پاسخ : به نظر شما این حرف منطقی هست ؟
سلام.
شما دیگه چرا افرا جان ؟
دیتاسنتر ما از ThePlanet بدتر هست، در حدی که یکی از مشتری های ایرانی باهاشون تماس گرفتند و دیتاسنتر به من اعتراض کردند که چرا ایمیل ما رو به کاربر ایرانی دادی و ما در شهر Denver هستیم و قوانین اینجا خیلی سخت هست و ....!
در مرود Colo بودن هم ... چندین بار توضیح دادم که من شریک هستم در دیتاسنتر و کار ما در اصل چیز دیگه ای هست و اصلاً پشتیبانی مستقیم نداریم برای سرور ها و فقط برای شرکت هایی که از ما Network Link گرفتند پشتیبانی داریم.
ولی یک نکته اینجا هست، میگیم ما بلد نبودیم، من وقتی DVD رو به ایشون دادم و از طریق KVM شروع به نصب کردند، چرا اون موقع از ما نخواستند که ورژن قدیمی تر رو بزاریم ؟
اصلاً میگیم ایشون درست میگن و ما بلد نبودیم، ایشون که خیلی بیشتر از ما بلد هستند (به گفته خودشون) چرا بعد از نصب ESX توسط خودشون باز هم گفتند که مشکل از CPU و یا یک جای دیگه سرور هست و ESX اصلاً تنظیمات نداره و وقتی دیتاسنتر بررسی کرد و گفت مشکل کجا هست، ایشون یادشون اومد که ESX تنظیمات داره، دقت کنید، بعد از جواب دیتاسنتر یهو ESX تنظیمات SSH دار شد !
عجب انسان های پیچیده ای پیدا میشند که انتظار دارند به خاطر هزینه ای که برای امکانات پرداخت کردند، هر کاری که گفتند انجام بدیم براشون !
درضمن، ایشون میفرمایند لایسنس ESX رو دارند (به ما چیزی ارائه نکردند) ولی من وقتی این مورد رو به دیتاسنتر گفتم، ایشان جواب دادند که در این صورت ایشون باید با VMware تماس بگیرند و مشکل سرورشون رو بگند و شرکت VMware هم با کمال میل و به صورت رایگان بررسی می کنه و مشکل رو برطرف می کنه ... دقت داشته باشید که این مورد از طرف شرکت VMware بود و عملاً این مورد مربوط به ما نیست که official release یک نرم افزار Enterprise و Commercial مشکل داره (یا نداره) !
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
شما دیگه چرا افرا جان ؟
دیتاسنتر ما از ThePlanet بدتر هست، در حدی که یکی از مشتری های ایرانی باهاشون تماس گرفتند و دیتاسنتر به من اعتراض کردند که چرا ایمیل ما رو به کاربر ایرانی دادی و ما در شهر Denver هستیم و قوانین اینجا خیلی سخت هست و ....!
در مرود Colo بودن هم ... چندین بار توضیح دادم که من شریک هستم در دیتاسنتر و کار ما در اصل چیز دیگه ای هست و اصلاً پشتیبانی مستقیم نداریم برای سرور ها و فقط برای شرکت هایی که از ما Network Link گرفتند پشتیبانی داریم.
ولی یک نکته اینجا هست، میگیم ما بلد نبودیم، من وقتی DVD رو به ایشون دادم و از طریق KVM شروع به نصب کردند، چرا اون موقع از ما نخواستند که ورژن قدیمی تر رو بزاریم ؟
.
خیلی ببخشید اولا که این دیتا سنتر که میدونه که چه سخت افزاری داره من که نمیدونم پس این بود تجربه 13 ساله شما
این دیتا سنتر چندین چند ساله سابقه کار باید بدونه که بعضی مدلهای سوپر میکرو و اچ پی با esx 4.0 update1 مشکل دارن و باید طبق مدلهای سرورشون ایزو صحیح قرار بدن و نصب کنه این وظیفه کاربر نیست دیتا سنتر باید esx 4.0.0 را میزاشت و نصب میکرد این مورد همه دیتا سنترها میدونند بجای یانکه اینقدر ادعا بیخود داشته باشند
من که نمیدونم سخت افراز شما چیه مهندس بقول خودتون لول وان با پرفرمنس بالا هست و پریمیوم کولیتی داره شما باید ببدونید این محصولا چی نیاز دارهو با چی کار نمکنه نه من عزیز جون
بله ما هم برسی کردم بعداز اینکه کار نداد بعداز نصب مجدد ومتوجه این قضیه شدیم شما سختافزاتون توی همه تاپیکها تبلغ مکنید من که اطلاعی از اونها ندارم که بگم چی بزارید
از پست اول یکی یکی توضیحات میدم میرم حالا که دوست دارید توضیح داده بوشد موضوع
سلام.
من نوع سخت افزار رو همیشه در Quote هایی که میدم مشخص می کنم.
سرور شما در اصل Hyper-V سفارش داده شد و به دخواست شما OS Reload شد و من گفتم ESXi میخواید و شما گفتید ESX میخوام و من گفتم این برنامه رایگان نیست و شما لایسنس دارید ؟ که گفتید بله و ....
ببینید، من عرض کردم ما فقط ESXi رو داریم و نصب می کنیم ولی شما خودتون ESX خواستید و ما رفتیم از سایت vmware دریافت و نصب کردیم !
دیگه بقیش به ما مربوط نمیشه دوست عزیز و این به مقدار دانش شما بر می گرده که اگر مشکلی هست، قبل از اینکه در SSH دستوت TOP رو وارد کنید، نگید CPU و کل Hardware مشکل داره و سعی کنید خودتون رو حق به جانب نشون بدید.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
من نوع سخت افزار رو همیشه در Quote هایی که میدم مشخص می کنم.
سرور شما در اصل Hyper-V سفارش داده شد و به دخواست شما OS Reload شد و من گفتم ESXi میخواید و شما گفتید ESX میخوام و من گفتم این برنامه رایگان نیست و شما لایسنس دارید ؟ که گفتید بله و ....
ببینید، من عرض کردم ما فقط ESXi رو داریم و نصب می کنیم ولی شما خودتون ESX خواستید و ما رفتیم از سایت vmware دریافت و نصب کردیم !
دیگه بقیش به ما مربوط نمیشه دوست عزیز و این به مقدار دانش شما بر می گرده که اگر مشکلی هست، قبل از اینکه در SSH دستوت TOP رو وارد کنید، نگید CPU و کل Hardware مشکل داره و سعی کنید خودتون رو حق به جانب نشون بدید.
با تشکر.
پ ببنید قضیه دوستانه حل شد اون شب و هرچی بود بین خودمون بود ولی خودتون امدین تاپیک زدن و این جنجال بپا کردین پس باید پاش بیاستید
مگر نه مشکل حل شد باری چی امدین این تاپیک
تا 1000000 سال دیگه هم باشه من مدرک میدم که مشکل از شما بوده
و جواب یکی یکی این پستهای شما را میدم پس جوابگو بایشید
خوب دوست عزیز شما بلد بودی ما بلد نبودیم اره ولی اگر میدونستی لازم نبود تا صبح بشینی و مونده بودیش توش که مشکل از کجاست
نقل قول:
male Singlehop ke Hyperthreating offe
in shayad be dalile HT hast ke on hast yekam bishtar neshon mide
کاشکی یکم بود کاشکی 100 کم بود 10 کجا 2800 کجا من بیسوادم چند 100 برابر میشه دوستان
مهندس شرکت نامبر وان با توجه به عکس اطلاعات فنی یک مادر برد که مال یکی دیگر از دیتا سنترهای بود که سرور دارم و بهش داده بودم اونجا داشت برسی میکرد خودش که این سخت افزار داشت نمیدونست چی داره و جالب اینکه اصلا دقت نکرده بود اون یکی سیپیو 3430 و اصلا هایپر ساپورت نیست برای همین دیسیبله که لینک سایت اینتل بهش دادم که خودش ببینه ای خدا مهندس سیپو خودشون 3440 بود
ولی چه سوتی داد
جواب فنی این اقا را ببنید
بعد از این نظر بسیار کارشناسی
نظر کارشناسی بعدی
sabeghe dashte hamchin bad shansi ee ?
جواب مهندس فنی
همین اقایی که میگه تاپ میزدین مشخص بود تا قبلش این مهندس نمیدوست تاپ چیه زدنیه یا پوشیدنیه
نقل قول:
ببینید، من چندین بار خدمت شما عرض کردم که شما هیچ وقت نمیتونید آبروی ما رو ببرید و این هدف شما مثل خیال خرید خانه شخصی در کره ماه هست ولی شما تلاشتون رو می کنید و این کار قابل ستایش هست.
عزیزم شما تاپیک زدین و این داستان شروع کردین مگر من تاپیک زدم که بخوام این کار کنم اونشب همه چیز بین من شما حل شد ولی گویا مثل اینکه زیادی در خواب خیال هستی
مگر من پدر کشتگی با شما دارم مثل اینکه شما خیلی دارید خودتون اون بالا بالا میبیند
من در جواب شما اون تاپیک زدم و بدون اسم بردن از کسی و دیتا سنتری بصورت یک مشکل مطرح کردم که دوستان نظر بدن
ولی خوب حالا که شما فقط میخواهی یک طرف بری جلو توی همون تاپیک دیتا سنتر معرفی میکنم
سلام.
دوست عزیز، صحبت های شما کلاً چه ربطی به مشکل داره ؟
نوع ساختار مغز شما به این شکل هست که یک حرف رو حفظ می کنید و فقط همون رو تکرار می کنید، مثل یک طوطی !
من لینوکس کار نیستم و این رو به همه گفتم و تنها دستور هایی که بلدم w و httpdstatus و nano هست و هیچ گونه ادعایی هم ندارم در مورد لینوکس !
دیتاسنتر هم موضف نیست مشکلی سیستم عاملی رو که شما انتخاب کردید و مسولیتش رو قبول کردید، به عهده بگیره و برای شما کار مجانی انجام بده! مگر شما کی هستید و غیر از یک مشتری پر دردسر و غیر حرفه ای هستید که ما بخوایم درخواست های شما رو بدون چون و چرا چشم بگیم ؟
درضمن، شما که لایسنس داشتی، یک تیکت میزدی واسه vmware و اینقدر خودتو خفه نمی کردی که CPU مشکل داره !
درضمن، این صحبت ها فقط شما رو به مشتری هاتون معرفی می کنه که از چه آدم .... و بی سوادی خرید کردند و یکی یکی ازتون جدا میشند و کم کم سرور هاتون رو میفروشید و از دنیای متخصصین بیرو رانده میشید ;)
آبروی ما رو بردید ؟ صبح شده ... بیدار شید ;)
با تشکر.
مگر من تاپیک زدم حرف خنده دار میزنید که بخوام ابروی شما را ببرم شما تاپیک زدین شما چشماتون را رو ی واقعیات باز کنید
هنوز هم دارم به نظارت کاملا تخصصی شما در مورد رفع مشکل فکر میکنم ;;);;)
اینجا جای جار و جنجال نیست.
مشکلات حل شده هم نیاز به ادامه دادن نیستند.
مشکل خاصی دارید با دلیل و مدرک داخل انتقاد و پیشنهاد بذارید.
قفل شد.