پاسخ : رزرو UPgrade رایگان به Windows 10
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما اول از همه ادب را رعایت بکنید اینجا خونتون نیست که بخواید با هر نوع لحنی صحبت بکنید :)
اما در باره صحبت های شما باید بگم که در رابطه با ویندوز ها ویندوز های xp و 7 عضو پایدار ترین ویندوز ها بودن و کم تر پیش میومد مشکلات بوت در این ویندوز ها پیش بیاد ...
اما در مقابل سری های ویستا , 8 , 8.1 پایداری کافی را نداشتن برای همین دوام زیادی نیز در بازار فروش نداشتن البته از این نکته نگذریم که پایداری ویندوز های 8 و 8.1 بر روی تبلت ها و سرفیس ها بسیار خوب و مناسب بود ...
ویندوز های سری me و nt و 98 / 95 هم که بنا به قدیمی شدن رابط گرافیکی اونا و عدم پشتیبانی امکانات جدید دیگر استافده نمیشود مگر در موارد خیلی خواص برای کار های بسیار خواص ...
در مقابل ویندوز 10 ماکروسافت اومد با یک رابط گرافیکی ترکیبی از ویندوز 8.1 و 7 همراه با امکانات جدیدی مثل کورتنا یک سیستم جامع و یک پارچه را معرفی کرد که تمامی سیستم های ویدوزی مثل گوشی های موبایل , تبلت ها , لبتاپ ها و کامپیوتر ها به صورت یکپارچه از یک سری ویندوز با یک رابط گرافیکی یک پارچه استفاده کنن این ویندوز در تست هایی که انجام شده در نسخه بتا اون پایداری نزدیک به ویندوز 7 دارد و پیشبینی شده با ارائه نسخه نهایی و اپدیت های یک پارچه مداوم پایداری اون بیش از تمامی ویندوز های عرضه شده تا کنون باشد ...
موافق هستم با ایشون. هم در مورد ادب. هم در مورد ویندوز 8.1 و سرفیس و ...
برای من هم اپدیتش امد تیو تسکبار سمت راست ایکونش امده وقتی روش کلیک میکنیم همین عکسی که استارتر توی تاپیک گزاشتن نمایش داده میشود
ویندزو هم کرکی بودش از اینها که وقتی نصب میشد خودش ویندوزش اکتیو میشد اتوماتیک ویندوز 7 و این هم بگم یکی از بهترین نسخهای ویندوز بود که نصب کرده بودم هیچ فرقی با نسخه قانونی نداره و از لحضه بعداز نصب هر اپدیتی میاد اپدیت میگره و بعدش میشه نصب کرد اخرین اپدیت هم که امده امشب بودش که ایکون اپدیتش امده توی سیستم تسکبار
http://up.vbiran.ir/uploads/4483614333672073435_cbn.jpg
من 8.1 استفاده می کنم راضی هستم
10 تا نهایی نشده پیشنهاد می دم استفاده نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
برای من هم اپدیتش امد تیو تسکبار سمت راست ایکونش امده وقتی روش کلیک میکنیم همین عکسی که استارتر توی تاپیک گزاشتن نمایش داده میشود
ویندزو هم کرکی بودش از اینها که وقتی نصب میشد خودش ویندوزش اکتیو میشد اتوماتیک ویندوز 7 و این هم بگم یکی از بهترین نسخهای ویندوز بود که نصب کرده بودم هیچ فرقی با نسخه قانونی نداره و از لحضه بعداز نصب هر اپدیتی میاد اپدیت میگره و بعدش میشه نصب کرد اخرین اپدیت هم که امده امشب بودش که ایکون اپدیتش امده توی سیستم تسکبار
http://up.vbiran.ir/uploads/4483614333672073435_cbn.jpg
البته باید بگم که ماکروسافت خودش تشخیص میده که ویندوز شما کرکی هست یا ازجینال برای همین چیزایی که تا کنون شما به اسم آپدیت ویندوز 7 دانلود و نصب میکردید در اصل اپدیت نبود و فقط یک سری آپدیت های بی مورد بود ...
ماکروسافت یادمه در سال 2007 اعلام کرد که ما به تمام کاربران اپدیت میدیم چه کسایی که قانونی استفاده کنند چه کسایی که غیر قانونی استفاده کنند !! اما بین این آپدیت فرق های زیادی هست ... برای کسایی که از نسخه های قانونی استفاده میکنند آپدیت ها به صورت کامل ارسال میشه اما برای کسایی که به صورت غیر غانونی و کرک شده از ویندوز استفاده میکنن آپدیت ها به صورت بخشی بسیار کوکچ و ناقص ارسال میشه ...
این مورد رو میتونید خودتون با نصب یک ویندوز تازه ببینید !! یک ویندوز 7 الان نصب کنید و چک آپدیت کنید حدود 1 گیگ آپدیت داره ... اگه سرعت دانلود شما 100 کیلوبات در ثانیه باشه باید چیزی حدود 6 ساعت زمان ببره دانلود بشه اما این آپدیت در عرض 1 الی 2 ساعت بر روی سیستم شما دانلود میشه !! و این نمایش میده که آپدیت دریافتی شما کامل نیست ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
من 8.1 استفاده می کنم راضی هستم
10 تا نهایی نشده پیشنهاد می دم استفاده نکنید
خدمت شما باید عرض کنم که ماکروسافت در حال رزو کردن جا هست که به صورت رزو شده آپدیت برای کاربران ویندوز آپدیت بده !!
آپدیتی که ارسال میشه برای دانلود دقیقا روزی ارسال میشه که ویندوز 10 نهایی شده و وارد بازار جهانی شده است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
البته باید بگم که ماکروسافت خودش تشخیص میده که ویندوز شما کرکی هست یا ازجینال برای همین چیزایی که تا کنون شما به اسم آپدیت ویندوز 7 دانلود و نصب میکردید در اصل اپدیت نبود و فقط یک سری آپدیت های بی مورد بود ...
ماکروسافت یادمه در سال 2007 اعلام کرد که ما به تمام کاربران اپدیت میدیم چه کسایی که قانونی استفاده کنند چه کسایی که غیر قانونی استفاده کنند !! اما بین این آپدیت فرق های زیادی هست ... برای کسایی که از نسخه های قانونی استفاده میکنند آپدیت ها به صورت کامل ارسال میشه اما برای کسایی که به صورت غیر غانونی و کرک شده از ویندوز استفاده میکنن آپدیت ها به صورت بخشی بسیار کوکچ و ناقص ارسال میشه ...
این مورد رو میتونید خودتون با نصب یک ویندوز تازه ببینید !! یک ویندوز 7 الان نصب کنید و چک آپدیت کنید حدود 1 گیگ آپدیت داره ... اگه سرعت دانلود شما 100 کیلوبات در ثانیه باشه باید چیزی حدود 6 ساعت زمان ببره دانلود بشه اما این آپدیت در عرض 1 الی 2 ساعت بر روی سیستم شما دانلود میشه !! و این نمایش میده که آپدیت دریافتی شما کامل نیست ....
خدمت شما باید عرض کنم که ماکروسافت در حال رزو کردن جا هست که به صورت رزو شده آپدیت برای کاربران ویندوز آپدیت بده !!
آپدیتی که ارسال میشه برای دانلود دقیقا روزی ارسال میشه که ویندوز 10 نهایی شده و وارد بازار جهانی شده است ...
مورد بولد شده رو کاملا قبول دارم
من ویندوزمو الان آپ کردم حدودا 1200 مگ بود
اما هنوز اون آیکون ویندوز 10 نیومده
میگند باید حتما فایل Update for Microsoft Windows KB3035583 داخل آپدیت ها باشه ولی برای من نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
مورد بولد شده رو کاملا قبول دارم
من ویندوزمو الان آپ کردم حدودا 1200 مگ بود
اما هنوز اون آیکون ویندوز 10 نیومده
میگند باید حتما فایل Update for Microsoft Windows KB3035583 داخل آپدیت ها باشه ولی برای من نیست
مشکلی نیست به مرور زمان خود ماکروسافت آپدیت رو برای شما ارسال میکنه ... منطقه بندی شده آپدیت ها و در حال رزرو هستن ممکنه چند ماهی زمان ببره تا شما بتویند جایگاه خودتون رو رزرو کنید ... منم خودم هنوز آپدیت را دریافت نکردم ...
اگر هم یک روز متوجه این شدید که خدایی نکرده اپدیت ها همه ارسال شده و ویندوز هم تو بازر جهانی اومده اما شما نتونستین رایگان اپدیت کنید به ویندوز 10 ارجینال نگران نباشید !!! میتونید به راحتی ویندوز 10 را از سایت ماکروسافت دانلود و نصب نمایید این ویندوز برای عموم به مدت 1 سال رایگان میباشد ...
1 فایل پیوست
از صبح بیش از ده بار زدم ویندوز اپ شه
جالبه هر بارم کلی فایل جدید میزد
تا اینکه بالخره فایل مورد نظرو آپ کرد
دوستان حتما باید این آپدیت داخل قسمت Installed Updates باشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=26599&stc=1
گویا مثل اپگریدی که برای ویندوز 8.1 بود - این اپگرید هم برای نسخه های اینترپرایز "رایگان" نخواهد بود .
لیست ویندوز هایی که آپدیت هارا دریافت میکنند :
- Windows 8.1 Pro
- Windows 8.1
- Windows 7 Service Pack 1, when used with:
- Windows 7 Ultimate
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Home Basic
- Windows 7 Starter