فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
آقای پارسیان شماره کارت واست ایمیل کردم لطفا زودتر انجام بدین
ظاهرا آقای پارسیان نه شرکتی دارند نه تشکیلاتی
شماره ثابت داشتم اطلاعات رو جویا شدم اونجاییم که ایشون شرکت ایشون نیست دفتر دوستشونه!
بنده خدا دوستشون چقدر ما اذیتشون کردیم بنده خدا اعتراف کرد که شرکت آقای پارسیان هم نیست!
حالا ما نه شماره دیگه ای داریم نه چیزی!
پولمون رو هم که خوردند رفت ولی قانونی پیگیری میکنم!
4 روز پیچوندند امروز میدم
فردا میدم
همین فردا که 2 روز پیش میشد گفتند تا ساعت 2 میدم
2 گذشت گفتند فردا میدم
فردا اس ام اس دادند که چقدر دادی منم مبلغ رو گفتم امروز شد میبینیم که میگن پول تموم شده!!!
اس ام اس هایی که دادند قیمت رو پرسیدند موجود هست!
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دقیقا باید چی بنویسم تو این ایمیل ...الان به legal@ovh.net ایمیل بدم؟اجازه میدن دست رسی داشته باشم؟بعد من الان جای دیگه سرور گرفتم و هزینش رو دادم سرور من بسته شده و الان از تاریخ تمدید گذشته.باید دوباره هزینه بدم برای باز کردن؟من سرور رو نمیخوام دیگه فقط اطلاعات من رو بدید!
لطفا یه متنی ارسال کنید
ضمنا من تو ovh پنل ندارم .
مرسی
اطلاعات سرو رو بدید و درخواست کنید که اجازه بدن که از بک اپ استفاده کنید.یا 24 ساعت وقت یا براتون جا به جا کنند یا هر چیزی که بشه باهاش اطلاعات رو پس گرفت.
از اونجا که ما در جریان نیستیم دقیقا چه اتفاقی برای سرورمون افتاده پس توضیح خاص نداریم که بهشون بدیم.در همین حد بفرستید تا جواب بدن که البته فکر میکنم تا 2 شنبه جواب ندن
من هم پنل ندارم...اگر داشتم و خودم کاراش رو میکردم که به این روز نمی افتادم
فعلا که فقط شماره کارت گرفتن هیج واریزی صورت نگرفته.
شماره کارت ما هم گرفتند دریغ از 1 قرون واریزی!
یک موقعی بود برای آقای پارسیان خرید میکردیم تو تهران میفرستادیم مشهد!
حالا به جای تشکرشون پولمون رو میخورند!
من کاری به این که آقای جلودار مشکل درست کرده یا هر مشکلی که آقای جلودار دارند ندارم من این وسط ضرر کردم و حرف بیخودی و قول الکی از شما دیدم و شنیدم که همین حالا خواستار پول یا اطلاعات حقوقی تون هستم!
لازم به ذکر هست که بنده اطلاعاتی در مورد شما دارم روی قبض فرودگاه هست! البته شک دارم اونا هم مثل شرکتتون خالی نباشه!
آقای کوهی مبالغی برای برگشت یا خرید سرور برای یوزراشون دادند که شما الان میگید تموم شد! من حتی میدونم تعداد مشتری های سرور اختصاصیشون چند تا هست پس 50 تا نیستن اگر شما به ادمین نتورک پلاس دسترسی داری منم دسترسی دارم چون طبق در خواست آقای کوهی من به شما دادم!
در آخر هر چه سریع تر پاسخ بدید!
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
میگم بچه های محل رو هم جمع کنید ببرید یه وقت نزننتون
میشه بپرسم خود شما وقتی هاست دانلودتون رو جمع کردید کلی مشتری رو هوا موند و سایت ها برای مدت ها از کار افتادن شما جریمه ای پرداخت کردی؟؟ سایت خوده بنده کلا نابود شد شما مگه جواب دادی که الان شاکی هستی؟؟
مگه شما نبودی که تو تاپیکی که از همین آقا شکایت میشد میومدی طرفداری میکردی؟؟؟
چه آدمایی پیدا میشه ها ...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)