از لینکی که دادی سندیت حرفای شما زیر سوال هست !
بیخیال بحثی با شما ندارم.
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا کارشناس عزیز
بهت بگم که سرور آپدیت نود32 وجود داره
اگر یکم متوجه بودی میفهمیدی که دوست عزیزمون درست گفته
یکی از دوستان بنده هم سرور آپدیت نود32 رو داره
بعد بگم به جای اینکه اینقدر صحبت بیهوده کنی مدرک بیار
البته بگم دیگه حرف نزنی به نفعت هستش چون داری گند میزنی
- - - Updated - - -
بعد یه چیزی دیگم یادم رفت بگم دوست عزیز
لایسنس هایی هستند که با سرور واسطه وصل میشند که اونا زیاد جالب نیستند
ولی اگر کسپر رو از این سایت بخری میتونی بری داخل سایت کسپر اسکای اطلاعات لایسنست رو هم ببینی
www.irkaspersky.com
بعد بنده فکر کنم قیمت هایی که تو سایتت زدی ماله 3 سال پیش بوده
در کل اصلا از مسخره کردنت خوشم نیومد
در کل داری یک مشت خبر کذب میدی
و هر آدم عاقلی ببینی مطالبت رو بهش پی میبره
هر وقت مدرک آوردی که از شرکت کسپر
اون موقع حرف بزن
چون اصلا حوصله خوندن این مطالب کذب رو نداریم
سرور آپدیت هست ولی دست من و شما و خاله و عمو و عمه نیست . تو خونه و آشپزخونه و سالن آرایش و باشگـــــــــــــــــــــ ـاه هم نیست .
دست خود اون شرکته و موضوعی نیست که بخواهیم راجع بهش بحث کنیم .
اوکی ؟
لایسنس هم باید دقیقآ مستقیم تو سایت خود اون شرکت و یا تو خود نرم افزار رجیستر بشه . وگرنه لایسنس جعلی و تقلبی هستش . Fake license
ولی درباره کسپرسکی .
کسپرسکی کلاهبرداری کرده شما میخوائید من از خود کسپرسکی سند بیارم که گفته ما ( کسپرسکی ) کلاهبرداره ؟ :64:
خوبه شما کاراگاه نشدین وگرنه خود مقتول رو به جرم قتل دستگیر و روانه زندون میکردین . :))
ولی چون پسر خیلی خوبی هستی بهت میدم که بری ببینی :
این لینک چندین خبر داره توش . اول هر خبر توضیحات و ترجمه فارسی هست و در آخرش لینک و پرینت اسکرین و مستندات خبر . لینک
منم ی کاربرم که قشنگ مطالب رو میخونم . درست و غلطش رو جدا میکنم و بعدش تصمیم میگیرم یا بحث میکنم .
بعدش گفتی من تو سایتم قیمت زدم ؟!!! کدوم سایت ؟ کدوم قیمت ؟
و مسئله بعدی اینه که کسپرسکی در حد و اندازه ای نیست که درباره سرویسهای امنیتی و بازار امنیت و آنتی ویروس و یا هر موضوعی که به ضد ویروسها مربوط میشه صحبت کنه .
هر چند تو ایران با رشوه کلی از خبرنگارا و نشریات و وب سایتها رو با خودش همراه کرده . ( بخشیش هم اصلآ مال خود نماینده های کسپرسکی هستش ولی سعی میکنن نشه ارتباط معنا داری بین سایت و کسپرسکی پیدا کرد .)
اصولآ شرکتی که تو کار شیادی و کلاهبرداری هستش اجازه اظهار نظر کردن نداره .
نماینده هاش هم حق اظهار نظر ندارن . فقط میتونن درباره شیوه های نوین دروغ پردازی و کلاهبرداری که توسط کسپرسکی استفاده میشه اظهار فضل کنن .
این لینک رو ببین . لینک
کسپرسکی پس از انتشار خبری در دیسنا به سوء استفاده از نام یک شرکت پایان داد .
خوب دیگه با چشمای باز و با دقت پرینت اسکرینش هم ببین .
خیلی با حالی شما:71:
Query Whois Server - IRNIC
remarks: (Domain Holder) Amir Safari foroshani
من از وقتی کسپرسکی نصب کردم کامپیوترم زیاد ادا درمیاره اما با نود این مشکلاتو نداشتم مثلا کامپیوترم مدام هنگ میکنه و یا بروزرای اینترنتم هنگ میکنن اما چون سیستمم بالاست نمیشه به گردن سنگین بودنش انداخت فکر کنم این کسپر یه چیزیش میشه
اگه کسپرسکی خریدی که پولت رو دور ریختی . اگه نسخه تریال نصب کردی و قراره به زودی ضد ویروس بخری ، بهتره از همین الان بری سراغ ضد ویروسهای بسیار معتبر تر و بهتر .
لینک
- - - Updated - - -
خوب که چی ؟ مشکلی هست ؟
ی پیشنهاد دارم . به جای توجه به این موارد که حالا این آقا من هستم یا داداشمه یا پسر مومه یا شاید یکی دیگه باشه و اسمش شبیه من باشه به معتبر و موثق بودن اخبار و اطلاعاتی که میخونی دقت کنی .
نسخه تریال هست و عوضش میکنم
چرا خوبه که هوایز گذاشتن => دلیل مخالفت شما با دیگر انتی ویروس ها جهت تبلیغات خودتان بوده.
نکته مهم هم که فرمودید کاربران باید با چشم باز دقت کنند این می تونه باشه: (نام مالک هر دو دامین برای شماست. دی ان اس ها هم برای شماست و لینکی که آفر دادید جهت خرید آنتی ویروس.)
نقل قول:
domain: disna.ir
ascii: disna.ir
remarks: (Domain Holder) Amir Safari foroshani
holder-c: as176-irnic
nserver: myhost1.durantash.com
nserver: myhost2.durantash.com
من چند پست بالاتر عرض کردم ادامه ندید. نتیجه این کارها فقط از بین رفتن اعتبار شما خواهد شد. باز تصمیم و نظر با خودتان است.نقل قول:
Domain Name: durantash.com
Registrant Name: amir safari foroshani
خب جیگر
بار دیگه بنده مخالف هستم
اولا سایتت اون چنان معتبر نیستش یه سایت زدی و اعدا منبع میکنی
دوما منبع خارجی که دادی بنده مطالعه کردم
با ترجمه دست پا شکسته اصلا درباره مشکل حرف نزده
گفته در نسخه جدید نمیدونم چند تا مشکل برای ویندوز 8.1 بوده که رفع شده
بعد بگم عزیز من
دیسنا شما سایت معتبری نیستش
هر وقت مثلا سایت گوگل یا یاهو یه خبری رو منعکس کرد
یا اینکه سایتی 20:30
یا یه خبرگزاری معتبر منتشر کرد اون موقع سند میشه
شما هم قطعا میخوای کسپر رو بد نشون بدی
بنده هم دیگه حرفی ندارم
به قول دوستمون اگر همین الان بس کنیم بهتره
شما هم تا اینجا زیاد گند زدی
برو پیکارشناس و سیاستگذار شرکتها و محصولات امنیتی و آنتی ویروس ها
انشا الله در آینده به راه راست هدایت شی
یادت باشه مسخره نکن کسی رو
چون آدمی که مسخره میکنه خودش مسخره هستش
فقط و فقط BitDefender Total Security بعد از اون BitDefender Internet Security و بعدش Quick Heal بقیه دیگه چیز خاصی ندارن و اصلاً توصیه نمیشه.
خوب دیگه وقتی مجبور باشی برای کسی توضیح بدی که ی کاربر آماتور هستش " تو حوزه امنیت اطلاعات ، شرکتها و نرم افزارهای آنتی ویروس " همین میشه .
عزیزم 20:30 و خیلی از خبرگزاری های به شدت آماتور و ناشی هستن و تا امروز دهها خبر نادرست و اشتباه و کذب از تو سایتهاشون در اوردیم و براشون فرستادیم که درست کنن .
خیلی از اخبارشون هم چون از ی شرکتهای خاصی پول میگیرن دارن منتشر میکنن .
نه فقط خبرگزاری ها بلکه خیلی از نشریات و وب سایتهای به ظاهر معتبر هم اینطوری هستن .
نمونه بارزش همین باشگاه خبرنگاران جوان - روزنامه عصر ارتباط و دنیای اقتصاد و وب سایتهایی مثل ایتنا و افتانا هستش که در انتشار مطالب نادرست و کذب درباره شرکتها و نرم افزارهای آنتی ویروس ید طولانی دارن و کار امروز و دیروزشون نیست .
- - - Updated - - -
اگر لینکی دادم خبر فارسی داره و در متن یا انتهای خبر هم منابع و مستندات و پرینت اسکرین زده . لینک
- - - Updated - - -
@-) :64: :))
فکر کرده تو آی دیش از ایران و سایبری استفاده کرده ی شبه شده متخصص خبره امنیتی . :)) خدایا ما با کیا اومدیم سیزده بدر .
- - - Updated - - -
میدونی خیلی بده آدم کمی اهل فکر نباشه . نه ؟
اصلآ فرض کنیم همه دامنه ها به نام ی شخص باشه . که چی ؟؟
مهم مطالب هست که معتبر و موثق باشه .
بعدش شما از مطالب سر در نمیاری یا متخصص این حوزه نیستی یا دوست داری چشمت رو روی مستندات و منابع ببندی تقصیر دیگران چیه ؟
آدم عقل داره . چشم داره . میخونه و بعدش باور میکنه .
یارو خودش نماینده کسپرسکی هست رسمآ اعتراف کرده که کسپرسکی کلاهبرداری کرده و ی سایت فقط اومده مدارک و مستندات رو کنار هم گذاشته و خبرش رو منتشر کرده .
نمیخوایی هم باور نکن .
به قول معروف ی آدمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی ی آدمی که خودش رو به خواب زده هیچوقت نمیشه بیدار کرد .
ی ضرب المثل دیگه میگه برای ی آدم نابینا همیشه شب هستش حتی اگه خورشید اینقدر به زمین نزدیک باشه که همه موجودات در حال سوختن باشن .
حالا من یا هر کسی تا فردا بگه آقا این اینطوریه و مدارک و مستندات هم بیاره . شما وقتی نخوایی ببینی باز میایی میگی اینا معتبر نیست .
میخوایی بخون میخوایی نخون .
- - - Updated - - -
حرفه ای بودن یا غیر حرفه ای بودن تاثیری در انتخاب برند نداره .
اینطوری که حرف زدین و گفتین نود32 انگار درباره همین ضد ویروسهای جعلی و تقلبی و fake av صحبت کردین .
اول بد نیست مشخص بشه دوستان دارن درباره ضد ویروسهای fake av حرف میزنن یا اصلی و معتبر .
یکی اینو از برق بکشه@-):-$
من با nod کار کردم جواب کارامو داده ولی شما باید ببینید برای چه سیستمی میخوایید این آنتی ویروس رو و چه چیزهایی رو ازش میخوایید هر آنتی ویروس از یک جهت قویه و از جهت دیگر ضعیف.
اول برند رو انتخاب کن - بعدش شرکت و گارانتی معتبری که ازش بخری و بعدش نوع و کلاس محصولت رو : آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی یا نه مثلآ ماگزیمم سکیوریتی . به همین سادگی .
ما آویرا استفاده می کنیم
مشکلی نبوده و راضی هستیم
سیستم های شرکت مخابرات خراسان همه کسپراسکای هستند و خوب هم جواب داده
سلام
از هر چی استفاده می کنید از نسخه ک.ر.ک شده استفاده نکنید نه تنها به درد نمیخوره بلکه ممکنه سیستم رو دچار ویروس کنه
عزیزانی که از ESET NOD32 Antivirus و یا ESET Smart Security استفاده میکنن در سایت ما هر سه روز یکبار لایسنس اورجینال به صورت یکماهه گذاشته میشه و هر سه روز یکبار یوزر و پس جدید گذاشته میشه از لایسنس های ما هم میتونید استفاده کنید.
ESET لایسنس رایگان کمپانی
بنده به دوستان پیشنهاد میکنم حتما ترند میکرو رو امتحان بکنند . شاید به گوش شما آشنا نیست ولی یکی از بزرگترین شرکت های فعال در دنیا است و ما در تمامی سیستم های خودمون از اون استفاده میکنیم . راضی هستیم و البته ، تمامی کاربر هایی که به صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه تحویل گرفته اند نیز اعلام رضایت کردند و هیچ مشکلی گزارش نشده .
به نظر منم اوست خیلی خوبه راحته سریع هم هست
درود
بله دوستان نظر و تجربه شخصیشونو میگن که خیلی هم محترمه یا چیزی رو که خودشون میفروشن.ولی فکر کنم بد نباشه به آخرین آماری که سایت معتبر av-test.org داده هم یه نگاهی بندازین وافعا راهگشاست:
برای استفاده روی pc البته خودتون ویندوزتونو انتخاب کنید:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
برای استفاده روی سرور و شرکت:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
- - - Updated - - -
اینم برای گوشیهای اندروید:
http://www.av-test.org/en/antivirus/...vices/android/
ترندمیکرو ؟ رایگان ؟ :64:
- - - Updated - - -
آوست نه آپدیت میشه نه رجیستر !!! خوبی شما ؟ بعدش شما ی غول امنیتی مثل ترند میکرو رو ول میکنی میری دنبال آوست ؟!!! شوخی میکنین ؟
- - - Updated - - -
خرید نسخه های اصلی و معتبر آنتی ویروس ها ( پلیس فتا )
کسپر اسکی
با این که تاپیک بالا آوردید! اما خوبه بدونید چندین ساله که بیت دیفندر براساس بررسی ها بهترین شناخته میشه
کسپرسکی فقط ی شرکت خبری و تبلیغاتی هستش که نوع فعالیتش و کلاهبرداری هاش باعث شده صدها نمایندش باهاش قطع ارتباط کنن و دهها کارمند و مدیر ارشدش استعفاء بدن .
مروری بر اخبار و فعالیتهای شرکت روسی کسپرسکی
- - - Updated - - -
خوب از این سایتهای تست خیلی زیاده . اعتماد و اعتباری بهشون نیست .
ی شرکت بزرگ فناوری اسم ببر که با بیت دفندر قرارداد داشته باشه یا تکنولوژی بیت دفندر استفاده کنه .:105: نگرد نیست .
آقایی که مدیر این بخش هستی این بابا رو از برق بکش
داره شر میشه ها
دوست عزیز همچنان در خیال پردازی تشریف دارید؟ لینک زیر رو مطالعه کنید:
توافق Kaspersky Lab و INTERPOL برای همکاریهای گسترده علیه جرایم سایبری
سلام یه سوالی داشتم من از ند32 استفاده میکنم ولی baidu antivirus خودکار نصب شده و پاک هم نمیشه وقتی هم پاک میکنم بعد از یک ریستارت دوباره میبینم فعاله
به نظر شما این باشه یا باید پاکش کنم ؟
خوب که چی ؟؟؟
اینترپل با ترندمیکرو هم همکاری داره .
بعدش توافق همکاری بستن . ولی کو تا همکاری ......
کسپرسکی با خیلی شرکتا قرارداد همکاری بست ولی 99.9 درصد باهاش کار نکردن .
نمونش کوالکام .
نمونش جنرال آتلانتیس
:65:
- - - Updated - - -
ضد ویروس جعلی نصب شده روی سیستمت .
حتمآ نود32 ت هم جعلی و تقلبیه .
تماس بگیر با شرکت دورانتاش ازشون کمک بگیر .
این آقا فکر میکنه خیلی حالیشه ولی متاسفانه حرف بقیه رو گوش نمیده
در کل دوستان سکوت بهترین جواب در برابر این آقا هستش
بهترین ها بیت دیفندر و کسپر هستش
حالا این اقا میگه کلاهبردار یک مدرک هم نداره اگه الان این آقا توی یه کشور خارجی مثل انگلیس یا امریکا بود چنین خبری رو جرئت میکرد پخش کنه
اون موقع کسپر جوابش رو میداد
تا دیگه شایعه نکنه ولی حیف تو ایرانیم برای کسی مهم نیستش
سلام .
1- حرف بقیه رو گوش نمیده یعنی چی ؟ اصلآ کلماتی که استفاده کردی معنیش رو میدونی ؟
2- اینکه به هر دلیلی حالا نابینایی ، یا کم بینایی یا اینکه دوست نداری مدارک رو ببینی ، نمیتونی مستندات رو ببینی و خودت رو به کوری میزنی ، مشکل ما و بقیه نیست . مشکل شماست .
3- راستی این 2 شرکتی که اسم بردی که مثلآ بهترین هستن . تو چی بهترین هستن ؟ 4 تا شرکت فناوری اسم ببر که با اینا کار میکنه !!!
4- مدارک و مستندات و لینکهای معتبر ارائه شده . پس بهتره سکوت کنی و بری اونها رو مطالعه کنی . نمیخوایی هم نخواه . ولی نیا اینجا شعر و داستان بگو .
پستهات توهین آمیزه و حاوی هیچ مطلب درست و آموزنده و آموزشی نیست . و به طور مشخص سعی در بر هم زدن نظر انجمن داری .
هر وقت بینایی چشمات برگشت سری به این لینک بزن . هم فارسی نوشته ( البته امیدوارم فارسی بلد باشی ) هم سند داره هم مدرک داره هم پرینت اسکرین داره .
حالا هم برو پی کارت و وقت ما رو نگیر .
شما به غیر از لینک های معتبر سایت خودت ، لینک منبع دیگه هم داری؟؟
هرچی لینک منبع میدید مربوط به سایت های خودتون هست و همچین معتبری هم نداره ، منظور دوستمون هم همینه ، لینک منبع موثق بده برادر!
یه چیزی رو ادعا میکنی که هیچ لینکی ازش نیست و فقط لینک های سایت خودتون رو میدید.
خب جوابت رو میدم بهت
که دیگه برای من گنده گنده حرف نزنی
اول اینکه سایت خودت رو معتبر نشناس
دوما به جا انجمن نظر ندهه
برو پست هارو بخون اکثرا با کسپر دارند کار میکنند و پیشنهاد میدن
خب حالا برسیم به سایتت
چه لینک معتبری سایت خودت رو معتبر نشون نده چون یه مشت نوشته هستش و منبع واقعی و خارجی معتبر اصلا نداری=))
بعد هم ببین دوست عزیز شما هر چه پست بزاری تو این انجمن به حرف شما کسپر کوچیک یا شرکت دیگه ای بزرگ
همه میدونیم که جز یه مشت متن دروغ چیز دیگه ای ثبت نمیکنی
و بگم هر وقت منبع خارجی معتبر یا داخلی معتبر جز سایت خودت(:65:) نشون دادی اون موقع میشه روی حرف هات کمی بحث کرد
ورگنه جز یک مشت نوشته بیهوده چیز دیگه ای نداری
سلام مهندس .
1- سایت خودت یعنی چی ؟ سایت یکی از فامیلامونه .:65:
2- واقعآ من نمیفهمم چرا کسی که قادره بیاد تو ی فروم ثبت نام کنه و یادداشت بزاره ف چطوری قادر نیست لینک و مستندات و پرینت اسکرینهای توی اخبار ی سایت دیگه رو تشخیص بده . من واقعآ دارم نگرانتون میشم .
فکر کنم جوابتون رو کامل گرفتین . عزیزم اون سایت ی سایت مرجع خبری هست : توش ی سری یادداشته . هر یادداشت مطلبش به فارسیه . هر یادداشت بجزء مطالب فارسی توش منابع و مستندات و پریتا اسکرین و فایل داره . اگه خدا شنوایی و بینایی و از این چیزای خوب خوب بهت داده باشه مطمئنآ میتونی بخونی . نمیتونی بده یکی که حواس 5 گانه رو داره بخونه و برات بازتعریف کنه .
یعنی من همه تلاشم رو کردم به ساده ترین شکل برات توضیح بدم که متوجه بشی . ساده تر از این باید بری جای دیگه برات توضیح بدن .