کار کرد آقای نظری ( novinvps ) و آقای قنبری ( INICZ ) واقعا تحسین بر انگیزه و کاملا تایید می شوند .
نمایش نسخه قابل چاپ
کار کرد آقای نظری ( novinvps ) و آقای قنبری ( INICZ ) واقعا تحسین بر انگیزه و کاملا تایید می شوند .
منم از این دوستان وی پی اس دارم
هم کیفیت کار بالاست و هم پشتیبانی خوب و پاسخگویی دارن
جا داره از تحویل به موقع سرور ، دقیقا طبق همون مدت زمانی که پشت تلفن گفتند و تحویل دادن ، همینطور مشتری مداری ایشان تشکر کنم .
موفق و پیروز باشید .
با سلام
دوستان عزیز باز هم تاکید میکنم :
ما برای اینکه همیشگی باشیم باید یک سری قوانین را رعایت کنیم و از جمله آن مسائل امنیت و کپی رایت است
به همین دلیل توصیه مجدد میکنیم تورنت ، اسپم ، ویروس ، پورت اسکن ، حمله ، کارهای مخرب و امثال این موارد به شدت غیر مجاز است و ما نیز نسبت به تمام کابران خود مسئولیت داریم و با کسانی که امنیت ،وفت و هزینه صرف شده توسط کاربران ما را با سهل انگاری های خود به خطر بیاندازند به شدت برخورد خواهیم کرد .
با تشکر
مسیح نظری
اگر یک آپلودر نتونه از تورنت دان و آپ کنه که دیگه باید آپلودری رو بزاره ببوسه کنار!!!!
میشه توضیح بدید که استفاده شخصی در حد روزی 10 گیگ مورد داره یا نه؟
چون اگر کاملا محدود بشه واقعا نمیتونم با این شرایط بکارم ادامه بدم
سلام
به طور دقیق تر باید عرض کنم تورنت های معمولی در شبکه ما مشکلی ندارند . اما ما با تورنت های کپی رایت دار مشکل داریم و استفاده از انها در سرور های ما مجاز نیست .
این هم به دلیل این امر است که ما مجبوریم تحت قوانین دیتا سنتر خود عمل نماییم .
ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا به صورتی منطقی و پایدار در این بازار فعالیت داشته باشیم و با ریسک های این چنینی(قول وارز بودن سرور در آمریکا هر چند که شاید تا مدتی امکان پذیر باشد) مخالفیم و فکر میکنیم باید روشی را در پیش گیریم که از عهده آن بر آییم .
حقوق مشتری :
چنان چه جزو مشتریان فعلی ما هستید و قانون وضع شده را قبول ندارید لطفا با خود آقای نظری توسط یاهو و یا خط پشتیبانی تماس برقرار نمایید .
من از جناب نظری و شرکت novinvps چند روز پیش vps گرفتم و باید عرض کنم که هم کیفیت سرورشون خوبه و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارند. امیدوارم که همیشه در کارشون موفق باشند.
فقط 5 سرویس دیگر باقیست
تحویل چقدر زمان میبره ؟
آین سرور ها که با این قیمت ها جا میدن و شاید کمتر و با کیفیت تر
چه کسی پهنای باند نامحدود واقعی میده ؟ این مهم است
لینوکس چی ؟
کرنل اختصاصی هست ؟
پنل هم میدین ؟ خودمون میتونیم نصب کنیم شما ایزو را mount کنید ؟
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
دایرکت ادمین هم داره ؟
سلام دوست عزیز
در مور کیفیت ما حد مطلوبی را رعایت کرده و شکر خدا تا کنون کاربران خود را راضی نگه داشته ایم .البته در این که دیگران شاید با قیمت کمتر و کیفیتی برتر از ما سرویس دهی کنند تردیدی به خود راه نداده و همیشه راه و منش خود را ادامه داده ایم .
در مورد پهنای باند هم باید عرض کنم ، ما نیز خیلی زود به معایب پهنای باند نامحدود و لطمه ای که در آینده میتواند به کاربران ما بزند واقف شدیم به همین دلیل به اصلاح سرویس های خود پرداختیم و همانگونه که مشاهده مینمایید دیگر پهنای باند نامحدود به دلیل مشکلات معلوم الحالی که دارد و صرفا حق 95 درصد کاربران مارا ضایع میکرد ارائه نمیدهیم ، همچنین برای آن دسته از دوستانی که نیاز به پهنای باند بیشتری داشتند با قیمتی مناسب پهنای باند اضافه درخواستی را تهیه خواهیم کرد .
با تشکر از شما
مسیح نظری
با تشکر از گفتار و رفتار و منش و چیدمان صحبت های شما o:-)
بسیار قابل تحسین بود و کاملا به پاسخم رسیدم.
سلام مجدد
1 : برای سرویس لینوکس چنانچه ما نصب کنیم بین 2 تا 24 ساعت زمان نیاز است . ولی خودتان نصب کنید زمان توسط خود شما تایین خواهد شد .
2 : کرنل اختصاصی داده میشود (مجازی ساز esxi )
3 : بله قابلیت دادن پنل و نصب توسط خود شما موجود است . فایل ایز را میتوانیم مونت کنیم .
4 : خیر
کهکشان رایانه مازند
شماره سفارش : 1194416354
جایی نپرسید os چی باشه من لینوکس centos میخوام
اطلاعات ورود به سرو + کنسول را برام تیکیت بزنید
اگر ایزو را مانت کنید خودم نصب میکنم
ممنون
سلام مجدد
لطفا قیمت های 3 ماهه 6 ماهه و یکساله هم بزارید ممنون
دوست عزیز با اینکه انقدر تاپیک زده شد
آخر نفهمیدم این
سرور ها ویندوز نصب میکنید ؟ و پهنای باندشون نامحدود است یا خیر
اگر هست توضیح بدید
اگر محدود داره که هیچی
جهت اطلاع بگم چیزی به اسم نامحدود نداریم
اصولا سرویس دهنده هایی که به اسم نامحدود سرویس میدن مثلا رو 20 30 ترابایت محدودیت در ماه دارن در نتیجه اگه به شما به اسم نامحدود سرویس به شما بدند ، باید طبق قرار دادی که با شما بسته شده هیچ گونه اعتراضی در صورتی که بیش از 30 ترابایت ( کل سرور ) مصرف شده توسط یک یوزر نداشته باشند و مدیر سرور وظیفه داره پهنای باند اضافی رو خریداری کنه برای سرورش.
کی گفته سرویس دهنده ها محدود می گیرن؟
حرف از این غیر علمی تر ! یعنی چی نامحدود وجود نداره؟ محدودیت در صورت سفارش سرویس Unmetered فقط میزان ترنسفر واقعی سروره.
شما وقتی پورت نامحدود 100 مگابیت بگیرید تقریبا 33 ترابایت و اگر 1 گیگابیت نامحدود بگیرید 330 ترابایت ترنسفر دارید.
من تا الان هیچ PM ای از شما دریافت نکردم.من قصد نداشتم این حرف ها رو بزنم اما وقتی شما حاضر به اصلاح پست خودتون نیستید مجبورم بگم.
اگر بخش فروش هست چرا کسی رسیده در مورد سرویس های شما review داده؟(توی همین تاپیک) مگه بخش پیشنهادات وجود نداره؟
لطفا شما از این به بعد همه پرووایدر ها را با خودتون مقایسه نکنید ! (که برید یک سرور با 10 ترابایت bw بگیرید و بیایید اینجا به اسم نامحدود بفروشید ! و بعد هم همه جا بگید نامحدود وجود نداره )
لطفا نام تاپیک را هم اصلاح کنید و بفرمایید که سرویس هاتون نامحدود نیستند.
اقا خیلی فرق میکنه یه کلمه پورت 1 گیگ نامحدود با 1 گیگ محدود
اینجا نامحدود واقعی میده
fdcservers.net
هیچ وقت به هیچ یک از مشترکین اعلام نکردیم که در انجمن خوب بگن یا بد بگن در مورد ما اگه مشکلی دارید که از ما تمجید می کنند ، جای خوشحالیه برای که در کارمون موفق بودیم .
بر طبق نظر شخصی خودشون در تاپیک اعلام کردند و لطفا مارو قاطی این موضوع نکنید شما اگه مشکل دارید به تک تکشون پیغام خصوصی بدید و ازشون بخواید در بخش انتقادات و پیشنهادات نظرشونو اعلام کنند
ما چنین کاری نمی کنیم تا فردا روز به اسم ما تموم نشه فردا روز بگید اقای مسیح نظری به ما گفته در فلان قسمت نظر بدید ، می تونید به مدیران گزارش بدید به تک تک کاربران اخطار بفرستند که پست هاشونو در اینجا پاک کنند
البته تاپیک های زیادی هستش مال همکاران که نزدیک 10 صفحه تمجید و تشکر ازشون میشه که اسم نمی برم ولی در صورت لزوم موجوده و در اختیار همه قرار میدم ( البته در تاپیک دیگه )
و در مورد شما ! بهتر هستش تاپیک بیشتر از این به حاشیه نبرید ! اگه مشکلی با ما دارید با این شماره تماس بگیرید تا روشنتون کنیم
در مورد اسم تاپیک من الا چک کردم ، ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم
شماره پشتیبانی شرکت: 09353975564
شماره دفتر 17تا 23 : 01512234831
جانم ؟
چی شد ؟
اقا ببنید کسی که پول میده سرور مجازی میگره یه جورایی 90 درصد پول پهنای باند میده اون اجاره کردن ip فوقش 1 هزار تومان و سیستم عامل ویندوزی کرک شده که رایگان است - سخت افزار که پر میکنه از پورت گرفته تا رم و منابع دیگر جز اون 10 درصد حساب میشود
اکثرا پول پهنای باند میدن که خیلی گرون است از هتزنر بگیر تا ساف لیر و پلنت و غیره پس وقتی کسی حرفی میزنه و کسر میاره دوروز دیگه نباید به یوزر گیر بده چقدر مصرف کردید :|
من چه مشکلی می تونم با شما داشته باشم؟ من چندین ماهه که VPS نمی فروشم و فقط Dedicated کار می کنم.
پس لطفا طوری وانمود نکنید که من قصد خراب کردن تاپیک را دارم.
من حرفم 2 چیزه :
1)چرا برای فروش سرویس هاتون از عنوان جعلی نامحدود استفاده کردید ! (البته به من هم ربطی نداشته و نداره اما وقتی شما بحث را به بیراهه می کشید من هم مجبورم شفاف سازی کنم)
2)اگر به علت نداشتن دانش فنی تفاوت ترنسفر محدود و نامحدود را نمی دونید،ادعا می کنید که چنین چیزی وجود نداره؟
بیشتر از این در این بحث شرکت نمی کنم و فکر می کنم همه متوجه شده باشند که منظور چیه !
نیازی به شفاف سازی شما نیست دوست من ، تمامی مشترکین 12 سرور قبلی که پرسیدند می دونند در مورد این که توجه شمارو بهش جلب میکنم:
روز های اول کار با دیتاسنتر atlantic metro طبق قرار دادی پهنای باند نامحدود برای پورت یک گیگابیت بسته شد که به خاطر مصرف بیش از اندازه ای که داشتیم و همچنین مشغول بودن بیش از اندازه پهنای باند دیتاسنتر درخواست فسخ قرار داد یا انتقال سرور ها به دیتاسنتر دیگه شدند چون قادر به پشتیبانی هر سرور 70 ترابایت در ماه نبودند
از طرفی واقعا مشترکین دچار اشغال بودن شدید پورت سرور بودند که تصمیم گرفتیم برای حفظ کیفیت سرویس نامحدود را حذف کرده
شما خیلی وقت پیش بود که قرار بود تو تاپیک شرکت نکنید و من 5 پست قبل جواب شمارو داده بودم ! :53:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post177875
نقل قول:
ظاهرا همکاران ما زودتر از این اسم تاپیک رو عوض کردند به فروش ویژه VDS آمریکا ، پورت 1GBit شرکت رسمی ولی هنوز به اسم قبلی نمایش داده میشه که این نیم تونه مشکل ما باشه
چون ما در سایت هم اعلام کردیم که پهنای باند نامحدود ارائه نمیدیم
سلام ;
من به عنوان تاپیک دقت نکردم ولی داخل تاپیک که دیدم ترافیک محدود هست
سلام
ابتدا از دوستان عزیزی که مسئله نامحدود و غیر نامحدود را پیش آوردند متشکرم .
دوستان باید عرض کنم ما ابتدا سرور ها را با براوردی که از مشتریان خود داشتیم نامحدود ارائه دادیم تا صرفا از کاربران خود تا جایی که امکان دارد پول پهنای باندی را که برای خود ما رایگان میباشد نگیریم .
ولی دوستانی شروع به استفاده نامتعارف از منابع کردند و ما ضرر بزرگی را متحمل شدیم . البته همانطور که همیشه رفتار کرده ایم هیچ هزینه ای بابت این ضرر دریافت نکردیم و از جیب دادیم . دلیل آن هم اشتباه در محاسبات و آینده نگری و شرایط استفاده از سرویس ها در ایران بود .
با این حساب تمام پست های خود را ویرایش کرده و به تمام کاربران خود اعلام کردیم که پهنای باند ما محدود شده است و چنانچه برای هر کاربری مشکلی به وجود امده است لطفا با خود ما تماس بگیرد تا بررسی کنیم و سعی در رفع مشکل به وجود امده نماییم . البته خدا را شکر کسی برایش مشکلی پیش نیامد و دوستانی هم که نیاز به این سرویس نداشتند تمدید نکردند .
گروه ما به این امر اعتقاد دارد با این هزینه نمیتوانیم پهنای باند نامحدود ارائه دهیم و اگر شما دوستان یا همکاران دیگر میتوانند این امری مشخص است و یکی از کزیت های شما عزیزان به حساب می اید .
البته ما تا حد امکان قیمت ها را درست و منطقی نگاه داشته و سعی در ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود داشته ایم .
باز هم ذکر میکنم ما در همان روز های اول تمام متن ها را اصلاح کرده ولی گویا اصلاح عنوان تاپیک از لحاظ فنی و محدودیت های این سیستم مدیریت محتوا امکان پذیر نبود .
چنانچه دوستان و همکاران عزیز هرگونه سوالی در بحث محدود یا نامحدود دارند پیشنهاد میدهم تاپیک جداگانه ای باز نموده و آن را برای من پیغام خصوصی نمایید تا به صورت مفصل نضرات شخصی خود را در آن بیان نماییم .
در مورد تایید تا مورد تایید نیودن خدمات ما در این تاپیک توسط دوستان هم بنده این را به شخصه امری که در حیطه وظایف مدیران محترم است میدانم و اگر مدیران عزیز تشخیص دادند کاربران نباید در این تاپیک ما را تایید میکردند میتوانند طبق مقررات عمل نمایند و ما هم اعتراضی به این امر نخواهیم داشت و تابع قوانین هستیم .
آمده هرگونه بحث و تبادل نظر با شما دوستان عزیز در بخش مربوط به خود آن مسئله هستم و باز هم تاکید میکنم ما خیلی وقت پیش این مسدله را اطلاع رسانی کرده بودیم و احتمالا شما دوستان گرامی از این امر اطلاعی نداشتید .
با تشکر از تک تک شما دوستان
مسیح نظری
09353975564