عودت وجه
صندوق ورودی
x
amir reza
amirreza1373000@gmail.com
۲:۰۷ (0 دقیقه قبل)
به faranetworkser.
سلام.واقعا خسته نباشید.میدونم چی میکشید.شنیدم پول ها رو برمیگردونیدومن واقعا احتیاج مالی برای کرایه ی سرور دیگه دارم.اگر نیاز نبود اصلا صداش رو در نمیاوردم اما چی کنم؟؟؟

ممنون میشم هزینه من رو هم عودت بدید.من اکسپایر شدم و از همون روز اول بعد تمدید سرورم بسته شده و الانم که کلا........
خواهشا عودت بدید و سریع باشه ممنون میشم تا بتونم ی دد دیگه بگیرم
faranetwork server
۱۱:۵۱ (0 دقیقه قبل)
به من
با سلام منظورتون سروری هست که از آقای کوهی گرفتین؟
amir reza
۱۲:۳۳ (0 دقیقه قبل)
به faranetwork
بله.شنیدم اقای کوهی پول سرور ها رو داده به شما.ممنون میشم پس بدید
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۵۱، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته:
faranetwork server
۱۴:۱۲ (0 دقیقه قبل)
به من
آقای کوهی مبلغ زیادی ندادند ..مبلغ 667 یورو دادند که برای 12 سروربیشتر نرسید و شما باید از خودشون هزینه رو بگیرین
2012/9/8 amir reza <amirreza1373000@gmail.com>
بله.شنیدم اقای کوهی پول سرور ها رو داده به شما.ممنون میشم پس بدید
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۵۱، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته:
با سلام منظورتون سروری هست که از آقای کوهی گرفتین؟
2012/9/8 amir reza <amirreza1373000@gmail.com>
سلام.واقعا خسته نباشید.میدونم چی میکشید.شنیدم پول ها رو برمیگردونیدومن واقعا احتیاج مالی برای کرایه ی سرور دیگه دارم.اگر نیاز نبود اصلا صداش رو در نمیاوردم اما چی کنم؟؟؟

ممنون میشم هزینه من رو هم عودت بدید.من اکسپایر شدم و از همون روز اول بعد تمدید سرورم بسته شده و الانم که کلا........
خواهشا عودت بدید و سریع باشه ممنون میشم تا بتونم ی دد دیگه بگیرم
--
موفقیت شما آرزوی ماست
آرام هاست
آرام هاست| آرام هاست ارائه دهنده هاست لینوکس،ویندوز،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دامنه ملی و بین المللی
--
موفقیت شما آرزوی ماست
آرام هاست
آرام هاست| آرام هاست ارائه دهنده هاست لینوکس،ویندوز،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دامنه ملی و بین المللی
amir reza
۱۴:۱۹ (0 دقیقه قبل)
به faranetwork
یک راه ارتباطی بدید که باهاشون تماس بگیرم.
در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۴:۱۲، faranetwork server <faranetworkserver@gmail.com> نوشته: