درگاه بانک ملت قطعه
از پاسارگاد استفاده کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم تست کردم بازم همون ارور میاد : email is not set or incorrect
باز واسه دوستمون ارور میده منم سوالی پرسیده بودم که فکر می کردم گزینه آخر رو باید کدی که تو جی پال میده رو بنویسم
امتحان کردم اصلا به هیچ جا وصل نمیشه
واسه تست روی هاست رایگان امتحان می کنم مشکلش ازین بابته؟
[QUOTE=noyfound;685977]این چی ؟
یعنی بانک پاسارگاد
سایت روبه راهه اما چون درگاها کار نمیکنن یکی دو هفته هست که جوابی نگرفتم همین جوری مونده هزینه هم مفت میره
لااقل بگید از سیستم های مشابه استفاده کنید یا یکی بیاد بگه اینحوریه نه اینجا توضیحی هست نه توی سایت نه آقای عادل به پ خ جواب میدن
/gateway.php?random=959757983
اینجا که میره گیر میکنه و خطا میده مشکلش چیه ؟
اطلاعات کارت و شبا و نام صاحب رو تغییر دادم !
مشکل از کجاست راهنماییم کنید
کسی نیست بگه برای چی هست ؟
همه چی رو هم چک کردم ؟!!!
منم همین مشکل رو دارم دقیقا
اصلا به آدرسی نمیره مشکل رو پیدا کردی به منم بگو مرسی
به نظر من شتاب شاید تسویه ها رو دیر یا نا منظم گاهی اوقات انجام میده ولی خیلی قوی تر هست
هم سایتشون هم پلاگین بسیار راحت هم پارسیان .
من به شخصه 9 تا سایت دارم که بالغ بر چند میلیون توی روز تسویه میدم کارمزد برام مهم نیست حتی 5 درصد باشه ولی
یکی اینکه پشتیبانی یکی اینکه درگاه برای فریر رو نصبش رو ساده تر کنن و سایتشون رو ساده تر کنن قالب رو انقدر پیچیده نباشه
داخل سایت شماره حساب یا کارت نام نام خوانوادگی و یک کد پذیرنده برای اسکریپ و درگاه پارسیان و دیگر بانک ها ... نه اینکه 1 توی پلاگین تغییر ایجاد کنی و تازه الان من تست کردم خطا میده ...! برای همین غیر فعال کردم .! و شتاب که بسیار ساده و پیشرفته هست رو فعال گذاشتم.
متاسفانه 6روز پیش ایمیل زدیم هنوز جواب ندادن ...پشتیبانی فوق العاده ضعیف هست ...پیگیری تراکنش که نباید انقدر طول بکشه ...
تصویه ها نسبتا مناسبه گرچه یک روز کاری نیازه اما باز هم خوبه
یک سری مشکلات هست که خیلی اذیت میکنه مثلا ایمیل پشتیبانی ! یه ایمیل زدیم الان 10 روزی میگذره جوابی در کار نیست.
در کل از لحاظ پشتیبانی خیلی ضعیفید و باید تغییرات اعمال کنید
در jaypal چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره :(((
و مبشه گفت 0 هستش از این نظر
آقای عادل دیگه مثل گزشته شور و شوق نداره.و خیلی بیخیال هستش و قصد نداره سایتشو بهتر کنه
آگه همه 1 هفته درگاهش رو غیر فعال کنن و از شتاب یا جای دیگه که پشتیبانی خیلی بهتری داره استفاده کنن
از اول که هیچی از همه وقت پشتیبانی درست میشه . و اینطور که اینا پیش میرن با پشتیبانی که فسیل هست جواب میل 20 روز پیشم نمیده
و با یک درگاه اونم پاسارگاد به هیچ عنوان پیشرفت نمیکنن و سیستمشون خیلی قدیمی .
آقای عادل یادش رفته با 5 تا یوزر شروع کرده که هر 30 ثانیه یک بار جواب مردم رو میداد .
همونطور که دونه دونه مشتری جذب کردی با این روال همونطور هم دونه دونه مشتری از دست میدی
مردم دارن کارمزد پولشونم میدن بهت تازه جوابشون رو هم ندی نوبره والا
از تمام دوستان خواهش میکنم و توصیه این ریسک رو انجام ندید که اگه 2 میلیون 1 میلیون هر مبلغی در آورده اید رو به دست کسی که
جواب نمیده نسپارید , یک مشکل پیش بیاد یا تسویه انجام نشه اینطور جواب میخواد بده .
جواب گوییشون الان اینطوره وای به حال شب تارش .
و دوستانی که کارشون غیر قانونی هست که جرم نکردن و ***ی نکردن که مردم هم به زور ازشون خرید نکردن
پس پولشون حقشون هست فرقی نمیکنه با اونی که مثلا کتاب میفروشه یا اونی چیز پی ان جفتش با رضایت مشتری بوده
و در گاه براش هیچ فرقی نمیکنه که شما چی میفروشید .
امید وارم با غیر فعال کردن درگاهشون , یک پشتیبان خوب استخدام کنن .و جواب کار و زحمت مردم رو بدن.
با سلام خدمت تمامی کاربران،
همانطور که قبلا عرض شد، در حال تغییرات کادر پرسنلی می باشیم.
به دلیل مشکلات فراوان "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، که با وجود قراردا فی ما بین و درخواستهای مکرر، تا به امروز حل نشده است، پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه (که قبل از عید انجام می شود) این درگاه به صورت کلی حذف می شود.
بیشتر مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بابت ظاهر درگاه، مشکلات اتصال به شتاب، مشکلات زمان بندی و اسکریپت نویسی، و گاها" برگشت نخوردن تراکنش های نا موفق بوده.
تا به امروز تمامی واریزی های شتاب و یا شبا به حساب فروشندگان واریز شده است. مگر درخواستهایی که شماره شبا و یا شماره کارت بانکی آنها نا درست بوده است.
چون همانطور که میدانید، سیستم واریز وجه ما خودکار و هوشمند است، و در روز ، در 2 وعده واریزی ها انجام می شود و پس از واریز از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده و رسید واریز وجه هم ارسال می شود.
مهم ترین و اصلی ترین مساله، سیستم تیکتینگ و پشتیبانی می باشد که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.
متاسفانه این بخش از کار تحت کنترل بنده نبوده و به همین دلیل تا حالا تکمیل نشده است. (یکی از دلایل اصلی تغییر در کادر پرسنلی، همین موضوع بوده است)
در پایان از تمامی کاربران گرامی پوزش می خواهم و امیدوارم خیلی زود، همانند گذشته با توان و قدرت بیشتری فعالیت کنیم.
پیروز و سربلند باشید
جان خودم شما مدیر شتابی . توی تاپیک شتاب پستاتون معلومه . ما این همه با شتاب کار کردیم قسمت پشتیبانی ای ازشون ندیدیم یا اصلا پشتیبانی ای ندیدم ازشون . فعلا یه یه ماهی هست که پرداخت هارو انجام ندادن
http://www.webhostingtalk.ir/f42/63770/index27.html
اولین بارشون هم نیست . لااقل جی پال هرچی باشه یه روز هم تسویه هاش عقب جلو نمیشه و درصد هارو 3 درصد توی سایت نمی نویسه بعد 4 درصد حساب بکنه
شما تنها کسی هستی که از شتاب راضی هستی که میشه گفت مدیر معاون یا کلا یه کاره ی شتاب هستی
خوش و خرم و موفق باشی عزیز ولی مردم عقلشون به چشمشون نیست دیگه عزیز که با این پست ها دیگه سمت شتاب بیان
یه جا اعلام کردید در روز چند ملیون درآمد دارید !!!!!!!! الله اکبر . بیشترین سودی که توی نت ایران من دیدم و به صورت رسمی هم تائید شده بود 40 میلیون ماهانه بود خدایی . نمیدونم شما با این اطلاعات فنی و تخصصی چطوری این همه در آمد دارید .
شما برو اعلام کن حتما این همه در آمد داری . یه رکورد ثبت میکنی
اولن نه من مدیر نه چیزی وابسته به شتاب نیستم و کاربرش هستم
2. 1 ماه ؟؟؟؟ تسویه نشده ؟؟؟؟ لوول هر روز به طور منظم انجام میشه و چه جالب تاپیک هم میزارن توی تاپیک شتاب خوبه همه زدن تسویه شد .خیالت راحت و فقط من نیستم از شتاب راضی باشم.
سومن گردش مالی حساب بنده تنها برای 9 تا سایت هست و شما بالای 40 میلیون ندیدی چون انقدر پشتیبانی ! و درگاه ضعیف هست کسی نمیاد همچین کاری کنه !
یه درگاه برای فیریر اونم از بانک پاسارگاد که روزی 40 بار خرابه و نصب و تسویه و مازول انقدر قدیمی و...!
حداقل شتاب طی چند ماه اخیر از نظر درگاه کامل پاسارگاد . اقتصاد نوین و هم برای whmc قیریر کامل هست !!! و تصویه روزانه نصب پلاگین و سایت بسیار زیبا و راحت حالا نمیدونم چه جوری میگید که کارتون درسته که یک استخدام کردن 2 نفر که جواب مردم رو بده و این همه مردم نگن میل زدیم 20 روزه پاسخ ندادن خیلی سخته ؟؟؟
الانم جالبه به جای اینکه من درگاه پاسارگاد نیاز داشتم و نوشتم و میل زدم و ... که مشکل داره به جای اینکه بیای مشکل حل کنی میگی من مدیر شتاب و ... شتاب خیلی بده؟ لول !!! وقبل از من این همه پست دادن که پشتیبانی 0 !!
تا حقیقت رو گفتم که دوستان درگاه رو غیر فعال کنن پشتیبان اومد ! هوراااااا
اینم جهت تجربه بگم که مردم کاملاااااا بینا هستن
حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .
انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه !
یا علی مدد
اخوی شما در جایگاهی نیستی که انتقاد کنی :))
لطفا قبل از حذف درگاه فعلی پس از افزودن درگاه بعدی مدتی رو مثلا حداقل 72 ساعت در نظر بگیرید چون باید اسكریپت اختصاصیمون رو مجددا برنامه نویسی كنیم تا با درگاه بعدی سازگار باشه.
در ضمن حالا كه میخواهید تغییرات اعمال كنید چند تغییر به جز اونچه خودتون گفتید به نظرم لازمه :
1. فایل اكسل تراكنش هر ماه (یا حداقل یك صفحه كه چنین چیزی رو نشون بده)
2. امكان انتخاب میزان مبلغ برداشتی
امیدوارم كه هر چه زودتر این تغییرات كه گفتین رخ بده و قبل از عید !
سلام،
شاید پشتیبانی 0 باشد، اما امنیت 99 است.
هم از نظر تراکنش ها (که یا وجود سامانه پرداخت امن پاسارگاد و شکایت ها) که در بهمن ما بین 500 تا 600 هزار تومان پول برگشتی به حساب خریداران داشتیم؛
هم از نظز خود سایت.
ارتباط و اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی، خط به خط به صورت دستی 1 سال پیش توسط خود بنده انجام شده و این رو قبول دارم که نیازمند تغییراتی است
قبلا" هم اعلام شد که درگاه های جدید با کد نویسی و پلاگین و ماژول جدید ارائه خواهند شد...
موفق باشید
با سلام خدمت شما،
به روی چشم؛ مثل آخرین دفعه که تغییراتی در درگاه داشتیم، مدت زمانی را برای انتقال مشخص می کنیم (البته آن زمان 1 هفته زمان داده شد، اما تا پایان 1 هفته 1سوم کاربران هنوز از درگاه قبلی استفاده میکردند)
در رابطه با پیشنهاد اول، خیلی وقت است که شما میتوانید فایل اکسل هر روز را دریافت نمایید. در رابطه با تراکنش های هر ماه هم، به زودی اضافه خواهد شد.
پیشنهاد دوم شما هم فکر می کنم در رابطه با درخواستهای واریز وجه باشد. به زودی یک مرحله جهت مشخص نمودن مبلغ و یک مرحله جهت تایید اضافه خواهد شد.
شاد باشید
لطفا بعضی ها از آب گل آلود ماهی نگیرن ...ما شاید از jaypal انتقاد داشته باشیم ولی این به بقیه واسطه ها ربطی پیدا نمیکنه ...من خودم تازه سه ماه هست با jaypal دارم کار میکنم و تا به امروز حتی فکر گرفتن درگاه از جای دیگه رو هم نکردم ...pooriavps بهتر بری تو تاپیک های دیگه تبلیغ کنی ...
------------------------------------------------------------------
@sepadl71
امیدوارم شما هم بجای وعده دادن و حرف زدن یکم عمل کنید ... تا به امروز که کوچکترین تغییری تو این سه ماه ندیدم ...9 روز گذشته هنوز جواب ایمیل منو ندادید !!!من به خودتون مستقیم ایمیل زدم !و اینجا هم بعد از 6 روز اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادید ...اینجوری که نمیشه ! ما هم باید جواب مشتری رو بدیم ! مخصوصا وقتی بحث پیگیری تراکنش باشه ! چون الان مشتری فکر میکنه که ما داریم کلاهبرداری میکنیم و خبر نداره که این وسط ما هم خودمون گیر واسطه هستیم ...
ما که لحظه شماری میکنیم برای اضافه شدن درگاه جدید ...قطعا اضافه شدن درگاه جدید هم تو فروش ما تاثیر داره و هم تو سودی که خودتون میگیرید ...3.4 درصد کارمزد هم میشه 2.4 ...
با سلام و با تشکر از شما کاربر گرامی و محترم،
دوست گرامی، همونطور که عرض کردم، بابت نقل و انتقالات اعضای داخلی کمی دچار مشکل شده ایم.
بنده به عنوان مدیر گروه و مدیر عامل شرکت، سعی می کنم هرچه سریعتر مشکلات را برطرف کنم.
به امید خدا تا بعد از تعطیلات نوروز ، تمامی مشکلات برطرف خواهد شد.
پیروز باشید
سلام
ببخشید که من مشکلم رو اینجا میگم .
یکی از درخواست های وجهم بعد از یک هفته هنوز واریز نشده ولی درخواست بعدیم واریز شده ! انگار که گیر کرده
به support@jaypal ایمیل زدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.. لطفا بررسی کنید.
واقعا نمیدونم كه الان چه كار باید كرد ؟! من مشخصات 4 واریز رو نیاز دارم كه یكیشو 2 هفته پیش ایمیل كردم و هیچ خبری نشد واسه همین 3 تا دیگه رو ایمیل نكردم ! ولیكن كاربرا همچنان شاكی هستند و من نمیدونم كه چیكار باید بكنم ! اگر هزینه لازمه بگید مشكلی نیست فقط شماره كارت این 4 تراكنش رو بهم بدید !
سلام خدمت آقا سپهر گل ،
بی رودرباسی بگم : پشتیبانی وضعش خیلی خرابه ... به موبایل ساپورتر اسمس دادم ، جواب نداد ... ایمیل فرستادم کسی جواب نداد .. تو این انجمن کلی پی ام براتون ارسال کردم ، خبری نشد ... تو یاهوو کلی آفلاین مسیج گذاشتم پاسخ ندید ....
--------------------------------------------------------
آقا سپهر به خدا زبونم مو در اورد .... آقاااااااااااااا این ماژول whmcs خرابه ... این ماژولی که مخصوص whmcs ارائه دادید ، دکمه ی " پرداخت " تو فاکتور مشتری نشون داده نمیشه ....
یعنی سورس دکمه پرداخت تو پیج فاکتور نیست !!!
خواهش میکنم هرچه زودتر پاسخ بدید
ولی در کل چیزی که باعث شد من هرگز جی پل رو رها نکنم : کیفیت + امنیتش بود و هست ..
همانطور که همیشه خدمت تمامی کاربران عرض می شود، تمامی واریزی های هر روز، به صورت خودکار و هوشمند انجام می شود و درصد خطایی کمتر از 0.001 درصد خطا در روز را دارا می باشد.
در صورتی که درخواست واریز وجهی به حساب فروشندگان واریز نمی شود، مشکل از شماره کارت و یاش ماره شبا فروشنده می باشد.
در صورتی هم که مشکل از طرف بانک باشد، در بازه های زمانی مختلف، انجام می شود که تا پایان روز به حساب فروشنده واریز گردد.
از طرفی، در سیستم ما پس از واریز وجه، رسید بانکی (که شامل تمامی اطلاعات پیگیری می باشد) برای فروشنده ارسال می گردد.
آقا سپهر مثل اینکه اصلن پست منو نخوندی ... !!!
حاجی ماژول jaypal برای whmcs مشکل داره !!!!!
به این قسمت از کد ها توجه کنید :
این کد برای دکمه ی پرداخت هست !! که متاسفانه تو صفحه ی فاکتور ( صفحه نهایی ) در whmcs ، نشون داده نمیشهکد PHP:
if(strpos($data, '^')) {
$dataarray = explode ('^',$data);
$return = "
<form method='POST' action='https://paypaad.bankpasargad.com/PaymentController' target='_self'>
<input type='hidden' name='content' value='" . $dataarray [0] . "' />
<input type='hidden' name='sign' value='" . $dataarray[1] . "' />
<input type='submit' name='submit' value=' پرداخت ' />
</form>
";
} else $return = $data;
تقاضا میکنم کد هارو چک کنید و اصلاح شدش رو قرار بدید !!!
همه کدها :
کد PHP:
<?php
function jaypal_config() {
$configarray = array(
"FriendlyName" => array("Type" => "System", "Value"=>" بانک پاسارگاد - جی پال "),
"jcard" => array("FriendlyName" => "شماره کارت شما در جی پال", "Type" => "text", "Size" => "0", ),
"jemail" => array("FriendlyName" => "ایمیل شما در جی پال", "Type" => "text", "Size" => "0", ),
"jpassword" => array("FriendlyName" => "پسوورد شما در جی پال", "Type" => "text", "Size" => "0", ),
"Currencies" => array("FriendlyName" => "Currencies", "Type" => "dropdown", "Options" => "Rial,Toman", ),
"jmode" => array("FriendlyName" => "نوع درگاه اختصاصی <BR> درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت فروشنده = pga <BR> درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت خریدار = pgb <BR> درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - اجاره ای = pgc ", "Type" => "dropdown", "Options" => "pga,pgb,pgc", ),
);
return $configarray;
}
function jaypal_link($params) {
$jCard = $params['jcard'];
$jEmail = $params['jemail'];
$jPassword = $params['jpassword'];
$currencies = $params['Currencies'];
$jMode = $params['jmode'];
$invoiceid = $params['invoiceid'];
$description = $params["description"];
$amount = $params['amount'];
$amount = strtok($amount,'.');
if($currencies == 'Toman')
$amount = $amount*10;
$currency = $params['currency'];
$companyname = $params['companyname'];
$systemurl = $params['systemurl'];
$currency = $params['currency'];
$callbackURL = $systemurl . '/modules/gateways/callback/jaypal.php?invoiceNumber=' . $invoiceid . '&amount=' . $amount;
$data = getJayPal($jMode, $jCard, $jEmail, $jPassword, $amount, $invoiceid, $callbackURL);
if(strpos($data, '^')) {
$dataarray = explode ('^',$data);
$return = "
<form method='POST' action='https://paypaad.bankpasargad.com/PaymentController' target='_self'>
<input type='hidden' name='content' value='" . $dataarray [0] . "' />
<input type='hidden' name='sign' value='" . $dataarray[1] . "' />
<input type='submit' name='submit' value=' پرداخت ' />
</form>
";
} else $return = $data;
return $return;
}
function getJayPal($jmode, $jcard, $jemail, $jpassword, $jamount, $jdata, $jcallback)
{
$result = "";
$data = "METHOD=GET"."&"."card=".$jcard."&"."email=".$jemail."&"."password=".$jpassword."&"."amount=".$jamount."&"."data=".$jdata."&"."callback=".$jcallback."&"."ip=".$_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$fp = fsockopen("jaypal.ir", 80);
fputs($fp, "POST /".$jmode."/ HTTP/1.1\r\n");
fputs($fp, "Host: jaypal.ir\r\n");
fputs($fp, "Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
fputs($fp, "Content-length: ".strlen($data)."\r\n");
fputs($fp, "Connection: close\r\n\r\n");
fputs($fp, $data);
while(!feof($fp)) $result .= fgets($fp, 128);
fclose($fp);
$resultdata = explode('|', $result);
$resultstr = $resultdata[1];
switch($resultstr) {
case "E01E":
return "method is not set or empty";
break;
case "E02E":
return "card is not set or incorrect";
break;
case "E03E":
return "email is not set or incorrect";
break;
case "E04E":
return "password is not set or incorrect";
break;
case "E05E":
return "amount is not set or empty";
break;
case "E06E":
return "data is not set or empty";
break;
case "E07E":
return "callback is not set or empty";
break;
case "E08E":
return "iN is not set or empty";
break;
case "E09E":
return "iD is not set or empty";
break;
case "E10E":
return "tref is not set or empty";
break;
case "E11E":
return "account expired";
break;
case "E12E":
return "bank error";
break;
case "E13E":
return "error in verify";
break;
case "E14E":
return "error in settle";
break;
case "E15E":
return "orderid id not found";
break;
case "E16E":
return "refid is not found";
break;
case "E17E":
return "database error";
break;
case "E18E":
return "ip is not set or empty";
break;
case "E19E":
return "account disable";
break;
case "E20E":
return "iC is not set or empty";
break;
case "E21E":
return "transaction not found";
break;
case "E22E":
return "transaction was verified";
break;
case "E23E":
return "transaction not verify";
break;
default:
return $resultstr;
}
}
?>
درود بر شما.
من از سایت جی پل درگاه مستقیم گرفتم.
اما الان ***** شده سایتم، و یک دامنه دیگه برای سایت تعریف کردم.
باید چی کار کنم درگاه دوباره کار کنه؟
کسی خبر داره ک کجا صاحب سایت تشریف دارن ج نمیدن
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
بنده همیشه و همه جا پاسخگو می باشم.
شما اگر به صفحه ارتباط با ما سری بزنید، تمامی راه های ارتباطی ذکر شده اند. (لطفا" به زمان بندی تماس دقت فرمایید)
همچنین در امضاء بنده راه های ارتباطی با بنده موجود می باشد.
چند روزیست به دلیل درگیری های فراوان، ایمیل ها پاسخ داده نمی شوند و تماسها کم و بیش پاسخ داده می شوند.
شما اگر با شماره تلفن خود بنده (مدیریت) تماس بگیرید، 90درصد پاسخ گو می باشم.
موفق باشید
............
25جم درخاست دادم .تصفیه نکردید.دلیل؟
mail:rapfdr@gmail.com
1391/12/27
2013/03/1700:24:32 990,150
ریال1391/12/25
2013/03/1500:22:24 202,860
ریال
هوراااااااااا قبل از عید هم درگاه اضافه شددد . خیلی کارت درسته پشتیبانی هم که فسیل وعده دروغ و سیستم کاملا قدیمی با یک درگاه اونم از چه بانکی ! دوستان نمیدونم چه جوری اعتماد میکنن .
حداقل شتاب پیشترفت چشم گیری داشته و بسیار پیشرفته ,و با مازول های مختلف
این وعده ها هم که میدی یکیش انجام نمیدی توهین به کاربران هست که کارمزدشونو میگیری و دروغ ....!!! و میگی چه قد اینا ...!
من که دیگه پست نمیدم دلم واسه اون بچه هایی که با زحمت پول درمیارن میسوزه چون حقشون یک درگاه خوب با تیم پشتیبانی قوی هست نه اینکه بیییییییییییییییی خیال 6 ماه میخوای پشتیبان بیاری من شخصا 6 ماه ایمیل زدم جوابی نیومده زنگ ...... جالبه