بله ، باید از هر ابزاری استفاده کنیم تا مشکل موجود حل بشه. همه راه های ممکن رو باید امتحان کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله ، باید از هر ابزاری استفاده کنیم تا مشکل موجود حل بشه. همه راه های ممکن رو باید امتحان کنیم.
به نظر من بی فایده هست چون سریع جلوشو میگیرن و در نهایت مشکل ما رو هم حل نمی کنه.
از طرفی این کار باعث میشه که اگه رد پای ایرانی بر جا بمونه ، نسبت به کاربرای ایرانی بیش از پیش بدبین بشن.
همون گرفتن وکیلی که بتونه کار رو تا رسیدن به نتیجه دنبال کنه یکی از بهترین راه های موجود در حال حاضر هست.
ای کاش حداقل یه شماره تلفنی از اینا داشتیم. ساپورتشون که کلاً تعطیله. انگار داری با روبوت حرف میرنی!!!
ببخشید دخالت میکنم من خودم فری لنسر عضو نیستم اما کارم جوریه که از دلارهای شما میخرم.الان هم از خدامه زودتر مشکلتون حل بشه...
من میگم با مشخصات پدر یا مادر یا یکی از آشناهاتون +سیم کارت خارجی + یک قبض آب از اون کشور و یک وی پی اس کارتون راه میوفته...مگه این پیپال کار ها چطوری پیپال دارن?
شما دوباره کارتون رو راه بندازید و پروژه بگیرید کار کنید این قضیه حساب های الانتون هم پیگیری کنید. مگه نمیشه?
داستان شما شده مثل داستان شکایت از رویال بانک که ورشکست کرد و پول هزاران ایرانی هم توش بود و بالا کشید. تو نت سرچ کنید میبینید تو انجمن applyabroad همین جوری ملت جمع شده بودن حتی چندتاییشون هم تا خود دفتر رویال بانک آذربایجان رفته بودن و تو دادگاه آذربایجان هم بودن اما نتیجه ای نداشت...اگه الان بخواین دست رو دست بذارید که فری لنسر چه موقع میخواد حساباتون رو برگردونه اشتباه کردین و فرصت امروز رو هم از دست دادین. الان با هویت جدید کار کنید بعد در کنارش قضیه حسابای الانتون هم پیگیری کنید
وکیل چه کاری میتونه بکنه وقتی ایران تحریم اقتصادیه، درنهایت یک هزینه اضافه خواهد بود... کلا چون ایران از نظر اقتصادی تحریم هست پس مشخصا همه حسابهایی که به فریلنسرتون هم متصل هست معلومه که برای خودتون نیست... اوناهم به همین دلیل لیمیت کردن مثل پیپال.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تمام مدارک جور کردنا فقط فتوشاپه که تا الان من از چند نفر دیدم همگی فتوشاپ کرده بودن...همگی هم برای پیپال ارسال کرده بودن و پیپال هم اکانتشون رو از لیمیت در آورده بود...سیم کارت کشور های دیگه رو هم که به راحتی از تو نت میشه خرید...وی پی اس هم تو همین انجمن میفروشن.
خواهشن دست رو دست نذارید و کارتون رو ادامه بدین. اگر امروز اکانتتون رو از لیمیت در بیارن هیچ تضمینی نیست که یک ماه بعد باز لیمیت نکنن...پس یک کدفعه برای همیشه هویتتون رو تغییر بدین و روی این کار کنید و درضمن بالای ۵۰۰ دلار هم تو حساباتون نگه ندارین بازم خسروان صلاح مملکت خویش دانند.
سالها هست که تحت تحریم هستیم اما شناخت درستی از دامنه و حدود تحریمها نداریم. من که منبعی در این زمینه ندیدم. مثلا همین موضوع رفع تحریم بانک ملت در انگلیس به حکم دادگاه عالی رو در نظر بگیرین. الان بانک ملت بعد از رفع تحریم میخواد از دولت انگلیس شکایت کنه و غرامت قابل توجهی هم بگیره.
این یعنی چی؟ چطور دادگاه عالی تشخیص میده یک بانک به اون بزرگی نباید شامل تحریم بشه اما حساب های پی پل اشخاص با گردش ناچیز (نسبت به مبادلات مالی یک بانک) به بهانه تحریم مسدود میشه؟
یعنی قانون تحریم از شرکت ها و بیزنس ها خواسته کلاه بیارن و اون ها سر میارن؟ کسی میتونه این پارادوکس رو توضیح بده؟ راهی هست که بفهمیم تحت تبعیض مضاعف و فراقانونی قرار داریم و اینکه میتونیم به غیر قانونی بودن این محدودیت ها اعتراض کنیم یا نه؟
در این شرایط بی اطلاعی من بنظرم لازمه که از مشورت و کمک یک وکیل استفاده کنیم.