Google+ زیاد مهم نیست، اصل مطلب تمرکز روی خود سایت و سرویس دهی به مشتریان هست.
اونم هروقت وضعیت پایداری پیدا کرد، میشه در مورد گذاشتن یا نگذاشتنش فکر کرد
Google+ زیاد مهم نیست، اصل مطلب تمرکز روی خود سایت و سرویس دهی به مشتریان هست.
اونم هروقت وضعیت پایداری پیدا کرد، میشه در مورد گذاشتن یا نگذاشتنش فکر کرد
با سلام
من موندم الان کپی کارت ملی رو میخوام ارسال کنم هر کاری میکنم حجمش پایین تر از 512 نمیاد چجوری 60 کیلوبایتش کنم ؟
یک ذره این حجم رو ببرید بالا تر چون واقعا مشکله !
ممنون
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
با سلام، مدارک شما بدون مشکل رسیده و تایید شد.
برای کم کردن حجم عکس ها، در فوتوشاپ dpi تصویر رو روی 72 بذارید. حجم خیلی کمتر میشه
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
بنده به عنوان کسی که از سیستم های زرین پال و پارس پال استفاده کردم.. ضمن تشکر از خدمات زرین پال .... اینو میگم که پی لاین واقعا عالی بود...
بنده به برخی دلایل برای پرداخت هام از دو سرویس همزمان قصد دارم استفاده کنم هر کدوم برای یک کار
ادم خوبه حقایق رو بگه. با این مشکلات هاست و سرور در ایران ... این کارها واقعا ارزشی هستند... سرعت پاسخگوییشون بسیار خوبه و لذت میبرم
وب سایت خوب طراحی شده اما خودم به عنوان یک برنامه نویس و طراح وب چندتا پیشنهاد داشتم که اعمال کنید
1- وقتی که وارد پنل میشیم و بر میگردیم صفحه اصلی باز فرم لاگین میاد که نباید اینطور باشه .... اینو درستش کنید که وقتی وارد شدیم دیگه در تمام قسمت های سایت مثل بخش کاربری وارد شده باشیم و فرم لاگین نیاد
2- اگر امکانش هست ماژول های پرداخت رو بیشتر کنید ... اینوری سیستمون بیشتر استفاده میشه
به زبون خودمونی خیلی با پی لاین حال کردم
فقط امیدوارم همینطوری بمونه و سیاست ها هموطنور که گفتن تغییر نکنه
موفق باشید
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
همین اندازه که مشخصات و عکس تون خوانا باشه کفایت می کنه.
از لطف شما ممنونم.
بخش اول رو تعمدا اینجور طراحی کردیم و اون هم دلایلی داره که در نهایت به نفع کاربر و امنیتش هست، انشا ا.. این بخش رو تغییر میدیم و شبانه روزی مشغول کدنویسی و توسعه سیستم هستیم
در حال تهیه و تست چند ماژول پرداخت جدید هستیم و انشا ا.. به زودی روی سایت قرار میدیم.
خیالتون راحت، تا زمانی که Payline هست و بنده هم در خدمتتون هستم، سیاست های کلی مون تغییر نمی کنهجزئیات رو هم طوری قرار دادیم و روی امکانات بعدی قرار میدیم که وب مسترها کمترین مقدار تراکنش رو پرداخت کنن
چون همواره عقیده داریم : حاصل زحمات وب مسترها مربوط به خودشون هست و ما به جیب اونا به عنوان منبع درآمد نگاه نمی کنیم.
بر همین اساس بیشتر امکانات سایت رایگان هست و هیچ درصدی هم بابت تسویه حساب و خروج پول از سیستم نمی گیریم.
ممنون از امکاناتی که میدید
منکه چند ماهیه باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارن الان هم درگاه مستقیمشون هم که دادن عالی تر شده
منتظر امکانات جدید و فوق العاده تری باشیدبه زودی امکانات جدید رو رونمایی می کنیم.
اگر میشه اینو بیشتر توضیح بدین که ما هم در کارهامون استفاده کنیم...بخش اول رو تعمدا اینجور طراحی کردیم و اون هم دلایلی داره که در نهایت به نفع کاربر و امنیتش هست![]()
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)