پاسخ : پشتیبانی مزخرفتر از مزخرف
نقل قول:
مشتری محترمه 1 ساعتی ساکت شو بزار مشکل رو رفع کنیم!!
یه بنده خدایی رو سراغ دارم تو همین فروم .
که فقط یکی از مشتری هاش در طول یک روز آرام و بدون قطعی و ایراد 16 تیکت دریافت کرده ! این رکورد رو باید در گینس ثبت کرد ! ( اطلاع دارم چون اون مشتری رو خودم معرفی کرده بودم )
اگه یه ذره صبر پیشه کنیم مطمئنا دوستانی که سرور داده اند بهتر میتونن مشکل رو برطرف کنن .
استرس بروز مشکل به مراتب برای مدیر سرور بیشتر هست !
من به شخصه وقتی مشکلی پیش میاد بعد از چند ساعت اگه مشکل حل شد تیکت میزنم میگم دستتون درد نکنه ، خسته نباشید ، سایت مشکل داشت ، گویا حل کردید ، خسته نباشید .
اگرم حل نشه بازم میگم فلان مشکل رو داره ، و هر راه حلی به نظر برسه ، هر چند بی مربوط عنوان میکنم ، اینطوری مدیر سرور هم متوجه میشه من نگرانم .
جریان اینی که خیلی ها جدیدا این انجمن رو چماق دستشون کردن واقعا خجالت آوره ، یعنی چی میرم توی انجمن آبروتو میریزم؟
:-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seflow
بعضی ها چقدر از خودشون تعریف میکنن...بعضی ها هم دارن از آب گل آلود مثل همیشه ماهی میگیرین...
این هم نوعی تبلیغ غیر مستقیم هست که ما خوبیم بقیه بد هستند :)
جمله ای هست و بارها شاید شنیده باشید.
What do you expect? you get what you pay for
طرف میاد میگه هاست میخوام 500 مگ ماهی n تومن ..پشتبانی میخوام ساعت 4 صبح تیکت زدم (جای شکرش باقیه نگفت زنگ!!!) زیر 15 مین جواب بده.
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68452/#post639438
خوب شرایط شرکت ...اصلا شرکت نه فردی کار کنند....
یک نفر اصلی که کارهارو انجام بده ...با فرض اینکه همه چی لینوکس و مجازی سازی و ... بلد باشه خودش روزی 18 ساعت آنلاین باشه
یک نفر هم که دست پا شکیسته چیزهایی بلد باشه برای ساپورت شب...مثلا ساعت 12 شب تا 9 صبح.
کلا هاستینگ دو نفره...
هزینه ها :
یک سرور معمولی ماهی 250 هزار تومن
لایسنس cpanel ماهانه 100 هزار تومن
درآمد مورد انتظار برای یک ماه تفر اول : 350 هزار تومن
درآمد مورد انتظار برای یک ماه تفر دوم : 200 هزار تومن
هزینه تبلیغ : 100 هزار تومان
هزینه کل : ماهانه 1 میلیون تومان
هاست 1 گیگ میدن ماهی 10 تومن... 100 تا هاست 1 گیگ باید هاست بشه این هزینه ها در بیاد
تازه همه جور مشتری هم داره ...از بچه 8 ساله که پول توجیبی شو میاره هاست میخره که سایت chat بیاره بالا
تا ادمین حرفه ای سایت موزیک
مشکل اصلی اینه که در کار سرور مجازی و میزبانی وب 2 گروه مشتری اصلی وجود دارن:
1 - اکانت فروش های چیز شکن.
2 - ادمین سایت های موزیک و دانلود که هر روز یکیش از زمین در میاد.
دسته اول 5 تا سرور 10 هزار تومنی میگیرن. ماهانه 50 هزار تومن هزینه میکنن.
درآمد : 100 اکانت 3 تومنی میفروشن میشه 300 هزار تومن. (بد بینانه)
250 سود میکنه. بعد یک بار تیکت میزنه که فلان چیز کنده ...مال دوستم خوبه مال من بده سرور مشکل داره.
فردا میاد میگه اون یکی پروتوکل خراب شده اونطوریه ...
چرا فلان چیز هی stop میشه....
10 تومن میده میخواد سرور بره سره کوچه صبح نون هم بگیره بیاد براش نمیرو هم درست کنه.
ادمین سایت موزیک و دانلود هم که متخصص کپی پیست از اون یکی سایت...
از تبلیغات و ... درآمد دارند اما موقع هزینه که میشه !!!!
همه انتظار ارزون ترین سرور با بهترین کیفیت و انتظار پشتیبانی باید 72 ساعت در روز آنلاین باشه و در کمتر از 5 دقیقه جواب بده....(آهای سرور فروش 10 تومن هم بیشتر پول نمیدم...سرور هم باید آپتایم 199% داشته باشه...اگر آپتایم شد 198.9% باید بدون قید و شرط هزینه کل سرور رو از اول ماه + خسارت من که 100 هزار تومن میشه رو بدید....تازه اگر حالم خوب باشه نرم برات wht تاپیک بزنم...)
سرویس دهنده های عزیز ....غیر از این هست ؟
اما همکاران یکم فکر کنید....کدوم دیتاسنتر به ما این طوری سرویس میده که ما باید به اجاره کننده های سرور مجازی به این شکل سرویس بدیم ؟
متاسفانه عده ای به دلیل ترس از دراوردن هزینه سرور واسه یوزر بندری هم میزنن ... این قضیه همه گیر میشه ( که شده متاسفانه) و کاربر انتظارش بالا میره! که 10 تومن که پول یه پیتزا به زور میشه...باید یک ماه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه سرویس 24 ساعته بده ....تیکت جواب بده...تا بوق سگ بیدار بمونه ...روزی 18 ساعت مثل روبات بشیته پای whmcs تیکت رفرش کنه ...از یوزر فوش و بی احترامی بشنوه....که آخر می خوای هزینه سرورت در بیاد..یا نهایت ماهی 100 تومن سود کنی؟
نمی خوام به قشر خاصی توهین کنم یا کسی رو بیارم پایین....پیک موتوری بیشتر از من و شمای نوعی در میاره !!!!
برای خودمون احترام قائل بشیم....اگر نمیشیم با کارهای خودمون دیگران رو پایین نکشیم.
با شما موافق هستم در مورد هزینه. بله قیمت های خیلی ها کاملا خنده داره، به نظر من پول خوب باید گرفته بشه و سرویس عالی باید داده بشه. فرمودین هیچ دیتا سنتری اینجوری سرویس نمی ده رو مخالف هستم. فقط برای مثال می گم ما سرورهامون رو از Softlayer می گیریم از نظر قیمت هم خیلی گرون هست ولی باور کنید پشتیبانی که می ده رو من تو چند تا دیتاسنتری که دیدم مشابه نداره. یه تیکت مشکل که ثبت می کنی 5 دقیقه ای جواب میده و مثل فرفره هم به روز می کنه تمام کارهایی رو که دارن انجام میدن رو توضیح میدن. ولی در تایید فرمایش شما پول حسابی هم می گیره. به نظر من این درست تره تا ارزون بدی و از کیفیت بزنی. خیلی از کسانی که جم کردند به همین دلیل بود که قیمت هاشون با 0% سود بود و یه تکون دلار نابودشون کرد چون کاربرا عادت داشتند مثلا ماهی 1000 تومان بدن وقتی شده 2000 تومان شاکی شدند ولی همون کاربرا پول سخت افزارشون که دو برابر شد هیچی نگفتند . چون سخت افزار فروش ها کمتر اینجوری آتش به مالشون میزنند
خودایی منم همین کارو میکنم
البته فقط و فقط زمانی که سرور دان شه اونم
خجالت می کشم جواب مشتری را بدم
نمی دونم به مشتری چی جواب بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
با شما موافق هستم در مورد هزینه. بله قیمت های خیلی ها کاملا خنده داره، به نظر من پول خوب باید گرفته بشه و سرویس عالی باید داده بشه. فرمودین هیچ دیتا سنتری اینجوری سرویس نمی ده رو مخالف هستم. فقط برای مثال می گم ما سرورهامون رو از Softlayer می گیریم از نظر قیمت هم خیلی گرون هست ولی باور کنید پشتیبانی که می ده رو من تو چند تا دیتاسنتری که دیدم مشابه نداره. یه تیکت مشکل که ثبت می کنی 5 دقیقه ای جواب میده و مثل فرفره هم به روز می کنه تمام کارهایی رو که دارن انجام میدن رو توضیح میدن. ولی در تایید فرمایش شما پول حسابی هم می گیره. به نظر من این درست تره تا ارزون بدی و از کیفیت بزنی. خیلی از کسانی که جم کردند به همین دلیل بود که قیمت هاشون با 0% سود بود و یه تکون دلار نابودشون کرد چون کاربرا عادت داشتند مثلا ماهی 1000 تومان بدن وقتی شده 2000 تومان شاکی شدند ولی همون کاربرا پول سخت افزارشون که دو برابر شد هیچی نگفتند . چون سخت افزار فروش ها کمتر اینجوری آتش به مالشون میزنند
منظور بنده از دیتاسنتر و سرویس دهی رو اشتباه متوجه شدید...منظور این بود که کدوم دیتاسنتر اونطوری که ما به کاربران سرویس میدیم...به ما سرویس میده؟
کدوم دیتاسنتر ریلود سیستم عامل رو رایگان انجام میده؟ ساده ترین نوع پشتیبانی هست.
منظور بنده این نبود اینکه پول میگیرن و سرویس نمیدن...
با سلام با ما کار کردین شما؟
دوستان عزیز بله شما هم حق دارید اما ببینید من کاربر که این تایپیک رو زدم الان 11تا وی پی اس دارم اما متاسفانه و بدبختانه از 10شرکت مختلف خریدم چون میترسم مثلا از یک نفر یا 2نفر گرفتم یهو به مشکل برخورد که خیلی بد میشه چون من هم باید به یوزر هام جواب بدم و خدا شاهد هست که شده مثلا وی پی اس داون شده و از طرف شرکتی جواب نگرفتم و تو 2ساعت مجبور شدم از یه جای دیگه خرید کنم که یوزرهام بیشتر قطع نباشن / چون مسئولیت دارم که بهترین رو برای یوزر بدم چون موقع هزینه گرفتن هم همین ادعا رو می کنم و اینکه هزینه هم کم نمیگیرن/ عرف بازار وی پی اس 1گیگ رم بین 25تا 40 تومان هست که ما هم با همین قیمت خرید میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
این هم نوعی تبلیغ غیر مستقیم هست که ما خوبیم بقیه بد هستند :)
جمله ای هست و بارها شاید شنیده باشید.
What do you expect? you get what you pay for
طرف میاد میگه هاست میخوام 500 مگ ماهی n تومن ..پشتبانی میخوام ساعت 4 صبح تیکت زدم (جای شکرش باقیه نگفت زنگ!!!) زیر 15 مین جواب بده.
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68452/#post639438
خوب شرایط شرکت ...اصلا شرکت نه فردی کار کنند....
یک نفر اصلی که کارهارو انجام بده ...با فرض اینکه همه چی لینوکس و مجازی سازی و ... بلد باشه خودش روزی 18 ساعت آنلاین باشه
یک نفر هم که دست پا شکیسته چیزهایی بلد باشه برای ساپورت شب...مثلا ساعت 12 شب تا 9 صبح.
.
الان منظورتون من بودم دیگه ؟
وقتی توی سایت میزنید پشتیبانی 24 ساعت یعنی چی ؟
یعنی من 3 شب تیکت بزنم یکی جوابم رو بده
در ضمن یکی رو توی ادد لیستام دارم
هاست میفروشه من ازش هاست ندارم ولی ساعت 3-4 شب توی یاهو هست و به سوال های منم جواب میده
بله ! اینجوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
با سلام با ما کار کردین شما؟
منظور از اب گل الود دقیقا همین بود :دی