پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com
خیلی خوشم اومد از مدارکش :)) ((:
تشکر نداره بزنم d:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizhost
خیلی خوشم اومد از مدارکش :)) ((:
تشکر نداره بزنم d:
قربونت دوست جان . قابلی نداشت . :71: حواست باشه دیگه سوتی به این تابلویی ندی ! :68:
اینطورکه میبینم مملکت پیشرفت کرده و همه مدرک به دست میادن جلو :)) جالبتر از همه اینه که هیچکس هم حرف اون یکی رو قبول نداره . آخه من نمیدونم این همه مدرک از کجا میاد آخه... :))
تیزهاست جان شما هم حرف اینا رو قبول کن و بگو که هاست seo وجود نداره ، آخه شرکت گوگل برای ساخت جستجوگرش از دانش بچه های ایجاا استفاده کرده و حتما اینا می دونن که اینقدر مطمئن هستن دیگه!
از این به بعد هرکی خواست تبلیغ هاستش رو بکنه ، باید مدارک لازم رو ارائه بده :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
اینطورکه میبینم مملکت پیشرفت کرده و همه مدرک به دست میادن جلو :)) جالبتر از همه اینه که هیچکس هم حرف اون یکی رو قبول نداره . آخه من نمیدونم این همه مدرک از کجا میاد آخه... :))
تیزهاست جان شما هم حرف اینا رو قبول کن و بگو که هاست seo وجود نداره ، آخه شرکت گوگل برای ساخت جستجوگرش از دانش بچه های ایجاا استفاده کرده و حتما اینا می دونن که اینقدر مطمئن هستن دیگه!
نه عزیزم
این نشون میده که الگوریتم گوگل رو بعضیا انگار دارند
یعنی یک بدبختی که میره از یکجا هاست میگیره و کلی اطلاعات مفید میزاره توش گوگل فقط به خاطر اینکه آی پی شیر شده هستش سایتش اهمیتش رو بیاره پایین؟
اگه منظورتون اینه اشتباه می کنید و باید مدرک بیارید چون حرفی کاملا غیر منطقی
گوگل مانند اتم می مونه
هیچ وقت الگوریتمشو لو نمیده و فقط ما می تونیم بر اساس آزمون و خطا و اثراتی که با کارهای مختلفمون می بینیم با الگوریتمش تا حدی آشنا بشیم
حالا اینکه اگه آی پی اختصاصی باشه هاست سئو میشه نمیدونم از چی گفته شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
نه عزیزم
این نشون میده که الگوریتم گوگل رو بعضیا انگار دارند
یعنی یک بدبختی که میره از یکجا هاست میگیره و کلی اطلاعات مفید میزاره توش گوگل فقط به خاطر اینکه آی پی شیر شده هستش سایتش اهمیتش رو بیاره پایین؟
اگه منظورتون اینه اشتباه می کنید و باید مدرک بیارید چون حرفی کاملا غیر منطقی
گوگل مانند اتم می مونه
هیچ وقت الگوریتمشو لو نمیده و فقط ما می تونیم بر اساس آزمون و خطا و اثراتی که با کارهای مختلفمون می بینیم با الگوریتمش تا حدی آشنا بشیم
حالا اینکه اگه آی پی اختصاصی باشه هاست سئو میشه نمیدونم از چی گفته شده
من کار به حرف هیچکدوم از شماها ندارم. خیلی چیزها ممکنه مستحب باشه! یعنی انجام ندادنش چیزی از آدم کم نمیکنه ولی انجامش بدی بهتره!
مثلا آیپی و دی ان اس اختصاصی برای سایتت بذاری رتبه بهتری میگیره ولی اگه نذاری قرار نیست چیزی کم بشه ازش.
طبق مطالعات شاید اشتباه من شما هم در مورد سئو و آیپی class c تحقیقی بکن احتمالا متوجه منظور این آقا میشی.
ولی خوب این چیزی نبوده که ایشون بخوان روش مانور بدن چون اکثر دیتاسنترها کلاس آیپی هاشون c هست.
---------- Post added at 06:27 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------
یک سری لینک مرتبط که در مورد کلاس c و سئو صحبت شده داخلشون:
SEO Hosting Plans - Multiple Class C IP addresses, Private Name Servers, cPanel & WHM
C class IP definition
Class C Checker - SEO Tools - Search Engine Optimization, Google Optimization
SEO Friendly Multiple(different) Class C IP Hosting
Web Hosting & SEO - Got Web Host
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
والا من تا جایی که در مورد seo مطالعه داشتم (2-3 تا کتاب + همکاری در پایان نامه یکی از دوستان) جایی ندیدم که گفته باشند ip ربطی به seo داره ....
این محدوده اطلاعات من بود . اگر تیزهاست عزیز لطف کنند و اطلاعات علمی خوب و فنی کافی در این مورد بدهند ، هم من ممنونشون میشوم هم فکر کنم اثباتی برای حرفشون خواهد بود .
توکا جان ! بنده تا جایی که اطلاع دارم و یه چندسالی هست که دارم کار میکنم! آی پی اختصاصی میتونه کمک اندکی در مورد سئو سایت شما بکنه و سایتی که آی پی اختصاصی داشته باشه در بین موتورهای جستجوگر از اعتبار بیشتری بر خوردار هست.
نقل قول:
و این که SEO هاستینگ یعنی IP شما به صورتی است که موتور های جستوجو در آن فعالیت بالایی دارند و اینکه به شما پیج رنک را بسیار سریع میدهند .
ولی بنده سئو هاست در هیچ جا ندیدم! و اساتید این امر این حرف رو نقض کردن! اگر تیزهاست عزیز چیزی دارند بفرمایند تا ما هم یاد بگیریم!!!آخه آی پی این سرور ایشون با آی پی سرور دیگر دوستان چه فرقی داره نمیدونم!!!!!
ممنون میشم پاسخ بدید {تیزهاست عزیز}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
دوست جان عزیزم : اینجا قرار نیست کسی کسی رو دست بندازه یا مسخره کنه . اگر کسی چیزی میگه باید ثابت کنه . الان دوستان رو این موردی که تیز هاست عزیز گفتن دارن بحث منطقی میکنن . اجازه بدین ببینیم بالاخره جریان این هاست سئو چی میشه ! :d
سلام
اگر من هم دروغ بگویم , شما هاست گیتور را قبول دارین ؟!
این سایت مال هاست گیتور هست : seohosting.com
میتونین مطالعات بیشتری از اینجا داشته باشید .
بالاخره اینجا ما باید اگر مطلبی رو نمیدونیم بهتر هست اول بپرسیم . یاد بگیریم تا اینکه فقط جبهه بگیریم و مقابله کنیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
داداش لطفا دیگران رو خراب نکن
من خودم چند تا سرویس از این آقا دارم که خیلی هم راضی هستم و سرویس دهی ایشون خیلی بهتر از هاستینگ های ایرانی دیگه هست
اگه سرویس شما رو مسدود کردن حتما قوانین رو رعایت نکردی!!!
و گرنه من که کلاه برداری از آقای تیزهاست ندیدم!
اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم
آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند
این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khatarat
اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم
آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند
این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
دوستان این حرفش چیه ؟
تو چه موضوعی داره بحث میکنه
ما بحثمون SEO Hosting هست :))
مدیران لطفا بررسی کنند .