لطفا از طریق سیستم تیکت Payline سوالتون رو مطرح کنید، اونجا برآورد قیمت می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
امروز دسترسی به سایت امکان پذیر بود
متشکرم
متاسفانه برای بعضی isp های خاص در ایران ممکنه در بعضی ساعات روز مشکل باز شدن وجود داشته باشه که با پیگیری هایی که با دیتاسنتر داریم اینجام میدیم
تقریبا مشاهده این مشکل نزدیک به صفر رسیده.
با تشکر از شما
من چند روزه دارم با aspx ور میرم
همه قسمتهای فرم و ... رو تموم کردم ولی قسمت ارسال برای پرداخت تا الان به جایی نرسیدم
اگه میشه در مورد این زبان هم راهنما درست کنید چون من با زبان php آشنایی ندارم
در ضمن حدالامکان از کد های vb استفاده بشه و از #C استفاده نشه بهتره
اگه یه جعبه text و یک button باشه که در جعبه مبلغ رو بنویسیم و با زدن دکمه به سایت شما رجوع کنه و پس از پرداخت موفقیت آمیز یه روتین رو برامون اجرا کنه کافیه.
در ضمن یه درخواست دیگه هم داشتم
اگه امکان داره یه قسمتی رو برای پرداخت صوری در نظر بگیرید. وقتی میخوایم قسمت پرداخت رو تست کنیم هر بار باید هی مبلغی رو واریز کنیم تا ببینیم برنامه درست کار میکنه یا نه ولی اگه یه قسمت صوری برای اعضا در نظر بگیرید میتونیم مثلا با یک api مخصوص برنامه رو کاملا تست کنیم و بعد api خودمونو جایگزین کنیم.
نمیدونم تونستم منظورمو واضح بگم یا نه
متشکرم
یه sample برای #C آماده کردیم که به زودی روی سایت قرار میدیم.
فعلا درگیر توسعه امکانات و کدنویسی سیستم هستیم و به محض فارغ شدن از این کار sample های بیشتری قرار میدیم.
سرویس جدید پرداخت مستقیم چی هست؟
اگر این سرویس رو در پنل تون فعال کنید،مشتری هاتون مستقیم به درگاه بانک وصل میشین و درصد بیشتری از تراکنش هاتون موفق میشه
در صورت امکان درگاه بانکهای دیگری که خطا کمتری دارند مانند پارسیان را نیز به سیستم پرداخت اضافه کنید.
سیستم درگاه مستقیم هم به صورت عالی کار میکند.
با آرزوی موفقیت روزافزون!
سلام
واقعا کارتون عالی و بسیار کامل هست.
درگاه پارسیان رو هم اضافه کنید کاملتر میشه.
موفق و پیروز باشید
شما google+ رو به سایت اضافه کنید تا از این پست های اضافی نداشته باشید. دی:
سلام
کارتون واقعا جای تحسین داره .
براتون آرزوی موفقیت می کنم .
قبلا چرا ولی حالا گوگل پلاس رو بدون مشکل داریم.
ببینید انجمن جوملا فارسی
اتفاقا هنوز واسه من مشکل داره و تو سایت شما هم لود نمیشه. پارس آنلاین سرویس دارم
مشخص نیست وضعیت اینترنت داخلی ایران چطوره و هنوز ثبات در نمایش سرویس های مختلف خارجی وجود نداره
آپلود عكس , آپلود فيلم , آپلود موسيقى , آپلود فايل فشرده,آپلود کن
=D>
سرویس خوبی دارن
+ پشتیبانی عالی
خدا قوت=d>
خلاصه یه فکری بکن دیگه8-|
برای +Google ؟
Google+ زیاد مهم نیست، اصل مطلب تمرکز روی خود سایت و سرویس دهی به مشتریان هست.
اونم هروقت وضعیت پایداری پیدا کرد، میشه در مورد گذاشتن یا نگذاشتنش فکر کرد
با سلام
من موندم الان کپی کارت ملی رو میخوام ارسال کنم هر کاری میکنم حجمش پایین تر از 512 نمیاد چجوری 60 کیلوبایتش کنم ؟
یک ذره این حجم رو ببرید بالا تر چون واقعا مشکله !
ممنون
با سلام، مدارک شما بدون مشکل رسیده و تایید شد.
برای کم کردن حجم عکس ها، در فوتوشاپ dpi تصویر رو روی 72 بذارید. حجم خیلی کمتر میشه
بنده به عنوان کسی که از سیستم های زرین پال و پارس پال استفاده کردم.. ضمن تشکر از خدمات زرین پال .... اینو میگم که پی لاین واقعا عالی بود...
بنده به برخی دلایل برای پرداخت هام از دو سرویس همزمان قصد دارم استفاده کنم هر کدوم برای یک کار
ادم خوبه حقایق رو بگه. با این مشکلات هاست و سرور در ایران ... این کارها واقعا ارزشی هستند... سرعت پاسخگوییشون بسیار خوبه و لذت میبرم
وب سایت خوب طراحی شده اما خودم به عنوان یک برنامه نویس و طراح وب چندتا پیشنهاد داشتم که اعمال کنید
1- وقتی که وارد پنل میشیم و بر میگردیم صفحه اصلی باز فرم لاگین میاد که نباید اینطور باشه .... اینو درستش کنید که وقتی وارد شدیم دیگه در تمام قسمت های سایت مثل بخش کاربری وارد شده باشیم و فرم لاگین نیاد
2- اگر امکانش هست ماژول های پرداخت رو بیشتر کنید ... اینوری سیستمون بیشتر استفاده میشه
به زبون خودمونی خیلی با پی لاین حال کردم
فقط امیدوارم همینطوری بمونه و سیاست ها هموطنور که گفتن تغییر نکنه
موفق باشید
همین اندازه که مشخصات و عکس تون خوانا باشه کفایت می کنه.
از لطف شما ممنونم.
بخش اول رو تعمدا اینجور طراحی کردیم و اون هم دلایلی داره که در نهایت به نفع کاربر و امنیتش هست، انشا ا.. این بخش رو تغییر میدیم و شبانه روزی مشغول کدنویسی و توسعه سیستم هستیم
در حال تهیه و تست چند ماژول پرداخت جدید هستیم و انشا ا.. به زودی روی سایت قرار میدیم.
خیالتون راحت، تا زمانی که Payline هست و بنده هم در خدمتتون هستم، سیاست های کلی مون تغییر نمی کنه ;) جزئیات رو هم طوری قرار دادیم و روی امکانات بعدی قرار میدیم که وب مسترها کمترین مقدار تراکنش رو پرداخت کنن
چون همواره عقیده داریم : حاصل زحمات وب مسترها مربوط به خودشون هست و ما به جیب اونا به عنوان منبع درآمد نگاه نمی کنیم.
بر همین اساس بیشتر امکانات سایت رایگان هست و هیچ درصدی هم بابت تسویه حساب و خروج پول از سیستم نمی گیریم.
ممنون از امکاناتی که میدید
منکه چند ماهیه باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارن الان هم درگاه مستقیمشون هم که دادن عالی تر شده
منتظر امکانات جدید و فوق العاده تری باشید :) به زودی امکانات جدید رو رونمایی می کنیم.
اگر میشه اینو بیشتر توضیح بدین که ما هم در کارهامون استفاده کنیم...:65:نقل قول:
بخش اول رو تعمدا اینجور طراحی کردیم و اون هم دلایلی داره که در نهایت به نفع کاربر و امنیتش هست
واقعا خیلی خوب هستن مخصوصا الان که درگاه مستقیم هم دادن
عالی هستید موفق باشید
با سلام،
اول باید عرض کنم که جناب سلطانی یکی از مدیران اصلی سایت و برنامه نویس ارشد تیم هستن و حرف ایشون، حرف نهایی هست.
جهت اطلاع شما و سایر دوستانی که ممکنه بی اطلاع باشن فقط یکبار عرض می کنم.
ما در کشور ایران زندگی می کنیم، و باید تابع قوانین هر کشوری که در اون هستیم باشیم. همونطور که Google، yahoo و شرکت های آمریکایی مثل Paypal تابع قوانین کشور شون هستن و
خدماتشون رو به ایرانی ها ارائه نمیدن.
طبق قوانین کشور ایران هم فروش ابزارهای عبور از فیل.ترینگ کشور غیرمجاز هست.
با حکم شرع کاری نداریم. در مورد قانون مصوب مجلس شورای اسلامی داریم صحبت می کنیم. واستون سوال هست که چرا غیرمجازه ؟ میتونید از نماینده شهرتون که در مجلس هست بپرسید و ازش
بخوایید که چرا این قانون رو تصویب کردن که ما هم مجبوریم از اونا پیروی کنیم چون واسه ما هم جای سوال هست.
راجب موضوعی که گفتید Payline کاسه گدایی دستش گرفته باید عرض کنم که من از شندین حرف شما جا خوردم که چطور یه آدم میتونه به این راحتی ناپخته و نسنجیده حرف بود.
میتونید بپرسید از تمام اعضایی که تاحالا درگاه شون مسدود شده، ببینید تا حالا کسی بعد از مسدود شدن حسابش 1 ریالی طلب داره از سیستم یا نه.
ما قبل از اینکه یه قانون رو به اجرا در بیاریم اطلاعیه و اخبار میزنیم و به کاربران اطلاع میدیم. فعلا هم هیچ حسابی رو مسدود نکردیم و مهلت دادیم که خود کاربرهای متخلف نسبت به حذف درگاه شون اقدام کنن.
هم شما میدونید به چه دلیل حساب شما مسدود شده هم ما. قضیه رو از این بیشتر وا نکنید که پاتون گیره
صدها برابر بیشتر از اون چند تک تومنی که شما از فروش وی.پی.ان درمیارید، ما به خاطر شما متضرر شدیم.
چشم تون رو روی حقایق نبندید و از روی عصبانیت چیزی ننویسید که مجبور بشید تمام پست هاتون رو ویرایش کنید.
ممنون از سرویس خوبتون الان من از درگاه مستقیم استفاده میکنم برای خرید و َشارژ آنی کاربران سایتم.. راضیم اما فک نمیکنید نرخ کامرزدتون برای درگاه مستقیم در سطر دوم یهو از 70 میاد 300 برای 10 تومن!
بنظرم البته فقط پیشنهاده و فک کنم همه تایید کنن
این رنخ ها رو دقیق تر و باز تر کنید
مثلا تا ده تومن بشه 100 یا 150 از ده به بالا بیشتر شه نه یهو!
با سلام و با تشکر از نظر سازنده شما
نرخ های رنج اول و دوم در واقع بیشتر از این بودن ولی چون اکثر فروشنده ها محصولاتی تا همین رنج ( کارت شارژ ) ارائه میدن، به احترام این دسته از فروشندگان
قیمت های این رنج رو بطور محسوس کم کردیم.
این در حالی هست که سیستم های مشابه مبالغ خیلی بیشتری برای تراکنش ها در نظر گرفتن.
رنج های بعدی قیمت ما هم مخصوص فروشندگان محصولات با قیمت بیشتر هست که هزینه تراکنش ها قیمت های واقعی هست که قبلا در نظر گرفتیم
و باز هم نسبت به سایر سیستم ها در حد خیلی پایین تر و بهتری هست.
باز هم اگر امکان اینکار وجود داشته باشه قیمت ها رو پایین تر میاریم.
ممنون
ولی من نگفتم شما قیمترو پایین بیار!!!
من گفتم اگر امکانش هست اینکارو بکنید که رنجتونب از تر بشه ببینید الان از 5000 تا 20000 تومن 300 تومان هست. در صورتی دورنج قبل به خوبی جدا شدن یعنی از 0 تا 2 تومن 40 ت و از 2 تا 5 تومن 70 ت
بهتر بود از 5000 تا 10000 هم جدا میکردیدیع چیزی کمتر از 300 مثلا 150 و از 10 تا 20 بشه 300
اینجوری کسی که کالای 6000 میفروشه با کسی که 20000 میفروشه 300 بایدبدن یکم چیز داره!! :-|
تو سایت های دیگه شما از 0 تا n باید حداقل 400 بدید :) که البته ما با سایرین کاری نداریم و خودمون رو نسبت با درخواست های مشتری ها تغییر میدیم.
اجازه بدید راجب این موضوع صحبت کنم و اگر تایید شد، صحبت شما رو عملی می کنیم.
سلام
ببخشید امکانش هست در مورد درگاه مستقیم بانکی توضیح بدید؟
و فرقش با درگاه معمولی چی هست؟؟
با این خیلی حال کردم... و بیشتر از اون ازینکه همشهری هستیم!نقل قول:
که البته ما با سایرین کاری نداریم و خودمون رو نسبت با درخواست های مشتری ها تغییر میدیم.
امیدوارم هر روز موفقیت پی لاین بیشتر و بیشتر بشه
راستی من اون اسکریپت ساده پرداز رو با همون روش برنامه نویسی خودتون یکم تغییرش دادم که میشه محصول اضافه کرد و مدیریتشم تراکنش ها رو بهتر میشه مدیریت کرد... (جستجو و جدا سازی تراکنش های موفق، اعلام گزارش از کل مبالغ پرداختی و ... ) میدونم کار سختی هم نبوده ولی اگر خواستید اینارو روش اعمال کنید!
در درگاه معولی ابتدا کاربرهاتون به Payline وارید میشن و بعد به بانک هدایت میشن، ولی در درگاه مستقیم مستقیما به بانک وصل میشید.
از لطف تون ممنونم.
تغییراتی در اسکریپت آسان پرداخت دادیم که شامل گرافیک بهتر و امکانات جدیدتری هست. احتمالا امشب تموم میشه و تست های نهایی رو انجام میدیم و برای انتشار عمومی روی وب سایت قرار میدیم.
ببخشید شما مثل زرین پال یک درگاه پرداخت اینترنتی هستید؟
العان چه درگاه هایی رو ساپورت میکنید؟
=========
از دوستان کسی این سیستم رو تایید میکنه؟