیان . من از خود شما سرور رو تهیه کردم و اصلا آقای کوهی رو نمیشناسم
شما به من گفتید که تا 23 ماه میلادی سرور شما آپ هست و هیچ مشکلی نداره
سرور من دیروز اکسپایر شده . یکی از سرور ها خاموش بوده و اطلاعات حیاتی روش هست که حتما باید بک آپ بگیرم
از پنلم به دیتاسنتر تیکت زدم و منتظر جوابشونم. ولی فکر نمیکنم به این راحتی ها سرور رو باز کنند. من حتما باید از این vps بک آپ بگیرم .
چه کار میشه کرد ؟ به شما ایمیل هم دادم. البته فکر کنم اونقدر ایمیل خوانده نشده دارید که ایمیل من توش گم شده.
از دوستان که تجربه زیاد دارن . راهی هست ؟ چجوری به دیتاسنتر بگم که سرور رو فقط برای چند ساعت باز کنه ؟
جناب پارسیان من سرور رو از شما خریدم
شما ایمیل ovh رو میدی !؟
خوب اگه قرار بود این کارو بکنم مستقیم میخریدم
لطفا موضع خودتونو مشخص کنید اگه هزینه سرور منو نمیخواهید بدید برم شکایت کنم از طرق دیگری باهاتون برخورد کنم
CityKala.net شما از مراجع قانونی پیگیری کنین در مورد سرورتون هم وقتی پول نمیدی قرار نیست تمدید بشه! عاشق چشم و ابروی شما نیستیم که!در مورد آقای کوهی خودش اعلام کرده به جلودار واگذر کرده پس برین از جلودار پول بگیرین! ما فقط حل مشکل خواستیم بکنیم که کباب شدیم!
در پایان!
1- طبق آخرین صحبت با دیتاسنتر چند دقیقه پیش گفتن که سرور ها فرمت نشده ! حتی سرورهای که 10 روز پیش بسته شده و تا زمان حل مشکل فرمت نمیشه
2- فقط از طریق ایمیل faranetworkserver@gmail.com پیگیری کنید برای برگشت وجه پیام خصوصی که میدین من که نمیدونم شما کدوم یوزر هستین ایمیل بدین که بدونم کدوم یوزر بوده و چی بوده
اقای پارسیان در مورد برگشت اطلاعات و اینکه کی میتونیم دست رسی پیدا کنیم.و اینکه اصلا به اطلاعات میرسیم یا ؟
ممنون میشم جواب قانع کننده بدید ..چون همونظور که میدونید دیتا سنتر امروز و فردا جواب نمیده.
سایت من الان رو هواست!اگر میخواید لینک بدم بببینید.البته بهتره بگم سایت های من رو هواست
به خاطر پرداخت شما کلا پنل منو دیتا سنتر مسدود کرده ....
شما درست می گی ...
بنده تصادف کردم اونم نرسیده به شهر شما ...
شما لطف کردی و سرور رو با کارتی که مشکل داشته و یوروهای اون هکی بوده تمدید کردی ...
مگه روز بعد نگفتی هزینه و من برات نریختم ؟؟
پرداخت رو شما انجام دادی ...
سرورهای من همه مسدود شده ...
باید جوابگو باشی ...
مرد حسابی تو بعد از اینکه از واریز پول مطمئن شدی دیگه جواب تلفن های منو هم ندادی ....
فقط بگو هزینه ما رو کی عودت میدی همین ....
آقای پارسیان ایمیل زدیم -شماره کارتم دادیم مبلغ گفتیم این پول سرور که ار خودتان خریدیم تحویلم ندادین برگشت بزنید
ایمیل و نام کاربری :mohamad3218@gmail.com
سلام
اقای پارسیان چرا داری چرت میگی پنل کوهی بسته شد درست اما هیچ کس نمیتونست سرور شو ببره روی یه پنل دیگه شما پنل تو بستن چه ربطی به ما داره شما که می دونستی سرور ها با دلار هکی هست چرا اومدی سرور های یکی دیگه رو اوردی رو پنلت که الان به خوای بابتش ضرر بدی شما پنل تو بستن مثل مرد دلیل شو بگو نه بیا یکی دیگرو مقصر کن .
سلام .
میشه بپرسم کی به بنده بک آپ رو میدید؟
بخدا پول نمیخوام و پول بخوره وسط فرق سرم .
والا زندگیم بهم ریخت .
من فقط میخوام انتقال بدم به هاستینگ جدید و دوباره ادامه بدم .
دامنه هم درستش میکنم و اگه اون مشکل نداشته باشه میرم انتقال میدم و میرم سراغ زندگیم .
فقط بک آپ میخوام .
ایمیل هم دادم :
p30full.com@gmail.com
بک آپ سایت p30full.com رو میخوام بقرآن .
سایتم ، زندگیم ، همه چیزم به این بستگی داره و تا شب نرسه کارم به بیمارستان میکشه .
شکایت هم نمیکنم چون میدونم شما هم تقصیر کار نیستید اما خواهشا پیگیری کنید که ثواب داره .
من منتظرم جنابآقای مبین پارسیان .
من به اون فرانتورک سرور ایمیل زدم .
ممنون
یاعلی
پیشنهاد می کنم تا دیرتر نشده شکایت کنید . بعدا اگه زمان زیادی ازش بگذره دیگه فایده نداره . فقط به عنوان پیشنهاد
من ایمیل زدم ! پاسخی دریافت نشد !
حالا دوباره ایمیل میزنم !!! شما بررسی کن !
جواب همه رو میدی غیر از جواب من !؟؟
من که گفتم درکت میکنم روت فشاره ! شما هم درک بفرمااااا