پاسخ : یادگیری زبان انگلیسی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
ببینید عزیز روش یادگیری گرامر و حفظ کردن لغات منسوخ شده است و الا کسانی که راهنمایی و دبیرستان و بعدش انگلیسی یادگرفتن الان باید انگلیسی صحبت کنند؛ اما نمیتوانند صحبت کنند.
شما باید لغات و اصل و شیرازه ی گرامر را در جمله یاد بگیرید.
یک جمله بخوانید کلمه را در جمله یادبگیرید؛ گرامر و قواعد را در جمله یادبگیرید اینکه تک تک برید بخونید فایده ندارد.
همچنین به شدت روش جناب A.J Hoge را پیشنهاد میکنم. روش ایشان فقط و فقط بر پایه شنیدن هست. شما زبان مادری خود (احتمالا فارسی یا هر چیز دیگر- منظور زبان اول هست - ترکی یا هر چیز دیگر) با شنیدن یاد گرفتید. آیا شما در ۳ سالگی کلاس رفتید؟ آیا کتابی خواندید...؟
در بزرگ سالی هم روش باید بر همین پایه باشد ولی چون شما یکبار زبان را یادگرفتید دیگر به همان راحتی کودکی نمیتوانید زبان دوم را یاد بگیرید و کمی زمان بر تر خواهد بود.
موفق باشید.
البته یه ذره در مورد حرف هاتون بحث دارم، اما در مورد گرامری که در مدرسه به آدم یاد میدن، چون اکثر بچه ها چیزی از انگلیسی نمیدونن، واسه همینه که بعد از دیپلم گرفتن حتی یه Hello, it's me ساده رو هم نمیتونن بگن! یعنی گرامر رو درست میگن (البته نه همه اش رو)، اما کار نمیشه روی صحبت و نتیجه میشه جوانان امروزی که داریم (منظورم واضحه)
در این که گرامر باید تو ذهن سپرده بشه شکی نیست (یا لااقل ذهنیت من اینه، درست یا غلطش رو نمیدونم)، اما زمانی باید توی جمله به اون معنا یاد گرفته بشه که اون ساختار رو بدونیم
مثلا حال ساده رو تا ندونیم چیه و چه کاره هست رو تو جمله بذار و به کسی که گرامر بلد نیست، بشین از بیس یاد بده. مسلما یاد نمیگیره، چون اون ذهنیته از بابت اون نکتهه میره به سمت جمله ای که اولین بار اونو دیده و اساس گرامرش تو ضمیر خودآگاه و ناخودآگاهش میشه همون جمله ای که اولین بار دیده
جسارتی اگر شد، عذرخواهی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
البته یه ذره در مورد حرف هاتون بحث دارم، اما در مورد گرامری که در مدرسه به آدم یاد میدن، چون اکثر بچه ها چیزی از انگلیسی نمیدونن، واسه همینه که بعد از دیپلم گرفتن حتی یه Hello, it's me ساده رو هم نمیتونن بگن! یعنی گرامر رو درست میگن (البته نه همه اش رو)، اما کار نمیشه روی صحبت و نتیجه میشه جوانان امروزی که داریم (منظورم واضحه)
در این که گرامر باید تو ذهن سپرده بشه شکی نیست (یا لااقل ذهنیت من اینه، درست یا غلطش رو نمیدونم)، اما زمانی باید توی جمله به اون معنا یاد گرفته بشه که اون ساختار رو بدونیم
مثلا حال ساده رو تا ندونیم چیه و چه کاره هست رو تو جمله بذار و به کسی که گرامر بلد نیست، بشین از بیس یاد بده. مسلما یاد نمیگیره، چون اون ذهنیته از بابت اون نکتهه میره به سمت جمله ای که اولین بار اونو دیده و اساس گرامرش تو ضمیر خودآگاه و ناخودآگاهش میشه همون جمله ای که اولین بار دیده
بله درسته ضعف از سیستم آموزشی هست اما قبول کنید همون میتونه رفرنس خوبی باشه برای کسیکه انگلیسیش خوبه. حتما در اطرافتون افراد بیسوادی سراغ دارید که 40-50 سال پیش رفتن کشورهای عربی زبان و الان تسلط بسیار خوبی دارن روی زبانشون البته تو همون سالهای اول مسلط میشدن نه این 50 سال دی: اکثرا نمیدونن حروف لامه چیه. صرف کردن بلد نیست ماضی و مضاره بلد نیستن. ولی قولتون میدم اینا بیان پای یادگیری با همین کتاب های دبیرستان حرفه ای میشن چون مثل ما هستند که فارسی بلد بودیم و میرفتیم گرامر ادبیات فارسی یا بهتر بگم زبان فارسی رو میخوندیم(بگذریم از اصلاحات قدیمی که اکثرا یاد نگرفتن ولی خیلی چیزا بظاهر مسخره میومد و سریع یاد میگرفتیم. چون میتونستیم فارسی صحبت کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
بله درسته ضعف از سیستم آموزشی هست اما قبول کنید همون میتونه رفرنس خوبی باشه برای کسیکه انگلیسیش خوبه. حتما در اطرافتون افراد بیسوادی سراغ دارید که 40-50 سال پیش رفتن کشورهای عربی زبان و الان تسلط بسیار خوبی دارن روی زبانشون البته تو همون سالهای اول مسلط میشدن نه این 50 سال دی: اکثرا نمیدونن حروف لامه چیه. صرف کردن بلد نیست ماضی و مضاره بلد نیستن. ولی قولتون میدم اینا بیان پای یادگیری با همین کتاب های دبیرستان حرفه ای میشن چون مثل ما هستند که فارسی بلد بودیم و میرفتیم گرامر ادبیات فارسی یا بهتر بگم زبان فارسی رو میخوندیم(بگذریم از اصلاحات قدیمی که اکثرا یاد نگرفتن ولی خیلی چیزا بظاهر مسخره میومد و سریع یاد میگرفتیم. چون میتونستیم فارسی صحبت کنیم.
بله، پدربزرگ ها و مادربزرگ های اکثر ما ها (یا لااقل خودم) که همون 40-50 سال پیش به مکه و کربلا سفر ها کردن و عربی رو بدون این که از جایی یاد بگیرن، میتونن در حد نیاز صحبت کنن و چون اکثرا قرآن و مذهب رو هم میدونستن از قبل، این مورد بهشون بیشتر کمک کرده (فکر کنم تصور این مورد برای خیلی از ما ها راحت و قابل هضم باشه)
دقیقا مثل همین رو هم میشه به بچه های امروزی تعمیم داد که با این همه وسایل ارتباط جمعی که اکثرا زبان فارسی دارن اما خانواده ها انگلیسیش رو ترجیح میدن (دلایلش بماند). همین بچه ها از الان خیلی چیزا یاد میگیرن و در آینده میتونه بهشون خیلی کمک کنه (مثل خود من که با کامپیوتر بزرگ شدم و بیس زبانیم هم همین وسیله بوده)
در مورد اون اون دوست تون هم من هم میشناسم هم کلاسی هام رو که تو دبیرستان زبان شون خیلی خوب نبود، اما الان دارن پزشکی میخونن و زبان پزشکی رو لااقل خوب بلدن (خیلی باهاشون در ارتباط نیستم تا بیشتر جزئیات بدم)
دقیقا باید برای زبان، صحبت بشه. البته چون ما تو جامعه مون جایی رو نداریم که صحبت کنیم (غیر از شهر های بزرگ که توریست میاد و این امکان بیشتر از شهر های دیگه هست)، نتیجه این میشه که در زبان کُمِیت مون میلنگه!
همون دوست تون که با خودش صحبت میکنه، من هم دقیقا همین جوری هستم که هر وقت مطلبی رو یاد میگیرم (چه تو حوزه تکنولوژی و آی تی و چه زبانی)، با خودم سریع تبدیل به انگلیسیش میکنم و فرض میکنم دارم برای یه عده ی سی چهل نفری توضیح میدم
شاید یک ساعت همین وقتم رو بگیره و رسما یک ساعت با خودم تو ذهنم حرف میزنم، اما واقعا این حرف زدنه اتفاق میافته و حتی سوال هایی رو هم فرض میکنم که شنونده ازم پرسیده و یا خودم رو لحظاتی جای شنونده قرار میدم و از واعظ (که خودم باشم :دی) سوال میپرسم :دی
شاید باور تون نشه، اما همین چند دقیقه پیش هم دقیقا این تاپیک رو شبیه سازی کردم که دارم برای یه عده حرف میزنم و اونا سوال میپرسن و من جواب میدم و بحثشم چالش برانگیز بوده و داره جالب میشه
"روی سخن این بخش با استارتر هست: مکالمه امروزه حرف اول رو در تقویت میزنه. شما یک دونه لغت بلد باشی و یه گرامر بدونی اما بتونی صحبت کنی، خیلی خیلی بهتر از اینکه که گرامر رو فول باشی و دیکشنری رو کامل حفظ باشی و حتی بدونی کجا از چی باید استفاده کنی اما نتونی یک کلام صحبت کنی!"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
با کدام قسمت بحث دارید؟!
ببینید عزیز شما باز هم همان روش منسوخ آموزش انگلیسی را مطرح میکنید. هدف صحبت کردن انگلیسی به لهجه دلخواه هست نه اینکه زمان فلان جمله چیست و از این قبیل موارد.
مشخص هست که شما با روش A.J Hoge آشنا نیستید. ایشون چنتا از عبارت های معروفشون این هست که :
no more grammar
no more text-books
شاید شما افرادی را دیده باشید که ایرانی هستند و اصطلاحات و کلمات انگلیسی استفاده میکنند و نمیدانند فارسی آن چه هست. مخصوصا ایرانیان خارج از کشور.
به این دلیل است که ساختار و شیرازهی زبان انگلیسی در مغز آن ها شکل گرفته است.
بنده دوستانی را میشناسم که انگلیسی سلیس صحبت میکنند و هر سوالی را پاسخ میدهند بدون مشکل. ولی بالفرض اگر از ایشان بپرسید فلان جمله چه نوعی هست/ در رابطه با گرامر بپرسید شاید نتوانند پاسخ دهند.
مثل پارسی زبانان که اگر از قواعد و دستور بپرسید ممکن است نتوانند پاسخ بدهند ولی خیلی روان و بدون مشکل صحبت میکنند.
یا مثلا عرب ها (یا بهتر است بگوییم عرب زبان ها چون جنوبی ها نژاد عرب نیستند) عربی صحبت میکنند ولی از قواعد شاید چیزی ندانند.
------------
در ارتباط با دوستی که دیدن فیلم های انگلیسی را مطرح کردند، دیدن فیلم های انگلیسی مهارت شنیداری شما یا listening شما را افزایش میدهد ولی نخواهید توانست صحبت کنید.
اگر میخواهید صحبت کنید سعی کنید جمله سازی کنید تا قفل زبان باز شود. بهترین روش که مهارت چهارگانه شما را تقویت میکند متد آقای A.J Hoge است.
کمی از حوزهی تخصصی انجمن خارج شدیم ولی اگر دوستان سوالی داشته باشند بنده در خدمتم.
اقا این نصرت خوبه واقعا ؟ زدم امشب دی ال شه
http://p30download.com/fa/entry/62386/
این نسخه کاملشه یا چیزه دیگه ای هم هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
تصویریش نه صوتیش.
منکه خریدم برای دانلود نبود ظاهرا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
با کدام قسمت بحث دارید؟!
ببینید عزیز شما باز هم همان روش منسوخ آموزش انگلیسی را مطرح میکنید. هدف صحبت کردن انگلیسی به لهجه دلخواه هست نه اینکه زمان فلان جمله چیست و از این قبیل موارد.
مشخص هست که شما با روش A.J Hoge آشنا نیستید. ایشون چنتا از عبارت های معروفشون این هست که :
no more grammer
no more text-books
شاید شما افرادی را دیده باشید که ایرانی هستند و اصطلاحات و کلمات انگلیسی استفاده میکنند و نمیدانند فارسی آن چه هست. مخصوصا ایرانیان خارج از کشور.
به این دلیل است که ساختار و شیرازهی زبان انگلیسی در مغز آن ها شکل گرفته است.
بنده دوستانی را میشناسم که انگلیسی سلیس صحبت میکنند و هر سوالی را پاسخ میدهند بدون مشکل. ولی بالفرض اگر از ایشان بپرسید فلان جمله چه نوعی هست/ در رابطه با گرامر بپرسید شاید نتوانند پاسخ دهند.
مثل پارسی زبانان که اگر از قواعد و دستور بپرسید ممکن است نتوانند پاسخ بدهند ولی خیلی روان و بدون مشکل صحبت میکنند.
یا مثلا عرب ها (یا بهتر است بگوییم عرب زبان ها چون جنوبی ها نژاد عرب نیستند) عربی صحبت میکنند ولی از قواعد شاید چیزی ندانند.
------------
در ارتباط با دوستی که دیدن فیلم های انگلیسی را مطرح کردند، دیدن فیلم های انگلیسی مهارت شنیداری شما یا listening شما را افزایش میدهد ولی نخواهید توانست صحبت کنید.
اگر میخواهید صحبت کنید سعی کنید جمله سازی کنید تا قفل زبان باز شود. بهترین روش که مهارت چهارگانه شما را تقویت میکند متد آقای A.J Hoge است.
کمی از حوزهی تخصصی انجمن خارج شدیم ولی اگر دوستان سوالی داشته باشند بنده در خدمتم.
الان متوجه منظور تون شدم
با اون مثالی هم که در مورد native-speakerها زدید هم کاملا آشنایی دارم و قابل لمسه و دیدم چنین افرادی رو
به نظرم چیزی که من گفتم با چیزی که شما گفتین، تفاوت در دید من نسبت به زبان هست که چون مترجمی میخونم، از مترجم انتظار میره که این ها رو بدونه و موارد رو بلد باشه (احتمالا با انتظاراتی که جامعه ی ایران از مترجم داره، آشنایی دارید. گفتنی ها و سوز دل ها زیاده) و از مترجم خواسته میشه تا ترجمه کنه دیگه (به طور خلاصه گفتم) (و باز هم به نظرم درست یا غلط این مطلبی که گفتم، برمیگرده به دیدی که من نسبت به زبان داشتم و انتظاری که اطرافیان از من به عنوان دانشجوی مترجمی داشتن که این طور شده)
متاسفانه تا به این لحظه حتی اسم این شیوه رو هم نشنیده بودم، که از شما تشکر میکنم بابت این مورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
تصویریش نه صوتیش.
منکه خریدم برای دانلود نبود ظاهرا
مگه صوتی نیست اینی که لینک دادم
بر اساس تجربه:
اول باید یک سری اصول و نحوه صحبت کردن رو از طریق آموزش های مختلف یاد بگیرید (مسائل بسیار ابتدایی و ساختاری)
بعد برای تقویت صحبت کردن بهترین روشی که میتونم بهتون توصیه کنم صحبت کردن با یک فرد انگلیسی زبان هست. بی نهایت کمک می کنه. چون شما حتی اگر توی ترجمه متون هم عالی باشید باز هم صحبت کردن مسئله جداست. خود بنده وقتی سنم کمتر بود از نظر انگلیسی و ترجمه خوب بودم و هیچ مشکلی نداشتم ولی مکالمه واقعا سخت بود (منظور مکالمه روان و معمولی) ولی بعد که با افراد انگلیسی زبان ارتباط پیدا کردم این مورد بسیار راحت حل شد و حتی خیلی از لغات و اصطلاح ها و ... رو می تونید یاد بگیرید.
برای بیشتر شدن دایره لغات هم بهترین راه حل دیدن سریال ها با موضوعات مختلف هست.
سریال های اجتماعی و کمدی بسیار به صحبت عامیانه شما کمک می کنه و لغات و اصطلاح های بسیار خوبی رو یاد می گیرید.
خوندن مقالات انگلیسی هم همینطور .
دقت کنید شما وقتی یک سری لغات رو نمی دونید با خوندن متن یا دیدن یک فیلم با برخورد با اون لغات می تونید معنیشون رو بفهمید بدون این که نیاز به دیکشنری داشته باشید یا ... و نکته مثبت هم این هست که بسیار خوب توی ذهنتون میمونه.
سعی کنید زیاد خودتون رو درگیر گرامر نکنید مگر این که قرار هست با شرکت های رسمی نامه نگاری داشته باشید و یا مقالات انگلیسی زبان بنویسید.
خود گرامر رو به مرور به خوبی می تونید یاد بگیرید ولی اگر فقط دنبال گرامر برید یا زمان زیادی رو صرف کنید چیز خاصی از زبان یاد نمی گیرید. عملا حتی اگر کل گرامر رو بلد باشید ممکن هست نتونید یک جمله ساده رو به زبون بیارید.
گشتن توی انجمن های انگلیسی زبان هم بسیار کمک می کنه. انجمن های تخصصی، غیر تخصصی و ...
ولی خوب همه این ها بدون این که با کسی صحبت کنید فایده نداره و به مرور از ذهنتون خارج میشه و نهایتا میتونید متن رو بخونید و خوب متوجه بشید یا صحبت ها رو ولی برای این که توی صحبت کردن خوب باشید باید صحبت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
الان متوجه منظور تون شدم
با اون مثالی هم که در مورد native-speakerها زدید هم کاملا آشنایی دارم و قابل لمسه و دیدم چنین افرادی رو
به نظرم چیزی که من گفتم با چیزی که شما گفتین، تفاوت در دید من نسبت به زبان هست که چون مترجمی میخونم، از مترجم انتظار میره که این ها رو بدونه و موارد رو بلد باشه (احتمالا با انتظاراتی که جامعه ی ایران از مترجم داره، آشنایی دارید. گفتنی ها و سوز دل ها زیاده) و از مترجم خواسته میشه تا ترجمه کنه دیگه (به طور خلاصه گفتم) (و باز هم به نظرم درست یا غلط این مطلبی که گفتم، برمیگرده به دیدی که من نسبت به زبان داشتم و انتظاری که اطرافیان از من به عنوان دانشجوی مترجمی داشتن که این طور شده)
متاسفانه تا به این لحظه حتی اسم این شیوه رو هم نشنیده بودم، که از شما تشکر میکنم بابت این مورد
دقیقا همان روش ابداعی خودتان (حرف زدن با ارواح و افراد خیالی :دی ) بطور خیلی گسترده تر و حرفه ای تر در روش A.J Hoge قابل مشاهده است ولی با این تفاوت که ایشون خیالی نیستند و سوالات زیادی میپرسند که شنونده باید پاسخ بدهد. دقیقا همان گفتگو هست.
آموزش نصرت و بقیه مواردی که دوستان گفتند هم دقیقا از روش A.J Hoge تبعیت میکنند.
میتونید به سایت ایشون برید + خودتان را به فیلتـر شکـن مجهز کنید و کلیپ های youtube داخل سایتشان را مشاهده بفرمایید تا کاملا قضیه برای شما روشن شود.
http://effortlessenglishclub.com/
بدرود.