واقعا خیلی خوب هستن مخصوصا الان که درگاه مستقیم هم دادن
عالی هستید موفق باشید
واقعا خیلی خوب هستن مخصوصا الان که درگاه مستقیم هم دادن
عالی هستید موفق باشید
با سلام،
اول باید عرض کنم که جناب سلطانی یکی از مدیران اصلی سایت و برنامه نویس ارشد تیم هستن و حرف ایشون، حرف نهایی هست.
جهت اطلاع شما و سایر دوستانی که ممکنه بی اطلاع باشن فقط یکبار عرض می کنم.
ما در کشور ایران زندگی می کنیم، و باید تابع قوانین هر کشوری که در اون هستیم باشیم. همونطور که Google، yahoo و شرکت های آمریکایی مثل Paypal تابع قوانین کشور شون هستن و
خدماتشون رو به ایرانی ها ارائه نمیدن.
طبق قوانین کشور ایران هم فروش ابزارهای عبور از فیل.ترینگ کشور غیرمجاز هست.
با حکم شرع کاری نداریم. در مورد قانون مصوب مجلس شورای اسلامی داریم صحبت می کنیم. واستون سوال هست که چرا غیرمجازه ؟ میتونید از نماینده شهرتون که در مجلس هست بپرسید و ازش
بخوایید که چرا این قانون رو تصویب کردن که ما هم مجبوریم از اونا پیروی کنیم چون واسه ما هم جای سوال هست.
راجب موضوعی که گفتید Payline کاسه گدایی دستش گرفته باید عرض کنم که من از شندین حرف شما جا خوردم که چطور یه آدم میتونه به این راحتی ناپخته و نسنجیده حرف بود.
میتونید بپرسید از تمام اعضایی که تاحالا درگاه شون مسدود شده، ببینید تا حالا کسی بعد از مسدود شدن حسابش 1 ریالی طلب داره از سیستم یا نه.
ما قبل از اینکه یه قانون رو به اجرا در بیاریم اطلاعیه و اخبار میزنیم و به کاربران اطلاع میدیم. فعلا هم هیچ حسابی رو مسدود نکردیم و مهلت دادیم که خود کاربرهای متخلف نسبت به حذف درگاه شون اقدام کنن.
هم شما میدونید به چه دلیل حساب شما مسدود شده هم ما. قضیه رو از این بیشتر وا نکنید که پاتون گیره
صدها برابر بیشتر از اون چند تک تومنی که شما از فروش وی.پی.ان درمیارید، ما به خاطر شما متضرر شدیم.
چشم تون رو روی حقایق نبندید و از روی عصبانیت چیزی ننویسید که مجبور بشید تمام پست هاتون رو ویرایش کنید.
ویرایش توسط Neo2 : July 27th, 2012 در ساعت 11:43
ممنون از سرویس خوبتون الان من از درگاه مستقیم استفاده میکنم برای خرید و َشارژ آنی کاربران سایتم.. راضیم اما فک نمیکنید نرخ کامرزدتون برای درگاه مستقیم در سطر دوم یهو از 70 میاد 300 برای 10 تومن!
بنظرم البته فقط پیشنهاده و فک کنم همه تایید کنن
این رنخ ها رو دقیق تر و باز تر کنید
مثلا تا ده تومن بشه 100 یا 150 از ده به بالا بیشتر شه نه یهو!
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
با سلام و با تشکر از نظر سازنده شما
نرخ های رنج اول و دوم در واقع بیشتر از این بودن ولی چون اکثر فروشنده ها محصولاتی تا همین رنج ( کارت شارژ ) ارائه میدن، به احترام این دسته از فروشندگان
قیمت های این رنج رو بطور محسوس کم کردیم.
این در حالی هست که سیستم های مشابه مبالغ خیلی بیشتری برای تراکنش ها در نظر گرفتن.
رنج های بعدی قیمت ما هم مخصوص فروشندگان محصولات با قیمت بیشتر هست که هزینه تراکنش ها قیمت های واقعی هست که قبلا در نظر گرفتیم
و باز هم نسبت به سایر سیستم ها در حد خیلی پایین تر و بهتری هست.
باز هم اگر امکان اینکار وجود داشته باشه قیمت ها رو پایین تر میاریم.
ممنون
ولی من نگفتم شما قیمترو پایین بیار!!!
من گفتم اگر امکانش هست اینکارو بکنید که رنجتونب از تر بشه ببینید الان از 5000 تا 20000 تومن 300 تومان هست. در صورتی دورنج قبل به خوبی جدا شدن یعنی از 0 تا 2 تومن 40 ت و از 2 تا 5 تومن 70 ت
بهتر بود از 5000 تا 10000 هم جدا میکردیدیع چیزی کمتر از 300 مثلا 150 و از 10 تا 20 بشه 300
اینجوری کسی که کالای 6000 میفروشه با کسی که 20000 میفروشه 300 بایدبدن یکم چیز داره!!![]()
تو سایت های دیگه شما از 0 تا n باید حداقل 400 بدیدکه البته ما با سایرین کاری نداریم و خودمون رو نسبت با درخواست های مشتری ها تغییر میدیم.
اجازه بدید راجب این موضوع صحبت کنم و اگر تایید شد، صحبت شما رو عملی می کنیم.
سلام
ببخشید امکانش هست در مورد درگاه مستقیم بانکی توضیح بدید؟
و فرقش با درگاه معمولی چی هست؟؟
با این خیلی حال کردم... و بیشتر از اون ازینکه همشهری هستیم!که البته ما با سایرین کاری نداریم و خودمون رو نسبت با درخواست های مشتری ها تغییر میدیم.
امیدوارم هر روز موفقیت پی لاین بیشتر و بیشتر بشه
راستی من اون اسکریپت ساده پرداز رو با همون روش برنامه نویسی خودتون یکم تغییرش دادم که میشه محصول اضافه کرد و مدیریتشم تراکنش ها رو بهتر میشه مدیریت کرد... (جستجو و جدا سازی تراکنش های موفق، اعلام گزارش از کل مبالغ پرداختی و ... ) میدونم کار سختی هم نبوده ولی اگر خواستید اینارو روش اعمال کنید!
در درگاه معولی ابتدا کاربرهاتون به Payline وارید میشن و بعد به بانک هدایت میشن، ولی در درگاه مستقیم مستقیما به بانک وصل میشید.
از لطف تون ممنونم.
تغییراتی در اسکریپت آسان پرداخت دادیم که شامل گرافیک بهتر و امکانات جدیدتری هست. احتمالا امشب تموم میشه و تست های نهایی رو انجام میدیم و برای انتشار عمومی روی وب سایت قرار میدیم.
ببخشید شما مثل زرین پال یک درگاه پرداخت اینترنتی هستید؟
العان چه درگاه هایی رو ساپورت میکنید؟
=========
از دوستان کسی این سیستم رو تایید میکنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)