پاسخ : تجربه خريد هاست 65000 تومني
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
به نظرم منطقی میاد ... برای کسی که اطلاعاتش اهمیت داره پشتیبانی خیلی مهمه ... یه جورایی مثل شرکت بیمه میمونه
شما مجبوری هر سال پول بدی ... اما در عوض خیالت راحته که اگه مشکلی برات بوجود اومد بیمه جبرانش میکنه برات
دقيقا اين حرف شما درسته!
يکی دوست داره ماشينش رو بيمه نکنه! براش ***گير هم نزاره! هر شب هم تو بيابون پارکش کنه!
اگر تا الان بلايي سرش نيمده بايد خدا رو شکر کنه!
ولی بايد به عقلش هم يک مقدار رجوع کنه!
ريسک کردن هم بايد با عقل و منطق باشه نه بدون فکر و با قلدری و زور! (قلدرتر از شما هم پيدا ميشه! ;) )
به نظر من اونهايي که ميان اين مسئله رو رد ميکنن اطلاعاتشون برای خودشون هم بی ارزشه!
واقعا هم همينطوره!
مگه يک فروشگاه اينترنتی که 4 تا دی وی دی و سی دی ميفروشه چه اطلاعات مهمی رو سرورش داره!؟
مثل يک دست فروش تو خيابون ميمونه که داره cd ميفروشه!
اونم اطلاعات مهمی نداره!
اطلاعات مهم چيزهای ديگست که يک ثانيه پس و پيش شدنش همه چيز رو بهم ميريزه!
سلام.
میدونید خوبی انجمن چیه ؟
آدم ها خودشون رو نشون میدن و صحبت هاشون ثبت میشه !
خیلی جالبه، من میام محترمانه حقیت رو بازگو می کنم (مثل خیلی از دوستان دیگه) بعد کاربری میاد موضوع رو شخصی می کنه چرا که خودش آرزو هایی داره که براورده نشده !!
خوب اینجور آدم ها تو صنعت هاستینگ وارد شدند و دارند با لات بازی و حماقت خودشون، تجارت رو به چالش می کشند و بعد هم میان فرار به جلو می کنند و تاپیک می زنند "دلیل پیشرفت نکردن ایرانیا چیه ؟"
دوستان عزیز، کبک نباشید ... سرتون رو از برف بیرون بیارید، ببینید من و خیلی های دیگه که خودشون رو باور کردند، با اعتماد به نفس کامل میان و میگن:
ما ایرانی هستنم، پیشرفت روز افزون داریم، بالا میریم و به شما که خودتون رو در حواشی پایینی ها درگیر کردید، از ته دل می خندیم ;)
جمله بالا رو از طرف ایرانی های موفق گفتم که با خیلی هاشون آشنا هستم و با افتخار میگم که خودم هم در سن کم، یکی از اونها هستم، حتی از حد سنی خودم هم بیشتر و هر کس میخواد حسادت کنه، این جملات رو بخونه و بترکه ...!
به امید روزی که "پرت" های هاستینگ ایران، ریشه کن بشن و عرصه برای *** متخصصان ایرانی *** بازتر بشه!
با تشکر.
100 درصد موافقم.. آدمها خودشون رو خوب نشون میدن.نمونش رفیق جونجونی خیلیهاتون وبرنگ!! که آخرش چند رنگ شد.بشینید گرون بدید...به امید ایرانی با هاستینگی بهتر :103:
در مورد عرب ها هم بايد بگم که فعلا شرايط کشور به گونه ای هستش که برای کار در سطح دنيا بايد با يک کشوری غير از ايران فعاليت کرد و تمام تراکنش ها و عمليات رو از اون طريق انجام داد.
خيلی از ايرانی ها الان با شرکت های ثبت شده در دوبی فعاليت ميکنن از جمله همين شرکت ميزبانی آريا سرور! شرکت سيستمهای یکپارچه سامان هم که با شرکت Excellence tech Trading در دوبی کار ميکنه و خیلي از شرکت های ديگه .....
و حتی اگر بخواهيم همکاری با اعراب رو مايه ننگ بدونيم (که به نظر من حتی همين طرز فکر هم مشکل داره) فعلا بايد وضعيت خودمون در تجارت جهانی رو ماييه ننگ بدونيم که برای ما با اين هويت موجود امکان هيچ فعاليتی در سطح بين المللی وجود نداره!
بحث قيمت نيست بحث تايم هست 15 ساعت اصلا استاندارد نيست نشون ميده اين پولي كه همه ميگم براي پشتيباني بيمه و هرچي كه اسمشو ميخواييد بزاريد بوده براي پشتيباني هزينه نشده به طور مثال از ه ا س ت ا ي ر ا ن من به طور غير مستقيم هاست داشتم نصف اين قيمت مشكل هم خيلي از بدتر بود و واقعا زمان بر بود اون موقع سيستم پشتيبانشون سيگما بود حتي يادمه گفته بودم مشكل از منه و عجله ندارم نصفه شب تيكت زده بودم 6 صبح گفتم حل ميكنيم براتون 7 نشده ok بود اين يعني اوني كه پول پشتيباني داده پولش رفته جايي كه 6 صبح يكي مشكلشو حل كنه نه اينكه بگه مهندس بياد.... يه سايت اگه 15 ساعت دان باشه حتي ممكنه به ديار باقي بره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
نمونش رفیق جونجونی خیلیهاتون وبرنگ!!:103:
به نظر من ايشون نمونه يک فعاليت ارزون، بدون حساب کتاب و غير قابل اعتماد بودند که افرادی که مثل شما به شماره ها و آدرس های غير معتبر اعتماد ميکردند و به قلدری خودشون مينازيدند نتيجش رو ديدند!
(البته من دوست نداشتم اسمی از کسی برده بشه ولی حالا که برده شد بايد روشن شد>)
من از شما که اينقدر دوست داری طرفدار ارزون فروشی باشی يک سوال دارم !
اگر برای شما که دنبال يک هاست ارزون هستی و از فروشنده فقط يک شماره موبايل ايرانسل داری روزی همون مشکل پيش بياد و اون موبايل خاموش بشه و جواب نده و سرور سايت هاتون هم پايين باشه شما چی کار ميکنی و دستت به کجا بنده ؟
جواب اين سوال رو بديد تا بعد بريم سراغ بقيه مسائل و خیلی خوبه که به جای دعوا و کلی گویی بشينيم رو جزئيات بحث کنيم تا شايد اگر ما هم اشتباه ميکنيم متنبه بشيم! :o)
منتظر جواب سوال هستم!
سلام.
هیچ دفاعی نمی کنم، کاری هم به کسی ندارم.
ولی من 3 سال هست دارم با عرب ها کار می کنم، مهمترین نکته ای که ازشون دیدم، ****** معرفت ****** هست که اکثرشون دارند و پول خوبی هست که میدن و اذیتی هست که ** نمی کنند **
نمونه:
یکی از مشتری های خودم که در امارات و در شرکت خودش سرورش رو براش بستم و راه اندازی کردم (با هزینه های کزایی که اگر بعضی کاربر های این انجمن بشنوند، تا 1 هفته باید قرض زیر زبونی بخورند) سرورش دچار مشکل شد، ساعت 1:30 شب بود !
سیستم Monitoring ای که روی سرور نصب کرده بودم برای من Alert فرستاد روی تلفن همراهم و من خودمو به کامپیوتر رسوندم و مشکل رو برطرف کردم.
صبح ساعت 9 دقیق ! مشتری ** عرب ** به من زنگ زد و گفت ببشخید، امیدوارم بد موقع زنگ نزده باشم، دیشب داشتم با سرور کار می کردم که بی دلیل فلان برنامه hang کرد و من دیگه نتونستم کار کنم ولی یک ساعت بعد درست شد.
گفتم خوب چرا تماس نگرفتید با من ؟ عرض کردم که پشتیبانی 24 ساعته هست.
جواب داد "هیچ انسانی 24 ساعته بیدار نیست و شب وقت خواب و استراحت هست و من مزاحم نشدم"
ایشون به پول ایران فقط 8.5 میلیون تومن به من داده برای یک سال که به صورت remote یک دونه سرورشون رو پشتیبانی کنم ....!!
حالا 100 نفر بیان بگن عرب ها بد ... شخصیتی که این مشتریان عرب من دارند، خیلی از مشتری های ایرانی مقیم امارات من ندارند و همیشه مثل طلبکارا زنگ می زنند و میگن "دادا ؟؟؟ شما که گفتی مشکلی پیش نمیاد و همه چی ردیفه ؟؟؟ چطوریاس که سرور ما پوکیده الان ؟؟"
بعد از بررسی میفهمیم که مثلاً مشکل از طرف کارمند شرکتشون بوده که پاش خورده به سیم شبکه ای که خودشون کشیده بودند و از سرور قطع شده !!! و وقتی بهشون میگم موضوع رو، میگه آها ... باشه، خداحافظ !
تشکر ای چیزی ؟؟ 10000 جور هم چک و چونه با من زده سر قیمت و آخرش هم ....! و به همین دلیل دیگه مشتری ایرانی تو امارات قبول نمی کنم ;)
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
به نظر من ايشون نمونه يک فعاليت ارزون، بدون حساب کتاب و غير قابل اعتماد بودند که افرادی که مثل شما به شماره ها و آدرس های غير معتبر اعتماد ميکردند و به قلدری خودشون مينازيدند نتيجش رو ديدند!
(البته من دوست نداشتم اسمی از کسی برده بشه ولی حالا که برده شد بايد روشن شد>)
من از شما که اينقدر دوست داری طرفدار ارزون فروشی باشی يک سوال دارم !
اگر برای شما که دنبال يک هاست ارزون هستی و از فروشنده فقط يک شماره موبايل ايرانسل داری روزی همون مشکل پيش بياد و اون موبايل خاموش بشه و جواب نده و سرور سايت هاتون هم پايين باشه شما چی کار ميکنی و دستت به کجا بنده ؟
جواب اين سوال رو بديد تا بعد بريم سراغ بقيه مسائل و خیلی خوبه که به جای دعوا و کلی گویی بشينيم رو جزئيات بحث کنيم تا شايد اگر ما هم اشتباه ميکنيم متنبه بشيم! :o)
منتظر جواب سوال هستم!
ارزان فروش کجاست برادر؟ من اصلا تو کار هاست نمیرم.چون اخرش هم دردسر هست هم بدنامی..درآمد خودمون به قدری هست که هیچ وقت تو کار هاست نمیرم.دقت کنی امضام نمایندگی فروش هایت مشهد تیم که آن هم ارزون نیست و گرون هم هست.
حرف من در جواب دوستمون بود که 100 مگابایت قیمتش 65000 تومان با این پشتیبانیک ه تعریف کردند خیلی زیاده.خودتون هم قبول کنید 100 مگابایت 65 تومان واقعا زیاده..میتونستن از شرکتهای معتبرتر بخرند خیلی ارزانتر.وگرنه خودم از مخالفهای شدید قیمت ارزان و حتی اسپانسری هستم که اگر تاپیکهای قبلی من رو ببینید میبینید که از اسپانسری و قیمت ارزان انتقاد هم کردم. اما هر چیزی قیمتی داره و بالاتر از آن حرام هست. شاید اگر 500 مگابایت رو میخرید 65 تومان درست بود اما 100 مگابایت چیزی نیست که به این قیمت بدند.
در ضمن اینطوری که ایشون تعریف کردند واقعا پشتیبانی درستی نداشته که بعد 15 ساعت تازه سایت ایشون رو راه بندازند.اگر مشکل سرور بود حق داشتند اما همانطور که گفتند فقط سایت ایشون بوده و پشتیبانی معضف هست زود ایراد رو برطرف کنه..
گرچه من بیشتر پشتیبانی ها رو دیدم تا 3 شب هم بیدار هستند. نمونش parsdev که کار من رو ساعت 3.5 شب هم راه انداخته بود.پشتیبانی یعنی این. نه کسی که هاستش رو کرده مغازه.صبح هاستش باز میشه شب میبنده!
من نه شما انصاف بده.100 مگابایت 65000 تومان ارزش داره؟ ان هم با این طرز پشتیبانی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
هیچ دفاعی نمی کنم، کاری هم به کسی ندارم.
ولی من 3 سال هست دارم با عرب ها کار می کنم، مهمترین نکته ای که ازشون دیدم، ****** معرفت ****** هست که اکثرشون دارند و پول خوبی هست که میدن و اذیتی هست که ** نمی کنند **
نمونه:
یکی از مشتری های خودم که در امارات و در شرکت خودش سرورش رو براش بستم و راه اندازی کردم (با هزینه های کزایی که اگر بعضی کاربر های این انجمن بشنوند، تا 1 هفته باید قرض زیر زبونی بخورند) سرورش دچار مشکل شد، ساعت 1:30 شب بود !
سیستم Monitoring ای که روی سرور نصب کرده بودم برای من Alert فرستاد روی تلفن همراهم و من خودمو به کامپیوتر رسوندم و مشکل رو برطرف کردم.
صبح ساعت 9 دقیق ! مشتری ** عرب ** به من زنگ زد و گفت ببشخید، امیدوارم بد موقع زنگ نزده باشم، دیشب داشتم با سرور کار می کردم که بی دلیل فلان برنامه hang کرد و من دیگه نتونستم کار کنم ولی یک ساعت بعد درست شد.
گفتم خوب چرا تماس نگرفتید با من ؟ عرض کردم که پشتیبانی 24 ساعته هست.
جواب داد "هیچ انسانی 24 ساعته بیدار نیست و شب وقت خواب و استراحت هست و من مزاحم نشدم"
ایشون به پول ایران فقط 8.5 میلیون تومن به من داده برای یک سال که به صورت remote یک دونه سرورشون رو پشتیبانی کنم ....!!
حالا 100 نفر بیان بگن عرب ها بد ... شخصیتی که این مشتریان عرب من دارند، خیلی از مشتری های ایرانی مقیم امارات من ندارند و همیشه مثل طلبکارا زنگ می زنند و میگن "دادا ؟؟؟ شما که گفتی مشکلی پیش نمیاد و همه چی ردیفه ؟؟؟ چطوریاس که سرور ما پوکیده الان ؟؟"
بعد از بررسی میفهمیم که مثلاً مشکل از طرف کارمند شرکتشون بوده که پاش خورده به سیم شبکه ای که خودشون کشیده بودند و از سرور قطع شده !!! و وقتی بهشون میگم موضوع رو، میگه آها ... باشه، خداحافظ !
تشکر ای چیزی ؟؟ 10000 جور هم چک و چونه با من زده سر قیمت و آخرش هم ....! و به همین دلیل دیگه مشتری ایرانی تو امارات قبول نمی کنم ;)
با تشکر.
شرکتی که از پایه همه چیزش کرک شده هست ، انتظار داری از کار شما ***ی نکنه ؟
وقتی فلان شرکت تو ایران چند هزار دلار فقط پول نرم افزار میل داده با شرکتی که هنوز دنبال کرک پلسک هست یکی هست؟
بی خودی نیست اون اولین شرکت ایران هست ، ولی کرک شده مشکل هزینه ماهیانه سرورش رو داره !
یک ماه نشده هزار نفر می یاد فحش و تن وحید رو می لرزونند اینقد فحش می دهند !
یکی می یاد آیه قران می خونه ، اون یکی می یاد می گه من بچه کدوم محل هستم !
آخرش همین می شه دیگه !
دقیقا درست گفتند ، شما که ترس دارید بک آپ داره یا نه ، تو ماه 1 گیگ دانلود می کنید 7 هزار تومان شرکت شاتل !
سطح فکری انسان ها فرق داره !
شرکتی مثل eukhost کوچک ترین مشکل رو که ربطی هم نداره رو حل می کنه ! با شرکتی که سرور 10 روز دان هست رو یکی می کنید ؟
اخرش هم بک آپ ها نصف و نیمه می رسه دست یوزر ها !
پ . ن :من هم با عرب ها کار کردم ، با همه مشکلاتی که دارند ، واقعا معرفت دارند !
کافیه یک کار براشون کنید ، تا اخر عمر به خودتون مدیونش کنید !
ببينيد دوست عزيز هر کس خودش قبل از اينکه خريد کنه معيار هایی رو در نظر ميگيره!
ايشون هم 100% معيارهایی رو در نظر گرفتند مه شايد در شرکت هایی که شما اسم برديد وجود نداره!
برای مثال شرکتی که شما اسم برديد در تهران نيستش!
شايد ايشون دنبال شرکتی در تهران بودند!
و اينکه در نظر بگيريد همه پارامتر ها رو!
اجاره های تهران تو مناطق عادیش هم 100% بيشتر از شمال کشور هستش!
در عوض شرکت دم دست تر هستش!
به هر حال ايشون هم پارامتر هايي رو در نظر گرفتند!
در مورد 15 ساعت هم بايد بگم که اصولا تو شرکت های بزرگ مشکلات به چند دسته تقسيم مشه و هر کدوم در درجه اهميت خودش قرار ميگيره!
مثلا اگر سايت کلا بالا نياد در اولويت فوری قرار ميگيره!
چون قطع بودنش هر ثانیه برای مشتری ضرر هستش!
بعضی مشکلات هم در درجه اهميت پايين تر و به طبع حلش هم ديرتر انجام ميشه اما به صورت منطقی و اصولی!
همين که تو 20 دقيقه اول جواب دادند و گفتن در حال بررسی هستش نشون ميده که يک پشتيبان آنلاين بوده و بررسی کرده!
حالا اگر درجه اهميت بالا بوده مهندس X سريع خودش رو به اينترنت ميرسونه و مشکل رو بررسی ميکنه!
اگر درجه اهميت پايينتری داشته مهندس X صبح که مياد شرکت بررسی ميکنه و حل ميکنه!
اتفاقا اون مشکوکتره که هر مشکلی رو سريع حل ميکنن!
شايد شرکت همون يک x رو داره که هم تيکت ها رو بررسی و اولويت بندی ميکنه هم حل ميکنه!
چون اگر واقعا فقط همين x باشه ممکنه فردا براش يک مشکلی پيش بياد و ديگه نتونه بگه مشکل در حال بررسی هستش!
با تشکر
علی امیری