-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام سال نو مبارک
قیمت های اینجا با سایت یکم تفاوت دارند
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
با سلام
با عرض تبریک سال تو
همه قیمت ها در سایت اپدیت هستند دوست من! باید خدمتتون عرض کنم ما افزایش قیمتی نداریم و نخواهیم داشت مگر اینکه نرخ دلار و در حالت کلی ارز، جهش خیلی شدیدی داشته باشد.
اگر به تاریخ ایجاد تاپیک دقت بکنید در ان زمان نرخ هر دلار 13500 تومان بود ولی الان 16100 می باشد که یک جهش شدید بعد از عدم تصویب fatf بود. برای همین مجبور بودیم که قیمت رو حدود 5 هزار تومان افزایش بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام با عرض تبریک سال تو همه قیمت ها در سایت اپدیت هستند دوست من! باید خدمتتون عرض کنم ما افزایش قیمتی نداریم و نخواهیم داشت مگر اینکه نرخ دلار و در حالت کلی ارز، جهش خیلی شدیدی داشته باشد. اگر به تاریخ ایجاد تاپیک دقت بکنید در ان زمان نرخ هر دلار 13500 تومان بود ولی الان 16100 می باشد که یک جهش شدید بعد از عدم تصویب fatf بود. برای همین مجبور بودیم که قیمت رو حدود 5 هزار تومان افزایش بدیم
پس با این حساب قیمت های درج شده در این تاپیک و سایت شما یکی نیست دوست من
-
بله ، خدمتتون عرض شد که دلیل این مساله چیست
-
با عرض سلام و خسته نباشید.
دوست عزیز ما میایم اینجا، تاپیکارو مقایسه میکنیم با قیمتا و نظر مشتریا، انتخاب میکنیم. انتخاب کنیم، بعد بریم ببینیم قیمت سایت کلا فرق داره؟
امکان ادیت پست اول رو ندارید دوست عزیز؟
البته با کمال احترام و آرزوی موفقیت
-
با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
من حرفی درباره 5 هزار تومان و نوع سرویس و شک و تردید نزدم. سوال این بود که آیا امکان ادیت کردن پست اول وجود نداره؟
سوء تفاهم نشه، ولی چیزی که شما فرمودید، بهش میگن مغالته و پاسخ سوال من نبود. البته اگر بخواید، میتونید اصلا پاسخ ندید.
به هر حال تشکر میکنم بابت پاسختون، ایشالا که موفق و مؤید باشید
-
با سلام
نه دوست من ، ما هیچ موقعی نه فرار به جلو می کنیم و نه به قول شما مغالته ! صرفا پاسخ سطر اول شما رو دادیم
این تاپیک در ابتدا پین شده بود و قرار هست با توجه به تعداد صفحات و تمایل برای پین کردن مجدد ، تاپیک جدید ایجاد بشه. و در اون زمان قیمت ها اپدیت خواهد شد
امری بود بنده در خدمتتون هستم
-
اقا خواهشا یه سرور تست به من بدین هر مشخصاتی و تایدیه بخواین میدم ، از هر جا گرفتم سرویس بعدش یه مشکلی داشت
-
با سلام
ممنون می شم از طریق تیکت پیگیری بفرمایید
-
سلام
هزینه تبدیل به ssd چه قدر است؟
-
با سلام
در هر مورد خاصی و هر پلانی، قیمت ها متفاوت هست و در صفحه خرید امکان انتخاب ssd وجود دارد و قیمت ها نیز آپدیت می باشد
-
از قسمت مدیریت به بنده گفتند که اطلاع بدم
از دوستانی که طی دیروز سرویس تهیه کردند و به دلیل تعداد بالای سفارشات کمی دیر تحویل داده شده بود عذرخواهی می کنیم.
همه سفارشات با جبران خسارت تحویل داده شدند و امیدوارم این دوستان نیز به این خاطر این تاخیر عذرخواهی ما را پذیرا باشند.
-
سلام
پلن حرفه ای و پلن سفارشی هر کدام با هارد SSD NVMe چقدر در قیمت تغییردارند
-
با سلام
دوست من ، ممنون می شم منظورتون رو به شکل دقیق تر بفرمایید ، بنده متوجه منظورتون نشدم
-
سلام وقت بخیر
تخفیفتون ادامه داره؟ آخه قیمتای درج شده با قیمت سایت فرق داره. کد تخفیف داره یا تموم شده دورش؟
-
قیمت رو زدین 35 که تتو پنل کاریر ی از 41 شروع میشه اصلاح می فرمایید اینجاهم رفیق؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من ، ممنون می شم منظورتون رو به شکل دقیق تر بفرمایید ، بنده متوجه منظورتون نشدم
هارد سرورتون رو نوشتین hdd و نوشتین قابل تغییر هست دو پلن اخری با هارد ssd قیمتشون چقدر میکنه
منظورم این بود
-
با سلام
از بابت تاخیر در پاسخگویی در این تاپیک عذرخواهی می کنم.
چند روزی بود که ناخوش احوال بودم و نمی تونستم پاسخ بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirwwp
سلام وقت بخیر
تخفیفتون ادامه داره؟ آخه قیمتای درج شده با قیمت سایت فرق داره. کد تخفیف داره یا تموم شده دورش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ultraweb
قیمت رو زدین 35 که تتو پنل کاریر ی از 41 شروع میشه اصلاح می فرمایید اینجاهم رفیق؟
البته این مورد چندین بار پیش هم خدمت سایر دوستان عرض شده بود ، زمان ایجاد تاپیک و نرخ دلار رو اگر چک بکنید متوجه می شید که جهش ارزی شدیدی داشتیم و ما هم مجبور به افزایش قیمت ها شدیم
برای همین قیمت اینجا با وب سایت فقط 5 هزار تومان تفاوت دارند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ainale
هارد سرورتون رو نوشتین hdd و نوشتین قابل تغییر هست دو پلن اخری با هارد ssd قیمتشون چقدر میکنه
منظورم این بود
هزینه پلان حرفه ای با 60 گیگ هارد ssd برابر با 120 هزار تومان می باشد.
هزینه پلان سفارشی با 70 گیگ هارد ssd ّرابر با 140 هزار تومان می باشد.
-
با سلام
سرور میکروتیک و چرا 512 اراییه میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
با سلام
سرور میکروتیک و چرا 512 اراییه میدید ؟
با سلام
دوست من ، در حال حاضر ارائه سرویس میکروتیک نیز وجود دارد.
هزینه سرویس میکروتیک 36 هزار تومان می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من ، در حال حاضر ارائه سرویس میکروتیک نیز وجود دارد.
هزینه سرویس میکروتیک 36 هزار تومان می باشد
با رم ۱ گیگ ؟
-
دو ماه تحمل کردم سرور رو ولی واقعا نمیشه با سرورشون کار کرد ! کیفیت بسیار پایین و قطعی مکرر ، پشتیبانی بسیار ضعیف در پاسخگویی به تیکت ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
با رم ۱ گیگ ؟
با سلام
دوست من با همون میزان پیش فرض تمپ کرک شده میکروتیک ارائه می شه که فکر می کنم 512 هست ولی واقعا دیگه بیش از یک مقداری نمی شه قیمت پایین تری ارائه داد چرا که برای مثال هزینه ای پی و محاسبه سود جزئی و سایر موارد دیگه امکان کاهش قیمت بیشتری نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojjatele
دو ماه تحمل کردم سرور رو ولی واقعا نمیشه با سرورشون کار کرد ! کیفیت بسیار پایین و قطعی مکرر ، پشتیبانی بسیار ضعیف در پاسخگویی به تیکت ها
با سلام
می شه لطف بکنید در طی پیغام خصوصی به بنده بفرمایید مشکل در چیست ؟
دوستان تقریبا در زمان مناسب پاسخگوی تیکت ها هستند و زمان پاسخ گویی اولیه زیر 3 ساعت هست.
در مورد مشکل سرور هم قطعا دوستان پاسخ گو بودن ، شاید پاسخشون نظر شما رو جلب نکرده است!
-
با سلام
بنده مددیان هستم و خواستم که شخصا از عده ای از دوستان که دیروز خرید سرویس انجام داده بودند، بکنم
دیروز روز بسیار فشرده و پرفشاری بود!
متاسفانه دیروز یک مشکل سخت افزاری روی یکی از سرور های امریکای ما به وجود امده بود که باعث ایجاد مشغولیت شده بود! انتقال کاربران (جهت عدم از دست رفت اطلاعات) و حل مشکل و جایگزینی از جمله موارد بود
از سمت دیگر متاسفانه مشکل نرم افزاری در سیستم تحویل اتوماتیک سرویس ها به وجود امده بود که باعث عدم تحویل سرویس ها می شد ! و قسمتی از همین تیم کوچک ما نیز مشغول برطرف کردن این مساله بودند.
از طرف دیگر نیز از این مشکلات باعث سیلی از ارسال تیکت از سمت کاربران می شد !
بنابراین از تمامی دوستانی که در روند تحویل سرویسشون و یا پاسخ گویی به تیکت هاشون تاخیری ایجاد شده بود رسما عذرخواهی می کنیم (البته این عذرخواهی رسما در طی تیکت هم خدمت تمام کاربران اعلام شده بود).
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
سلام سرور تست هم میدید؟
با سلام
در این مورد ممنون می شم از طریق تیکت از پیشتبانی جویا بشید.
-
اصلا پیشنهاد نمیشه سرویس افت سرعت داره و پورت 1 گیگ نیست در صورتی که تو مشخصات سرور زده هست. به شدت بی کیفیته. هارد hdd به قدری ضعیف بود که با سرعت 30 مگابایت هم نمیتونست اطلاعات رو خوب کپی کنه و پشت سر هم گیر میکنه دانلود و بعد از دانلود هم 1 ساعت طول میکشه تا اوررایت کنه. بعد از یه روز خریدن درخواست بازگشت وجه کردیم گفتن 12 روز طول میکشه الان 16 روز شده پول ما رو پس ندادن. خدا میدونه اصلا قراره بدن یا نه!
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم.
-
با سلام
دوست من تا جایی که من متوجه شدم شما آقای رسول فلکی مقدم (GOLD TEAM) هستید. البته با توجه به تعداد روز های برگشت وجهی که 10 دقیقه قبل از اینکه اینجا پست بزارید ، در طی تیکت اعلام کرده بودید ، متوجه شدم که شما چه شخصی هستید.
خوب ما که توضیح دادیم ، جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم ، هر چه فرمودید در طی تیکت یا توضیح دادیم و یا اطلاعت امر شد. اگر قرار بر این بود که شما یکبار اینجا اعلام حضور بکنید، دیگه نیازی به تیکت زدن نبود !
قسمت اول حرف هاتون که در مورد کیفیت سرویس ما هست، هر چند به هیچ عنوان قابل استناد نیست (دلیلش رو هم در طی همان تیکت توضیح دادیم و مدارک لازم رو هم مثل شما که برای اثبات حرفتون ارائه کرده بودید ، ارائه کردیم) ولی به عنوان یک انتقاد قابل قبول هست و از این بابت از شما متشکرم
اما چیزی که ظاهرا شما از همون ابتدا نمی خواستید قبول بکنید قسمت برگشت وجه یا همان قسمت دوم حرفتون هست! که با وجود اینکه خود شما در طی خرید سرویس با آگاهی کامل تیک "قوانین را قبول دارم" را زدید ، نیازی نمی بینید که قسمتی که شما دوست ندارید ولی با اینحال قبول کردید رو اجرا بکنیم.
طی قوانین این مورد به وضوح برای افرادی مثل شما توضیح داده شده است. چندین بار هم البته در طی تیکت توضیح داده شد الان هم ظاهرا نیاز به توضیح در این تاپیک هست ! اگر لازم باشه شماره تلفن و ادرس پستی بدید تا کتبا خدمتتون نامه نوشته بشه و یا تماس تلفنی به شکل صوتی زده بشه تا باز هم توضیحات ارائه بشه.
ولی واقعا مورد چندان سختی برای درک نیست ! قانون برگشت وجه در همان قوانینی که شما قبول کردید به وضوح امده است (در زیر نیز نقل و قول می شود). لینک قوانین هم از طریق زیر قابل دسترس هست.
https://niracloud.com/tos/
نقل قول:
۱۴.۴ بازگشت وجه: این گارانتی صرفا به مشتریانی تعلق خواهد گرفت که مشکل اعلام شده توسط ایشان مربوط به سرویس دهنده بوده و توسط پشتیبانی قابل حل نباشد، تعلق خواهد گرفت. سرویسهایی که ضمانت برگشت پول ندارند عبارتند از: الف) کلیه هزینههای مربوط به خدمات دامین شامل ثبت، انتقال و تمدید دامین. ب) تمدید یا ارتقای هر سرویس شامل ضمانت برگشت وجه نمیشود.
زمان برگشت وجه نیز بسته به شرایط شرکت بین ۷ الی ۱۲ روز کاری میباشد. کاربر باید توجه داشته باشد که منظور از روز کاری تمامی روزهای هفته بجز پنجشنبه، جمعه و روزهای تعطیل رسمی میباشد. لازم به ذکر است که پس از پایان مدت ضمانت برگشت وجه، هیچگونه درخواستی مبنی بر برگشت وجه مسموع نخواهد بود.
حتی در مورد روزهای کاری و ... نیز توضیح داده شده است. من واقعا متوجه نمی شم ، چه چیزی برای شما غیرقابل درک هست که با وجود چندین بار توضیح ، نقل و قول و .... باز هم در برابر درک این موضوع ساده مقاومت می کنید و در برخی اوقات مثل الان در حال افترا زدن هستید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من تا جایی که من متوجه شدم شما آقای رسول فلکی مقدم (GOLD TEAM) هستید. البته با توجه به تعداد روز های برگشت وجهی که 10 دقیقه قبل از اینکه اینجا پست بزارید ، در طی تیکت اعلام کرده بودید ، متوجه شدم که شما چه شخصی هستید.
خوب ما که توضیح دادیم ، جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم ، هر چه فرمودید در طی تیکت یا توضیح دادیم و یا اطلاعت امر شد. اگر قرار بر این بود که شما یکبار اینجا اعلام حضور بکنید، دیگه نیازی به تیکت زدن نبود !
قسمت اول حرف هاتون که در مورد کیفیت سرویس ما هست، هر چند به
هیچ عنوان قابل استناد نیست (دلیلش رو هم در طی همان تیکت توضیح دادیم و مدارک لازم رو هم مثل شما که برای اثبات حرفتون ارائه کرده بودید ، ارائه کردیم) ولی به عنوان یک
انتقاد قابل قبول هست و از این بابت از شما متشکرم
اما چیزی که ظاهرا شما از همون ابتدا نمی خواستید قبول بکنید قسمت برگشت وجه یا همان قسمت دوم حرفتون هست! که با وجود اینکه خود شما در طی خرید سرویس با آگاهی کامل تیک "قوانین را قبول دارم" را زدید ، نیازی نمی بینید که قسمتی که شما دوست ندارید ولی با اینحال قبول کردید رو اجرا بکنیم.
طی قوانین این مورد به وضوح برای افرادی مثل شما توضیح داده شده است. چندین بار هم البته در طی تیکت توضیح داده شد الان هم ظاهرا نیاز به توضیح در این تاپیک هست ! اگر لازم باشه شماره تلفن و ادرس پستی بدید تا کتبا خدمتتون نامه نوشته بشه و یا تماس تلفنی به شکل صوتی زده بشه تا باز هم توضیحات ارائه بشه.
ولی واقعا مورد چندان سختی برای درک نیست ! قانون برگشت وجه در همان قوانینی که شما قبول کردید به وضوح امده است (در زیر نیز نقل و قول می شود). لینک قوانین هم از طریق زیر قابل دسترس هست.
https://niracloud.com/tos/
حتی در مورد روزهای کاری و ... نیز توضیح داده شده است. من واقعا متوجه نمی شم ، چه چیزی برای شما غیرقابل درک هست که با وجود چندین بار توضیح ، نقل و قول و .... باز هم در برابر درک این موضوع ساده مقاومت می کنید و در برخی اوقات مثل الان در حال افترا زدن هستید !
تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر :)
شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟
من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!
در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.
و اینم بگم :
نقل قول:
جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم
نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.
و بزار قوانینتو به یاد بیارم :
نقل قول:
شرکت درقبال حفاظت کامل از اطلاعات شخصی خريدار مسئول بوده و حق استفاده و ارائه به اشخاص ثالث و يا استفاده تبليغاتی را ندارد و تنها در صورت دريافت حکم قضائی اطلاعات شخص مورد تقاضا را بنا بر ضرورت قانونی در اختيار مقام قضائی قرار خواهد داد.
پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark0947
تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر :)
شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟
من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!
در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.
و اینم بگم :
نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.
و بزار قوانینتو به یاد بیارم :
پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!
دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!
من مشکلم با قوانینتون نیست اقای محترم من مشکلم با اینه که درست صحبت نمیکنید و طلبکارانه حرف میزنید! اسم من رو ارائه کردید که متوجه بشین من کیم ؟ اخه اینم شد دلیل ؟ یعنی اگه اسم من و شرکت من رو اینجا نمیگفتین متوجه نمیشدین من کیم ؟
و اینکه من کسی رو تخریب نمیکنم. اینجا انجمنه و درست شده که مردم تبادل نظر کنن و... . اگه هم دقت کنین چند نفر دیگه هم با من هم نظرن نیازی نیست برم تک تک نقل و قول کنم و فکر نکنم نیازی باشه بهتون توضیح بدم که انجمن یعنی چی!
در اصل همون چیزیه که من گفتم. قوانین وقتی خوبه که به نفع شماست. دیگه نیاز نمیبینم بحث کنم باهاتون گفتید 12 روز باشه من تا چهار شنبه که میشه 12 روز کاری (میتونید خودتون چک کنید. وجود کرونا هم ربطی نداره) صبر میکنم. امیدوارم که برگرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dark0947
من مشکلم با قوانینتون نیست اقای محترم من مشکلم با اینه که درست صحبت نمیکنید و طلبکارانه حرف میزنید! اسم من رو ارائه کردید که متوجه بشین من کیم ؟ اخه اینم شد دلیل ؟ یعنی اگه اسم من و شرکت من رو اینجا نمیگفتین متوجه نمیشدین من کیم ؟
و اینکه من کسی رو تخریب نمیکنم. اینجا انجمنه و درست شده که مردم تبادل نظر کنن و... . اگه هم دقت کنین چند نفر دیگه هم با من هم نظرن نیازی نیست برم تک تک نقل و قول کنم و فکر نکنم نیازی باشه بهتون توضیح بدم که انجمن یعنی چی!
در اصل همون چیزیه که من گفتم. قوانین وقتی خوبه که به نفع شماست. دیگه نیاز نمیبینم بحث کنم باهاتون گفتید 12 روز باشه من تا چهار شنبه که میشه 12 روز کاری (میتونید خودتون چک کنید. وجود کرونا هم ربطی نداره) صبر میکنم. امیدوارم که برگرده.
دوست من شما ظاهرا قضیه و تفاوت انتقاد و افترا رو متوجه نیستید !
در حال حاضر شما ادعای عدم مشکل با قوانین رو دارید ، ولی در طی همون تیکت ها و در همین پست ها گفتید که قرار نیست مبلغ رو برگردونیم و قانون مسخره ای داریم و ...
بنابراین لطفا همون بهتر که صبوری کنید تا وجه برگشت داده شود !
-
تحویل چرا اتوماتیک نیست ؟
-
با سلام
مشکل عدم تحویل اتوماتیک که البته اخیرا به وجود آمده ، سه دلیل داره (که البته همه به خاطر تعداد سفارشات بالاست)
1- وقتی تعداد سفارشات بالاست ، برای اینکه به سرور اصلی و سایر کاربران فشار مضاعف وارد نشه ، تحویل سرویس ها (و البته تعویض سیستم عامل ها) در صف قرار می گیرند و باعث تاخیر در تحویل و یا تعویض می شود.
2- بعضا به خاطر محدودیت هایی که در هاست وب سایت هست ، در تعداد بالای سفارشات ، هنگی در هاست به وجود می اد و باعث می شود که روند تحویل انجام نگیرد (این اتفاق در موارد بسیار خاص و در تعداد سفارشات همزمان بالای 20 به وجود می اد و با بهینه سازی هایی که انجام دادیم ، میزان عدم تحویل به این دلیل ، به کمترین حالت رسیده و کاملا بهینه شده است)
3- به خاطر تعداد بالای سفارشات ، ای پی ها از لوکیشن های مد نظر مشتریان به اتمام می رسد. برای همین عملا امکان تحویل اتوماتیک نیست !
در هر حالتی اگر تحویل انجام نگرفت لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید قطعا همکاران سریعا پیگیری می کنند و توضیحات لازم رو ارائه می دهند. و در اسرع وقت مشکل رو برطرف و خدمت شما سرویس رو تحویل می دهند.
باز هم ازتون به خاطر تاخیری که به وجود اومده پوزش می طلبم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من شما ظاهرا قضیه و تفاوت انتقاد و افترا رو متوجه نیستید !
در حال حاضر شما ادعای عدم مشکل با قوانین رو دارید ، ولی در طی همون تیکت ها و در همین پست ها گفتید که قرار نیست مبلغ رو برگردونیم و قانون مسخره ای داریم و ...
بنابراین لطفا همون بهتر که صبوری کنید تا وجه برگشت داده شود !
شد 13 روز کاری. پول ما چی شد ؟
-
با سلام
دوستان در جریان هستند و قطعا هزینه شما برگشت خواهد خورد. مطمئن باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من با همون میزان پیش فرض تمپ کرک شده میکروتیک ارائه می شه که فکر می کنم 512 هست ولی واقعا دیگه بیش از یک مقداری نمی شه قیمت پایین تری ارائه داد چرا که برای مثال هزینه ای پی و محاسبه سود جزئی و سایر موارد دیگه امکان کاهش قیمت بیشتری نیست
با سلام
می شه لطف بکنید در طی پیغام خصوصی به بنده بفرمایید مشکل در چیست ؟
دوستان تقریبا در زمان مناسب پاسخگوی تیکت ها هستند و زمان پاسخ گویی اولیه زیر 3 ساعت هست.
در مورد مشکل سرور هم قطعا دوستان پاسخ گو بودن ، شاید پاسخشون نظر شما رو جلب نکرده است!
بزرگوار سه هفته هست سرور من هنوز قطعه !!! و جواب تیکت شما هم مشکل سخت افزاری سرور هست ... واقعا ممنون از این همه پشتیبانی !! :d
-
دوست من ، کل سرور فقط 12 ساعت قطع بوده (به خاطر مشکل سخت افزاری) و بعد از حلش همه سرور ها آپ بوده .
سرور شما نیز از این قائده مستثنی نبوده ولی متاسفانه شما طی 15 روز (نه 21 روز) حتی یک تیکت هم مبنی بر پیگیری ندادید.
- - - Updated - - -
در ضمن به همه دوستان که در این مدت با ما همکاری می کردند ، می دونند که ما به خاطر قطعی جبران خسارت داریم (طبق قوانیمون)
-
من خریدم تحویل اتوماتیک نیست