نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 104

موضوع: درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

سلام.
    من فکر میکنم آخرین باری که از زرین پال استفاده کردم حدود 3 سال پیش باشه (خاطرم نیست دقیق)
    اون موقع راضی بودم. هم پشتیبانی مناسب بود و هم تسویه ها...
    اما دیگه استفاده نکردم. دلیلش هم این بود که به کار من نمیومد و درگاه مستقیم هم گرفتم...
    نظارت فوق العاده بالا ، پشتیبانی منظم و .. چیزی بود که من از زرین پال دیدم (عرض میکنم 3 سال پیش!)
    و بعد از اون هم تجربه کاری با این سیستم رو نداشتم. پس نمیتونم نظری بدم در این باره... (و همینطور نمیتونم نقل قول کنم از کس دیگه چون اعتبارش مشخص نیست)
    در مورد گزارش کردن هم با اینکه کار غیر اخلاقی هست (به نظر من!) اما ، غیر قانونی نیست و اتفاقا به عنوان یک شهروندی که داره در این کشور زندگی میکنه نوعی وظیفه اجتماعی حساب میشه که تخلف رو گزارش کنه! پس به عقیده خیلی ها این کار نه تنها غیر اخلاقی نیست بلکه کاری هست لازم و ضروری
    و قطعا کسی که خلاف قوانین رفتار کرده ، باهاش برخورد میشه.. و نباید بگه (چرا فلانی منو گزارش کرده!!!) مثل این میمونه که شما سرقتی رو مشاهده کنید ، بعد اطلاع بدید. سارق بیاد بگه چرا اطلاع دادی!؟

اما اینکه زرین پال در چندین زمان مختلف دچار هیچ مشکلی نشد اما بقیه دچار مشکل شدن برای من سواله!
    اینکه بگید بقیه داشتن به سایت های غیر قانونی سرویس میدادن و شما نمیدادید اصلا که خوب غیر منطقی هست!
    قطعا سرویس دهنده ای مثل جهان پی به وی پی ان فروش درگاه نمیده و اینم ذکر کرده تو سایتش! به غمار خونه درگاه نمیده و ذکر کرده تو سایتش.
    مطمئن باشید اگر هم استفاده ای بوده ، تا جایی که ممکن بوده مانیتور شده توسط کارکنان اما مابقی دور زدن!
    مطمئن باشید روی زرین پال هم هستن سایت های اینچنینی

مسئله ای که هست اینه که:
    1- چرا نزدیکای عید سال پیش حساب همه بسته شد جز زرین پال؟
    2- چرا همه ***** شدن جز زرین پال؟

اینکه بگیم "اگه ما آشنا داشتیم به وی پی ان فروش ها درگاه میدادیم" فکر میکنم صرفا جهت توجیه کودکان زیر 12 سال کاربرد داشته باشه....

مگه فلان سازمان که بزرگترین وارد کننده فلان جنس ...... هست و همه هم میدونن و خیلی ها هم به چشم دیدن ، میاد تو سایت رسمیش اطلاعیه فروش مواد مخدر بزنه مثلا!؟

من به عنوان یه کاربر عادی قانع نشدم... و سوالات بالا در ذهنمه!

2. تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)