-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
بله تایید میشه خیلی بد هست!
درود
لطفا این تکمیل پرداخت را بردارید به دلایل زیر:
- کاربر دقت نمیکنه که باید تکمیل فرایند را بزنه!
- بعد از زدن تکمیل فرایند کاربر صبر نمیکنه تا به فریر برگرده و محصول تحویل بگیره و تب مرورگر را میبنده و با پشتیبانی تماس میگیره میگه من محصول خریدم و تحویل داده نشده بهم!
- در مورد ایمیل هم خود فریر ایمیل را از کاربر میگیره و لازم نیست دیگه کاربر را گیج کرد.
بهترین کار اینه که درگاه 100 درصد مستقیم باشه به دلایل بالا چون کاربر گیج میزنه.شما میتونید برای درگاهای بانکهای دیگرتون ماژول جدا بدید مثل بقیه سایتها
برای پیگیری مستقیم کاربر با خودتون بهتره به شیوه دیگه عمل کنید(ارسال ایمیل خودکار فاکتور و شماره پیگیری بوسیله ایمیلی که در فریر وارد شده)
با سلام خدمت شما،
هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
1.بنا بر دلایل بانکی، خریدار باید اطلاعات فاکتور را داشته باشد و در هر لحظه از آخرین وضعیت آن با خبر باشد. همچنین اگر مشکلی پیش آمد، و خرید تکمیل نشد، خریدار باید از طریق لینک ثابت فاکتور، خرید را تکمیل نماید و یا منتظر بماند، پول به حساب او برگشت داده شود.
2.فروشنده باید در وب سایت فروشگاه خود، مراحل و فرآیند خرید را توضیح داده و خریدار را توجیح کند. معمولا" برای پشتیبانی با شماره پشتیبانی شرکت ما تماس میگیرند.
3.ایمیل تنها برای ارسال فاکتور جهت پیگیری می باشد؛ اختیاری بوده و اجباری نیست.
بنا بر مشکلات و محدودیت های بانکی، امکان ارائه درگاه مستقیم، به صورت قانونی وجود ندارد. تمامی آدرس های بازگشتی ثبت شده در بانک، باید یکی بوده و با آدرس اعلام شده برابری نماید.
هدف و وظیفه اصلی ما، مدیریت و کنترل فرآیند خرید و پرداخت برای فروشنده و خریدار می باشد. متاسفانه باید اعتماد از دست رفته، با زمینه سازی و آگاه سازی خریداران و فروشندگان، باز گردد.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
1.بنا بر دلایل بانکی، خریدار باید اطلاعات فاکتور را داشته باشد و در هر لحظه از آخرین وضعیت آن با خبر باشد. همچنین اگر مشکلی پیش آمد، و خرید تکمیل نشد، خریدار باید از طریق لینک ثابت فاکتور، خرید را تکمیل نماید و یا منتظر بماند، پول به حساب او برگشت داده شود.
2.فروشنده باید در وب سایت فروشگاه خود، مراحل و فرآیند خرید را توضیح داده و خریدار را توجیح کند. معمولا" برای پشتیبانی با شماره پشتیبانی شرکت ما تماس میگیرند.
3.ایمیل تنها برای ارسال فاکتور جهت پیگیری می باشد؛ اختیاری بوده و اجباری نیست.
بنا بر مشکلات و محدودیت های بانکی، امکان ارائه درگاه مستقیم، به صورت قانونی وجود ندارد. تمامی آدرس های بازگشتی ثبت شده در بانک، باید یکی بوده و با آدرس اعلام شده برابری نماید.
هدف و وظیفه اصلی ما، مدیریت و کنترل فرآیند خرید و پرداخت برای فروشنده و خریدار می باشد. متاسفانه باید اعتماد از دست رفته، با زمینه سازی و آگاه سازی خریداران و فروشندگان، باز گردد.
پیروز باشید
1-اگر بتونید این مراحلی که نیاز هست را در فریر پیاده سازی کنید بهتره.یعنی تمامی این امکانات در صفحه تحویل محصول تعبیه بشود
منظورم از 100%مستقیم درگاه مستقیم بانک نیست منظورم اینه که کاربر به وسیله شما برود به گیت پرداخت و برگردد بدون این که این وسط کاری لازم باشه انجام بده
-
Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
من از وقتی جی پال با پراخت امن به مشکل خورد از جی پال دیگه استفاده نکردم چون تک بانکست و سابقه نشون داده بانک های ایران بالاخره در ماه حداقل یه خرابی دارند. الان دیدم بیشتر دوستان با دکمه تکمیل پرداخت مشکل دارند مگه بعد از اتمام ثانیه شمار به صورت خودکار پرداخت تکمیل نمیشه ؟!
-
پاسخ : Re: ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
من از وقتی جی پال با پراخت امن به مشکل خورد از جی پال دیگه استفاده نکردم چون تک بانکست و سابقه نشون داده بانک های ایران بالاخره در ماه حداقل یه خرابی دارند. الان دیدم بیشتر دوستان با دکمه تکمیل پرداخت مشکل دارند مگه بعد از اتمام ثانیه شمار به صورت خودکار پرداخت تکمیل نمیشه ؟!
بله تکمیل نمیشه و این خیلی بده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
اگر خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نکند، بین 10 تا 20 دقیقه، پول به حساب او برگشت داده شده و تراکنش به صورت برگشت خورده ثبت می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
از روز 1 شهریور 92، درگاه های ما به 4 بانک افزایش پیدا می کنند.
این امر به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
در رابطه با تکمیل خرید، هیچ مشکلی وجود ندارد. همچنین ثانیه شمار آن به صورت دقیق و کاملا" حرفه ای برنامه نویسی شده و به هیچ وجه دچار مشکل نشده و یا بر روی عدد 0 گیر نمی کند. همچنین پس از کلیک بر روی آن، دیگر ادامه پیدا نمی کند.
در نتیجه مشکلی در تکمیل خرید وجو ندارد.
با توجه به اینکه، تراکنش در همان ابتدا تایید می شود، و همچنین امکان دارد تکمیل خرید در مدت زمان مشخص انجام نشود و یا کاربر بر روی آن کلیک نکند، و یا سایت فروشنده در آن زمان دچار مشکل شده باشد، در یک بازه 10 الی 20 دقیقه ای، تراکنش به حساب خریدار برگشت داده می شود.
متاسفانه، هم اکنون در بانک شهر و بانک سرمایه، امکان برگشت پول به صورت شتابی وجود ندارد. در نتیجه تراکنش های این 2 بانک، در مدت زمان مشخص برگشت نمیخورند.
به همین دلیل خریدار حتما باید لینک و یا خود فاکتور را داشته باشد تا در صورتی که دچار مشکل شد، تا هر زمان که توانست (هیچ محدودیتی وجود ندارد) به صفحه فاکتور مراجعه کرده و تکمیل خرید خود را انجام دهد.
لازم به ذکر است، این مشکل در بانک پارسیان و بانک گردشگری وجود ندارد.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
بله تکمیل نمیشه و این خیلی بده!
سلام،
دوست عزیز، تایمر و گزینه تکمیل خرید هیچ مشکلی نداشته و ندارد.
همانطور که خودتان بارها گفتید، مشکل از کوتاهی و عدم اطلاع خریداران می باشد.
پیروز باشید
-
این دفه تاریخ دادیدا :d
پس اول شهریور 100% منتظر 3 تا درگاه بانکی دیگه باشیم ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
این دفه تاریخ دادیدا :d
پس اول شهریور 100% منتظر 3 تا درگاه بانکی دیگه باشیم ؟؟
با سلام خدمت شما،
بله، درست است. هر 3 درگاه دیگر با تمام کمبود ها و امکاناتی که دارند، فعال و قابل استفاده می شوند.
پلاگین ها و ماژولها در صفحه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد به روز رسانی خواهد شد.
همچنین از طریق ایمیل و پیامک اطلاع رسانی میشود.
شاد باشید
-
درگاه بانک ملت هم میزارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
درگاه بانک ملت هم میزارین؟
سلام،
متاسفانه خیر.
درگاه بانکهای پاسارگاد و ملت، به نوع دیگری رو نمایی خواهند شد.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
سلام،
متاسفانه خیر.
درگاه بانکهای پاسارگاد و ملت، به نوع دیگری رو نمایی خواهند شد.
موفق باشید
یعنی چی؟ چجوری؟
کی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
یعنی چی؟ چجوری؟
کی ؟
با روشی جدید و کاملا" مدیریت شده.
زمان دقیقی مشخص نیست.
در حال بستر سازی و پیاده سازی الگوریتم های اجرایی می باشیم.
انشاالله به زودی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با روشی جدید و کاملا" مدیریت شده.
زمان دقیقی مشخص نیست.
در حال بستر سازی و پیاده سازی الگوریتم های اجرایی می باشیم.
انشاالله به زودی...
بازم این درگاه مثل اون دفعه اول نشه که گفتین درگاه ملت میارین ولی تا الان نشده؟!!!
این به زودی که میگی مث اون سری هس دیگه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
بازم این درگاه مثل اون دفعه اول نشه که گفتین درگاه ملت میارین ولی تا الان نشده؟!!!
این به زودی که میگی مث اون سری هس دیگه؟
با سلام خدمت شما،
زمات رونمایی از درگاه جدید بانک ملت و پاسارگاد، دقیق مشخص نیست.
موفق باشید
-
سلام
این سه پلاگین جدیدی که در سایت قرار دادید اوکی هست ؟مشکلی نداره ؟چون اطلاعیه ای در این رابطه برام ایمیل نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سلام
این سه پلاگین جدیدی که در سایت قرار دادید اوکی هست ؟مشکلی نداره ؟چون اطلاعیه ای در این رابطه برام ایمیل نشده
با سلام خدمت شما فروشنده گذامی و با تشکر از پیگیری های شما،
هم اکنون هر 4 درگاه پرداخت اینترنتی فعال و قابل استفاده می باشد.
لازم به ذکر است، درگاه های بانک های شهر و سرمایه، دارای سیستم برگشت تراکنش های تایید شده نا موفق، بین 10 ال 20 دقیقه پس از تایید، نیستند.
در صورت بروز مشکل، خریدار باید با مراجعه یبه لینک اختصاصی و صفحه اختصاصی تراکنش، آنرا تایید و کالا یا خدمات خود را تحویل بگیرد.
(هیچ محدودیت زمانی برای تکمیل خرید در لینک و صفحه اختصاصی فاکتور در نظر گرفته نشده است)
شاد باشید
-
مشکلی به وجود اومده ؟
درگاه ارور میده موقع خرید
-
با سلام
درگاه ارور میدهد
سوال و پیشنهاد
چرا شما برای هر درگاه ها یک پلاگین قرار دادید !!!
بهترین کار یک پلاگین است
که کاربر از داخل سایت شما تعیین کند که از کدام بانک استفاده کند.
و یک گزینه هوشمند هم داشته باشد که اگر درگاه بانک شما به مشکل برخورد شما خودتان بهترین درگاه(سالم ترین درگاه) را انتخاب کنید به صورت پیشفرض برای کاربران .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak87
مشکلی به وجود اومده ؟
درگاه ارور میده موقع خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
درگاه ارور میدهد
سوال و پیشنهاد
چرا شما برای هر درگاه ها یک پلاگین قرار دادید !!!
بهترین کار یک پلاگین است
که کاربر از داخل سایت شما تعیین کند که از کدام بانک استفاده کند.
و یک گزینه هوشمند هم داشته باشد که اگر درگاه بانک شما به مشکل برخورد شما خودتان بهترین درگاه(سالم ترین درگاه) را انتخاب کنید به صورت پیشفرض برای کاربران .
با سلام خدمت شما،
متاسفانه درگاه بانک پارسیان دچار مشکل شده است.
میتوانید از بانکهای دیگر استفاده نمایید.
به دلیل اینکه، درگاه های اختصاصی ما، به صورت مستقیم برنامه نویسی شده اند و به این شکل قابل استفاده می باشند.
خریدار میتواند بانک مورد نظر خود را از داخل سایت فروشنده انتخاب نماید.
پلاگین هوشمند، در حال برنامه ریزی ، تولید و برنامه نویسی می باشد.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
متاسفانه درگاه بانک پارسیان دچار مشکل شده است.
میتوانید از بانکهای دیگر استفاده نمایید.
به دلیل اینکه، درگاه های اختصاصی ما، به صورت مستقیم برنامه نویسی شده اند و به این شکل قابل استفاده می باشند.
خریدار میتواند بانک مورد نظر خود را از داخل سایت فروشنده انتخاب نماید.
پلاگین هوشمند، در حال برنامه ریزی ، تولید و برنامه نویسی می باشد.
پیروز باشید
فعلا درست نمیشه ؟
من واسه بانکای دیگرو تو پلاگین کپی میکنم کلا ارور میده نه مدیریت بالا میاد نه سایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak87
فعلا درست نمیشه ؟
من واسه بانکای دیگرو تو پلاگین کپی میکنم کلا ارور میده نه مدیریت بالا میاد نه سایت
با سلام خدمت شما،
تا اوایل هفته آینده، مشکل برطرف خواهد شد.
برای نصب و استفاده از 4 درگاه، لطفا" درگاه قبلی را از روی اسکریپت خود حذف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
پیروز باشید
-
چرا از طریق ایمیل یا اطلاعیه تو سایت مشکل رو اطلاع نمیدید ؟حتما باید بیایم تو این تاپیک بپرسیم تا بفهمیم جریان چیه ؟؟؟این خیلی بد هست که واسه پشتیبانی و مطلع شدن از اخبار و بقیه موارد باید بیایم تو یه تاپیک تو wht ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
چرا از طریق ایمیل یا اطلاعیه تو سایت مشکل رو اطلاع نمیدید ؟حتما باید بیایم تو این تاپیک بپرسیم تا بفهمیم جریان چیه ؟؟؟این خیلی بد هست که واسه پشتیبانی و مطلع شدن از اخبار و بقیه موارد باید بیایم تو یه تاپیک تو wht ...
با سلام خدمت شما،
متاسفانه این مشکل، در بد ترین زمان ممکن پیش آمد.
همانطور که میدانید و قبلا" نیز مشاهده کردید، ما برای هر چیزی به کاربران خود ایمیل اطلاع رسانی ارسال میکردیم؛ اما بنا بر دلایلی، در این بازه زمانی دچار مشکل شدیم.
مشکل با قطعی ناگهانی درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان (که بر روی چندین درگاه پرداخت واسطه اعمال شد)، دقیقا" بین روزهای شنبه و 1شنبه برطرف خواهد شد.
همچنین، تا پایان امروز (5شنبه) پس از اضافه شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان (با 1درصد کارمزد بیشتر) و قرار گرفتن پلاگین ها و ماژولها جدید (و بدون مشکل)، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
موفق باشید
-
من درگاه بانک سامان رو اضافه کردم وقتی توی سایت بانک میریم و برگشت رو میزنم به این لینک ردایرکت میشه : http://gateway.uniqernel.com/csaman
لطفا برطرفش کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
با سلام خدمت شما،
هم اکنون مشکل برطرف شد.
موفق باشید
-
سلام
من تازه میخوام از سیستم شما استفاده کنم
برای نصب ماژول freer بانک ملت jaypal پلاگین را اپلود کنم بزنم نصب بشه یوزر و پسورد و شماره کارتو بزنم اوکی هست؟
سیستمتون مثل زرین پال نیست ایپی و دامین ما را بخواین تا درگاه کار کنه؟
ثبت نام بکنیم فقط هر چند تا درگاه میتونیم بزنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
من تازه میخوام از سیستم شما استفاده کنم
برای نصب ماژول freer بانک ملت jaypal پلاگین را اپلود کنم بزنم نصب بشه یوزر و پسورد و شماره کارتو بزنم اوکی هست؟
سیستمتون مثل زرین پال نیست ایپی و دامین ما را بخواین تا درگاه کار کنه؟
ثبت نام بکنیم فقط هر چند تا درگاه میتونیم بزنیم؟
با سلام خدمت شما،
شما میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول ها را، فقط از لینک زیر دریافت نمایید : پس از دانلود و سپس آپلود و نصب، وارد تنظیمات پلاگین شده و تنظیمات آنرا انجام دهید.
سیستم ما، محدودیتی بر روی IP و یا Domain ندارد.
بله،
موفق باشید
-
از دیشب تاحالا اطلاعات فاکتور محصولایی که فروختیم واسم ایمیل نمیشه !!لطفا رسیدگی کنید ...
در ضمن هروقت مشکل بانک پارسیان برطرف شد اطلاع رسانی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
از دیشب تاحالا اطلاعات فاکتور محصولایی که فروختیم واسم ایمیل نمیشه !!لطفا رسیدگی کنید ...
در ضمن هروقت مشکل بانک پارسیان برطرف شد اطلاع رسانی کنید
با سلام خدمت شما،
با توجه به ارسال ایمیل گروهی به کاربران سیستم و نا معتبر بودن برخی آدرس ایمیل ها، این مشکل پیش آمده بود، که هم اکنون برطرف شد.
پس از حل مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان(فردا 1شنبه)، اطلاع رسانی خواهد شد.
پیروز باشید
-
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم
-
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
از طرفی هم فرقی نداره فاصله واریزش ۱ دقیقه باشه یا ۱۰۰۰ دقیقه باشه
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
-
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
متاسفانه با توجه به غیر فعال شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان، و عدم تسویه یک سری تراکنش ها، هم اکنون واریز وجه درخواستها، با تاخیر انجام میشود.
این مشکل در حال پیگیری و برطرف شدن میباشد و سعی میکنیم در کوتاه ترین زمان ممکن، مشکل را برطرف کنیم.
لطفا" کمی صبور باشید،
با تشکر از صبر و بردباری شما
-
من وقتی وارد ناحیه کاربری میشم صفحه رو به صورت کد php نشون میده ! فقط مال من اینجوری شده یا واسه همه اینجوریه ؟
کد:
<?phpdate_default_timezone_set('Asia/Tehran');
require_once("./_Db.php");
include('1include.php');
include1home();
include1titledescription("JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - ناØÛŒÙ‡ کاربری","ارائه ÛŒ درگاه پرداخت اینترنتی - مکمل تجارت الکترونیک");
include1end(); include('2header.php');
یه قسمت از اول کد اینجوریه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من وقتی وارد ناحیه کاربری میشم صفحه رو به صورت کد php نشون میده ! فقط مال من اینجوری شده یا واسه همه اینجوریه ؟
کد:
<?phpdate_default_timezone_set('asia/tehran');
require_once("./_db.php");
include('1include.php');
include1home();
include1titledescription("jaypal ø¯ø±ú¯ø§ù‡ ù¾ø±ø¯ø§ø®øª ø§ûœù†øªø±ù†øªûœ - ù†ø§øûœù‡ ú©ø§ø±ø¨ø±ûœ","ø§ø±ø§ø¦ù‡ ûœ ø¯ø±ú¯ø§ù‡ ù¾ø±ø¯ø§ø®øª ø§ûœù†øªø±ù†øªûœ - ù…ú©ù…ù„ øªø¬ø§ø±øª ø§ù„ú©øªø±ùˆù†ûœú©");
include1end(); include('2header.php');
یه قسمت از اول کد اینجوریه
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
متاسفانه با توجه به بروز رسانی php و وب سرور، مشکلی به وجود آمده بود که هم اکنون برطرف شده است.
موفق باشید
-
من میگم از جیپال بعید بود پس مشکل از پارسیان بوده
جی پال بعد میهن پال تو ایران اوله
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keylight
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
با سلام خدمت شما،
متاسفانه مشکل از سمت بانک پارسیان پیش آمد (مشکلی که چندی پیش، پس از مشکل دار شدن سامانه پرداخت امن پاسارگاد پیش آمد و غیر فعال شد)، اما اینبار، درگاه های بانکی دیگری نیز قابل استفاده می باشد.
امیدواریم صبورانه مشکل را بپذیرید تا برطرف گردد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
-
هم اکنون در جی پل...
مفتخریم که تا به امروز پذیرای 2488کاربر محترم ، 283625تراکنش موفق و گردش حساب 15,408,159,135ریال بوده ایم.
درگاه پرداخت اینترنتی، از 5 بانک : پارسیان - شهر - گردشگری - سرمایه - سامان
کارمزد پایه : 2درصد