-
پاسخ : درخواست جایگزین برای جهان پی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
دو مرحله ای نه بفرمایید صد مرحله ای ، بفرمایید تغییرات همه روزه بفرمایید شما تنها درگاه واسط هستید که این همه مشتری را آزار میدید تا اونجا که دیگه اعصاب آدمی مثل من که به خونسردی معروف هستم بین دوستهام هم دیگه تحمل نکرده
گفتم سایت خودت هست و قوانینش را میتونی وضع کنی ولی با این اوضاع به درد من یکی نمیخوره و فکر کنم به درد آدم های بیکار بیشتر بخوره
من جایی مثل پی لاین میخوام دوستان ، درصد مازاد بگیره ولی با اعصابم بازی نکنه و به نوعی حرفه ای باشه
درسته تو یک سال گذشته 450 هزار اضافه هزینه گرفتن ولی با اعصابم بازی نکردن و راحت به کارم رسیدم
ایکاش شما که درصد کمتری میگیری هم مثل اونها به فکر توسعه بودید نه به فکر اینکه سایت دارم پس به مشتری زور بگم و اعصابش را داغون کنم
حتی یک مشتری راضی برای خودتان نگه نداشتید ، حتی برای حرف تمام معترضان ارزشی هم قائل نمیشید
آقا ما چشم داریم و میبینیم اگر قانونی بیاد برای همه میاد ، بقیه هم دستورالعمل را وارد کردن ولی هیچ جا به اندازه شما دیگه آش را شور نکرده
موردی که تاپیک قید کردم نظری ندارید !
تغییرات برای جلوگیری از کلاهبرداری و سو استفاده های احتمالی است وهرکسی که مشکلی نداشته باشد مسلما براساس شرایط مدارک خود را ارسال می کند
من در ابتدا پست هام عرض کردم هر تغییری برای ما هم هزینه بر است ولی با مشکلات ایجاد شده، مجبور به اعمال شرایط جدید هستیم
در مورد دو مرحله ای نیز عرض کردم حساب کاربری بیش از 3000 پذیرنده یکی از شرکت های همکار هک شده و توسط همین تایید موبایل شخص هکر که 13 سال سن نیز دارد دستگیر شده است.
همواره موفق باشین عزیز:)
-
استارتر عزیز پست شما را خواندم کاری به نارضایتی و پست های دیگران ندارم فقط خواستم بگم اگر قصد در جایگزینی دارید از bazpardakht.com و sibapal.com میتوانید استفاده کنید اینا هم خوب هستند .همینطور پی لاین که دارید و غیره هم دارید تجربه کردید ( البته چندین شرکت های تازه تاسیس دیگه هستند اما تجربه ای نداشتیم پیشنهاد نمیدم فقط این 2 را تجربه کردم و دیدم کارشون خوب هست )
-
بله باز دوستان گله ای حمله کردن برای تخریب بدون اینکه دلیل چیزی رو بدونن :65:
تا جایی که من میدونم توی تمامی سیستم های مالی دنیا باید هر 6 ماه مدارک تایید بشه ... (دوبانکبین المللی حساب دارم و طبق درخواست اونا هر 6 ماه باید مدارک رو مجدد ارسال کنم ...)
تغیرات زیاد ؟! من قبول دارم تغیرات زیاد میتونه اعصاب خورد کن باشه اما بیایم این جوری فکر کنیم :
من یه حساب دارم با گردش مالی n تومان در ماه و از درگاه واسط x استفاده میکنم اگه این وسط آقای y رمز من رو بفهمه وارد حساب کاربری میتونه به راحتی بشه و یه شماره حساب جدید ثبت کنه که برای نایید هم خوشبختانه هیچ درگاهی مدارک مالکیت حساب رو نمیخواد ... و همینجوری تایید میکنن خوب تا آینجا آقای y اومد وارد حساب ما توی سایت x شد خوب به راحتی بعد از ثبت شماره حساب n تومان از حساب شما برداشت میکنه ... این وسط شما یقه کی رو میگیرید ؟! آقای y با سایت سرویس دهنده x به دلیل امنیت کم ؟!
مثال هم سایت بانکی پاسارگاد فقط با داشتن رمز ورود میتونید تا 50 ملیون در روز انتقال وجه کنید !!! خوب الان رمز بنده کرک بشه و پول منو 50 ملیونش رو بر دارند کی پاسخ گو هست ؟! بانک ؟ فکر نمیکنم جواب بده چون من مسئول حفظ حریم شخصی خودم بودم نه اونا ... پس میوفتم تو پروسه شکایت حالا بیا درستش کن ....
یه سوال برا من پیش اومد همین الان !!
چرا کسی از پرفکت مانی شکایت نمیکنه ؟!
چرا هر بار که میخواد پسورد جدید برای شما ارسال کنه کلی سوال و مدارک از شما ؟! چرا در هنگام هر بار ورود یک کد امنیتی براتون پیامک و ایمیل میکنه که وارد کردنش نیز اجباری هست ؟!
من همه نظر هارو خوندم فقط به یه جا رسیدم ! یوزر ها هم کیفیت میخوان هم امنیت هم سادگی !!
این بار سوم هست که من بادی مدارکم رو برای تایید ارسال کنم پس من باید از همه بیشتر شکایت داشته باشم ! اما از این موضوع خوشحال هستم چون میدونم سرویس دهنده به من داره احمیت میده که امنیت حسابم پابرجا بمونه ... همچنین در مقابل باید امنیت سایت را بالا میبرن با این کار ...
مثلا بنده یه کارت بانکی پسوردشو به دست میارم میام توی جهان پی که با مشخصات 5 سال پیشم عضو شدم و الان همه چیز تغیر کرده یه تراکنش چند ملیونی انجام میدم سریع هم پول رو بر میدارم از توی حساب ... تنها کسی که این وسط مورد ضرر قرار میگیره جهان پی هست ... چرا ؟! چون باید خسارت بده و سپس به دنبال شکایت باشه تا بتونه مبلغ رو پس بگیره ...
قطعا همه درگاه ها به زودی از همه مدارک میخوان و تایید اون رو نیز باید انجام بدید ... زیرا این یه پروسه اداره هست که باید هر چند وقت یک بار انجام بشه ...
اگه من مشکل دارم و نمیخوام اطلاعاتم رو سایت سرویس دهنده داشته باشه پس حق ندارم از اون سایت استفاده کنم ...همه ما موقع عضویت تیک شرایط و قوانین رو زدیم و قبول کردیم توی همه سایت ها هم همیشه زیر قوانین مینویسن که میتونن قوانین رو تغیر بدن و یوزر هم حق شکایت نداره ...
یه چیزو هم خوندم خندم گرفت !!
نقل قول:
صبح و شب خواب نما نشه قانون عوض کنه
دم به ساعت تغییرات نده
روزی هزار تا قانون وضع نکنه
صدبار مدارک نخواد
مگه امور یک شرکت فقط دسته یه نفره :))
ایشون خواب نما بشه بیاد قانون بزاره :)))
والا تا جایی که من میدونم برای هر قانون جدید که وضع میشه چه برای شرکت چه برای یک سایت گروهی یک جلسه قبل از گذاشتن اون قانون برگذار میشه و درموردش بحث میشه ...
در مورد مالیات هم من دیدم نوشتین که نمیدونم قصد داره گردش مالی رو برای مالیات به دست بیارن ! خوب عزیز شما توی یک کشور که دارای دولت هست زندگی میکنید و طبق قوانین اون کشور باید مالیات خودتون رو پرداخت کنید در غیر این صورت شما یک مجرم هستین که از پرداخت مالیات امتناع میکند...
تنها جایی که در حال حاظر مالیات پرداخت نمیشه برخی از مناطق آفریقا و آب های آزاد هست ... البته در ایران بنادر آزاد نیز مالیات پرداخت نمیکنن ...
یکم اطلاعات کسب کنید در مورد هر چیزی بعد بیاید حرف بزنید ... (البته توحین نشه)
میگین اعلام نکرده سایت و هیو تغیر داده میتویند برید آرشیو اخبار رو بخونید که به مرور زمان به نحو های مختلف اعلام میشده ...
----------------------
( من هیچ بده بستونی با جهان پی ندارم الان نیاید بگید نون خورشونم والا :)) )
-
الان بالاخره ما از کجا بگیریم درگاه پرداخت سیبا پال/ پارس پال یا پی لاین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-R2
ببینید parspal / payline / bazpardakht / pardakhtnet / shetabha / sharjiran / jahanpay / sibapal / zarinpal / dargahpardakht / pardakhtpal /
اینها فعال هستند خوب حدود 5 تا 10 شرکت دیگه هم بودند جمع کردن به هر دلیلی اما اینایی که اشاره کردم فعال هستند شما بین چند تا یمدتی کار کنید ببینید کدام برای شما خوب هست و جواب گوی نیاز و کار شماست 80% اینا خوب هستند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
دو مرحله ای نه بفرمایید صد مرحله ای ، بفرمایید تغییرات همه روزه بفرمایید شما تنها درگاه واسط هستید که این همه مشتری را آزار میدید تا اونجا که دیگه اعصاب آدمی مثل من که به خونسردی معروف هستم بین دوستهام هم دیگه تحمل نکرده
گفتم سایت خودت هست و قوانینش را میتونی وضع کنی ولی با این اوضاع به درد من یکی نمیخوره و فکر کنم به درد آدم های بیکار بیشتر بخوره
من جایی مثل پی لاین میخوام دوستان ، درصد مازاد بگیره ولی با اعصابم بازی نکنه و به نوعی حرفه ای باشه
درسته تو یک سال گذشته 450 هزار اضافه هزینه گرفتن ولی با اعصابم بازی نکردن و راحت به کارم رسیدم
ایکاش شما که درصد کمتری میگیری هم مثل اونها به فکر توسعه بودید نه به فکر اینکه سایت دارم پس به مشتری زور بگم و اعصابش را داغون کنم
حتی یک مشتری راضی برای خودتان نگه نداشتید ، حتی برای حرف تمام معترضان ارزشی هم قائل نمیشید
آقا ما چشم داریم و میبینیم اگر قانونی بیاد برای همه میاد ، بقیه هم دستورالعمل را وارد کردن ولی هیچ جا به اندازه شما دیگه آش را شور نکرده
این مراحل که میرفمایید برای امنیت خودتان هست نه چیز دیگه ای!
الان خود بنده قکت دو مرحله ای با پسورد طولانی رو فعال کردم صرفا برای اینکه وقتی تراکنش مالی در میان هست بازد خیالم راحت باشه که مشکلی در حسابم پیش نمیاد.
این لاگین دو مرحله ای یکی از نقاط قوت جهان پی هست که خیلی از سایت های دیگر درگاه واسط این مورد را ندارند و مسلما یک نقطه ضعف محسوب میشه
شاید الان خیالتون جمع باشه که بله چه مشکلی! اما 1 درصد فکرکنید ایمیلتون هک بشه و هکر بتونه راحت وارد حسابتون به هر درگاهی بشه
مسلما این لاگین دو مرحله ای هست که که مشکل شما رو حل میکنه
هر سایتی میتونه هر زمان قوانین خودش رو بروز کنه.مشکل اینجاست که ما خیلی وقت ها اون جایی که به زور از ما حقمون رو میگرند اعتراض نمیکنیم.
مثلا اینکه بانک ها هر سال دارند سودها رو کاهش میدند. یا اینکه جدیدا پیامک از هر بانک با یه قیمتی میاد که اگر مایل به دریافت پیامک های حسابتون هستید این قدر در سال مبلغ باید کسر بشه
پس میبینید که این تغییرات برای همه هست حتی خود شما هم که یک سایت دارید ممکنه هر وقت یک قانون وضع کنید
اگر شما فعالیت قانونی دارید پس چرا نگران پر کردن مجدد و تاییده هستید؟
بنده خودم به شخصه همون شب تغییرات سریعا فرم ها رو پر کردم و با ارسال تیکت به پشتیبان ها سریعا حسابم فعال شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-R2
اگر فعالیت غیرقانونی ندارید جهان پی رو پیشنهاد میکنم
من حدود دو سالی هست که با این شرکت در حال کار هستم و واقعا از همه نظر بهترین هستند
اینکه تغییرات جدید هم اعمال کردند صرفا برای افزایش امنیت و عملکرد سایت هست .
مثل همیشه یکسری از دوستان هستند که منتظرند تا پستی بیاد تا یکم تفریح کنند!
-
سلام
خداییش جهان پی خیلی خوبه از همه نظر
خیلی وقته باهاشون کار میکنیم و کاملا راضی هستیم
حالا اگر کسی هم مشکلی باهاشون داره نباید باعث ایجاد اشتباه در انتخاب دیگران بشه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza-R2
تا جایی که جهان پی رو دارم دنبال میکنم سایت هایی که چیتلر میشن سرویس دیگه نمیده (البته قبلا هم نمیداد)
سیبا پال رو برسی کردم مشکلی توی این مورد نداره
سایت درگاه پرداخت هم مشکلی نداره
البته هر سایت بسته به سیاست های کلیش ممکنه تغیراتی بده توی مدت زمان فعالت...
اما من سایت درگاه پرداخت رو بیشتر از سیبا پال ترجیح میدم البته سیبا پال هم جدیدا به ایران انتقال دادن فک کنم رفع مشکل شده و مشکلات قبلی رو ندارن
-
جناب Mr.Pouria بنده تاپیک زدم یک جایی را بهم معرفی کنند مثل نمونه ای که گفتم که با تغییرات زیاد اعصابم را بهم نریزه و بتونم راحت به کارم برسم حالا کاری به داستان حسین کرد شبستری شما ندارم
در مورد خواب نما شدن حرف شما درست هست اینطور که معلومه چندین نفر دارند خواب نما میشن چون روزی چندین بار داره تغییرات صورت میگیره
مشکلی هم با مالیات و چه میدانم ترس و غیره که گفتید ندارم چون مثل پشتیبان های جهان پی معلومه اصلا تاپیک را نخوندی چون من تمام مدارکم را تایید کردم و عکس هم گذاشتم ولی درد و مشکل اونجاست که میدانم صبح فردا مجددا یک تغییر و یک قانون جدید وضع خواهد شد به بهانه هایی مانند امنیت خودت ، به خاطر خودتان و ...
خواهش میکنم یک جوری حرف نزنید بقیه زیر سوال برند چون اونهایی که یک صدم این تغییرات بی مورد را ندارند هم امنیت بالایی دارند هم برای مشتری احترام قائل هستند
اینکه یکی پولش زیادی کرده ده تا برنامه نویس استخدام کرده که هر روز تغییرات ایجاد کنند و هر روز خدا قانونی وضع کنه و هر روز مدارک بخواد دیگه برای من قابل هضم نیست
من انتظار داشتم نماینده جهان پی بیاد و از بابت این همه تغییرات و دردسرها معذرت خواهی کنه ولی اینطور که میبینم و همانطور که گفتم و حدس زدم بیفایده هست
نقل قول:
مطمئن باشید اطلاعات ما از شما بیشتر نباشه کمتر هم نیست پس نه نگران نباشید توهینی نشده بلکه یک نفر از شرکتی که داشت خدمات میگرفته گلایه داره و ناراحت هست و درخواست راهنمایی برای تغییر شرکت از دوستان انجمن داشته تا با استفاده از تجربیات اونها انتخاب درستی داشته باشه
لطفا اگر درگاهی میشناسید معرفی کنید وگرنه خواهش میکنم دوستان بحث های حاشیه ای را بیخیال بشند
به هر صورت درسته جهان پی اعصاب من را داغون کرده ولی خوب خدمات خوبی را هم ارائه کرده ولی با این اوضاع من نمیخوام ادامه بدم و وحی منزل هم نیست که حتما از جهان پی استفاده کنم پس اخلاق و اعصابم با اینها جور نیست کوچ میکنم شرکت دیگه
والسلام
-
نقل قول:
جناب
Mr.Pouria بنده تاپیک زدم یک جایی را بهم معرفی کنند مثل نمونه ای که گفتم که با تغییرات زیاد اعصابم را بهم نریزه و بتونم راحت به کارم برسم حالا کاری به داستان حسین کرد شبستری شما ندارم
در مورد خواب نما شدن حرف شما درست هست اینطور که معلومه چندین نفر دارند خواب نما میشن چون روزی چندین بار داره تغییرات صورت میگیره
مشکلی هم با مالیات و چه میدانم ترس و غیره که گفتید ندارم چون مثل پشتیبان های جهان پی معلومه اصلا تاپیک را نخوندی چون من تمام مدارکم را تایید کردم و عکس هم گذاشتم ولی درد و مشکل اونجاست که میدانم صبح فردا مجددا یک تغییر و یک قانون جدید وضع خواهد شد به بهانه هایی مانند امنیت خودت ، به خاطر خودتان و ...
خواهش میکنم یک جوری حرف نزنید بقیه زیر سوال برند چون اونهایی که یک صدم این تغییرات بی مورد را ندارند هم امنیت بالایی دارند هم برای مشتری احترام قائل هستند
اینکه یکی پولش زیادی کرده ده تا برنامه نویس استخدام کرده که هر روز تغییرات ایجاد کنند و هر روز خدا قانونی وضع کنه و هر روز مدارک بخواد دیگه برای من قابل هضم نیست
من انتظار داشتم نماینده جهان پی بیاد و از بابت این همه تغییرات و دردسرها معذرت خواهی کنه ولی اینطور که میبینم و همانطور که گفتم و حدس زدم بیفایده هست
مطمئن باشید اطلاعات ما از شما بیشتر نباشه کمتر هم نیست پس نه نگران نباشید تو
هینی نشده بلکه یک نفر از شرکتی که داشت خدمات میگرفته گلایه داره و ناراحت هست و درخواست راهنمایی برای تغییر شرکت از دوستان انجمن داشته تا با استفاده از تجربیات اونها انتخاب درستی داشته باشه
لطفا اگر درگاهی میشناسید معرفی کنید وگرنه خواهش میکنم دوستان بحث های حاشیه ای را بیخیال بشند
به هر صورت درسته جهان پی اعصاب من را داغون کرده ولی خوب خدمات خوبی را هم ارائه کرده ولی با این اوضاع من نمیخوام ادامه بدم و وحی منزل هم نیست که حتما از جهان پی استفاده کنم پس اخلاق و اعصابم با اینها جور نیست کوچ میکنم شرکت دیگه
والسلام
ولی خداییش ایشون حق دارند
بنده خودم اصلا در جریان نبودم امدم درخواست تسویه بدم دیدم باز باید از 7 خان رستم رد بشم :دی
فکر میکنم گرفتن اطلاعات در موقع ثبت نام کافی بوده باشه
درگاه پرداخت رو چند سری باهاشون کار کردیم مشکلی نبوده
سایر رو خبر ندارم اما باز جهان پی خوبه البته اگر بازهم تعغییر پیدا نکنه
-
جناب irangroup110
اینکه شما تایپکی انتقادی باز کردین حق شماست و ما بابت این اصلا مشکلی نداریم و بنده اینجا هستم تا پاسخ شما و هر کاربری که سوالی داره را بدم
ما در پروسه کاری شرکت هستیم و میدونیم هر روز چه اتفاقاتی می افته و چه مشکلاتی ایجاد می شود ما مسئول تک تک تراکنش ها - کاربران - سایت ها هستیم....
هر تغییری در جهت رشد و ارتقای نرم افزاری یا سخت افزاری سایت هست که بتونه نیاز همه را رفع کنه
لذا فکر نمی کنم شما بابت بروز بودن یک سایت باید ناراحت بشین:)
در هر صورت از اینکه تا الان در خدمت شما بودیم خرسندیم امیدواریم مجدد همه موارد را بررسی و به صلاح دید تصمیم بگیرین :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
جناب
Mr.Pouria بنده تاپیک زدم یک جایی را بهم معرفی کنند مثل نمونه ای که گفتم که با تغییرات زیاد اعصابم را بهم نریزه و بتونم راحت به کارم برسم حالا کاری به داستان حسین کرد شبستری شما ندارم
هینی نشده بلکه یک نفر از شرکتی که داشت خدمات میگرفته گلایه داره و ناراحت هست و درخواست راهنمایی برای تغییر شرکت از دوستان انجمن داشته تا با استفاده از تجربیات اونها انتخاب درستی داشته باشه
والسلام
عذرخواهی؟ مگه تغییرات یک سایت عذرخواهی میخواد؟!! تازه شما باید تشکر هم بکنی از این تغییرات خوبشون
در مورد اینکه شما درخواست کردید که اینجا به شما درگاه معرفی کنند شما که وقتی با پی لاین و .. دارین کار میکنید چه نیازی به درگاه دیگه دارید؟ مسلما از این درگاه ها راضی نیستید
وگرنه کسی که از یک درگاه راضی باشه همیشه همون رو فعال نگه میداره
اگر دنبال اینی که بدونی کدوم بهتره خیلی راحت توی همه ثبت نام کن
شما حتی زحمت ثبت نام در درگاه ها رو هم نمیخوای بدی و میخوای خیلی راحت بیای اینجا یکی بهت معرفی کنه و بری ثبت نام کنی
چه انتظاری میشه از شما داشت !!
-
سلام
جهان پی و پی لاین هر دو خوب هستند.
با هر دو شرکت کار کردیم خداروشکر امکانات زیادی ارائه دادند که در نوع خود بی نظیر هست. از جهان پی هم کاملا راضی هستیم همشهری هم هستند.:53:
قضاوت شما از نظر بنده اشتباست .
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
جناب
والسلام
دوست عزیز اینجا یک انجمن هست و هر کسی میتونه قصه حسین کرد شبستری رو توی تاپیک بنویسه شما تاپیک زدید با عنوان درخواست معرفی اما وارد شدیم در تاپیک دیدم شما بیشتر دارید میکوبید سرویس دهنده رو تا اینکه درخواستی کرده باشید !
بله منم درگاه های زیادی میشناسم که باعث کلی ضرر شدن واسه ما و هم اکنون هم فعال هستن و خیلی دیگه از دوستان استفاده میکنن ... (احترام بیشتر از اینکه هر زمان تماس بگیرید با صبر و حوصله پاسخ گو هستن ؟! احترام بیشتر از این که توی سیستم تغیرات بدن تا از پول و مال شما محافظت کنن ؟! نه مثل سایت های ایکس که قولایی دادن بعد چند ماه سرویسایی که دادن خوابید ... مدیونید فک کنید یوزرشونم چند ماه پیش مسدود شدش توی انجمن ... )
احترام بسته به تعریف هر فرد از اون کلمه داره شما احترام رو توی این میبینید سیستم همان سیستم 4 سال پیش بدون تغیرات باشه من احترام رو توی تغیرات و بروز بودن سیستم میبینم ... مگه اینکه شما سیستم برده داری رو طلب کنید از سرویس دهنده که شما ارباب باشید و سرویس دهنده برده شما !!
من بحثی ندارم و نظر شخصی خودم رو اعلام کردم همچنین بنده به عنوان یک کاربر در این سایت حق مشارکت دارم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جناب irangroup110
اینکه شما تایپکی انتقادی باز کردین حق شماست و ما بابت این اصلا مشکلی نداریم و بنده اینجا هستم تا پاسخ شما و هر کاربری که سوالی داره را بدم
ما در پروسه کاری شرکت هستیم و میدونیم هر روز چه اتفاقاتی می افته و چه مشکلاتی ایجاد می شود ما مسئول تک تک تراکنش ها - کاربران - سایت ها هستیم....
هر تغییری در جهت رشد و ارتقای نرم افزاری یا سخت افزاری سایت هست که بتونه نیاز همه را رفع کنه
لذا فکر نمی کنم شما بابت بروز بودن یک سایت باید ناراحت بشین:)
در هر صورت از اینکه تا الان در خدمت شما بودیم خرسندیم امیدواریم مجدد همه موارد را بررسی و به صلاح دید تصمیم بگیرین :)
بنده اگر انتقاداتم نادرست بوده ، اگر تهمتی زدم بفرمایید اصلاح کنم ولی با توجه به رویه شرکت شما و تغییرات زیاد بنده تصمیم گرفتم از درگاهی دیگه استفاده کنم
دلایلش را هم گفتم چون میدانم تا فردا صبح باز تغییرات در قوانین و مراحل ورود و ... خواهید داشت و این برای من یکی خوشایند نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
عذرخواهی؟ مگه تغییرات یک سایت عذرخواهی میخواد؟!! تازه شما باید تشکر هم بکنی از این تغییرات خوبشون
در مورد اینکه شما درخواست کردید که اینجا به شما درگاه معرفی کنند شما که وقتی با پی لاین و .. دارین کار میکنید چه نیازی به درگاه دیگه دارید؟ مسلما از این درگاه ها راضی نیستید
شما حتی زحمت ثبت نام در درگاه ها رو هم نمیخوای بدی و میخوای خیلی راحت بیای اینجا یکی بهت معرفی کنه و بری ثبت نام کنی
واقعا گاهی برخی انسان ها مثل شما حرفی میزنند که باید به عقل اونها شک کرد
اینکه بنده اصلا از ده درگاه استفاده میکنم به شما مربوط هست ؟
اینکه من میخوام از چند درگاه استفاده کنم تا اگر یکی از اونها دچار مشکل شد کاربرم آواره نمانه موردی هست که به شما مربوط هست ؟
اتفاقا تو همه این درگاهها ثبت نام کردم ولی برای استفاده از هر درگاهی باید برای اون پلاگین جداگانه نوشته بشه که این را هم دوستان تو تاپیک بهش اشاره کردن پس نمیخوام 300-400 هزار تومان بدم پلاگین بنویسند و هر ده روز از یکی استفاده کنم بلکه مثل بقیه تاپیک زدم تا از تجربیات بقیه استفاده کنم
شما هم لطف بفرما تشریف ببر جای دیگه خودشیرینی کن بزار اونها که تجربه دارند بیان کمک کنند انتخاب درستی داشته باشم
اینکه چه انتظاری از بنده میشه داشت والله فکر نکنم به شما مربوط باشه ولی از شما انتظار دارم به جای پاچه خواری اگر تجربه ای دارید بفرمایید وگرنه لااقل اون عقل را آکبند نگه ندارید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز اینجا یک انجمن هست و هر کسی میتونه قصه حسین کرد شبستری رو توی تاپیک بنویسه شما تاپیک زدید با عنوان درخواست معرفی اما وارد شدیم در تاپیک دیدم شما بیشتر دارید میکوبید سرویس دهنده رو تا اینکه درخواستی کرده باشید !
بله منم درگاه های زیادی میشناسم که باعث کلی ضرر شدن واسه ما و هم اکنون هم فعال هستن و خیلی دیگه از دوستان استفاده میکنن ... (احترام بیشتر از اینکه هر زمان تماس بگیرید با صبر و حوصله پاسخ گو هستن ؟! احترام بیشتر از این که توی سیستم تغیرات بدن تا از پول و مال شما محافظت کنن ؟! نه مثل سایت های ایکس که قولایی دادن بعد چند ماه سرویسایی که دادن خوابید ... مدیونید فک کنید یوزرشونم چند ماه پیش مسدود شدش توی انجمن ... )
احترام بسته به تعریف هر فرد از اون کلمه داره شما احترام رو توی این میبینید سیستم همان سیستم 4 سال پیش بدون تغیرات باشه من احترام رو توی تغیرات و بروز بودن سیستم میبینم ... مگه اینکه شما سیستم برده داری رو طلب کنید از سرویس دهنده که شما ارباب باشید و سرویس دهنده برده شما !!
من بحثی ندارم و نظر شخصی خودم رو اعلام کردم همچنین بنده به عنوان یک کاربر در این سایت حق مشارکت دارم ...
من تاپیک زدم و دلایلاینکه میخوام تغییر داشته باشم را هم گفتم
همانطور که خودتان هم دیدید خیلی ها هم از این تغییرات ناراحت هستند ولی خوب همان روال برو تو تاپیک حمایت کن و ...
بنده هیچ تهمتی به جهان پی نزدم و هیچ جا مثلا به دروغ نگفتم تسویه حساب اونها دیرکرد داشته ولی خوب از تغییرات زیاد ناراحت هستم و دروغ هم نگفتم ، با توجه به مواردی که گفتم درخواست معرفی کردم ولی ماشاالله یکی مثل شما وارد میشه چهارصد خط مینویسه به درخواست یکی ولی کلا موضوع تاپیک را فراموش میکنه چون اصلا تاپیک را نخونده
باز میگم اگر کسی درگاهی میشناسه که باهاش کار کرد طبق اونچه که گفتم معرفی کنه وگرنه لطفا داستان ها و درخواست هاتون را تو یک تاپیک جدا بنویسید بزارید من به نتیجه برسم و بتونم یک انتخاب درست داشته باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
بنده اگر انتقاداتم نادرست بوده ، اگر تهمتی زدم بفرمایید اصلاح کنم ولی با توجه به رویه شرکت شما و تغییرات زیاد بنده تصمیم گرفتم از درگاهی دیگه استفاده کنم
دلایلش را هم گفتم چون میدانم تا فردا صبح باز تغییرات در قوانین و مراحل ورود و ... خواهید داشت و این برای من یکی خوشایند نیست
اینکه من میخوام از چند درگاه استفاده کنم تا اگر یکی از اونها دچار مشکل شد کاربرم آواره نمانه موردی هست که به شما مربوط هست ؟
اتفاقا تو همه این درگاهها ثبت نام کردم ولی برای استفاده از هر درگاهی باید برای اون پلاگین جداگانه نوشته بشه که این را هم دوستان تو تاپیک بهش اشاره کردن پس نمیخوام 300-400 هزار تومان بدم پلاگین بنویسند و هر ده روز از یکی استفاده کنم بلکه مثل بقیه تاپیک زدم تا از تجربیات بقیه استفاده کنم
شما هم لطف بفرما تشریف ببر جای دیگه خودشیرینی کن بزار اونها که تجربه دارند بیان کمک کنند انتخاب درستی داشته باشم
اینکه چه انتظاری از بنده میشه داشت والله فکر نکنم به شما مربوط باشه ولی از شما انتظار دارم به جای پاچه خواری اگر تجربه ای دارید بفرمایید وگرنه لااقل اون عقل را آکبند نگه ندارید
اگر اون عقلی که میفرمایید در سر شما باشه که نیست!! لازم نیست که تاپیک جدید هم باز کنید و میتونید در انجمن با سرچ ساده درگاه های مورد نظر رو پیدا کنید
اگر اطلاعات در مورد سرچ ندارید یک کلاس آموزشی برای شما بزارم که یکمی اون عقل ناقص و آکبندتون رو استفاده کنید :-)
در مورد پاچه خواری هم نیازی به این کار نیست
بنده یکی از استفاده کننده های این درگاه هستم و صرفا دارم از انتقاد بی مورد شما در مورد این درگاه دفاع میکنم
چون شما به تنهایی نمیتونید از عقلتون استفاده کنید دارم به شما کمک میکنم
:-))
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
- - - Updated - - -
من تاپیک زدم و دلایلاینکه میخوام تغییر داشته باشم را هم گفتم
همانطور که خودتان هم دیدید خیلی ها هم از این تغییرات ناراحت هستند ولی خوب همان روال برو تو تاپیک حمایت کن و ...
بنده هیچ تهمتی به جهان پی نزدم و هیچ جا مثلا به دروغ نگفتم تسویه حساب اونها دیرکرد داشته ولی خوب از تغییرات زیاد ناراحت هستم و دروغ هم نگفتم ، با توجه به مواردی که گفتم درخواست معرفی کردم ولی ماشاالله یکی مثل شما وارد میشه چهارصد خط مینویسه به درخواست یکی ولی کلا موضوع تاپیک را فراموش میکنه چون اصلا تاپیک را نخونده
باز میگم اگر کسی درگاهی میشناسه که باهاش کار کرد طبق اونچه که گفتم معرفی کنه وگرنه لطفا داستان ها و درخواست هاتون را تو یک تاپیک جدا بنویسید بزارید من به نتیجه برسم و بتونم یک انتخاب درست داشته باشم
شما دقیقا تاپیک انتقادی باز کردی !
پس انتظار نداشته باش اونایی که از جهان پی راضی هستند بشین و نگاهت کنند!
اگر درخواست معرفی داشتی خیلی راحت در یک تاپیک میومدی درخواست میکردی نه اینکه جهان پی رو زیر سوال ببری
هنوز نمیدونی تاپیک انتقادی چی هستش و انتظار داری که کاربرای انجمن بیان و بهت پیشنهاد بدن
مسلما اگر این مورد رو خیلی راحت و بدون حاشیه میپرسیدی تاپیک ۶ صفحه ادامه نداشت
پس شما از اول دنبال این بودی که تاپیک خودت رو به حاشیه ببری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
اگر اون عقلی که میفرمایید در سر شما باشه که نیست!! لازم نیست که تاپیک جدید هم باز کنید و میتونید در انجمن با سرچ ساده درگاه های مورد نظر رو پیدا کنید
اگر اطلاعات در مورد سرچ ندارید یک کلاس آموزشی برای شما بزارم که یکمی اون عقل ناقص و آکبندتون رو استفاده کنید :-)
در مورد پاچه خواری هم نیازی به این کار نیست
بنده یکی از استفاده کننده های این درگاه هستم و صرفا دارم از انتقاد بی مورد شما در مورد این درگاه دفاع میکنم
چون شما به تنهایی نمیتونید از عقلتون استفاده کنید دارم به شما کمک میکنم
:-))
اینکه لازم هست تاپیک باز کنم یا نه به شما مربوط نیست چون اینجا مدیر داره پس لطفا شما پاچه خوار محترم لطف کنید به کار خودتان برسید چون اصلا به شما مربوط نیست که تاپیک باز کردم
شما استفاده کن اگر من اومدم گفتم استفاده نکن بگو به تو مربوط نیست پس عقل داشته باش کم نفهم باش و تاپیک بقیه را بهم نزن
والله نفهمی هم حدی داره به تو چه مربوط که من از ده درگاه استفاده میکنم ؟
آخه یکی نیست بگه به توچه که من تاپیک میزنم درخواست راهنمایی میکنم ؟
شما و امثال شما که تمام عمر دستمال کشی میکنید پس هر وقت از امثال تو قرار شد برای زدن تاپیک سوال کنیم مطمئن باش قبلش باهات هماهنگ میکنم ولی خدا را شکر هیچ ... نیستی
هنوز نفهمیدی که تو تاپیکی که مدیران تایید کردن باید طبق تاپیک جواب بدید نه اینکه تو کار بقیه دخالت کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
من هم فکر نکنم نیازی به اجازه از شما برای باز کردن تاپیک باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
شما دقیقا تاپیک انتقادی باز کردی !
پس انتظار نداشته باش اونایی که از جهان پی راضی هستند بشین و نگاهت کنند!
اگر درخواست معرفی داشتی خیلی راحت در یک تاپیک میومدی درخواست میکردی نه اینکه جهان پی رو زیر سوال ببری
هنوز نمیدونی تاپیک انتقادی چی هستش و انتظار داری که کاربرای انجمن بیان و بهت پیشنهاد بدن
مسلما اگر این مورد رو خیلی راحت و بدون حاشیه میپرسیدی تاپیک ۶ صفحه ادامه نداشت
پس شما از اول دنبال این بودی که تاپیک خودت رو به حاشیه ببری
من تاپیک انتقادی باز کردم اگر دروغ بوده و تهمت خدا را شکر نماینده جهان پی اینجا هست و میگفتن این موارد را اشتباه گفتم و یا گزارش تخریب میدادن مدیران ( نه یکی مثل شما) میامدن بررسی میکردن
من تو پست اولم نوشتم به دلیل تغییرات زیاد از جهان پی خسته شدم و نیاز به معرفی یک درگاه با ویژگیهای خاص را دارم
ولی نمیدانم این وسط تو چیکاره هستی ؟
مدیر جهان پی ؟ مدیر وب هاستینگ تاک ؟
اومدی میگی چرا چند تا درگاه داری ؟!
آخه یکی نیست بگه به تو چه ؟
من دلم میخواد ده تا درگاه استفاده کنم غ... کردن واسه تو مانده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
اینکه لازم هست تاپیک باز کنم یا نه به شما مربوط نیست چون اینجا مدیر داره پس لطفا شما پاچه خوار محترم لطف کنید به کار خودتان برسید چون اصلا به شما مربوط نیست که تاپیک باز کردم
شما استفاده کن اگر من اومدم گفتم استفاده نکن بگو به تو مربوط نیست پس عقل داشته باش کم نفهم باش و تاپیک بقیه را بهم نزن
والله نفهمی هم حدی داره به تو چه مربوط که من از ده درگاه استفاده میکنم ؟
آخه یکی نیست بگه به توچه که من تاپیک میزنم درخواست راهنمایی میکنم ؟
شما و امثال شما که تمام عمر دستمال کشی میکنید پس هر وقت از امثال تو قرار شد برای زدن تاپیک سوال کنیم مطمئن باش قبلش باهات هماهنگ میکنم ولی خدا را شکر هیچ ... نیستی
هنوز نفهمیدی که تو تاپیکی که مدیران تایید کردن باید طبق تاپیک جواب بدید نه اینکه تو کار بقیه دخالت کنی
چطور وقتی در مورد خوبی های جهان پی صحبت میکنیم میشیم دخالت کننده ؟! اما وقتی در مورد بدیهایش میگیم میشم حمایت کننده شما؟!
پس وقتی طاقت انتقاد از خودتون رو ندارید بهتره پست انتقادی نزارید
پست انتقادی در مورد یک سرویس دهنده گزاشتید و بنده هم به عنوان یکی از استفاده کننده ها عرض کردم دلایل این تغییرات خیلی هم مفید هست.
حالا از اینکه من از جهان پی خوبی هایش رو گفتم خوشتون نیومد و چون عقل خودتون ناقص هست به عقل بنده هم شک کردید :65:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
من تاپیک انتقادی باز کردم اگر دروغ بوده و تهمت خدا را شکر نماینده جهان پی اینجا هست و میگفتن این موارد را اشتباه گفتم و یا گزارش تخریب میدادن مدیران ( نه یکی مثل شما) میامدن بررسی میکردن
من تو پست اولم نوشتم به دلیل تغییرات زیاد از جهان پی خسته شدم و نیاز به معرفی یک درگاه با ویژگیهای خاص را دارم
ولی نمیدانم این وسط تو چیکاره هستی ؟
مدیر جهان پی ؟ مدیر وب هاستینگ تاک ؟
اومدی میگی چرا چند تا درگاه داری ؟!
آخه یکی نیست بگه به تو چه ؟
من دلم میخواد ده تا درگاه استفاده کنم غ... کردن واسه تو مانده ؟
نه مدیر جهان پی نه مدیر وب هاستینگ
یک کاربر معمولی انجمن و یک کاربر معمولی جهان پی
:65:
-
برام جالب بود چندتا پست از استارتر رو خوندم هر جا خواستن 0 رو 100 کردن 100 رو 0
-
آقا صلوات بفرستید چرا اینقدر کشش میدید هر کی خواست استفاده کنه راهش رو فهمیده و میدونه باید دوباره تایید بشه.
تایید هم با کمک دوست خوبمون دوباره انجام شد و زیاد زمان بر نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
چطور وقتی در مورد خوبی های جهان پی صحبت میکنیم میشیم دخالت کننده ؟! اما وقتی در مورد بدیهایش میگیم میشم حمایت کننده شما؟!
پس وقتی طاقت انتقاد از خودتون رو ندارید بهتره پست انتقادی نزارید
پست انتقادی در مورد یک سرویس دهنده گزاشتید و بنده هم به عنوان یکی از استفاده کننده ها عرض کردم دلایل این تغییرات خیلی هم مفید هست.
حالا از اینکه من از جهان پی خوبی هایش رو گفتم خوشتون نیومد و چون عقل خودتون ناقص هست به عقل بنده هم شک کردید :65:
- - - Updated - - -
نه مدیر جهان پی نه مدیر وب هاستینگ
یک کاربر معمولی انجمن و یک کاربر معمولی جهان پی
:65:
اتفاقا اگه عقل داشتی میامدی از خوبیهاش میگفتی
مثلا تسویه حساب منظم
کارمزد نسبتا کم
و ....
ولی چون عقلت کم هست میای میگی چرا درگاه چند تا استفاده میکنی ؟
چرا مثلا تاپیک زدی توش انتقاد کردی ؟
چرا اصلا تاپیک زدی به من نگفتی ؟
اینجاست که آدم میفهمه همان مثل مهر ابله مهر خرس .... واقعا برازنده امثال تو هست
چون تو هیچ جا از خوبی جهان پی نگفتی و من که ندیدم بگی این مزیت را داره بلکه با دستپاچگی اومدی طبق درخواست یکی تاپیک را بهم زدی و چند تا حرف که اشاره کردم را گفتی که هر کسی بخونه فورا متوجه کم عقلیت خواهد شد
باز پررنگ مینوسیم
اولا به تو مربوط نیست تاپیک زدم و درخواست مشاوره داشتم
دوما به تو مربوط نیست از چند تا درگاه استفاده میکنم
از دوستان هم خواهش دارم اگر درگاهی با موارد گفته شده پست اول میشناسند معرفی کنند و از بحث حاشیه ای خودداری کنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CloudSupport.ir
برام جالب بود چندتا پست از استارتر رو خوندم هر جا خواستن 0 رو 100 کردن 100 رو 0
متوجه نشدم دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
اتفاقا اگه عقل داشتی میامدی از خوبیهاش میگفتی
مثلا تسویه حساب منظم
کارمزد نسبتا کم
و ....
ولی چون عقلت کم هست میای میگی چرا درگاه چند تا استفاده میکنی ؟
چرا مثلا تاپیک زدی توش انتقاد کردی ؟
چرا اصلا تاپیک زدی به من نگفتی ؟
اینجاست که آدم میفهمه همان مثل مهر ابله مهر خرس .... واقعا برازنده امثال تو هست
چون تو هیچ جا از خوبی جهان پی نگفتی و من که ندیدم بگی این مزیت را داره بلکه با دستپاچگی اومدی طبق درخواست یکی تاپیک را بهم زدی و چند تا حرف که اشاره کردم را گفتی که هر کی بخونه فورا متوجه کم عقلیت خواهد شد
باز پررنگ مینوسیم
اولا به تو مربوط نیست تاپیک زدم و درخواست مشاوره داشتم
دوما به تو مربوط نیست از چند تا درگاه استفاده میکنم
از دوستان هم خواهش دارم اگر درگاهی با موارد گفته شده پست اول میشناسند معرفی کنند و از بحث حاشیه ای خودداری کنند
- - - Updated - - -
متوجه نشدم دوست عزیز
در مورد خوبیهاش که خیلی وقته در انجمن صحبت شده پس نیاز به گفتن مجدد خوبی هایی که داره نیست.
من در مورد خوبی های جدیدش که شما معترض بودین گفتم این
که لاگین دو مرحله ای چه محاسنی داره و ...
پس تا اینجا قضیه معلومه
اما در مورد اینکه عقل بنده ناقص هست یا خیر پیشنهاد میکنم پست های خودتون رو یکبار از نو بخونید تا متوجه این موضوع بشید بعد از
خوندن پست ها شک نکنید که فردا اول وقت به یک مشاوره خواهید رفت :65:
در مورد این جملتون
بلکه با دستپاچگی اومدی طبق درخواست یکی تاپیک را بهم زدی
تاپیک از اول هم توسط خود شما بهم خورده بود! اگر توجه کنید با انتقادتون از جهان پی صرفا قصد داشتید این سایت رو تخریب کنید و در ادامه تاپیک هم توجه کنید افرادی پست دادند که به قول خودتون از این درگاه ناراضی بودند
من مثل شما اولین سالم نیست که در این انجمن فعالیت دارم و به تاریخ عضویتم هم نگاه کنید متوجه میشید که من همیشه و هر روز میام این انجمن.
پس اینکه سریع در یک تاپیک پست بدم هیچ سوالی در ذهن کسی باقی نمیزاره
صحبت با افرادی مثل شما که متاسفانه هیچ استفاده ای از عقلشون نمیکنند بی فایدست چون هر چی حرف بزنیم انگار داریم با دیوار حرف میزنیم
یعنی با دیوار حرف زدن بهتر از حرف زدن با شماست
من برم استراحت کنم چون واقعا صحبت در این تاپیک اونم با فردی مثل شما خسته کننده بود.
خدا به پشتیبان های بعدی که این فرد قصد استفاده از خدماتشون رو داره صبر بده
شب خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
در مورد خوبیهاش که خیلی وقته در انجمن صحبت شده پس نیاز به گفتن مجدد خوبی هایی که داره نیست.
من در مورد خوبی های جدیدش که شما معترض بودین گفتم این
که لاگین دو مرحله ای چه محاسنی داره و ...
پس تا اینجا قضیه معلومه
اما در مورد اینکه عقل بنده ناقص هست یا خیر پیشنهاد میکنم پست های خودتون رو یکبار از نو بخونید تا متوجه این موضوع بشید بعد از
خوندن پست ها شک نکنید که فردا اول وقت به یک مشاوره خواهید رفت :65:
در مورد این جملتون
بلکه با دستپاچگی اومدی طبق درخواست یکی تاپیک را بهم زدی
تاپیک از اول هم توسط خود شما بهم خورده بود! اگر توجه کنید با انتقادتون از جهان پی صرفا قصد داشتید این سایت رو تخریب کنید و در ادامه تاپیک هم توجه کنید افرادی پست دادند که به قول خودتون از این درگاه ناراضی بودند
من مثل شما اولین ماهم نیست که در این انجمن فعالیت دارم و به تاریخ عضویتم هم نگاه کنید متوجه مشید که من همیشه و هر روز میام این انجمن.
پس اینکه سریع در یک تاپیک پست بدم هیچ سوالی در ذهن کسی باقی نمیزاره
صحبت با افرادی مثل شما که متاسفانه هیچ استفاده ای از عقلشون نمیکنند بی فایدست چون هر چی حرف بزنیم انگار داریم با دیوار حرف میزنیم
یعنی با دیوار حرف زدن بهتر از حرف زدن با شماست
من برم استراحت کنم چون واقعا صحبت در این تاپیک اونم با فردی مثل شما خسته کننده بود.
خدا به پشتیبان های بعدی که این فرد قصد استفاده از خدماتشون رو داره صبر بده
شب خوش
اولا خوبی داره یا بدی من هم با مشورت اولش اومدم از این درگاه استفاده کردم ولی امروز به دلایلی کهه گفتم
از جمله تغییرات متوالی و پی در پی
درخواست ها و قوانینی که به نظرم لازم نیستند
و یا هر دلیلی که به صورت واضح نوشتم دیگه نمیخوام از این درگاه استفاده کنم و میخوام تغییر بدم ، حالا اینکه قوانین خوب هستند و تغییرات پی در پی خوب هستند و درخواست چندین باره مدارک بسیار عالی هستند با این حساب چطور این حرف ها را انتقاد میدانید ؟
دیدی عقل نداری داری حرف خودت را نقض میکنی ؟
در مورد اینکه ماه اولم هست دارم فعالیت میکنم باز این حرف هم نشان میده عقل نداری هم نشان میده سواد نداری چون تاریخ عضویت بنده مشخص هست چند ماه هست هر چند زود اومدن نشانه خوبی نیست ولی باید بگم من 2009 عضو اینجا شدم ولی از کافی نت دانشگاه وصل شدم سر همین موضوع به خاطر مولتی یوزر بن شدم و هر چی توضیح دادم که اصلا نیازی به مولتی یوزر نداشتم مدیران قبول نکردن و از اونجا که برام مهم نبود نام کاربری قدیمم بن شده باشه چون فعالیت اقتصادی ندارم و نیاز به 100 پست پس بیخیال شدم
ولی فکر کنم باز یک آدم کم عقلی مثل تو میتونه زود عضو شدن را نشانه برتری بدانه
چاره ای هم نیست و فقط خدا را شکر جماعت پاچه خوار همیشه از بین افراد بی عقل هستند
کاش اونقدر فهم لااقل داشتی که بفهمی تو چه کاری باید دخالت کنی چون باز میگم استفاده من از چندین درگاه و زدن تاپیک اصلا به تو مربوط نیست
-
تو پرفسور
اون عقلت هم ارزونی خودت
یه نخود عقل داری فکر میکنی بیل گیتسی
والا اونا هم اینقدر به عقلشون نمینازن که تو مینازی
من برم استراحت که حرف زدن با شما فایده ای نداره
خستم نمیکردی تا صبح برات پست میزاشتم
:- d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
تو پرفسور
اون عقلت هم ارزونی خودت
یه نخود عقل داری فکر میکنی بیل گیتسی
والا اونا هم اینقدر به عقلشون نمینازن که تو مینازی
من برم استراحت که حرف زدن با شما فایده ای نداره
خستم نمیکردی تا صبح برات پست میزاشتم
:- d
عقل هم داشته باشم یا نداشته باشم باز هم به خودم مربوط هست
شما اول اجازه بگیر بعد برو بخواب
راستی انسان لازم نیست حتما به قول شما پرفسور باشه یا کم عقل
حالا اگه شرت را کم کنی از تاپیک انشاالله بقیه هم میان نظر میدن من را راهنمایی میکنند هر چند اکثرا دارند سیبا پال را معرفی میکنند ولی خواسته من از درگاهی که میخوام استفاده کنم اینهاست
- داشتن ثبات در قوانین
- عدم تغییرات مکرر و خسته کننده در مراحل ورود و یا تایید
- احترام به مشتری
- عدم درخواست صد باره مدارک (هر مدرکی میخواد یکبار بخواد حتی اگه نیاز به مدارک و تایید امضا در دفترخانه هست ولی یکبار بگه اینها را میخوام )
- درصد کارمزد مناسب
- منطقی بودن و برخورد مناسب و پشتیبانی درست
در حال حاضر هم از زرین پال ، پی لاین و جهان پی استفاده میکنم که چون از جهان پی راضی نیستم میخوام درگاهی را جایگزینش کنم
سپاسگزارم که فقط درگاه مناسب را که تجربه داشتید معرفی میکنید و تاپیک را به حاشیه نمیبرید
-
با این همه شرطی که گزاشتی فکر کنم خودت یه درگاه بزنی بهتر باشه
دوستانی که درگاهی رو معرفی میکنند به ایمیل به صاحب درگاه برنند بگن ایشون قراره ازشون درگاه بگیرن به موقع قوانین جدید نزارن که عصبانی بشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
با این همه شرطی که گزاشتی فکر کنم خودت یه درگاه بزنی بهتر باشه
دوستانی که درگاهی رو معرفی میکنند به ایمیل به صاحب درگاه برنند بگن ایشون قراره ازشون درگاه بگیرن به موقع قوانین جدید نزارن که عصبانی بشن
آقا من خواهش کنم شما شرت را کم کنی از این تاپیک شرت کم میشه ؟
عجب گیری افتادم دست این خرمگس پاچه خوار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
خرمگس پاچه خوار
آخه پسر خرمگس چطور پاچه خواری میکنه ؟:))
ولش کن گزارش کن مدیرها بیان پدرش را دربیارن ، چند روز که بن بشه میفهمه تاپیک بقیه را نباید بهم بزنه
تو هم بیا از بین اینها که بچه های تاپیک گفتن یکی را انتخاب کن براش فردا پلاگین بنویسم برو راحت استفاده کن تاپیک هم دیگه بیفایده هست و به نظر من درخواست بسته شدنش را بده
اونی که باید متوجه بشه متوجه شده و پست های چند صفحه اول کاملا واضح هست ولی خوب تو این انجمن هر کی انتقاد کنه طرف میره چند تا نوکرش را میاره میریزه تو تاپیک تا جو را بهم بزنند تاپیک حذف یا بسته بشه چون خودش جرات نمیکنه و میترسه بن بشه
تو هم هدفت انتخاب یک درگاه مناسب بود که فکر کنم تو همان صفحات اول پستت میتونی انتخاب کنی
شب همگی خوش
-
دلیل حضور جهان پی در این تاپیک چیه ؟
الان من از اوباما انتقاد کنم باید بیاد تو این تاپیک جواب من رو بده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
انتظار دارین به عنوان کاربر عادی جوابتون را بدم یا نماینده شرکت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
از اوباما هم در محلی مناسب ایشان انتقاد کنید جوابگو خواهند بود !
انتظار دارید احمدی نژآد جواب انتقاد های جناب قادر را بدهد!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
به نظر من که حضورش به دلایل زیر درست هست
احترام به مشتری ها و نظرات اونها
توضیح دلایل کارهایی که انجام دادن بابت روشن شدن افکار بقیه مشتریان و یا کسانی که میخوان درگاه انتخاب کنند
چون به نظر من اگر کارهایی که جهان پی کرده درست هست پس این حرف ها که استارتر زده و یا منتقدان اصلا انتقاد نبودن و اگر اینها را انتقاد فرض کنیم باید بگیم جهان پی اشتباه کرده که با خوندن تاپیک به نظر میرسه کار خودش را درست فرض میکنه و سعی در دفاع از اون موارد داره
من مدتیه از جهان پی استفاده نمیکنم و نمیتونم نظر بدم کارهایی که میکنه درست هست یا نه ؟ ولی یک بار بابت تایید موبایل حسابی اعصبانیم را داغون کرده بودن چون من تبلیغات را بسته بودم و sms دریافت نمیکردم و از طرفی برای ورود به پنل عجله داشتم
من تو یاهو برای استارتر هم توضیح دادم که هر شرکتی میتونه هر زمانی خواست قوانینش را تغییر بده و شما اگر دوست نداشتی میتونی شرکتی که باهاش همکاری میکنی را تغییر بدی و ایشان هم منطقی قبول کردن ولی گفتن انتقاد حق ایشان هست و جالبه که ایشان دوست داشت از جهان پی استفاده کنه ولی گویا بدجوری تیکت اونها رفته بود روی اعصابش :65:
در کل نشد تو این انجمن تاپیک بی حاشیه ببینیم :106:
-
با ایجاد بخش جدید " تفریح و سرگرمی " مطمئنا بیشتر مشکلات این انجمن حل خواهد شد.
کاربران این انجمن بر خلاف دیگر مردمان که در حین فیلم دیدن تخمه می شکنند عادت دارند در حین تایپ کردن تخمه بشکنند و چیپس بخورند
و همگی ریفرش کنان و تخمه به دست منتظر ایجاد تاپیک جدید هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با ایجاد بخش جدید " تفریح و سرگرمی " مطمئنا بیشتر مشکلات این انجمن حل خواهد شد.
کاربران این انجمن بر خلاف دیگر مردمان که در حین فیلم دیدن تخمه می شکنند عادت دارند در حین تایپ کردن تخمه بشکنند و چیپس بخورند
و همگی ریفرش کنان و تخمه به دست منتظر ایجاد تاپیک جدید هستند
الان به نظر شما این تاپیک جاش تو بخش تفریح و سرگرمی بود و در همچین بخشی استارتر باید تاپیک میزد ؟ :106:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
الان به نظر شما این تاپیک جاش تو بخش تفریح و سرگرمی بود و در همچین بخشی استارتر باید تاپیک میزد ؟ :106:
تاپیک خیر
ولی جای شما و خیلی های دیگر در بخش سرگرمی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
تاپیک خیر
ولی جای شما و خیلی های دیگر در بخش سرگرمی هست
ببخشید میشه بفرمایید چرا ؟
اصلا بنده چه حرف بی ربطی زدم که ناخوشایند شما بوده ؟
شاید چون درگاه شما را توصیه کردم این حرف را میزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
ببخشید میشه بفرمایید چرا ؟
اصلا بنده چه حرف بی ربطی زدم که ناخوشایند شما بوده ؟
شاید چون درگاه شما را توصیه کردم این حرف را میزنید
درست است که تخریب در بین برخی دوستان رایج است اما ما کسی نیستیم که در تاپیک دوست و همکارمان به دنبال جذب کاربر و تخریب ایشان باشیم
حساسیت کاری ما بیشتر از شغل دیگری در اینترنت است و خطرات کاری بیشمار است
ما به دنبال امنیت شغلی می باشیم و حاضر نیستیم به هر قیمتی اقدام به جذب کاربر کنیم
در این تاپیک 8 صفحه ای 6 صفحه حرف بیهوده بوده است
شرایط کاری ما را درک و قضاوت بیهوده نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
درست است که تخریب در بین برخی دوستان رایج است اما ما کسی نیستیم که در تاپیک دوست و همکارمان به دنبال جذب کاربر و تخریب ایشان باشیم
حساسیت کاری ما بیشتر از شغل دیگری در اینترنت است و خطرات کاری بیشمار است
ما به دنبال امنیت شغلی می باشیم و حاضر نیستیم به هر قیمتی اقدام به جذب کاربر کنیم
در این تاپیک 8 صفحه ای 6 صفحه حرف بیهوده بوده است
شرایط کاری ما را درک و قضاوت بیهوده نکنید
ببخشید اینکه شما تبلیغ خودتان را میکنید درست ولی بفرمایید بنده چه حرف بی ربطی زدم که شما توهین کردید ؟
کدام پست بنده حاشیه ای بوده و بی ربط و کدام جمله نادرست ؟
بنده نه قضاوتی کردم و نه میکنم فقط گفتم طبق اونچه دیدم سیبا پال و پارس پال را توصیه میکنم
ولی انگار بی خوابی به شما فشار آورده و نمیدانم بر چه اساسی میگید جای من که باید پلاگین را برای ایشان بنویسم اینجا نیست ولی جای شما اینجاست ؟