سلام به همه ی دوستان من تازه میخوام از این درگاه استفاده کنم ولی آشنایی به زبان برنامه نویسی php برای درگاه اختصاصی ندارم از دوستان کسی هست که به بنده کمک کنه؟؟برای جوملا احتیاج دارم ممنون میشم.پیشاپیش از لطفتون ممنون
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
سلام به همه ی دوستان من تازه میخوام از این درگاه استفاده کنم ولی آشنایی به زبان برنامه نویسی php برای درگاه اختصاصی ندارم از دوستان کسی هست که به بنده کمک کنه؟؟برای جوملا احتیاج دارم ممنون میشم.پیشاپیش از لطفتون ممنون
هر روز صبح ساعت 8 برای سرویس مشكلی پیش میاد ؟! هر روز صبح حدود ساعت 8 الی 8:05 تراكنشها انجام نمیشه و fsockopen با خطای timeout برمیگرده. در صورتیكه موردی هست بگید تا در بازه زمانی مربوطه امكان واریز وجه رو غیر فعال كنم تا كاربران با مشكلات این چنینی روبرو نشن. دقیقا 3 روز خطاهای سرور رو مانیتور كردم و هر روز هم ساعت 8 این اتفاق افتاده !
با سلام خدمت شما،
خیر؛ ساعت 8 صبح هیچ اتفاق خاصی پیش نمی آید.
شاید مشکل از سمت هاست و یا سرور شما باشد.
اگر باز مشکلی پیش آمد، در همان موقع سایت ما را باز کزده و بررسی نمایید.
تا هفته گذشته، مشکلی بر روی dns ها وجود داشت که به ترتیب تنظیم شده بود؛
که هم اکنون این مشکل برطرف شده است.
در حال حاضر مشکل دیگری وجود ندارد
موفق باشید
با سلام
دوستان من ثبت نام کردم توی وب سایت ایمیل هم اومد
با ویرتوال هم کار میکنم
توی تنظیماتش همه چیرو دادم قسمت ماژول منظورمه
کد مرچنت هم آخرین گزینه دادم
سایتی که توی ثبت نام نوشته بودم با سایتی که میخوام کار کنم یکی نیست
واسه تست خرید کردم که خطا داد موقع اتصال
لطفا بگید مشکل کجاس
با تشکر
از دوستان کسی هست که افزونه های متصل شدن رو برای جوملا بنویسه؟؟؟/هزینه ای هم داشته باشه مشکلی نداره.کسی هست؟؟؟؟ لطفا کمک کنید.؟؟اقای عادل این افزونه ها برای جی پل منتشر میشه؟؟نمیشه؟؟لطفا بگید ممنون میشم اخه سایت هم پشتیبانی نداره که راهنمایی کنن
کسی خبر نداره که درگاه های واسطه تا کی درست میشن؟؟؟؟؟؟
با سلام و با عرض وزش خدمت تمامی کاربران گرامی
در حال حاظر در حال تغییر کادر اجرایی، فنی و پشتیبانی می باشیم
تمامی مراحل در حال گذراندن می باشد که تا قبل از عید نوروز، تغییراتی بر روی سیستم اعمال شود و امکانات سیستم افزایش پیدا کند
برنامه نویسی ماژول ها و پلاگین ها و همچنین تکمیل درگاه پرداخت واسطه هم در لیست کارهای اجرایی می باشد
پیروز و سربلند باشید
آقا وقتی دکمه پرداخت فاکتور توی Whmcs رو می زنی صفحه سفید می شه چی کار کنم؟!
ماژول جی پال برای virtual freer رو از سایت freer.ir دانلود کردم و نصب کردم ، در تنظیماتش فقط یوزر پسورد و شماره کارت و نوع درگاه اختصاصی رو ازم خواست . آیا تنظیم دیگه ای داره ؟ چون الان کار نمیکنه ارور میده که ایمیل وارد نشده یا درست نمیباشد در صورتی که درست هستش بعدشم میره تو صفحه بانک ملت ولی مینوسه که اطلاعات وارد شده صحیح نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)