پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konte.shiraz
سلام
من کی هستم که بخوام شما رو خراب کنم
عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)
عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
سر فیس بوکم هیچ حرفی ندارم
نه من دیگه شما رو می بینم نه کاری به سرورتون دارم
اگه حقی بود که من حلال نمی کنم اگه هم نه هیچ
امیدوارم همیشه فعال و شاداب باشید
سلام
دوست عزیز شما وقتی با چیز میز کانکت هستید سرعت دانلود ممکنه به n تا چیز دیگه هم بستگی داشته باشه نه فقط سرعت سرور
وی پی اسی که شما ازشون گرفتید چه سیستم عاملی روش نصب هست ؟
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konte.shiraz
سرعت افتضاحه
دانلود که هیچ فیس بوکم بزور باز می شه
من نمی دونم دوستان از چی تعریف می کنن
ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره
تو خونه که به یک کیلو هم نمی رسه( سرعت خونه 256 هست)
دوستانی که ایشون رو تایید کردن ازتون ممنونم
در ضمن وقتی تست کردم که فقط خودم یوزر بودم( 1 یوزر)
همگی موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
لطفا مشخصات لوگین را بفرستید که بارتون تست کنم از روی سور خودتون هم عکس بگیرم بزارم که بقیه ببنید حق با من هست یا با شما این همه ادم سواد نداشتند حتما من سرشون کلاه گزاشتم توی کلاینت یه شماره دادین که تماس گرفتم میگه اشتباه گرفتید شماره هم که باش مسج دادم زنگ میزنم بوق میخوره قطعش مکنید مشکلتون مچیه میشه بگید
لطفا مشصخات بدین تا براتتون من تست کنم بعد بیا جوک تعریف کنید دوست عزیز حنده دار تربن حرفی که شنیدم 3 کیلوبایت واقعا جالب بود
منتظر دریافت اطلاعات هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konte.shiraz
عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد
لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست
در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده
http://0000.2.img98.net/out.php/i25356_sh1sh.png
لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه
معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر
دوستان عاقل هستند و قاضی
موفق باشید
جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
بجایی سرور با کیفیت
ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو
اینلینک دانولد
http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe
اینهم دانلود منجر لینکش
http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe
مشخصات سرور هم که خودشون میدن
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره
1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konte.shiraz
سلام
من کی هستم که بخوام شما رو خراب کنم
عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)
عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
سر فیس بوکم هیچ حرفی ندارم
نه من دیگه شما رو می بینم نه کاری به سرورتون دارم
اگه حقی بود که من حلال نمی کنم اگه هم نه هیچ
امیدوارم همیشه فعال و شاداب باشید
از اونجای که ممکنه کسی این تاپیک بنیه و نخواد پست پیج قبل بخونه پستهای قبل یکجا اوردم
دوست عزیز لینک دانولد منجر بهتون داده شده فایل هم دادم مشخصات چرا نمیدن به کسی که تست کنه من که تست کردم روی همون سررو سرعت هم زدم
شما مشخصات سروتون بدین یه یکی تا یکی چک کنه با دانولد منجر idm
نمیدونم چرا مشخصات نمیدن
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
کسی نیست اینجا مشخصات سرور بگیره از این اقا و تست کنه با دانلود منجر و نتیجش را اینجا بگه چون فقط دارن حرفخودشون یمزنند و حرف توی گوشش نمیره
والله این اقا سرور ظهر تحویل گرفته امده اینطور یمیگه حدود 2 ماه هست این افر تاپیکش بالا هست این همه یوزر هیچ کس متوجه نشده که این سرور سرعتش 3 کیلو بوده و سرش کلاه رفته فقط این اقا متوجه شده
سلام دوست عزیز
من یه وی پی اس ویندوز 2003 میخوام با هارد 15 گیگ و رم 512 یا 1 گیگ ... پورت 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود ، با نصب و کانفیگ Nttacplus+ PPTP + L2TP
میشه قیمت بدید؟
آیا تست هم دارید یا یه اکانت تست که من بتونم الان در حد 5 دقیقه وصل شم و تست بگیرم از سرعتش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarvan
سلام دوست عزیز
من یه وی پی اس ویندوز 2003 میخوام با هارد 15 گیگ و رم 512 یا 1 گیگ ... پورت 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود ، با نصب و کانفیگ Nttacplus+ PPTP + L2TP
میشه قیمت بدید؟
آیا تست هم دارید یا یه اکانت تست که من بتونم الان در حد 5 دقیقه وصل شم و تست بگیرم از سرعتش؟
با این مشصخات و قمیت هست اگر خواستید
نقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
تست هم خواستید تست کنید بعداز تحویل سرور تست کنید اگر راضی نبودین که پولتون برگشت زده میشود
موفق باشید
برای سفارش چه باید بکنم؟
شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarvan
برای سفارش چه باید بکنم؟
شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم
نه عزیز اختیار دراید حق شماست که قبلش درمورد وضیت فورشنده ت و کیفیت سرورها تحقفیق کنید و بعد خردیتون را انجام بدین اگر شخص سوریس دهنده ادم معتبری بود
شماره میدم خدمتون 24 ساعته هستش کسانی که سرویس گرفتن تست کردن حتما زمانهای مختلف تماس گرفتن و پاسخ هم گرفتن
برای خرید هم به لینک زیر مراجعه کرده و ریجستر کنید بعداز ثبت نام سرور مورد خودتون سفارش بدین و پس از پرداخت مشخصات پرداخت و 4 رقم اخر کارت را تیکت بزنید سرویس هم بین 12 تا 24 ساعت بعد تحویل داده میشود
MagicVPS - اعضا
موفق باشید
ممنون
اما لینک رو نذاشتین!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konte.shiraz
سرعت افتضاحه
دانلود که هیچ فیس بوکم بزور باز می شه
من نمی دونم دوستان از چی تعریف می کنن
ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره
تو خونه که به یک کیلو هم نمی رسه( سرعت خونه 256 هست)
دوستانی که ایشون رو تایید کردن ازتون ممنونم
در ضمن وقتی تست کردم که فقط خودم یوزر بودم( 1 یوزر)
همگی موفق باشید
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه
دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید
وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی
من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن
اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HOSSEIN1242000
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه
دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید
وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی
من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن
اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
دوست عزیز اولا من به ایشون گفتم سرعت پایینه گفت از اروپا دانلود نکن برو از مایکروسافت دانلود کن بعد گفتن با دانلود منجر دانلود کن
بعد هم که از پشتیبانیشون دیدم که چه جوری الطافشون رو نثار بنده کردن
شما هم هر نسبتی با ایشون داری درست ولی نمی دونم چرا اینجا کسی بلد نیست با ادب و احترام حرف بزنه
ایشون گفتن عکس منم عکس گذاشتم حالا هی همه با هم بیاید منو بکوبید
من که گفتم آقا من حرفی ندارم
فکر می کنم مثل خیلی ها سرور خریدم بعد سروره یهو غیب شده
لطفا اول درست نگاه کنید بعد نظر بدید
در ضمن فایر فاکس مرورگره که یه نرم افزار مدیریت دانلود کوچولو روشه ، فلش گت نرم افزار مدیریت دانلود خالیه شما هنوز نمی دونی اینا هم رده نیستن؟
ببخشید که من هیچی سرم نمی شه
نمی خواستم بعد از اینهمه توهینی که از طرف شخص شخیصی مثل ایشون به من شده دیگه اینجا جواب بدم اما خوب یکم یک طرفه به قاضی رفتن اشتباهه
راستی از ایشون هم نقل سرعت پایین پرسیدم که ایشون فقط بسنده کردن به اینکه از اروپا دانلود نکن (من باب پرسیدن که گفتی)
بهر حال این کارا یه اسم بیشتر نداره
یا حق
درود
منم توی مدت کمی که با این اقا کار میکنم
نه کندی سرعت داشتم نه چیزی
خب معلومه که با ie دانلود کنی همین قدر میگیری
امروز یکی زنگ زده بود به isp که من توش کار میکنم سرعت 2 mb داشت و میگفت با 5 کیلو دانلود میکنم ، یه دانلود منیجر نصب کرد و با 250 داشت دانلود میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم برو یه نرم افزاری چیزی نصب کن
خدمات خیلی خوب بوده
حتی سوالات خارج از حیطه ساپورت هم به من لطف کردن و جواب دادن