-
پاسخ : درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
منم یه درگاه می خوام برام فرق نمیکنه چی باشه فقط بتونم تو سایتم پول بگیرم.
از دوستان کسی می دونم آیا میشه بدون نماد اعتماد درگاه مستقیم گرفت؟ آخه نماد اعتماد آدرس خونه رو نمایش میده من نمی خوام بگیرم.اگر یه گزینه داشت که آدرس رو برای اشخاص حقیقی که دفتر کار ندارن نمایش نمیداد به نظرم اون موقع همه نماد می گرفتن.من که تنها دلیلم برای نماد نگرفتن فقط اینه که آدرس خونه رو نشون میده.
الان هم که اکثر درگاه ها یا فیـلترن یا فعلاً کار نمیکنن به نظرتون اگه الان درگاه بخوام باید چی کار کنم؟
سلام دقیقا به همین دلیل برای گرفتن درگاه مستقیم اقدام نکردیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
زرين پال پر امکانات ترين سرويس موجود در اين حوزه هست.
وب گيت، INSiteGate ، زرين گيت، موبايل گيت، USSD ، درگاه پرداخت اشتراکی، اپليکيشن موبايل، آسان پرداخت، زرين کارت، يک کليک و پرداخت و ....
وقتی حساب کاربری شما تاييد نشده باشه به هيچ چيزی دسترسی نداريد و به همين دليل هست که فکر ميکنيد وارد کوير شديد.
دليل فيلتر نشدن زرين پال هم همين سختگيری هست که از ابتدای فعاليت داشته و داره و باعث ميشه تخلفی در اون صورت نگيره و سريع شناسائی بشه.
سلام
فکر نمیکنید کلمه پر امکانات ترين کلمه مناسبی برای شما نیست!
مدیر و مسئول وب سایت نباید خدمات خود را به اینگونه توصیف کنه
در ضمن وضع برخورد پشتیبابان شما زیر صفر
زرين پال قبل از هرچیزی باید طرز برخورد با کاربران یاد بگیره، اگه همین کاربران نباشن زرين پالی هم وجود نداره
وظیفه پشتيباني کمک به کاربران هست نه اینکه نمره منفی بده یاد مدرسه افتادم!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
سلام
فکر نمیکنید کلمه پر امکانات ترين کلمه مناسبی برای شما نیست!
مدیر و مسئول وب سایت نباید خدمات خود را به اینگونه توصیف کنه
سلام
ما اين اعتقاد رو داريم و خوشحال ميشيم اگر شما اون رو رد ميکنيد دليل رو هم بياريد.هر
چند که ادعا داريم پر امکانات ترين بودن زياد سخت نيست. پر امکانات ترين بودن و مهمتر ازون پيشرو بودن خيلی مهم تر هست و تمام تلاش خودمون رو در اين جهت انجام ميديم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
در ضمن وضع برخورد پشتیبابان شما زیر صفر
زرين پال قبل از هرچیزی باید طرز برخورد با کاربران یاد بگیره، اگه همین کاربران نباشن زرين پالی هم وجود نداره
وظیفه پشتيباني کمک به کاربران هست نه اینکه نمره منفی بده یاد مدرسه افتادم!!!
پشتيبانی زرين پال در زور بيش از 300 تيکت رو جواب ميدن و در حدود 100 تماس تلفنی رو پاسخ ميدن.
اين مهم هست که در زمان های بالا بودن حجم کار هم پشتيبان ها توان پاسخگویی مناسب به تيکت ها رو داشته باشن و به همين دليل هست که در شرکت روی راحتی همکاران و افزايش راندمان سرمايه گذاری ميشه.
در مورد ثبت امتياز منفی بايد دليلش برسی بشه. اگر شماره تيکت رو بديد ارجاع ميدم برای پيگيری توسط همکاران. قطعا اگر بدون دليل بوده باشه اين مورد پذيرفتنی نيست.
-
چه باحال
چشتیبانی سایت من در روز 700تا تیکت جواب میدن
و گاهی تا روزی 400تماس تلفنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
البته گله اصلی رو بايد به دوستانی کرد که با راه انداختن کمپين و پخش شبنامه تو تلگرام و سايت های خودشون و دروغ گفتن به کاربرانشون اين جو رو بوجود اوردن.
بازم معتقديم اگر از روز اول دوستان به جای اينکارهای بچه گانه در جهت حل مشکل اقدام ميکردن، شايد الان مشکل حل شده بود.
.
قصد نداشتم این تاپیک رو ادامه بدم
اما این یه حرفتون خیلی جالب بود!
شب چهارشنبه سوری تمامی درگاه ها ***** شدند و فقط چهارشنبه و 5 شنبه برای رفع ***** فرصت بود.
حال با توجه به اینکه ممکن بود این *****ینگ اشتباها انجام شده باشه و با توجه به اینکه از بریخ اینترنت ها هنوز ***** نبود مسلما هیچ مدیر سایتی از یک شهر دیگه پا نمیشد بیاد تا تهران جهت رفع *****ینگ مگر اینکه مطمئن میشد که و.اقعا ***** کامل انجام شده! که این چهارشنبه هم تموم شد و رفتوپ
موند 5 شنبه
به نظر خودتون توی اخرین روز کاری اونم 5 شنبه ای که روز عادیش کسی کار نمیکنه 5 شنبه اخر سال کسی کار میکرد؟
به نر شما دستور *****ینگی که مسلما از مراحلی طی شده تا انجام شده توی چند ساعت میشه فسخش کرد؟
به نظر شما رفع *****ینگی که ممکن هست ماه ها هم مان لازم داشته باشه توی یک روز که چه عرض کنم نصف روز انجام میشد؟
پس خواهشا هی نگید که اگر دست به کار میشدند میتونستند مشکل رو حل کنند
همه که مثل شما آشنا ندارند بتونند با یه تلفن مشکل رو حل کنند
خیلی ها باید از شهرستان میومدند تا تهران
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
ما اين اعتقاد رو داريم و خوشحال ميشيم اگر شما اون رو رد ميکنيد دليل رو هم بياريد.هر
چند که ادعا داريم پر امکانات ترين بودن زياد سخت نيست. پر امکانات ترين بودن و مهمتر ازون پيشرو بودن خيلی مهم تر هست و تمام تلاش خودمون رو در اين جهت انجام ميديم.
پشتيبانی زرين پال در زور بيش از 300 تيکت رو جواب ميدن و در حدود 100 تماس تلفنی رو پاسخ ميدن.
اين مهم هست که در زمان های بالا بودن حجم کار هم پشتيبان ها توان پاسخگویی مناسب به تيکت ها رو داشته باشن و به همين دليل هست که در شرکت روی راحتی همکاران و افزايش راندمان سرمايه گذاری ميشه.
در مورد ثبت امتياز منفی بايد دليلش برسی بشه. اگر شماره تيکت رو بديد ارجاع ميدم برای پيگيری توسط همکاران. قطعا اگر بدون دليل بوده باشه اين مورد پذيرفتنی نيست.
پر امكانات و خوب بودن خدمات توسط مدیر ارزیابی نمیشه و این ادعایی بیش نیست!
این موضوع توسط کاربران انجام میشه
چندی پیش شماره تيکت براتون ارسال شد و شما وعده بررسی دادین
ولی هیچ تماس یا ایمیل از سمت شما دریافت نکردم که به چه دلیل پشتيبان شما، بخاطر پرسیدن سوال ( که وظیفه ایشون پاسخ به همین سوالات هست) براي بنده نمره منفی ثبت میکنه
فایل پیوست 30545
همانطور که قبلا عرض شد شماره تيکت براتون ارسال شد ولی شاهد پیگیری از سوی شما نبودم به مین دلیل شات برای شما و کاربران ارسال شد تا خدای نکرده فکر نکنید قصد تخریب داشتیم
ایام به کام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
قصد نداشتم این تاپیک رو ادامه بدم
اما این یه حرفتون خیلی جالب بود!
شب چهارشنبه سوری تمامی درگاه ها ***** شدند و فقط چهارشنبه و 5 شنبه برای رفع ***** فرصت بود.
حال با توجه به اینکه ممکن بود این *****ینگ اشتباها انجام شده باشه و با توجه به اینکه از بریخ اینترنت ها هنوز ***** نبود مسلما هیچ مدیر سایتی از یک شهر دیگه پا نمیشد بیاد تا تهران جهت رفع *****ینگ مگر اینکه مطمئن میشد که و.اقعا ***** کامل انجام شده! که این چهارشنبه هم تموم شد و رفتوپ
موند 5 شنبه
به نظر خودتون توی اخرین روز کاری اونم 5 شنبه ای که روز عادیش کسی کار نمیکنه 5 شنبه اخر سال کسی کار میکرد؟
به نر شما دستور *****ینگی که مسلما از مراحلی طی شده تا انجام شده توی چند ساعت میشه فسخش کرد؟
به نظر شما رفع *****ینگی که ممکن هست ماه ها هم مان لازم داشته باشه توی یک روز که چه عرض کنم نصف روز انجام میشد؟
پس خواهشا هی نگید که اگر دست به کار میشدند میتونستند مشکل رو حل کنند
همه که مثل شما آشنا ندارند بتونند با یه تلفن مشکل رو حل کنند
خیلی ها باید از شهرستان میومدند تا تهران
پس به نظر شما پخش پيام های تلگرامی و تهمت زدن به رقبا، درست ترين کاری بود که ميشد انجام داد ؟
شايد بعضی از دوستان تهران نبود. شايد هم امکان پيگيری براشون سخت تر بود.
ولی بودن دوستانی که تهران بودن و هيچ اقدامی انجام نداده بودن و وقتی ازشون سوال شده بود اقدام کرديد يا خير گفته بودن نه، منتظر هستيم زرين پال به مشکل بخورده و بعد اونا پيگيری کنن!!!
تمام صحبت اين هست که بجای اينکه زمان خودشون رو صرف تخريب و تهمت به ديگران ميزاشتن، صرف پيگيری مشکل خودشون ميکردن سريعتر رفع ميشد !!!
اگر شما اعتقاد داريد دروغ گفتن و تهمت زدن درست ترين کاری بود که ميشد انجام داد، خوب اين ديد شماست.....
ضمنا ما هم آشنا نداريم. اگر آشنا داشتيم به سايت های غمار و شرط بندی و وی پی ان و فروش مواد مختلف درگاه ميداديم و فيلتر نميشديم...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
پر امكانات و خوب بودن خدمات توسط مدیر ارزیابی نمیشه و این ادعایی بیش نیست!
این موضوع توسط کاربران انجام میشه
چندی پیش شماره تيکت براتون ارسال شد و شما وعده بررسی دادین
ولی هیچ تماس یا ایمیل از سمت شما دریافت نکردم که به چه دلیل پشتيبان شما، بخاطر پرسیدن سوال ( که وظیفه ایشون پاسخ به همین سوالات هست) براي بنده نمره منفی ثبت میکنه
فایل پیوست 30545
همانطور که قبلا عرض شد شماره تيکت براتون ارسال شد ولی شاهد پیگیری از سوی شما نبودم به مین دلیل شات برای شما و کاربران ارسال شد تا خدای نکرده فکر نکنید قصد تخریب داشتیم
ایام به کام
پاسخ اين تيکت ارتباطی به امکانات سايت نداره. مورد پشتيبانی از مورد توسعه جداگونه هست.
زرين پال دو سال متوالی عنوان برترين سايت خدمات مالی در جشنواره وب و موبايل رو کسب کرده.
تا جائی که از جواب ها مشخص هست دليل ثبت امتياز منفی پاسخ هایی هست که قبلا ارسال و دريافت کرديد.
قطعا اگر ميخواين قضاوت رو به عهده کاربران بسپريد بايد کامل موضوع رو بدونن.
کار شما مثل اون افرادی ميمونه که ميان تيکه های ويدئو اشخاص مختلف رو قيچی ميکنن کنار هم ميزارن و بعد ميگن ببينيد اين چه آدم بدی هست.
متاسفانه عدم صداقت داره يک عادت عادی ميشه !!!
با اين حال اگر کوتاهی از سمت همکاران ما بوده من از شما عذر خواهی ميکنم.
- - - Updated - - -
و البته پاسخ های بعدی رو هم قرار بديد :x
-
من تا همین10 روز پیش از جهان پی و پی لاین استفاده می کردم و راضی هم بودم اما با وجود مشکلات بین درگاه های واسط و قطع و وصل مکرر جهان پی و پیلاین درگاه رو به dargahpardakht تغییر دادم انصافا خیلی سایت خوبی هست... به ساعت نمیکشه توی این تعطیلات به صورت کارت به کارت واریز می کرد.در حالی که جهان پی اگه می بود حتما میخواست به صورت پایا واریز کنه که در تعطیلات واریز نمیشد. اما زرین پال برای امتحان 12 هزار تومان تسویه زدم تازه 5 ام تسویه شده بود و بهانشون هم اینه در ایام تعطیل تسویه انجام نمیشه در حالی که من 28 اسفند تسویه زدم.... درضمن ادعاشون هم اینه کارمزد نمیگیرن در حالی که بعد از درخواست تسویه 1% از مبلغ رو به عنوان کارمزد کسر می کنن.. از نظر امکانات به پای جهان پی نمی رسن. و فقط یه چیز باحال دارن اونم عابر بانک شاپرک که اونم به بهانه تقاضای زیاد فعلا کنسل کردن. و جز امکانات به حساب نمیاد فعلا.
پیشنهاد بنده dargahpardakht با کارمزد 1%
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spaceman_
من تا همین10 روز پیش از جهان پی و پی لاین استفاده می کردم و راضی هم بودم اما با وجود مشکلات بین درگاه های واسط و قطع و وصل مکرر جهان پی و پیلاین درگاه رو به dargahpardakht تغییر دادم انصافا خیلی سایت خوبی هست... به ساعت نمیکشه توی این تعطیلات به صورت کارت به کارت واریز می کرد.در حالی که جهان پی اگه می بود حتما میخواست به صورت پایا واریز کنه که در تعطیلات واریز نمیشد. اما زرین پال برای امتحان 12 هزار تومان تسویه زدم تازه 5 ام تسویه شده بود و بهانشون هم اینه در ایام تعطیل تسویه انجام نمیشه در حالی که من 28 اسفند تسویه زدم.... درضمن ادعاشون هم اینه کارمزد نمیگیرن در حالی که بعد از درخواست تسویه 1% از مبلغ رو به عنوان کارمزد کسر می کنن.. از نظر امکانات به پای جهان پی نمی رسن. و فقط یه چیز باحال دارن اونم عابر بانک شاپرک که اونم به بهانه تقاضای زیاد فعلا کنسل کردن. و جز امکانات به حساب نمیاد فعلا.
پیشنهاد بنده dargahpardakht با کارمزد 1%
اون زرین کارتم یه نوع کارت هدیه هست که به حساب خودشون وصله یکجورای
همه جوره براشون سود هست
هیچ گریه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
-
پیشنهاد بنده همین
dargahpardakht
و البته پی لاین
-
درسته با نظر شما موافقم خیلی از کاربرای زرین پال پولشون رو بدون سود مانند بانک ها داخل زرین پال میزارن و با کارتش برداشت و یا خرید می کنن که همه جوره به نفع زرین پاله کاری بانک می کنه و 10% روز شمار میده این ها سود که نمیدن هیچ و ادعاشونم هست که کارمزد نمیگیرن . در حالی که 1% درصد هم کارمزد میگیرن... کسی که این کار رو کنه و پولشو در بانک زرین پال بدون سود قرار بده بنظر غیر عقلانی هست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spaceman_
درسته با نظر شما موافقم خیلی از کاربرای زرین پال پولشون رو بدون سود مانند بانک ها داخل زرین پال میزارن و با کارتش برداشت و یا خرید می کنن که همه جوره به نفع زرین پاله کاری بانک می کنه و 10% روز شمار میده این ها سود که نمیدن هیچ و ادعاشونم هست که کارمزد نمیگیرن . در حالی که 1% درصد هم کارمزد میگیرن... کسی که این کار رو کنه و پولشو در بانک زرین پال بدون سود قرار بده بنظر غیر عقلانی هست...
10 درصد! نه عزیزم 18 درصد !
بانک صادرات من ماه پیش رفتم یه پولی برداشت کنم از حسابم گفتند یه طرح داریم که اگر 10 میلیون به بالا بخوابونی بهت روزشمار سود 1 ساله رو میدیم!
یعنی میتونی برداشت و واریز کنی ولی نباید زیر 10 میلیون بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
10 درصد! نه عزیزم 18 درصد !
بانک صادرات من ماه پیش رفتم یه پولی برداشت کنم از حسابم گفتند یه طرح داریم که اگر 10 میلیون به بالا بخوابونی بهت روزشمار سود 1 ساله رو میدیم!
یعنی میتونی برداشت و واریز کنی ولی نباید زیر 10 میلیون بشه
جدییییییی؟!!! حتما امروز یه سری به بانک می زنم اگه اینطور باشه عالیه سود یک سالو روز شمار میده ایول....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spaceman_
جدییییییی؟!!! حتما امروز یه سری به بانک می زنم اگه اینطور باشه عالیه سود یک سالو روز شمار میده ایول....
اره عزیز
الان هم اگر از بیرون بانک ها نگاه کنی به صورت غیر مستقیم مینویسن طرح روز شماره ویژه
عملا میری داخلش این مورد مشخص میشه!
منم چون مشتری چند ساله اون شعبه بودم و منو میشناختن بهم اینو گفتند
البته بازم میگم موجودیت نباید زیر 10 تومن بیاد اگر زیر 10 بیاد سودش همون روزشمار عادی میشه
-
کارمزد زرين پال برای شرايط درخواست تسويه حساب بانکی 1% هست.
اگر از زرين کارت استفاده کنيد از تسويه سريعتر و با کارمزد کمتر بهره ميبريد.
اگر از حساب بانکی خودتون استفاده کنيد 1% کارمزد از شما کسر ميشه.
درخواست تسويه حساب رو ميتونيد از سايت يا اپليکيشن موبايل زرين پال ثبت کنيد.
نه تنها زرين پال بلکه حتی بانک ها هم برای رضای خدا برای شما موش نميگيرن :-* پس بهتره به جای توهين يا بکار بردن کلمات و جملات نامناسب شان و ادب عمومی رو رعايت کنيم.
حتی اگر با موردی مشکل داريم ميتونيم با ادب و احترام بيان کنيم و پاسخ بگيريم. نه به ما بگيد گربه نه به بقيه بگيد موش. بخدا سخت نيست با ادب باشيم.
برای اطلاعات بيشتر در خصوص کارمزد های زرين پال در سال 95 به صفحه زير مراجعه کنيد:
کد:
https://www.zarinpal.com/pricing.html
د
با تعرفه فعلی زرين پال که برای سال 95 تنظيم شده، زرين پال کمترين نرخ کارمزد رو در ميان رقبای تجاری خودش داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
ضمنا ما هم آشنا نداريم. اگر آشنا داشتيم به سايت های غمار و شرط بندی و وی پی ان و فروش مواد مختلف درگاه ميداديم و فيلتر نميشديم...
فعلا که درگاه ارائه دادین و ***** نشدین :) به کرات سایت های مورد استفاده از درگاه واسط شما برای موارد ممنوعه رو مشاهده کردم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
فعلا که درگاه ارائه دادین و ***** نشدین :) به کرات سایت های مورد استفاده از درگاه واسط شما برای موارد ممنوعه رو مشاهده کردم :)
شما حتی اگر يک مورد موارد ممنوعه معرفی کرديد که از زرين پال اينکار رو انجام ميدادن ما به شما پاداش ميديم.
فروش موارد ممنوعه از طريق زرين پال قطعا که نه ولی خيلی خيلی تقريبا محال هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما حتی اگر يک مورد موارد ممنوعه معرفی کرديد که از زرين پال اينکار رو انجام ميدادن ما به شما پاداش ميديم.
فروش موارد ممنوعه از طريق زرين پال قطعا که نه ولی خيلی خيلی تقريبا محال هست.
مبلغ پاداش؟
شما ادعا کرده اید که فروش موارد ممنوعه از تراکنش دوم مشخص میشود
بعید میدانم که چنین الگورتیمی را پیاده کرده باشید که اگر هم کرده باشید به سادگی قابل دور زدن است
بنده اگر از سه سایتی که فروش موارد ممنوعه از طریق سایت شما انجام میدهند از هر کدام 5 تراکنش انجام دادم و شما متوجه نشدید چه؟
یک ماه بعد از تراکنشات هم به صورت عمومی اعلام میکنیم که متوجه شوید اعتماد به نفستان اعتماد به سقفی بیش نیست!!!! ( بهترین شرکت های نرم افزاری دنیا هم جرئت ادعای شما را ندارند :) )
مگر این که روزانه و تمامی سایت ها را بازدید کنید :)
البته هوش و ذکاوتتان بد نیست و با گزارشی که از رقبا ارسال کردید تقریا توانستید کاربرانشان را جذب کنید اما یکی دو مورد را فراموش کردید که این یکی دو مورد حتی جهت عضویت کارت ملی کاربرانشان را هم دریافت نمیکنن و اجازه تراکنش به کاربرانشان میدهند و هم اکنون هم ***** نیستند!
چندین کاربر باید اعلام نارضایتی کنند تا شما اعلام بهترین بودن نکنید؟:|
حداقل اعلام میکردید که از قلم فیترکننده عزیز قسر در رفته اید تا عوام باور کنند :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
مبلغ پاداش؟
شما ادعا کرده اید که فروش موارد ممنوعه از تراکنش دوم مشخص میشود
بعید میدانم که چنین الگورتیمی را پیاده کرده باشید که اگر هم کرده باشید به سادگی قابل دور زدن است
الگوريتم ها هر چقدر هم پيچيده باشن باز هم قابل دور زدن هست.
رويه ای که در زرين پال دنبال ميشه شناسائی انسانی هست. يعنی همون روشی که در سرويس اشتراک گذاری ويدئو (برای مثال آپارات) در حال انجام هست.
اول الگوريتمی که از حدودا 100 روش برای شناسائی پولشوئی استفاده ميکنه.
بعد ازون بخش پيگيری و نظارت تراکنش های داخلی شرکت
و بعد ازون گزارش های تخلف دريافتی از کاربران
به همين سادگی. نه اينکه تو سايت similarweb بريم ببينيم بيشترين ترافيک ورودی سايتمون از سايت قمار و شرط بندی و فروش *** و **** و مواد ممنوعه هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
بنده اگر از سه سایتی که فروش موارد ممنوعه از طریق سایت شما انجام میدهند از هر کدام 5 تراکنش انجام دادم و شما متوجه نشدید چه؟
ا
اگر سايتی باشه که فعال باشه و فروش واقعی روی اون انجام بشه قطعا شناسائی طی اولين فروش ها شناسائی ميشه.
اگر شما سايتی بزنيد و خودتون 5 بار ازش خريد کنيد امروز شناسائی نميشه و شناسائی اون منوط به شروع فعاليت يآ گذشت زمان هست.
ضمن اينکه قوانين سختگيرانه در زرين پال باعث ميشه به طور کلی افرادی که قصد فروش اين قبيل موارد رو دارن سمت زرين پال نرن و برن سمت سايت هایی که تابلو تابلو دارن اين اجازه رو ميدن.
نقل قول:
یک ماه بعد از تراکنشات هم به صورت عمومی اعلام میکنیم که متوجه شوید اعتماد به نفستان اعتماد به سقفی بیش نیست!!!! ( بهترین شرکت های نرم افزاری دنیا هم جرئت ادعای شما را ندارند )
مگر این که روزانه و تمامی سایت ها را بازدید کنید
چشم. ما اعتماد به سقف داريم. شما خلاف اين رو ثابت کنيد. اگر نميتونيد ثابت کنيد معنيش اين هست که شما اعتماد به نفس داريد :):)
نقل قول:
البته هوش و ذکاوتتان بد نیست و با گزارشی که از رقبا ارسال کردید تقریا توانستید کاربرانشان را جذب کنید اما یکی دو مورد را فراموش کردید که این یکی دو مورد حتی جهت عضویت کارت ملی کاربرانشان را هم دریافت نمیکنن و اجازه تراکنش به کاربرانشان میدهند و هم اکنون هم ***** نیستند!
البته که گزارشی توسط ما ارسال نشده.
فعاليت غير مجاز بعضی از سايت ها بسيار آشکار بوده. يک سر به سايت alexa و similarweb بزنيد و وضعيت سايت هایی که ميگيد رو ببينيد.
اون يکی دو مورد هم باعث ميشه کسی که بخواد کار خلاف کنه يا مورد غير مجاز بفروشه بره سراغشون و سمت زرين پال نياد.
نقل قول:
چندین کاربر باید اعلام نارضایتی کنند تا شما اعلام بهترین بودن نکنید؟:|
اگر با دليل بگيد قطعا در مورد اون تامل ميکنيم.
ولی وقتی داريد توهين ميکنيد و فحش ميديد و وقتی ازتون دليل ميخوايم ميگيد وقت نداريم قطعا حرفتون اشتباه هست.
بنابر نتيجه آخرين جشنواره وب و موبايل ايران که در بهمن ماه سال 94 برگزار شده زرين پال تونسته عنوان برترين رو در اين حوزه کسب کنه.
بنابراين اين ادعا نيست. واقعيتی هست که در حال حاضر وجود داره.
کافی هست در مورد عناوين کسب شده زرين پال در سال های گذشته در اينترنت جستجو کنيد.
-
بحث چی میکنید آحه؟ بین درگاه های معتبر و اسم و رسم دار الآن فقط همین زرین پال رو داریم.
گرچه منم هم بعد از سه سال استفاده از زرین پال از 89 تا 91 رفتم سمت جهان پی و تا همین اواخر که مسدود شد هم روی جهان پی بودم.
اما الآن درگاه واسط معتبری جز زرین پال نداریم و خدا رو شکر که حداقل این مورد مسدود نشده فعلا ...
یک سوال از جناب samansystems
گرامی امکان صدور زرین کارت از چه تاریخی مجدد امکان پذیر هست؟ نیاز داریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
گرامی امکان صدور زرین کارت از چه تاریخی مجدد امکان پذیر هست؟ نیاز داریم.
ان شاء الله از هفته آينده اين مورد مجدد در دسترس هست.
-
سلام.
من فکر میکنم آخرین باری که از زرین پال استفاده کردم حدود 3 سال پیش باشه (خاطرم نیست دقیق)
اون موقع راضی بودم. هم پشتیبانی مناسب بود و هم تسویه ها...
اما دیگه استفاده نکردم. دلیلش هم این بود که به کار من نمیومد و درگاه مستقیم هم گرفتم...
نظارت فوق العاده بالا ، پشتیبانی منظم و .. چیزی بود که من از زرین پال دیدم (عرض میکنم 3 سال پیش!)
و بعد از اون هم تجربه کاری با این سیستم رو نداشتم. پس نمیتونم نظری بدم در این باره... (و همینطور نمیتونم نقل قول کنم از کس دیگه چون اعتبارش مشخص نیست)
در مورد گزارش کردن هم با اینکه کار غیر اخلاقی هست (به نظر من!) اما ، غیر قانونی نیست و اتفاقا به عنوان یک شهروندی که داره در این کشور زندگی میکنه نوعی وظیفه اجتماعی حساب میشه که تخلف رو گزارش کنه! پس به عقیده خیلی ها این کار نه تنها غیر اخلاقی نیست بلکه کاری هست لازم و ضروری
و قطعا کسی که خلاف قوانین رفتار کرده ، باهاش برخورد میشه.. و نباید بگه (چرا فلانی منو گزارش کرده!!!) مثل این میمونه که شما سرقتی رو مشاهده کنید ، بعد اطلاع بدید. سارق بیاد بگه چرا اطلاع دادی!؟
اما اینکه زرین پال در چندین زمان مختلف دچار هیچ مشکلی نشد اما بقیه دچار مشکل شدن برای من سواله!
اینکه بگید بقیه داشتن به سایت های غیر قانونی سرویس میدادن و شما نمیدادید اصلا که خوب غیر منطقی هست!
قطعا سرویس دهنده ای مثل جهان پی به وی پی ان فروش درگاه نمیده و اینم ذکر کرده تو سایتش! به غمار خونه درگاه نمیده و ذکر کرده تو سایتش.
مطمئن باشید اگر هم استفاده ای بوده ، تا جایی که ممکن بوده مانیتور شده توسط کارکنان اما مابقی دور زدن!
مطمئن باشید روی زرین پال هم هستن سایت های اینچنینی
مسئله ای که هست اینه که:
1- چرا نزدیکای عید سال پیش حساب همه بسته شد جز زرین پال؟
2- چرا همه ***** شدن جز زرین پال؟
اینکه بگیم "اگه ما آشنا داشتیم به وی پی ان فروش ها درگاه میدادیم" فکر میکنم صرفا جهت توجیه کودکان زیر 12 سال کاربرد داشته باشه....
مگه فلان سازمان که بزرگترین وارد کننده فلان جنس ...... هست و همه هم میدونن و خیلی ها هم به چشم دیدن ، میاد تو سایت رسمیش اطلاعیه فروش مواد مخدر بزنه مثلا!؟
من به عنوان یه کاربر عادی قانع نشدم... و سوالات بالا در ذهنمه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
الگوريتم ها هر چقدر هم پيچيده باشن باز هم قابل دور زدن هست.
رويه ای که در زرين پال دنبال ميشه شناسائی انسانی هست. يعنی همون روشی که در سرويس اشتراک گذاری ويدئو (برای مثال آپارات) در حال انجام هست.
اول الگوريتمی که از حدودا 100 روش برای شناسائی پولشوئی استفاده ميکنه.
بعد ازون بخش پيگيری و نظارت تراکنش های داخلی شرکت
و بعد ازون گزارش های تخلف دريافتی از کاربران
به همين سادگی. نه اينکه تو سايت similarweb بريم ببينيم بيشترين ترافيک ورودی سايتمون از سايت قمار و شرط بندی و فروش *** و **** و مواد ممنوعه هست.
ا
اگر سايتی باشه که فعال باشه و فروش واقعی روی اون انجام بشه قطعا شناسائی طی اولين فروش ها شناسائی ميشه.
اگر شما سايتی بزنيد و خودتون 5 بار ازش خريد کنيد امروز شناسائی نميشه و شناسائی اون منوط به شروع فعاليت يآ گذشت زمان هست.
ضمن اينکه قوانين سختگيرانه در زرين پال باعث ميشه به طور کلی افرادی که قصد فروش اين قبيل موارد رو دارن سمت زرين پال نرن و برن سمت سايت هایی که تابلو تابلو دارن اين اجازه رو ميدن.
چشم. ما اعتماد به سقف داريم. شما خلاف اين رو ثابت کنيد. اگر نميتونيد ثابت کنيد معنيش اين هست که شما اعتماد به نفس داريد :):)
البته که گزارشی توسط ما ارسال نشده.
فعاليت غير مجاز بعضی از سايت ها بسيار آشکار بوده. يک سر به سايت alexa و similarweb بزنيد و وضعيت سايت هایی که ميگيد رو ببينيد.
اون يکی دو مورد هم باعث ميشه کسی که بخواد کار خلاف کنه يا مورد غير مجاز بفروشه بره سراغشون و سمت زرين پال نياد.
ولی وقتی داريد توهين ميکنيد و فحش ميديد و وقتی ازتون دليل ميخوايم ميگيد وقت نداريم قطعا حرفتون اشتباه هست.
بنابر نتيجه آخرين جشنواره وب و موبايل ايران که در بهمن ماه سال 94 برگزار شده زرين پال تونسته عنوان برترين رو در اين حوزه کسب کنه.
کافی هست در مورد عناوين کسب شده زرين پال در سال های گذشته در اينترنت جستجو کنيد.
یه سوالی ذهن منو درگیر کرده
شما در تمامی تاپیک های مرتبط با *****ینگ درگاه ها چه در این فروم و چه در شاپ کیپر به راحتی اعلام کردید که چون به سایت های ممنوعه درگاه ندادین ***** نشدنید و مابقی سایت ها به همین دلیل ***** شدن.
دقیقا میشه بفرمایید شما از کجا مطمئن هستید اون سایت ها به همین دلیل ***** شدند؟!! شما پرونده این سایت ها رو از نزدیک مشاهده کردید؟!! یا اینکه چون خودتون پرونده سازی کردید اینقدر مطمئن هستید؟!!
نگید که این حدس و گمانتون بوده و هست که دقیقا در همه جا این مورد رو ذکر کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
بحث چی میکنید آحه؟ بین درگاه های معتبر و اسم و رسم دار الآن فقط همین زرین پال رو داریم.
گرچه منم هم بعد از سه سال استفاده از زرین پال از 89 تا 91 رفتم سمت جهان پی و تا همین اواخر که مسدود شد هم روی جهان پی بودم.
اما الآن درگاه واسط معتبری جز زرین پال نداریم و خدا رو شکر که حداقل این مورد مسدود نشده فعلا ...
بحث سر رقابت سالم هست دوست عزیز که این سرویس دهنده هیچ گاه توان نواوری مهم در مقایسه با سایر رقبا رو نداشته
ببینید من زمانی که شروع کردم از درگاه زرین پال استفاده کردم و بعد از چند وقت متوجه شدم که پارسپال تاسیس شده و پشتیبانی بهتری از زرین پال داشت البته سیاست هایشان در اکثر موارد یکی بود
بعد از ان به سراغ پی لاین رفتم که بسیار پشتیبانی قوی تر و واریز های منظفی داشت پشتیبانی که ایشان داشتند رو در سرویس دهنده ی دیگری ندیدم و 15 میلیون تراکنش حدودا در این سرویس دهنده داشتم بدون هیچ مشکلی
حتی یادم هست یک بار سایت پی لاین توسط ای اس پی ایرانسل باز نمیشد تیکت که زدیم بسیار پیگیر بودن تا مشکل حل شود
درگاه اختصاصی سامان را ارائه دادن و یادم هست که قرعه کشی انلاین داشتن و جوایز خوبی هم داشت اما رویه بدی که پی لاین در پیش گرفت کارمزد درگاه اختصاصی را بسیار بالا برد.
از جهان پی استفاده ای نداشتم و فقط عضویت داشتم اما از پشتیبانی این سایت رضایت نداشتم در پاسخگویی به تیکت ها البته این نظر بنده است و اکئر نمایندگان بنده از این سرویس دهنده استفاده میکنن
اما خوب سیباپال نو اوری جدید داشت و توانست با ارائه درگاه اختصاصی علاوه بر سامان از ملی و پارسیان و ارائه تسویه انی در سیستم خود کاربران خود را جذب کند
پی لاین و سیبال و جهان پی سعی کردن با نواوری نسبت به جذب کاربر اقدام کردن و با رقبا به صورت سالم رقابت کردند
اما زرین پال به صورت ناجوانمردانه اقدام به گزارش سایت های ممنوعه سایت های فوق کرد و سعی کردن با کم کردن کارمزد عدم خلاقیت خود در نواوری را جبران کنند!
گر چه که گزارش کردن رقبا غیر قانونی نبود!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام.
من فکر میکنم آخرین باری که از زرین پال استفاده کردم حدود 3 سال پیش باشه (خاطرم نیست دقیق)
اون موقع راضی بودم. هم پشتیبانی مناسب بود و هم تسویه ها...
اما دیگه استفاده نکردم. دلیلش هم این بود که به کار من نمیومد و درگاه مستقیم هم گرفتم...
نظارت فوق العاده بالا ، پشتیبانی منظم و .. چیزی بود که من از زرین پال دیدم (عرض میکنم 3 سال پیش!)
و بعد از اون هم تجربه کاری با این سیستم رو نداشتم. پس نمیتونم نظری بدم در این باره... (و همینطور نمیتونم نقل قول کنم از کس دیگه چون اعتبارش مشخص نیست)
در مورد گزارش کردن هم با اینکه کار غیر اخلاقی هست (به نظر من!) اما ، غیر قانونی نیست و اتفاقا به عنوان یک شهروندی که داره در این کشور زندگی میکنه نوعی وظیفه اجتماعی حساب میشه که تخلف رو گزارش کنه! پس به عقیده خیلی ها این کار نه تنها غیر اخلاقی نیست بلکه کاری هست لازم و ضروری
و قطعا کسی که خلاف قوانین رفتار کرده ، باهاش برخورد میشه.. و نباید بگه (چرا فلانی منو گزارش کرده!!!) مثل این میمونه که شما سرقتی رو مشاهده کنید ، بعد اطلاع بدید. سارق بیاد بگه چرا اطلاع دادی!؟
اما اینکه زرین پال در چندین زمان مختلف دچار هیچ مشکلی نشد اما بقیه دچار مشکل شدن برای من سواله!
اینکه بگید بقیه داشتن به سایت های غیر قانونی سرویس میدادن و شما نمیدادید اصلا که خوب غیر منطقی هست!
قطعا سرویس دهنده ای مثل جهان پی به وی پی ان فروش درگاه نمیده و اینم ذکر کرده تو سایتش! به غمار خونه درگاه نمیده و ذکر کرده تو سایتش.
مطمئن باشید اگر هم استفاده ای بوده ، تا جایی که ممکن بوده مانیتور شده توسط کارکنان اما مابقی دور زدن!
مطمئن باشید روی زرین پال هم هستن سایت های اینچنینی
مسئله ای که هست اینه که:
1- چرا نزدیکای عید سال پیش حساب همه بسته شد جز زرین پال؟
2- چرا همه ***** شدن جز زرین پال؟
اینکه بگیم "اگه ما آشنا داشتیم به وی پی ان فروش ها درگاه میدادیم" فکر میکنم صرفا جهت توجیه کودکان زیر 12 سال کاربرد داشته باشه....
مگه فلان سازمان که بزرگترین وارد کننده فلان جنس ...... هست و همه هم میدونن و خیلی ها هم به چشم دیدن ، میاد تو سایت رسمیش اطلاعیه فروش مواد مخدر بزنه مثلا!؟
من به عنوان یه کاربر عادی قانع نشدم... و سوالات بالا در ذهنمه!
درسته که گزارش کردن اون ها غیر قانونی نیست ولی زرین پالی که ادعای دلسوزی برای تجارت الکترونیک رو داره ایا به جای گزارش کردن به *****ینگ نمیتوانست به مدیران سایت های ارائه دهنده درگاه گزارش دهد تا فروشندگان ممنوعه خود را غیر فعال کنند؟
سوالی که ما هم داریم چطور این هست که زرین پال و پارسپال که سیاست یکسانی داشته اند حتی در مراحل عضویت پارسپال کمی سختگیر تر است تا زرین پال
اما زرین پال مشکلی نداشته و 40 هزار کاربر پارسپال به مشکل میخورند!
-
همونطور که پيش تر اعلام شده گزارشی توسط زرين پال ارسال نشده.
عملکرد بعضی از سايت های مذکور انقدر مشخص و به اصطلاح تابلو بود که اساسا لازم نبود کسی گزارشی بده.
کافی بود يک سرو به سايت های similarweb و alexa ميزديد و وضعيت سايت های پذيرنده دوستان رو مشاهده ميکرديد.
-
سیباپال و پارسیان پال همین دوتا فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
همونطور که پيش تر اعلام شده گزارشی توسط زرين پال ارسال نشده.
عملکرد سايت های مذکور انقدر مشخص و به اصطلاح تابلو بود که اساسا لازم نبود کسی گزارشی بده.
کافی بود يک سرو به سايت های similarweb و alexa ميزديد و وضعيت سايت های پذيرنده دوستان رو مشاهده ميکرديد.
پس این استدلال شخصی شماست!
بهتره با استدلال شخصیتون فضای نت رو متشنج نکنید! چون هنوز فکر نمیکنم مدیران این سایت ها هم دلیل چیلتر شدنشون رو بدونند!
وقتی معلوم نیست که چرا چیلتر شدند بهتر هست شما هم اظهار نظر نکنید.
پی نوشت : پیشنهاد میکنم به جای مانیتور کردن سایت های غیر مجاز از اینکه ببینید از کجا درگاه دارند و گزارش اون ها و همچنین نگاه کردن و مانیتور سایت های رقیب جهت اینکه از کجا ورودی دارند و ... بهتره به سرویس دهی خودتون مشغول باشید و سرویس دهیتون رو قوی تر کنید.
-
چکار به گل و بلبل بودن پنل سایت دارید؟؟یه درگاه میخواید که داره میده دیگه تو سایتش که نمیخواید زندگی کنید میگید زشته و قشنگه !!!
نقل قول:
چون هنوز فکر نمیکنم مدیران این سایت ها هم دلیل چیلتر شدنشون رو بدونند!
وقتی معلوم نیست که چرا چیلتر شدند بهتر هست شما هم اظهار نظر نکنید
بعد از یکماه نفهمیده باشن چرا ***** شدن خیلی حرفه والا !!!
منم خیلی علاقه داشتم بدونم چرا
اما ظاهرا اصلا نمیرن برای پیگیری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
چکار به گل و بلبل بودن پنل سایت دارید؟؟یه درگاه میخواید که داره میده دیگه تو سایتش که نمیخواید زندگی کنید میگید زشته و قشنگه !!!
پیرو صحبت های دوستمون
جناب Sibapal الآن در حال مشاهده تاپیک هستند
آیا شما پیگیری کردید علت رو؟
جوابی بهتون ندادند؟
-
درود خدمت شما
سیباپال عالی هست
هم تسویه و هم پشتیبانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
26 اسفند تاریخ چیلتر ! امروز که هیچ دیروز 8 فروردین ( 12 روز )
پس 1 ماه نیست
از 12 روز چهارشنبه و پنج شنبه اخر سال رو همه میدونیم هیچ ارگانی کار نمیکنه پس بهتره بگیم تعطیل !
28 29 1 2 3 4 5 6 تعطیل
میمونه 7 فروردین و 8 فروردین
توی دو روز که انتظار ندارید بشه این مورد رو متوجه و پیگیری کرد!
در ضمن رفع *****ینگ سایت ایرانی فقط توسط مدیر وب سایت و از سامانه اینترنت دات ای از امکان پذیر هست و مراجعه حضوری هم نداره
همه ما توی ایران زندگی میکنیم و حتما به ارگان دولتی یک بار هم که شده سر زدیم.انتظار نباید داشته باشید توی دو روز و شاید بهتر بگم دو هفته این مشکل حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
26 اسفند تاریخ چیلتر ! امروز که هیچ دیروز 8 فروردین ( 12 روز )
پس 1 ماه نیست
از 12 روز چهارشنبه و پنج شنبه اخر سال رو همه میدونیم هیچ ارگانی کار نمیکنه پس بهتره بگیم تعطیل !
28 29 1 2 3 4 5 6 تعطیل
میمونه 7 فروردین و 8 فروردین
توی دو روز که انتظار ندارید بشه این مورد رو متوجه و پیگیری کرد!
در ضمن رفع *****ینگ سایت ایرانی فقط توسط مدیر وب سایت و از سامانه اینترنت دات ای از امکان پذیر هست و مراجعه حضوری هم نداره
همه ما توی ایران زندگی میکنیم و حتما به ارگان دولتی یک بار هم که شده سر زدیم.انتظار نباید داشته باشید توی دو روز و شاید بهتر بگم دو هفته این مشکل حل بشه
تاریخ دقیقشو نداشتم فکر میکردم اواسط اسفند بوده
- - - Updated - - -
الان درگاه پرداخت هم ***** نشده
چرا؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
اطلاعیه پی لاین منتشر شد.
متاسفانه عصرگاه روز سه شنبه 25 اسفندماه 1394 مطلع شدیم که پی لاین و تعدادی از درگاه های واسط پرداخت به دلایلی که تابحال نامعلوم و مبهم باقی مانده ***** شده اند. با بررسی های اولیه و Level *****ینگ اعمال شده احتمال بر این بود که بصورت اشتباه اینکار انجام شده بنابراین اقدام به انجام کارهای اولیه پیگیری و اطلاع رسانی های مربوطه شد.
صبح روز 26 اسفندماه 1394 بعد از حدود 100 بار تماس تلفنی با شماره درج شده در بخش تماس با ما وب سایت " کمیته مصادیق مجرمانه " موفق شدیم با شخص مربوطه صحبت کنیم و دلیل را جویا شویم که در کمال تعجب با برخورد زننده ای از طرف شخص پاسخ دهنده تماس مواجه شدیم که بسیار مورد لطف ایشان قرار گرفتیم.
با توجه به اینکه قبلا جلساتی با سازمان های مختلف منجمله مرکز محترم توسعه تجارت الکترونیک انجام شده بود، کارهای لازم برای دریافت مجوزهای لازم از مرکز توسعه و تجارت الکترونیک انجام شده بود و پرونده کسب و کار مربوطه تحت عنوان " وب سایت های متمرکز کننده کسب و کارهای خرد " درحال پیگیری بود.
تعهدات لازم به این مرکز ارائه شده و موافقت ضمنی نیز از طرف شرکت شاپرک با ادامه فعالیت این نوع کسب کارها بصورت قانون مند انجام شده بود.
اما در کمال تعجب برخوردی گزینشی انجام شد و ابهامات و سوالات بسیاری را به جای گذاشت.
در آخرین اقدام تماس تلفنی و ایمیلی از شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ دریافت نمودیم که در آن کمیته *****ینگ خواستار مسدود سازی سرویس پی لاین در کمتر از 24 ساعت شدند.
سوالات پیش امده برای خودمان رامطرح میکنیم و قضاوت را به عهده شما میگذاریم. هرچند با تمام وجود پیگیر رفع مشکل هستیم و اجازه نمی دهیم بی قانونی و تبعیض در این مورد اعمال شود.
- اگرفعالیت درگاه پرداخت واسط وجود غیرقانونیست، چرا یکی از سایت های پر ادعا و توخالی در این عرصه ***** نشده و عمدا نادیده گرفته شده ؟
- با توجه به شواهد موجود آیا این سایت پر ادعا که توان رقابت در این بازار را ندارد، به دنبال حذف ناجوانمردانه بازیگرهای این مارکت نیست و تمام این اتفاقات برنامه ریزی شده و تعمدی نبوده ؟
- چرا بدون اخطارهای قانونی مکتوب یا شفاهی قبلی که معمولا این اخطار ها حداقل به عنوان تذکر در پنل سایت ساماندهی درج میشود، تمام درگاه های واسط 3 روز مانده به پایان سال ***** شدند و در طی یک روز نامه مسدود سازی به دیتاسنتر ارسال میشود ولی در مورد یک سایت خاص این اتفاق رخ نمی دهد ؟
- چرا قانون به صورت گزینشی اعمال می شود ؟
- طبق کدام قانون ، مصوبه یا ابلاغیه این نوع فعالیت غیرقانونی اعلام شده ؟
- چرا درحالی که تمامی مراحل لازم برای دریافت مجوز انجام شده و ده ها نوع تعهد به سازمان های مختلف دولتی ارائه شده و دسترسی های لازم در اختیار این سازمان ها قرار داده شده، برخوردهایی مانند مفسد اقتصادی و کلاه بردار با یک شرکت دانش بنیان انجام می شود؟
- آیا بهتر نیست بجای برخورد قهری و آسیب زدن به آینده اقتصادی و پیشرفت کشور در زمینه IT و بانکداری الکترونیک، کمی به فکر حمایت از شرکت های دانش بنیان و بنگاه های اقتصادی باشیم ؟
- گاها شرکت های دانش بنیانی مانند پی لاین انتظار حمایت و همراهی ندارند، تقاضای ما این است که در مسیر پیش رو اگر همراه نیستید، خار پایمان نیز نباشید.
-
قطعا سیباپال بدون هیچ درنگی
فوق العاده سریع تسویه می کنن و سرعت پاسخگویی تیکتشون هم عالیه
-
درود
پیشنهاد بنده سیباپال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
پس این استدلال شخصی شماست!
بهتره با استدلال شخصیتون فضای نت رو متشنج نکنید! چون هنوز فکر نمیکنم مدیران این سایت ها هم دلیل چیلتر شدنشون رو بدونند!
وقتی معلوم نیست که چرا چیلتر شدند بهتر هست شما هم اظهار نظر نکنید.
پی نوشت : پیشنهاد میکنم به جای مانیتور کردن سایت های غیر مجاز از اینکه ببینید از کجا درگاه دارند و گزارش اون ها و همچنین نگاه کردن و مانیتور سایت های رقیب جهت اینکه از کجا ورودی دارند و ... بهتره به سرویس دهی خودتون مشغول باشید و سرویس دهیتون رو قوی تر کنید.
ما هم جائی نگفتيم 100 در 100 دليل همين هست.
اتفاقا گفتيم خودمون هم مشکل داريم و ممکن هست مشکل مشابه برای زرين پال هم بوجود بياد.
ولی بعضی واقعيت ها روشن هستند و نميشه اونها رو انکار کرد.
مثلا وقتی به سايت های فروش مواد، ***، قمار و شرط بندی درگاه ميديم نبايد انتظار داشته باشيم همه چيز هميشه آروم و بدون مشکل پيش بره.
شما که خيلی از دوستان دفاع ميکنيد:
اعتقاد داريد کار دوستان صحيح هست که رفتن رو سايت هاشون اطلاعيه و شبنامه پخش کردن و ديگران رو متهم کردن ؟
خواهشا يکمقدار وجدان داشته باشيد و عادلانه صحبت کنيد !
ضمنا ما مانيتورينگی روی اين سايت نداريم ولی اگر روی سايت های ديگه هم داشته باشيم وظائف تقسيم شده هستند و اين دو مورد با هم منافاتی ندارن. شما نگران نباشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دو پهلو صحبت نکنید جناب اقای امیری
بلاخره امکان استفاده سایت های ممنوعه در سایت شما تقریبا محاله یا صد در صد هست؟ :)
ما که متوحه فرمایش شما نشدیم
خیر بنده هیچگونه توهینی به شما نکردم !!
شما هستین که هیچگونه انتقادی را پذیرا نیستین و ادعای بهترین بودن را دارید
این کاربر است که امکانات شما و رقبایتان رو بررسی و بهترین را انتخاب میکند
چندها مورد رو میتونید مشاهده کنید در همین انجمن که کاربرانی از عدم واریز وجه هایش در حدود یک هفته گله مند هستند! ابا این انتقاد غیر منطقی است؟
ایا شکایت و انتقاد ازنحوه اوپراتور های پاسخگویی تیکت های شما که ارث پدری را ظاهرا طلبکار هستند غیر منطقی است؟
طبق ادعای برخی از کاربرانتان زرین کارت شما متصل به حساب خودتون هست و این که دارندگان این کارت ها رایگان تراکنش خواهند داشت،( در صورتی که واقعا رایگان نیست ) و عدم شفاف سازی شما در این مسئله انتقاد غیر منطقی هست؟
عدم توان شما در نواوری مهم در این زمینه بعد از ارائه درگاه واسط انتقاد غیر منطقی است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
پیرو صحبت های دوستمون
آیا شما پیگیری کردید علت رو؟
جوابی بهتون ندادند؟
نخير دوستان ظاهرا اقدامی نکردن.
به جای اون چند رويه رو دنبال کردن.
1. انتشار بيانه و متهم کردن ديگران به دست داشتن در مشکل اونها
2. اقدام به ddos سايت هایی که به مشکل مشابه نخوردن
3. اعلام به زرين پال برای اينکه منتظر هستند برای اون هم مشکل بوجود بياد تا بعد زرين پال برای رفع مشکلشون اقدام کنه.
4. تشکيل گروه های تلگرامی و هماهنگی های لازم برای ايجاد مشکل برای زرين پال
5. پخش شبنامه تلگرامی و تهمت زدن به ديگران
و در نهايت وقتی ازشون مدرک و دليل خواسته ميشه ميگن ما چون کاربر زياد داريم همه باور ميکنن.
متاسفانه دوستان در برخورد با کاربران خودشون صادق نيستند و در حال دروغ گفتن بهشون هستند و قطعا با اين رويه نميتونن پيش برن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
دو پهلو صحبت نکنید جناب اقای امیری
بلاخره امکان استفاده سایت های ممنوعه در سایت شما تقریبا محاله یا صد در صد هست؟ :)
ما که متوحه فرمایش شما نشدیم
خیر بنده هیچگونه توهینی به شما نکردم !!
شما هستین که هیچگونه انتقادی را پذیرا نیستین و ادعای بهترین بودن را دارید
این کاربر است که امکانات شما و رقبایتان رو بررسی و بهترین را انتخاب میکند
چندها مورد رو میتونید مشاهده کنید در همین انجمن که کاربرانی از عدم واریز وجه هایش در حدود یک هفته گله مند هستند! ابا این انتقاد غیر منطقی است؟
ایا شکایت و انتقاد ازنحوه اوپراتور های پاسخگویی تیکت های شما که ارث پدری را ظاهرا طلبکار هستند غیر منطقی است؟
طبق ادعای برخی از کاربرانتان زرین کارت شما متصل به حساب خودتون هست و این که دارندگان این کارت ها رایگان تراکنش خواهند داشت،( در صورتی که واقعا رایگان نیست ) و عدم شفاف سازی شما در این مسئله انتقاد غیر منطقی هست؟
عدم توان شما در نواوری مهم در این زمینه بعد از ارائه درگاه واسط انتقاد غیر منطقی است؟
درود
بیخیال برادر
زرین پال چهره واقعی خودشو از قبلنا نشون داد
شبت بخیر
-
من میگم یکماه صبر کنید
بالاخره مشخص میشه چرا ***** شدند دیگه
اگر مشخص شد این جریانات مرتبط با زرین پال بود که ..........
به همون هشتگ "# تحریم زرین پال" بود چی بود زده بودید، ادامه بدید
اگر نبود،زرین پال باید از کسایی که تهمت زدند و اخبار کذب پخش کردند شکایت کنه
چون بالاخره ما مسلمونیم دیگه
1% هم باید احتمال بدیم شاید اینطور که ما فکر میکنیم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما که خيلی از دوستان دفاع ميکنيد:
اعتقاد داريد کار دوستان صحيح هست که رفتن رو سايت هاشون اطلاعيه و شبنامه پخش کردن و ديگران رو متهم کردن ؟
خواهشا يکمقدار وجدان داشته باشيد و عادلانه صحبت کنيد !
ضمنا ما مانيتورينگی روی اين سايت نداريم ولی اگر روی سايت های ديگه هم داشته باشيم وظائف تقسيم شده هستند و اين دو مورد با هم منافاتی ندارن. شما نگران نباشيد.
نمیدونم چرا همش فکر میکنید یکی داره حرفی بر خلاف حرف های شما میزنه میشه مدافع سایت های رقیب !!
من از هیچ شخصی دفاع نمیکنم
یکمی انتقاد پذیر باشید