-
پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30club
باسلام من یه سوال فنی داشتم :دی
میخواستم ببینم ما بد ها بخوایم مشخصات سرور رو افزایش بدیم این تخفیف رو سرورمون میمونه ؟
سلام
نمی دونم چی بگم! حالا شما سفارش بدید خواستید ارتقا بدید تخفیف رو براتون لحاظ می کنیم!
-
رنج آی پی سرور کانادا رو برام پ خ کنید لطفاً
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
رنج آی پی سرور کانادا رو برام پ خ کنید لطفاً
سلام. پ خ شد
دوستان توجه داشته باشند كه سرور از 8 عدد هارد sas با رايد 10 استفاده مي كند. همانگونه كه مي دانيد سرعت هارد هاي sas بالاتر از sata مي باشد و زماني كه اين 8 هارد sas به صورت raid 10 بسته شوند سرعتي معادل 8 برابر سرعت يك هارد sas معمولي خواهد داشت. با چنين آرايه اي از هارد ها مي توان در هنگام كپي اطلاعات به سرعت 600 مگابايت بر ثانيه رسيد. يعني شما مي توانيد محتويات يك dvd را در 10 ثانيه كپي نماييد!!!!
براي استفاده از آفر فوق فقط تا پايان امروز فرصت داريد.
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
سرور مذکور سفارش داده شده و طی روزهای آینده در دسترس خواهد بود. (با تشکر از آلماهاست نماینده رسمی دیتاسنتر RedStation در ایران)
همچنین امگاهاست تصمیم گرفته است تا زمان آماده شدن سرور آفرهای ویژه پیش فروش را ارایه نماید. پس فرصت را از دست ندهید.
با تشکر
-
جناب اسکندری هیچکدوم از سرورهای شما برای اینترنت ماهواره جواب میدن به جر امریکا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
جناب اسکندری هیچکدوم از سرورهای شما برای اینترنت ماهواره جواب میدن به جر امریکا ؟
یه مدت دیتاسنتر سوییس ip spoofing رو بسته بود روی سرویس هاش که ما مجبور شدیم با یکی از همکاران که سرور امریکا داشت صحبت کنیم برای بحث ماهواره
اما با دیتاسنتر سوییس مکاتبه کردیم و با توجه به اعتمادی که به ما داشتند و سابقه خوبمون در مدیریت عدم سو استفاده (Abuse) از سرور قبول کردند که ip spoofing رو روی سرور ما باز کنند.
در حال حاضر سرور سوییس برای اینکار مناسب هست
-
فروش با تخفیف های مذکور همچنان ادامه دارد
-
کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
کاش کاناداتونم کوپن تخفیف داشت
پیام خصوصی خودتون رو چک کنید یه کوپن تخفیف براتون ارسال شد
با تشکر
-
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
برای سوییس هم اگر کوپن تخفیف بدید عالی هست یدونه 512 میخوام
سلام
متاسفانه سرور سوییس برای ما هزینه بالایی داره و با توجه به کیفیت بالا و کاربری خاص (اکانت ماهواره) امکان ارایه تخفیف روی این سرویس نیست
با تشکر
-
هم سرویس خوب و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.
سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
سرور من بعد از انتقال به امگا هاست حتی یک روز هم کار نکرد پشتیبانی ضعیف بود و هیچ احترامی برای مشتری قائل نیستن. این آشنایی با اجبار برای من ک خیلی گرون تموم شد.
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
لطفا مدرک ارائه کنید اینجا هم جای این حرفا نیست ...
راحت هم به کسی توهین نکنید .
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:
-
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
دوست عزیز کاملا معلومه که قصده شما فقط تخریبه پس چرا برای من که هر روز ایشون رو اذیت می کنم پشتیبانی ضعیف نیست؟؟:39:از تاریخ عضویتتونم معلومه چقد میشه رو حرفتون حساب کرد
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
من این مدت که باهاشون کار میکنم واقعا حرف نداره از هر لحاظ مشکلاتی من داشتمکه حتی سرویس ماله اینا نبوده اما مشکلم رو حل کردن و من تا این لحظ واقعا ازشون راضی هستم
از شما دوستان عزیز به خاطر حمایتتون و ابراز رضایت از سرویس ها ممنونم. از اونجایی که ایشون هیچ مدرکی ارایه ندادند که یوزر ما هستند یا نه ما هم نمی تونیم در این مورد اظهار نظر کنیم که بگیم ایشون دروغ می گه. من از ایشون می خوام که مدارک لازم رو اعلام بفرمایند و در قسمت انتقادات و پیشنهادات پست بزنند.
در ضمن نام کاربری ایشون رو برای پیگیری بیشتر به مدیریت محترم انجمن معرفی کردم
با تشکر
-
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
سلام دوست عزیز
از اینکه ما رو قابل دونستید و انتقاد کردید ممنونیم. خوشحال می شدم نام کاربری خودتون و سرویسی که مشکل داشت رو حداقل برای من پیام خصوصی می کردید تا ببینیم واقعا مشکل از کجا بوده. اینجوری که شما فرمودید که پشتیبانی ضعیف و عدم وجود احترام به مشتری بدون ارایه توضیحات لازم نمی تونه چاره ساز باشه. تمام تلاش ما حفظ رضایت مشتری هست و فکر می کنم در این زمینه تقریبا موفق بودیم چون توی بخش ساپورت سایتمون هم تا به حال نه کسی با تندی با ما برخورد کرده و نه ما با کسی.
در ضمن ما به تمام مشتریانی که از کیفیت خدمات راضی نباشند خسارت می دیم و در صورت درخواست اونها هزینه اشون رو برگشت می زنیم. بهتر بود حداقل اون موقع که از خدمات راضی نبودید یه تیکت می زدید و از ما انتقاد می کردید تا هم جبران خسارتتون می شد و هم ما تلاش می کردیم که مشکل حل بشه
با تشکر
با تشکر از شما دوست عزیز
من هم از ایشون خواستم مشخصات سرویسشون رو پیام خصوصی کنند. حق با شماست و این مسایل باید توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح بشه نه اینجا
در ضمن ایشون به کسی توهین نکردند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sabavps
من از شما پوزش میخوام :( پست من کاملا اشتباه بود!!!!!
من از سرویس این دوستمون کاملا راضی بودم و پشتیبانی خوبی هم داشتم، همینجا اعتراف میکنم که تشابه اسمی باعث شد که من این اشتباه بزرگ رو بکنم و ازیشون و همکارانشون صمیمانه پوزش میخوام. پستم رو هم ویرایش کردم راه دیگه ای برای جبران اشتباهم نمیبینم و بسیار متاسفم .
خواهش می کنم دوست عزیز
این موارد چیزی نیست که بخواد ناراحت بکنه. حالا شما می فرمایید اشتباه بوده. اگر درست هم می بود دوست داشتیم بشنویم که کجای کار ما مشکل داشته. مثل اینکه مشکل نداریم b-)
-
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش :)
-
یعنی از 10 تیر بیشتر میشه ؟:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hack3r
ما که از خدامونه هر چه زودتر سرور اوکی بشه ولی فکر نکنم بیشتر بشه جون به احتمال زیاد بنا به فرمایشات جناب اسکندری ظرف امروز یا فردا اطلاعات وی پی اس برای تمامی مشترکین ارسال میشه البته اونم بنا به درخواست خودی مشترک از ایشون ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CommandServer
سلام جناب اسکندری سرور آماده تحول نشده هنوز بی صبرانه منتظریم 10 شد دیگه یواش یواش :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hack3r
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CommandServer
ما که از خدامونه هر چه زودتر سرور اوکی بشه ولی فکر نکنم بیشتر بشه جون به احتمال زیاد بنا به فرمایشات جناب اسکندری ظرف امروز یا فردا اطلاعات وی پی اس برای تمامی مشترکین ارسال میشه البته اونم بنا به درخواست خودی مشترک از ایشون ;)
سلام
طبق قول دیتاسنتر سرور باید دیروز آماده می شد و به دستمون می رسید. احتمالا سرور امروز به دست ما می رسه و پس از انجام تست های مختلف سفارشات دوستان رو تحویل می دیم خدمتشون
حداکثر تا خود روز ۱۰ تیر اماده می شه
با تشکر
-
سرور به ما تحویل داده شده و در حال تست و آماده سازی اولیه می باشد. به زودی با اسکرین شات های حیرت انگیز هیجان زده خواهید شد !!!
تخفیف های مربوط به پیش فروش منقضی شده است و سرورهای مجازی تا اطلاع ثانوی با قیمت واقعی به فروش می رسد.
-
2 فایل پیوست
بالاخره بعد از ساعت ها تست و انجام تنظیمات اولیه سرور آماده سرویس دهی می باشد. با توجه به شبکه ۱۰ گیگابیتی این دیتاسنتر، برای تمامی سرورهای مجازی از کارت شبکه VMXNET3 استفاده شده است که قادر به مبادله اطلاعات با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه می باشد.
برای تازه شدن روح انجمن دو اسکرین شات از قدرت این سرور تهیه شد. (فکر می کنم برای اولین بار باشد که چنین سیستمی در این انجمن معرفی می شود):
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%86-net-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%86-hdd-jpg
همانگونه که می دانید تصویر اول مربوط به سرعت شبکه و تصویر دوم مربوط به سرعت آرایه هارد سرور می باشد.
همانگونه که قبلا ذکر شده بود این سرور از ۸ هارد Toshiba MK2001TRKB - 2 TB - SAS به صورت RAID10 استفاده می کند. قدرت این سیستم را در تصاویر بالا مشاهده می کنید. سرعتی نزدیک به یک گیگابایت بر ثانیه و تاخیر دسترسی در حد یک دهم میلی ثانیه!
با این سیستم می توانید فایلی به حجم یک DVD را در ۵ ثانیه کپی نمایید!
-
-
از همه نظر عالیه ، سرور ها رو کی تحویل میدین ؟
همه بی صبرانه منتظرن !!
-
واییییییییییییییییییییی :x
-
داداش مردیم از بس موندیم تو کف زود تحویل بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hack3r
بسیارم عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar4sh
از همه نظر عالیه ، سرور ها رو کی تحویل میدین ؟
همه بی صبرانه منتظرن !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo
واییییییییییییییییییییی :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
داداش مردیم از بس موندیم تو کف زود تحویل بده
از ابراز احساسات همه دوستان ممنونم :x
حجم سفارشات بالا هست و ما هم داریم با تمام توانمون سرورها رو آماده می کنیم. امیدوارم بتونیم تا آخر امروز سرورها رو تحویل بدیم
با تشکر
-
30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید
-
دوستان این سرور فوق العادس... :|
الان یه وی پی اس از ایشون تحویل گرفتم وای خدای من فقط باید بگیرید این وپی اس رو تا حرف منو باور کنید =d>
ممنون جناب اسکندری بابت همه چیز موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
30% نخفیف دیگه نیست ؟ حداقل تا نیمه شعبان میذاشتید این طرح بعد حذف میکردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
commandserver
دوستان این سرور فوق العادس... :|
الان یه وی پی اس از ایشون تحویل گرفتم وای خدای من فقط باید بگیرید این وپی اس رو تا حرف منو باور کنید =d>
ممنون جناب اسکندری بابت همه چیز موفق باشید :)
امیدوارم کیفیتش راضی کننده باشه و بمونهبه اطلاع دوستان می رسونم ۵۰ درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف 50onetime هنوز ادامه داره
۲۰ درصد تخفیف ویژه دائمی برای کاربران محترم وب هاستینگ تالک با کد تخفیف wht20off در نظر گرفته شده که می تونند استفاده کنند
پست اول هم به روز رسانی شد
با تشکر
-
ممنون
جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
-
تنها مشکلی که امگا هاست داره دیر پاسخ دادن هست
یروز تیکت زدم هنوز خبری نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
ممنون
جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
سلام شما تو سایتشون عضو بشید انجا تیکیت بزنید
اونجا سریعتر جواب میدن ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CommandServer
دوست عزیز اینجا که تیکت نداره اینجا بزنن منظوره دوستمون اینه تو که تو سایت خود امگا هاست تیکت میزنن ولی متاسفانه دیر جواب مبدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baber
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CommandServer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar4sh
دوست عزیز اینجا که تیکت نداره اینجا بزنن منظوره دوستمون اینه تو که تو سایت خود امگا هاست تیکت میزنن ولی متاسفانه دیر جواب مبدن
سلام دوستان
اگر تاخیری بوده از همه عذرخواهی می کنم. دلیل هم اینه که تعداد سفارشات زیاد هست و هنوز دوستانی هستند که سرور به دستشون نرسیده! اجازه بدید این پیک ترافیک تحویل سرویس ها تموم بشه بعد از اون در خدمتم
در مورد تیکت ها هم باید عرض کنم خدمتتون که با توجه به اینکه پنل کامل کاربری دادیم و پنل ریبوت هم توی محیط کاربری موجوده عملا خود شما می تونید همه کارهاتون رو خودتون انجام بدید و نیازی به تیکت زدن نیست. مواردی که توی به تیکت نیاز داره:
۱- بررسی امور مالی و صورتحساب ها
۲- تعویض سیستم عامل و یا ارتقای سرویس
۳- پیگیری مواردی که عملا از دست شما خارج هست و به ما مربوط می شه (مثل بررسی ابیوزها، قطعی از طرف دیتاسنتر و ...)
غیر از موارد بالا بقیه موارد جزو ساپورت نیست و به نوعی جزو مدیریت سرور محسوب می شه. با اینحال ما سعی می کنیم حتی مشکلات نرم افزاری مشتریان رو حل کنیم و کمک کنیم که بتونند بهترین استفاده رو از سرویس ها داشته باشند. (یعنی عملا داریم سرورشون رو بدون هزینه مدیریت می کنیم!)
باز هم اگر کم و کسری بوده به بزرگی خودتون ببخشید. امیدوارم دیگه پیش نیاد
-
دوستان من سرور خودمو تحویل گرفتم
عالی هست ، دست شما درد نکنه .
باتشکر
-
تنها حرفی که میتونم بگم حتی 1ثانیه هم واسه خرید از ایشون شک نکنین . واقعا از هر لحاظ فوق العاده هست قیمت ها هم خیلی مناسب نصف شب ساعت 3 یا 4 تیکت میزنی جواب میدن به تیکت من از جوان سرور سرویس داشتم 5 تا vps واقعا جونمو به لبم رسوندن همیشه مشکل داشتم یه بار آرزو موند تو دلم این 5 تا vps یک ساعت درست کار کنن تو 24 ساعت باید 15 بار vps رو ریست میکردی اما از وقتی با آقای اسکندری یا همون امگا هاست آشنا شدم و سرویس هامو انتقال دادم به سرور های ایشون واقعا فوق العاده رازیم الان 2 ماه یه ریست هم نکردم vps رو من شخصا از هر لحاظ تایید میکنم