-
پاسخ : نمایندگی سامانه ارسال پیام کوتاه + امکانات ویژه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
همکار گرامی بنده اولا بعد یه مدت استفاده نیومدم بگم
بنده از همون لحظه اول گفتم ناراضیم و پولم رو میخوام
ثانیا بنده هیچ حرفی خارج از قوانین شرکت شما نزدم بنده طبق همون قوانین شرکت شما که گفتین درصورت نارضایتی بازگشت وجه داریم تقاضای عودت وجه دارم
خدارو شکر که همه همکارا هم که اومدن اینجا مکالمات ماروخوندن حق رو به اینجانب دادن
بنده بصورت صددرصد ناراضیم.و راضی نیستم حتی یک ریال پول بنده را اینگونه بخورید
و توصیه میکنم پول حرام وارد کسب و کار و زندگی خود نکنید
بنظرم این پول اینقد ارزش ندارد که وجهه کسب و کار خود را اینگونه خراب کنید و باعث شوید مشتریان دیگر به کسی اعتماد نکنند و ابروی شرکت خود را ببرید
با سلامی دوباره؛
مشکلی نداره جناب شریف.
ما هزینه خط اختصاصی + 1000 پیامک که برای پنل شما تهیه شده بود (رایگان هستش اما برای خرید آن ها در هر صورت هزینه شده) از پنل شما کسر و مبلغ 50 هزار تومان عودت خواهیم داد
من به شخصه پول حرام وارد زندگیم نکردم و نمیکنم
شماره کارت خودتون رو بفرمائید تا مبلغ به حساب شما واریز گردد
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
با سلامی دوباره؛
مشکلی نداره جناب شریف.
ما هزینه خط اختصاصی + 1000 پیامک که برای پنل شما تهیه شده بود (رایگان هستش اما برای خرید آن ها در هر صورت هزینه شده) از پنل شما کسر و مبلغ 50 هزار تومان عودت خواهیم داد
موفق و موید باشید
درمورد شارژ که باید خدمتتان عرض کنم
شارژ بنده را کسر اعتبار کنید دوباره به حساب شما افزوده خواهد شد و می توانید ازین شارژ برای شارژ اعتبار مشتری دیگری استفاده کنید.
و اینطور نیست که بگویید این شارژ هدر می رود که این شارژ ازبین می رود که پول بنده را کسرکنید.
درمورد شماره هم ان شماره در بانک اطلاعاتی شما هست و برای مشتری دیگر قابل استفاده است.
درعین حال هزینه شارژ 1000 اعتبار که 10400 تومان هست را نیز کلا به مبلغ 60000 تومان عودت دهید.
شماره اختصاصی هم مشکلی ندارد.
شماره کارت بنده:
6104337050903762
بعد از پرداخت اعلام کنید تا بررسی کنم.
با تشکر از همکاری شما
-
با سلامی دوباره؛
درست میفرمائید اما بیشتر از این مبلغ شرکت نمیتونه عودت بده قربان
دیشب هم خدمت شما عرض کردم که شرکت فقط 25 هزار تومان عودت میده و 25 هزار تومان دیگر را خود بنده تقبل کردم چون نمیخواستم شما ناراضی باشید...
در صورت رضایت بفرمائید تا واریز گردد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
با سلامی دوباره؛
درست میفرمائید اما بیشتر از این مبلغ شرکت نمیتونه عودت بده قربان
دیشب هم خدمت شما عرض کردم که شرکت فقط 25 هزار تومان عودت میده و 25 هزار تومان دیگر را خود بنده تقبل کردم چون نمیخواستم شما ناراضی باشید...
در صورت رضایت بفرمائید تا واریز گردد...
با سلام
بنده که راضی نیستم چون خودم نمایندگی دارم و میدونم این 20 تومان که کم می کنید واقعا به حق نیست و اینو دوباره میفروشین.
تو گارانتیتونم گفتین هزینه شارژ هم واریز میشه
ولی اگه میخواین اون 20تومنو بخورید مشکلی نیست.فکر میکنم خیرات کردم
لطفا پول منوسریعتر واریز کنید
-
بنده به شخصه بودم با توضیحاتی که خوندم به هیچ وجه حاضرنبودم ازپولم بگذرم
ولی خدارو شکر که این قضیه روشن شد.
چون بنده این تاپیکو دیده بودم ومیخواستم منم نمایندگی بگیرم ازیشون.
واقعا مشتری مداری این شکلیشوندیده بودیم
اینجاست که معنی هر ارزانی بی دلیل نیست مشخص میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itsecure
شما اینجا کاره ای نیستید که دارید نظر میدید!
خدا رو شکر که به افرادی همانند شما خدمات نمیدهیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itsecure
والا چی بگم
خوبه خودمون نمایندگی داریم اینچیزارومیفهمیم
دیگه اون بیست تومنو به خدا واگذار میکنم
که اگه حق بامنه از یه جای زندگیشون بیرون بیاد
درمورد ارزانی هم که گفتین واقعا بخاطر هزینش نبود بخاطر همون امکانش بود که اینجوری شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
با سلام
بنده که راضی نیستم چون خودم نمایندگی دارم و میدونم این 20 تومان که کم می کنید واقعا به حق نیست و اینو دوباره میفروشین.
تو گارانتیتونم گفتین هزینه شارژ هم واریز میشه
ولی اگه میخواین اون 20تومنو بخورید مشکلی نیست.فکر میکنم خیرات کردم
لطفا پول منوسریعتر واریز کنید
جناب شریف ما هر چی داریم با شما راه میایم اما شما لحن حرف زدن و برخوردتون درست نیست
یعنی چی میخورید؟؟؟
ما فقط هزینه خط رو از شما کسر کردیم (20 هزار تومان) و داریم 50 هزار تومان رو برمیگردونیم اما شما انگار خیلی توقع دارید؟؟؟
پولتون رو جای دیگه خیرات کنید و از این به بعد لطف کنید قبل از هر خرید، خوب تحقیق کرده و چشمانتون رو باز کنید
ما به شما هیچ وجهی رو عودت نخواهیم داد
لطفا به پلیس فتا شکایت کرده و از مراجع قانونی پیگیری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
جناب شریف ما هر چی داریم با شما راه میایم اما شما لحن حرف زدن و برخوردتون درست نیست
یعنی چی میخورید؟؟؟
ما فقط هزینه خط رو از شما کسر کردیم (20 هزار تومان) و داریم 50 هزار تومان رو برمیگردونیم اما شما انگار خیلی توقع دارید؟؟؟
پولتون رو جای دیگه خیرات کنید و از این به بعد لطف کنید قبل از هر خرید، خوب تحقیق کرده و چشمانتون رو باز کنید
لطفا اینو بخونید:
((با سلامی دوباره؛
مشکلی نداره جناب شریف.
موفق و موید باشید))
گفتین هزینه خط اختصاصی و 1000 پیامک را کسر میکنیم
اگه میگفتین خط اختصاصی که من مشکلی نداشتم که گفتم 10 تومن شارژروبدین 60 تومن واریز کنید
-
از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید
در خدمتتون هستیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
یعنی چی میخورید؟؟؟
من تحقیق کامل کردم فقط این همه تو اینترنت کار کرده بودم نمیدونستم باید برای تک تک امکاناتی که تو سایتتون گفتین باید بپرسم خب این برا کدوم سرویس دهنده جواب میده
-
[QUOTE=winsent;668954]شما اینجا کاره ای نیستید که دارید نظر میدید!
خدا رو شکر که به افرادی همانند شما خدمات نمیدهیم...[/QUOTEg
واقعا از ادبتون متاسفم
فقط اینو بدونین که اینجا انجمن هست
تو انجمن هرکسی ازاده نظر بده
و ثانیا شما اومدین تاپیک فروش گذاشتین
اگه شفاف سازی نشه ممکنه یکی بیاد گول کلاه بردارهایی مثل شما که پول مردمو میخورین رو بخوره
پس بهتره شفااف سازی های لازمه بشه تا همه شمارو بشناسن
-
شخصی که مشکل داشته باشه داره نظر میده و شفاف سازی میکنه و نیازی به امثال شما نیست که خودتون رو وارد بحث کنید!
ما هم از شفاف سازی هیچگونه ترسی نداریم بلکه خوشحال میشیم نقاط ضعفمون رو بدونیم تا اون ها رو برطرف کنیم
احترام خودتون رو نگه دارید...
-
من به عنوان یک کاربر که نزدیک به 4 سال عضو این انجمن هستم ، این پولا هیچ ارزشی نداره که ۲ تا همکار بخوان این حرفارو بیان کنند
به نظر بنده جناب winsent این مبلغ ها ارزشی نداره . فقط شما شرکت خودتون رو می برید زیر سوال .
بهتره خیلی محترمانه این داستان تمام بشه
ارادتمند
-
هرکسی تو سایتش یه شماره الکی بزاره که هیچوقت جواب ندن
و بگه شرکت داریم در حالیکه هیچ شماره ثبتی نداره بایدم از شکایت ترسی نداشته باشه
مشکلی نداره.بنده شکایت میکنم و تمام خساراتی که علاوه براین مبلغ به من وارد کردینم حساب میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahura
من به عنوان یک کاربر که نزدیک به 4 سال عضو این انجمن هستم ، این پولا هیچ ارزشی نداره که ۲ تا همکار بخوان این حرفارو بیان کنند
به نظر بنده جناب winsent این مبلغ ها ارزشی نداره . فقط شما شرکت خودتون رو می برید زیر سوال .
بهتره خیلی محترمانه این داستان تمام بشه
ارادتمند
والا من قبول کردم پول شماره رو کم کنن
ولی اینکه گفتن پول شارژم کم میکنیم و من میدونم پول شارژ قابل عودته واقعا ناراحت شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
هرکسی تو سایتش یه شماره الکی بزاره که هیچوقت جواب ندن
و بگه شرکت داریم در حالیکه هیچ شماره ثبتی نداره بایدم از شکایت ترسی نداشته باشه
مشکلی نداره.بنده شکایت میکنم و تمام خساراتی که علاوه براین مبلغ به من وارد کردینم حساب میکنم
میفرمائید به شماره ها زنگ زدید؟!!!
ما 2 شماره داریم که یکی مربوط به دفتر در نیشابور هستش و دیگر در مشهد
شاید گاهی اوقات دفتر نیشابور پاسخگو نباشند یا کمتر جواب بدند اما مطمئن باشید دفتر مشهد همیشه پاسخگو هستند
تا جایی که یادمه شما فقط 1-2 بار به دفتر نیشابور زنگ زدید که خود بنده پاسخگو بودم
میتونید به دفتر مشهد زنگ بزنید و تماس بگیرید و ببینید آیا کسی پاسخگو هست یا خیر
واقعا ناراحت میشیم وقتی میبینم شما یک طرفه به قاضی میرید و جوری عنوان میکنید که دیگر دوستان برداشت های دیگری میکنند
به خدا میسپارم شما رو
مشکلی نیست جناب شریف عزیز
میتونید کارتون رو از طریق مراجع قانونی کاملا پیگیری کنید
هر خسارتی هم که تعیین شد پرداخت خواهیم کرد
موفق و پیروز باشید
-
خدا شاهده دفتر نیشابورتون که کلا هرچی زنگ زدم تاحالا کسی جواب نداده من حتی صدای شما رو نشنیدم
دفتر مشهدتون بیشتر از 10بار زنگ زدم
ولی الان زنگ زدم جواب دادن
من اصلا چنین قصدی رو نداشتم
و چقد تو تیکت گفتم لطفا مشکلو همینجا حل کنید ولی شما گفتین برین هرجا دوست دارین مطرح کنید
نتیجش این شد
همه همکاران هم اومدن و خوندن و حق را به ما دادن
مشکلی نیست.
بنده هم به خدا واگذار میکنم و دعا میکنم این پول تو زندگیتون از جایی بیاد بیرون که فکرشو نمیکنید
چون واقعا به ناحق بوده و خودتونم میدونید پولی که با نارضایتی وارد زندگیتون بشه حروم هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
خدا شاهده دفتر نیشابورتون که کلا هرچی زنگ زدم تاحالا کسی جواب نداده من حتی صدای شما رو نشنیدم
دفتر مشهدتون بیشتر از 10بار زنگ زدم
ولی الان زنگ زدم جواب دادن
من اصلا چنین قصدی رو نداشتم
و چقد تو تیکت گفتم لطفا مشکلو همینجا حل کنید ولی شما گفتین برین هرجا دوست دارین مطرح کنید
نتیجش این شد
همه همکاران هم اومدن و خوندن و حق را به ما دادن
مشکلی نیست.
بنده هم به خدا واگذار میکنم و دعا میکنم این پول تو زندگیتون از جایی بیاد بیرون که فکرشو نمیکنید
چون واقعا به ناحق بوده و خودتونم میدونید پولی که با نارضایتی وارد زندگیتون بشه حروم هست
خدمتتون عرض کردم جناب شریف
دفتر نیشابور شاید پاسخگویی ضعیف داشته باشند اما مطمئن باشید دفتر مشهد همیشه پاسخگو هستند
نگاه کنید جناب شریف، الان ما خدماتی داریم با عنوان "ارسال با نام تجاری" که برای اپراتور همراه اول مسدود ولی برای اپراتور ایرانسل برقرار میباشد (طبق استعلام ما)
یعنی چیزی که ما گفتیم در حالت دوم برقرار هستش و شما میتونید با نام تجاری ارسال کنید ولی قبل از اون باید یک سری هماهنگی های اولیه رو با اپراتور انجام بدید
حالا میخوام از جنابعالی بپرسم آیا ما تعهدی به شما دادیم که عمل نکرده باشیم؟؟؟
-
دوست و همکار گرامی
باز که شما اومدین سرخونه اول
پس لطفا قبلش شما جواب این سوال من رو بدهید؟
ایا وظیفه مشتری هست که بابت همه امکانات شما بپرسد این امکان رو کدوم اپراتور داره؟
مثلا ارسال نامحدود که تو امکاناتتون هست
ایا این منطقیه که من بیام برا تک تک خدمات سوال کنم که ایا این رو همراه اول داره یا نه؟
و بنظر شما من که قبل از خرید اینقد نسبت به این موضوع حساسیت داشتم شما نباید اینو به ما اعلام میکردین که این برای همراه اول مسدوده تا ما تصمیم گیری کنیم نسبت به این موضوع؟؟؟
اگه اون موقع که من تو مکالمه خصوصی گفتم این خدمات را تضمین میکنید و شما گفتین بله قربان تمامی خدمات تضمین می شود واقعا اگر اینو مطرح می کردین یقینا ما خرید نمیکردیم که این قضایا پیش بیاید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوست و همکار گرامی
باز که شما اومدین سرخونه اول
پس لطفا قبلش شما جواب این سوال من رو بدهید؟
ایا وظیفه مشتری هست که بابت همه امکانات شما بپرسد این امکان رو کدوم اپراتور داره؟
مثلا ارسال نامحدود که تو امکاناتتون هست
ایا این منطقیه که من بیام برا تک تک خدمات سوال کنم که ایا این رو همراه اول داره یا نه؟
و بنظر شما من که قبل از خرید اینقد نسبت به این موضوع حساسیت داشتم شما نباید اینو به ما اعلام میکردین که این برای همراه اول مسدوده تا ما تصمیم گیری کنیم نسبت به این موضوع؟؟؟
اگه اون موقع که من تو مکالمه خصوصی گفتم این خدمات را تضمین میکنید و شما گفتین بله قربان تمامی خدمات تضمین می شود واقعا اگر اینو مطرح می کردین یقینا ما خرید نمیکردیم که این قضایا پیش بیاید
کاملا درست میفرمائید جناب شریف
اگر خاطرتون باشه یک روز از شما وقت گرفتم و برای همراه اول استعلام کردم و خدمت شما اعلام کردم که برای همراه اول مسدود ولی برای ایرانسل مشکلی نیست قربان
وظیفه مشتری نیست اما ما تمامی خدمات خودمون رو بصورت کامل و مفصل در سایت توضیح دادیم
مشتری وقتی چیزی رو متوجه نشه یا کامل موضوع رو نفهمه طبیعتا سوال میکنه و این وظیفه ما هستش که راهنماییش کنیم و پاسخگو باشیم
در ثانی، شمار میفرمائید اینکه "اامکان ارسال با نام تجاری" برای شما از اهمیت بسیاری برخوردار بوده، شما از من سوال کردید آیا این امر امکان داره یا نه؟ درسته؟
من هم گفتم بله
سپس شما فرمودید برای اپراتور همراه اول امکان داره؟ که من از شما 1 روز وقت برای استعلام خواستم و به شما اعلام کردم...
-
دوست عزیز استعلام شما بعد از خرید من بوده نه قبل از خرید من
خدارو شکر که بنده از تمامی تیکت ها عکس گرفتم وتاریخ همه مشخص هست
بهتر نبود اون استعلامو اونوقتی که من قبل از خرید حساسیت داشتم میگرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نه اینکه بعد از خرید استعلام بگیرید
اگه تمامی خدماتتونو کامل توضیح میدادین این مشکل نبود
مثلا کنار همون خط که نوشتین ارسال با نام تجاری یه پرانتز باز میکردین میگفتین فقط ایرانسل با پیگیری مشتری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوست عزیز استعلام شما بعد از خرید من بوده نه قبل از خرید من
خدارو شکر که بنده از تمامی تیکت ها عکس گرفتم وتاریخ همه مشخص هست
بهتر نبود اون استعلامو اونوقتی که من قبل از خرید حساسیت داشتم میگرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نه اینکه بعد از خرید استعلام بگیرید
اگه تمامی خدماتتونو کامل توضیح میدادین این مشکل نبود
مثلا کنار همون خط که نوشتین ارسال با نام تجاری یه پرانتز باز میکردین میگفتین فقط ایرانسل با پیگیری مشتری
از یک منظر حرف شما درست و ما باید قبل از خرید به شما (و دیگر دوستان) اعلام میکردیم که ارسال با نام تجاری فقط برای اپراتور ایرانسل امکان پذیر است
اما هم اکنون ما ارسال با نام تجاری برای ایرانسل را پشتیبانی میکنیم و شما از این منظر مشکلی ندارید جناب شریف
یعنی ما چیزی که در سایت اعلام کردیم درست است در حالت کلی اما برای اپراتور همراه اول پشتیبانی نمیشود
-
خدارو شکر که بالاخره قبول کردین که باید قبل از خرید اعلام میکردین
صحبت من اینجاست که هنوز جواب نگرفتم لطف دقیق بخونین و جواب بدین؟؟؟
شما بیاین یه پنل به من بدین
بعد تو سایت بگین ارسال انبوه داره
بعد من بیام بعد از خرید ببینم این فقط به ایرانسل ارسال میکنه و برا همراه اول ارسال نداره
ایا این درسته که بگین ما ارسال انبوه را پشتیبانی میکنیم و چیزی که در سایت اعلام کردیم درست هست
اگر یکنفر بیاد این حرف شما رو تایید کنه که چنین چیزی درسته من دیگه حرفی ندارم
احساس میکنم دیگه بحث راجب این موضوع بی فایدست
در گارانتیتون گفتین اگه مشتری ناراضی باشه پول عودت داده میشه
کاش میشد تعریف مشتری راضی و ناراضی رو بگید
از نظر من مشتری راضی کسیه که پنل رو که تحویل دادین ازش استفاده کنه
ولی کسیکه از لحظه اول که متوجه میشه امکاناتی که میخوادو نداره و به شما میگه بنده راضی نیستم و حتی یکبار هم ازین پنل استفاده نمی کند
یه مشتری ناراضی هست و طبق گفته خودتون باید پول عودت داده بشه
اصلا قانونهارو کنار بگذاریم
انصاف کاری را در نظربگیریم
اصلا فرض میکنیم یکی اشتباه کرده و الان فهمیده اشتباه کرده وما هم اونطور که باید اطلاع رسانی نکردیم و این پنل به هیچ درد اون نمیخوره انصاف رو که بگذاریم وسط باید پولش عودت داده بشه
شاید یادتون بیاد که من اول ازتون پرسیدم ارسال به شماره های کیش داره یا نه
دلیلش این بود که ما مشتری داشتیم که از ما پنل خریده بود با اینکه ما خیلی تاکید کردیم که پنل ما پشتیبانی از 0934 نداره باز اشتباها خرید کرده بود.بعد از خرید فهمیده بود و چون تمام ارسالاش برا کیش بود ما انصافو وسط گذاشتیم و پولشونو عودت دادیم
ولی ظاهرا شما میخواید پول مارو به نا حق ندین
مشکلی نیست،این رو با چشمان خودم دیدم که پول حروم تو زندگی هرکسی وارد شده یا خرج دکترو بیمارستان ها کرده یا از جای دیگه ضرر کرده که انشالله درمورد شما اینطور نباشه ولی خدا جای حق نشسته دوست عزیز
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
خدارو شکر که بالاخره قبول کردین که باید قبل از خرید اعلام میکردین
صحبت من اینجاست که هنوز جواب نگرفتم لطف دقیق بخونین و جواب بدین؟؟؟
شما بیاین یه پنل به من بدین
بعد تو سایت بگین ارسال انبوه داره
بعد من بیام بعد از خرید ببینم این فقط به ایرانسل ارسال میکنه و برا همراه اول ارسال نداره
ایا این درسته که بگین ما ارسال انبوه را پشتیبانی میکنیم و چیزی که در سایت اعلام کردیم درست هست
اگر یکنفر بیاد این حرف شما رو تایید کنه که چنین چیزی درسته من دیگه حرفی ندارم
احساس میکنم دیگه بحث راجب این موضوع بی فایدست
در گارانتیتون گفتین اگه مشتری ناراضی باشه پول عودت داده میشه
کاش میشد تعریف مشتری راضی و ناراضی رو بگید
از نظر من مشتری راضی کسیه که پنل رو که تحویل دادین ازش استفاده کنه
ولی کسیکه از لحظه اول که متوجه میشه امکاناتی که میخوادو نداره و به شما میگه بنده راضی نیستم و حتی یکبار هم ازین پنل استفاده نمی کند
یه مشتری ناراضی هست و طبق گفته خودتون باید پول عودت داده بشه
اصلا قانونهارو کنار بگذاریم
انصاف کاری را در نظربگیریم
اصلا فرض میکنیم یکی اشتباه کرده و الان فهمیده اشتباه کرده وما هم اونطور که باید اطلاع رسانی نکردیم و این پنل به هیچ درد اون نمیخوره انصاف رو که بگذاریم وسط باید پولش عودت داده بشه
شاید یادتون بیاد که من اول ازتون پرسیدم ارسال به شماره های کیش داره یا نه
دلیلش این بود که ما مشتری داشتیم که از ما پنل خریده بود با اینکه ما خیلی تاکید کردیم که پنل ما پشتیبانی از 0934 نداره باز اشتباها خرید کرده بود.بعد از خرید فهمیده بود و چون تمام ارسالاش برا کیش بود ما انصافو وسط گذاشتیم و پولشونو عودت دادیم
ولی ظاهرا شما میخواید پول مارو به نا حق ندین
مشکلی نیست،این رو با چشمان خودم دیدم که پول حروم تو زندگی هرکسی وارد شده یا خرج دکترو بیمارستان ها کرده یا از جای دیگه ضرر کرده که انشالله درمورد شما اینطور نباشه ولی خدا جای حق نشسته دوست عزیز
یا حق
درست میفرمائید قربان
ما به شما و دیگر مشتری ها احترام میگذاریم
فقط هزینه خط اختصاصی (20 هزار تومان) کسر و الباقی (مبلغ 50 هزار تومان) به حساب شما واریز گردید
موفق و موید باشید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
winsent
دوستان دیگری یا همکارانی که نطر میدند، ابتدا اجازه بدند هر 2 طرف صحبت هاشون رو بکنند بعد اون ها وارد ماجرا بشند و قضاوت کنند.
با تشکر و سپاس
با سلام
اول اینکه شما در برخی از جواب ها تون به دیگران حق اظهار نظر نمی دهید . به نظرم حرکت صحیحی نباشد. زیرا اینجا یک انجمن آزاد است و همان طوری که شما می توانید در تاپیک های دیگر و موضوعات دیگر اظهار نظر کنید ، پس دوستان و همکاران نیز مختار به شرکت در گفتگو هستند و بدونید تنها دلیل شرکت همکاران موضوع زیر بوده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان نظرشونو بگن
به همین خاطر همکاران نظراتشون رو اعلام کردن.
به هرحال بنده خواستم فقط نظرمو رو بگم و هیچ وقت شما را محکوم نکردم . زیرا اگر در پاسخ قبل من در این تاپیک مشاهده می نمودید .بنده موضوع را مشروط مطرح نمودم که اگر فروشنده تعهداتی نظیر ارسال با نام تجاری را ذکر کرده باشد و خدمات ندهد در اون صورت پول باید عودت داده شود.
با توجه به مطالعه کل 7 صفحه فکر می کنم که سوء تفاهمی بوده است که جناب sa_sh41 قبل از خرید با انگاره ذهنی خرید کرده اند که در نظر شما این دید خرید نادرست بوده است و باید ایشان می پرسیده است.که حالا مقصر در این بین چه کسی است ، بنده کار ندارم .
ولی نظر بنده را به عنوان یک عوض کوچک می خواهید ، این است که حال که با یک دید دیگر خرید شده است . اگر من بودم هزینه را عودت می دادم . و در سایت اصلاحاتی را انجام می دادم که مشتری سر در گم نشود.
زیرا باید همیشه فرض را در خرید مشتری عدم دانش کامل شخص در مورد کالای خریداری شده قرار داد و موضوع را کامل به مشتری اطلاع داد.
به هر حال ولی ممکن است سیاست کاری شرکت شما متفاوت از این نظر من باشد.
امیدوارم که موضوع به شکایت و پلیس فتا نرسد . زیرا در این صورت برای شرکت ارایه دهنده خدمات پرونده ای تشکیل می شود (هر چند حق با شرکت باشد.و پولی را قانون مشخص نکند چهت عودت وجه .)
این موضوع رو از روی علم در مورد پلیس فتا خدمت شما بزرگواران می گم.
انشاا... موضوع سریع تر برطرف خواهد شد و هر 2 طرف راضی باشند.
با تشکر
-
با تشکر از تمامی دوستان؛
به حساب جناب شریف مبلغ 50 هزار تومان طبق توافق واریز گردید
امیدواریم توانسته باشیم رضایت ایشون رو جلب کرده باشیم
ما هیچوقت پول حرام نخورده ایم و نه بنده و نه جناب شریف با این پول ها به جایی نمیرسیم
یک سوء تفاهم کوچک بود که برطرف شد
موفق و پیروز باشید...
-
---------------------------------
آپدیت و بروزرسانی پست
-
نرخ ارسال پیامک کاهش یافت!
هر اس ام اس = 7.5 تومان
برا اولین بار با کمترین قیمت در بین دیگر سرویس دهنده ها