-
پاسخ : تذکر: Ssd هارد نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
دلیل این فرمایشتون رو میشه توضیح بدید؟ خوشحال میشم بازخورد بگیرم.
شما را به متن اولتون رجوع می دم :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
سلام،
این تذکر رو میدم چون خیلی زشت هست که افرادی که تو این فروم هستن و شغلشون ایجاب میکنه که مفاهیم اولیه رو بلد باشند هنوز هر چند مصطلح به اس اس دی میگن هارد.
هارد و اس اس دی فقط یک شباهت دارن اونم اینه که جفتشون نوعی حافظه اند + اینکه از اونجا که در bay میرن بهشون میگن درایو
چیزی به عنوان هارد SSD نداریم.
بکار بردن این لفظ فقط نشون میده که شما یا اصلاحات فنی رو بلد نیستید یا اهمیت کافی برای کارتون قایل نیستید. این یکی از علت هایی هست که بازار هاستینگ مخصوصا تو این فروم اینقدر بی حساب و کتابه.
در جملاتی که زیرش خط کشیدم شما ابتدا از یک موضوعی که هنوز باید بحث بشه رو بیان کردید و بعدش چندین نتیجه رو گرفتید .
1 - افرادی که توی این فروم هستند که کارشون هاست هست ولی هنوز مفاهیم اولیه رو بلد نیستند .
2- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس یا اصلاحات فنی رو بلد نیستند
3- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس اهمیت کافی برای کارتشون قایل نیستند .
4-بازار هاستینگ ایران بی حساب کتابه
5- بازار هاستینگ در این فروم بی حساب و کتاب هست .
و در متن های بعدیتون که ماشا الله همه رو یه تکیه ای بهشون پروندین ( کره جنوبی ایران !! )
اولا در اصل موضوع من بحثی ندارم . خود من که در سایتم لفظی از هارد ssd نیاوردم ولی اگر بخوام به فارسی برگردونم ناخاسته کلمه هارد رو می گم چون برای من هارد بسیار به معنای موجود نزدیکتر هست تا فضا (کلمه فضا منو بیشتر یاد آسمون و ستاره ها می اندازه )
دوما شما که برای ارائه تذکر لازم نبود نتیجه گیری هاتون رو بیان کنید پس هم من می فهمم و هم شما که بحثتون فقط تذکر و اصلاح غلط مصطلح نبود بلکه جهت گیری هایی داشتی و می خواستید اعتراضاتی بیان کنید .
در مورد نتیجه گیریهاتونم که شاید درست باشه و شاید غلط . خود این موضوع بحث جداگانه ای لازم دارم . اینکا شما رو استفاده از بعضی موارد درست در جهت رسیدن به اهداف می گن.
خب تا همینجا مواردی بود که فکر می کنم برای ارائه تذکرتون بهش توجهی نکردید .
--------------------------------------------------------------------
خارج از موضوع در باره نتیجه گیرهاتون موارد زیر نظر بنده هست.
نتیجه گیری 1 ، 2 ، 3 تونو قبول ندارم . حتی به نظر شما ندانستن و یا بکار نبستن یک موضوع ( به نظر بنده غیر ضروری ) دلیلی بر مواردی که مطرح کردید نداره و بسیار کلی نتیجه گرفتید.
مورد 4 رو نظری ندارم . بنده 250 تا مشتری دارم که تنها 5 تاشون ایرانی هستند. من که می بینم بازار هاستینگ جهانی خیلی به درو پیکر تر از بازار ایران هست . برای اثبات موضوع شما رو ارجاع می دم به آفرهای هفته اخیر جمعه سیاه و دوشنبه کذا . درصد زیادی از مشتری های ثابت سالانه من سرور مجازیشون رو کنسل کردند تا از این آفرا استفاده کنند . ( عوض دریافت پول دیگه فقط مونده بود یه چیزی هم بدن به مشتری برای ارائه خدمات )
بازار رقابتی همین هست چون بعضی ها داخل محیط کوچک ایران کار می کنند فکر می کنند فقط ایران این شرایط رو داره در حالی که توی کل دنیا هست البته توی ایران هم مشتری خوب و بد هردوش پیدا می شه همینطور خدمات ده خوب و بعد.
مورد 5 هم بووووووووق ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
شما را به متن اولتون رجوع می دم :
در جملاتی که زیرش خط کشیدم شما ابتدا از یک موضوعی که هنوز باید بحث بشه بشه رو بیان کردید و بعدش چندین نتیجه رو گرفتید .
1 - افرادی که توی این فروم هستند که کارشون هاست هست ولی هنوز مفاهیم اولیه رو بلد نیستند .
2- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس یا اصلاحات فنی رو بلد نیستند
3- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس اهمیت کافی برای کارتشون قایل نیستند .
4-بازار هاستینگ ایران بی حساب کتابه
5- بازار هاستینگ در این فروم بی حساب و کتاب هست .
و در متن های بدیتون که ماشا الله همه رو یه تکیه ای بهشون پروندین .
اولا در اصل موضوع من بحثی ندارم . خود من که در سایتم لفظی از هارد ssd نیاوردم ولی اگر بخوام به فارسی برگردونم تبلیغمو ناخاسته کلمه هارد رو می گم چون برای من هارد بسیار به معنای موجود نزدیکتر هست تا فضا (کلمه فضا منو بیشتر یاد آسمون و ستاره ها می اندازه )
دوما شما که برای ارائه تذکر لازم نبود نتیجه گیری هاتون رو بیان کنید پس هم من می فهمم و هم شما که بحثتون تذکر و اصلاح غلط مصطلح نبود بلکه جهت گیری هایی داشتی و می خواستید اعتراضاتی بیان کنید .
در مورد نتیجه گیریهاتونم که شاید درست باشه و شاید غلط . خود این موضوع بحث جداگانه ای لازم دارم . اینکاروشما رو استفاده از بعضی موارد درست در جهت رسیدن به اهداف می گن.
خب تا همینجا مواردی بود که فکر می کنم برای ارائه تذکرتون بهش توجهی نکردید .
--------------------------------------------------------------------
خارج از موضوع در باره نتیجه گیراهتون موارد زیر نظر بنده هست.
نتیجه گیری 1 ، 2 ، 3 تونو قبول ندارم . حتی به نظر شما ندانستن و یا یکار نبستن یک موضوع ( به نظر بنده غیر ضروری ) دلیلی بر مواردی که مطرح کردید نداره و بسیار کلی نتیجه گرفتید.
مورد 4 رو نظری ندارم . بنده 250 تا مشتری دارم که تنها 5 تاشون ایرانی هستند من که می بین بازار هاستینگ جهانی خیلی به درو پیکر تر از بازار ایران هست . برای اثبات موضوع شما رو ارجاع می دم به آفرهای هفته اخیر جمعه سیاه و دوشنبه کذا . درصد زیادی از مشتری های ثابت سالانه من سرور مجازیشون رو کنسل کردند تا از این آفرا استفاده کنند . ( عوض دریافت پول دیگه فقط مونده بود یه چیزی هم بدن به مشتری برای ارائه خدمات )
بازار رقابتی همین هست چون بعضی ها داخل محیط کوچک ایران کار می کنند فکر می کنند فقط ایران این شرایط رو داره در حالی که توی کل دنیا هست البته توی ایران هم مشتری خوب و بد هردوش پیدا می شه همینطور خدمات ده خوب و بعد.
تشکر، پست شما آموزنده بود. حتما به کار می بندم.
در پست های بعد متذکر شدم که قصد اهانت ندارم ولی خوب اگر از متن اینچنین بر میومده جای عذرخواهی داره که کوتاهی نمیکنم.
در مورد بی در و پیکر بودن بازار خارج از ایران باهاتون بحث دارم. اتفاقا عمده این بازار خیلی منظم داره پیش میره. دو شرکت بزرگ هستند که صاحب عمده برندهای هاستینگ هستند. این یه بازار انحصار چند جانبه هست نه رقابت کامل (این جای بحث داره). اگر شرکت های خرد و لوکال مد نظر شماست بحث فرق میکنه.
با همه این موارد، ssd هارد نیست. اگر مصطلح داره استفاده میشه، اصطلاح خوبی نیست. عین این میمونه که همه اصلاحات کوچه و بازار رو چون استفاده میشن وارد زبان بکنیم.
در نهایت بحث من کاملا فنی هست و نه لغوی، این که شاهد مثال عنوان کردم برای بسط قضیه بود و بس.
-
بحث بی معنی و بی نتیجه ای است مثلی اینکه بگیم قیچی ماشین است، پراید ماشین نیست و اتومبیل است. و هر نمایشگاهی به اتومبیل بگوید ماشین در اشتباه است و حرفه ای نیست و کارش را بلد نیست و ....
درسته اینجا انجمن تخصصیه ولی خیلی از کاربران مشتری هستند و تخصصی هم ندارند بهشون بگیم سرور هارد نداره! تعجب می کنن! بعد باید توضیح بدیم بجاش ssd داره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
تشکر، پست شما آموزنده بود. حتما به کار می بندم.
در پست های بعد متذکر شدم که قصد اهانت ندارم ولی خوب اگر از متن اینچنین بر میومده جای عذرخواهی داره که کوتاهی نمیکنم.
در مورد بی در و پیکر بودن بازار خارج از ایران باهاتون بحث دارم. اتفاقا عمده این بازار خیلی منظم داره پیش میره. دو شرکت بزرگ هستند که صاحب عمده برندهای هاستینگ هستند. این یه بازار انحصار چند جانبه هست نه رقابت کامل. اگر شرکت های خرد و لوکال مد نظر شماست بحث فرق میکنه.
با همه این موارد، ssd هارد نیست. اگر مصطلح داره استفاده میشه، اصطلاح خوبی نیست. عین این میمونه که همه اصلاحات کوچه و بازار رو چون استفاده میشن وارد زبان بکنیم.
در نهایت بحث من کاملا فنی هست و نه لغوی، این که شاهد مثال عنوان کردم برای بسط قضیه بود و بس.
. مثلا هیچ فوق تخصص قلبی نمیاد در تلویزیون و از کلمات تخصصی آنوريسم ، پلاك هاي آترواسكلروتيك، ترومبوز ، ترومبو آمبولی بگه . چون این کلمات رو فقط یه پزشک متوجه میشه نه مردم عادی عزیز جان شما اصطلاحات فنی رو جایی باید به کار بگیری که الباقی متوجه بشن
الان به شخصی که میاد سرور بخره اگر بگی اس اس دی میگه چی هست ! تا وقتی هم نگی هارد 50 درصد افراد متوجه نمیشن که منظور همون فضای ذخیره سازی دائمی منظورتون هست . پس ربطی به دانش نداره . جا افتاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
بحث بی معنی و بی نتیجه ای است مثلی اینکه بگیم قیچی ماشین است، پراید ماشین نیست و اتومبیل است. و هر نمایشگاهی به اتومبیل بگوید ماشین در اشتباه است و حرفه ای نیست و کارش را بلد نیست و ....
درسته اینجا انجمن تخصصیه ولی خیلی از کاربران مشتری هستند و تخصصی هم ندارند بهشون بگیم سرور هارد نداره! تعجب می کنن! بعد باید توضیح بدیم بجاش ssd داره!
اگر بی معنی و بی نتیجه هست، لطفا بگذارید بین افرادی که علاقه دارند ادامه پیدا کنه. شما رو به مواردی که آقای alimosavi خطاب به من مطرح کردند ارجاع میدم.
و تشکر که مطرح کردید اینجا انجمن تخصصی هست. آموزش کاربران غیر متخصص از اینجا شروع میشه. اگر متخصصین اینجا رو تخصصی نگه ندارند کی باید اینکارو بکنه؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
. مثلا هیچ فوق تخصص قلبی نمیاد در تلویزیون و از کلمات تخصصی آنوريسم ، پلاك هاي آترواسكلروتيك، ترومبوز ، ترومبو آمبولی بگه . چون این کلمات رو فقط یه پزشک متوجه میشه نه مردم عادی عزیز جان شما اصطلاحات فنی رو جایی باید به کار بگیری که الباقی متوجه بشن
الان به شخصی که میاد سرور بخره اگر بگی اس اس دی میگه چی هست ! تا وقتی هم نگی هارد 50 درصد افراد متوجه نمیشن که منظور همون فضای ذخیره سازی دائمی منظورتون هست . پس ربطی به دانش نداره . جا افتاده
اینجا تلویزیون نیست. در مثال شما اینجا بیمارستان هست.
و در ضمن در همه خانواده ها مشکل قلبی پیدا نمیشه ولی در همه خانه ها SSD کم کم متداول خواهد شد.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
اگر بی معنی و بی نتیجه هست، لطفا بگذارید بین افرادی که علاقه دارند ادامه پیدا کنه. شما رو به مواردی که آقای alimosavi خطاب به من مطرح کردند ارجاع میدم.
و تشکر که مطرح کردید اینجا انجمن تخصصی هست. آموزش کاربران غیر متخصص از اینجا شروع میشه. اگر متخصصین اینجا رو تخصصی نگه ندارند کی باید اینکارو بکنه؟
- - - Updated - - -
اینجا تلویزیون نیست. در مثال شما اینجا بیمارستان هست.
و در ضمن در همه خانواده ها مشکل قلبی پیدا نمیشه ولی در همه خانه ها SSD کم کم متداول خواهد شد.
و گوگل میگه solid همان hard است:
فایل پیوست 29080
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
پاسخی ندارم!
-
همه می دونن که SSD هارد نیست
از دوستان کسی شک داره؟
SSD از خانواده Ram و بر حسب Storage هست
اصلا هارد یک چیز دیگست.....
- - - Updated - - -
https://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
بهتر هست به این صورت قید یشه برای کاربر
در صورتی که هارد ارائه بدید
در پلن معرفی سرویس بفرمایید مثلا:
هارد: 200 گیگ
ولی اگر SSD ارائه می دید
بفرماید:
فضای سرویس: 30GB SSD
به همین راحتی
-
دوستان اس اس دی یک درایو هست همینطوری هارد یک درایو هست اولی جامد دومی سخت
ولی معمولا چیزی توی جامعه مد می شه خیلی زمان می بره جا بی افته مثل ژیلت شما می رید مغازه بدون توجه به برند عنوان می کنید ژیلت در حالی که ژیلت یک برند هست در حالی که ما بخواهیم دورکو هم بخریم می گیم ژیلت کره ای دارید ؟
در کل چیزی نیست روش بحث کنیم بنده خودم توی نوشته هام غلط املایی داشته باشم کسی بهم بگه ناراحت نمی شم دفعه بعد بیشتر دقت می کنم , هیچ شخصی توی دنیا نیست بیشتر از همه بدونه همه معمولا یک بالاسری دارن .
-
-
سلام .
مشکل اینکه همکارا دقیقا این رو می دونند ولی کاربران اگه بگی حافظه تعجب می کنند .
مثلا حافظه رم داریم و ...
مواردی هست که قاطی میشه .
حتی مشاهده شده اگه بگیم vps یوزر نمی دونه چیه و اصطلاح فارسی اون رو بهتر درک می کنند " سرور مجازی " !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز دقت کنید، این مورد رو نوشته هارد نه اینکه منظورش هارد مورد بحث تاپیک باشه.
این هارد یعنی (سخت، مقاوم) مثل بازی های رایانه ای که درجه سختی بازی رو انتخاب می کنید: (راحت - نرمال - سخت - خیلی سخت و ...)
solid state drive = درایو حالت جامد
hard disk drive = درایو هارد دیسک(همون دیسک سخت)
معانی solid = جامد - منجمد - پایدار - خالص - استوار و...
-
سلام
هفته نامه عصر ارتباط یادمه قبلاً از ssd با نام "حافظه جامد" یاد میکرد.
با اینکه ما تو فرهنگ لغات فارسی امروزی خیلی چیز ها رو اشتباه میگیم و برامون عادی هم شده اما می تونیم از این به بعد به جای هارد ssd بگیم حافظه جامد یا حداقل حافظه ssd.
اما در کل به نظر من این موضوع ارزش این همه جر و بحث رو نداره به نظرم این تاپیک رو ادامه ندید بهتره.
-
موضوع: تذکر: Ssd هارد نیست
واقعا تجب میکنم به جای موضوعات خیلی خوبی که به هاستینگ کمک میکنه همچین بحث های بی موردی رو میبینم
اول اینکه ما کلا چیزی به اسم هارد نداریم
Hard که میشه سخت پس معنی خاصی نداره
و الان هم حافظه های ssd جای hdd گرفته
کلمه هارد کلا جا افتاده مشکلی هم نداره اینکه دوستان اینجا ازش استفاده کنن
خیلی ها هم به فلاسک میگن فلاکس چون جا افتاده دلیل بر بی سوادی یا نادانی یا چیزی از اینها نیست از این کلمات همه جای دنیا هست
به نظرم استارتر عزیز جای این نگرانی ها روی چیز های اصلی و اساسی تمرکز کنن به نتیجه های بهتری توی هاستینگ میرسن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
کلمه هارد کلا جا افتاده مشکلی هم نداره اینکه دوستان اینجا ازش استفاده کنن
خیلی ها هم به فلاسک میگن فلاکس چون جا افتاده دلیل بر بی سوادی یا نادانی یا چیزی از اینها نیست از این کلمات همه جای دنیا هست
به نظرم استارتر عزیز جای این نگرانی ها روی چیز های اصلی و اساسی تمرکز کنن به نتیجه های بهتری توی هاستینگ میرسن
آفرین، منم همین رو میگم، من همیشه گفتم فلاکس کلمه محاوره ای و فارسی است و فلاسک کلمه صحیح انگلیسی! بالاتر هم گفتم هارد در فارسی معنای حافظه پیدا کرده و به معنای hdd بکار نمیره! از نظر من ssd یک هارد است ولی hdd یا hard نیست!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
دوست عزیز دقت کنید، این مورد رو نوشته هارد نه اینکه منظورش هارد مورد بحث تاپیک باشه.
این هارد یعنی (سخت، مقاوم) مثل بازی های رایانه ای که درجه سختی بازی رو انتخاب می کنید: (راحت - نرمال - سخت - خیلی سخت و ...)
یعنی شما میگی Solid هم معنی سختی در بازی کامپیوتری هست؟ متاسفم براتون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
درسته
soild و hard هردو یک معنی دارند
\پس گفتن هارد SSD مشکلی نداره
- - - Updated - - -
حتی اس اس دی هارد نباشه این جور چیز ها فقط در هاستینگ و... وجو نداره
مثلا ما میگیم وزن ... x کیلوگرم است اشتباه است و واحد وزن نیتون است
و کیلو گرم یکای ( واحد ) جرم است
پس باید بگوییم جرم .... x کیلوگرم است
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
solid state drive = درایو حالت جامد
hard disk drive = درایو هارد دیسک(همون دیسک سخت)
معانی solid = جامد - منجمد - پایدار - خالص - استوار و...
کلمه hard در HDD به معنای سخت بودن جسم است نه مثل سطح سختی بازی !
soild و hard هر دو به معنی سخت بودن جسمی به کار میروند
ولی فقط hard به معنای درجه سختی بازیه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
یعنی شما میگی Solid هم معنی سختی در بازی کامپیوتری هست؟ متاسفم براتون!
نخیر این رو نمیگم، منظورم رو نگرفتید. انگلیسی این نیست که به صورت تک کلمه ای برید سر وقت گوکل و بزنید براتون ترنسلیت کنه و از روی اون محاسبات کنید و خودتون رو استاد انگلیسی بدونید. برخی معانی solid رو در بالا براتون نوشتم. solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما.
اونوقت چند صد کلمه اضافی که هم معنی هستن رو برای شوخی بوجود آوردن؟ و چون هم معنی هستن پس همه یکی هستن؟ لغات انگلیسی در هر جمله ای ممکنه معانی مختلف و نیز منفی داشته باشه/ که اینجا هم ما با تک لغت solid روبرو نیستیم (solid state drive)
بحث من هم سر موضوع تاپیک نیست که فوری شمشیر میکشید ... نیاز باشه من خودم جومونگ رو درس میدم ... به درک که کی چه کلمات و جملاتی مینویسه ... من زمانم رو با ایرانی ها روی این موارد هدر نمیدم. هر کی هر چی دوست داره بنویسه. من بیشتر متاسفم برای شما!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
سلام،
این تذکر رو میدم چون خیلی زشت هست که افرادی که تو این فروم هستن و شغلشون ایجاب میکنه که مفاهیم اولیه رو بلد باشند هنوز هر چند مصطلح به اس اس دی میگن هارد.
هارد و اس اس دی فقط یک شباهت دارن اونم اینه که جفتشون نوعی حافظه اند + اینکه از اونجا که در bay میرن بهشون میگن درایو
چیزی به عنوان هارد SSD نداریم.
بکار بردن این لفظ فقط نشون میده که شما یا اصلاحات فنی رو بلد نیستید یا اهمیت کافی برای کارتون قایل نیستید. این یکی از علت هایی هست که بازار هاستینگ مخصوصا تو این فروم اینقدر بی حساب و کتابه.
حرفتون صحیح می باشد اما طبق عادتی که داریم به فظای ذخیره سازی میگیم هارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
درسته
soild و hard هردو یک معنی دارند
\پس گفتن هارد SSD مشکلی نداره
همچنین چون ایران هستیم، گفتن ماست سیاه است نیز مشکلی ندارد !
-
چه بحثهای الکی و بیفایده ای ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
نخیر این رو نمیگم، منظورم رو نگرفتید. انگلیسی این نیست که به صورت تک کلمه ای برید سر وقت گوکل و بزنید براتون ترنسلیت کنه و از روی اون محاسبات کنید و خودتون رو استاد انگلیسی بدونید. برخی معانی solid رو در بالا براتون نوشتم. solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما.
اونوقت چند صد کلمه اضافی که هم معنی هستن رو برای شوخی بوجود آوردن؟ و چون هم معنی هستن پس همه یکی هستن؟ لغات انگلیسی در هر جمله ای ممکنه معانی مختلف و نیز منفی داشته باشه/ که اینجا هم ما با تک لغت solid روبرو نیستیم (solid state drive)
بحث من هم سر موضوع تاپیک نیست که فوری شمشیر میکشید ... نیاز باشه من خودم جومونگ رو درس میدم ... به درک که کی چه کلمات و جملاتی مینویسه ... من زمانم رو با ایرانی ها روی این موارد هدر نمیدم. هر کی هر چی دوست داره بنویسه. من بیشتر متاسفم برای شما!
بطور کلی هیچگاه solid به معنای سخت بودن مراحل یک بازی نیست! و دقیقا به معنای سفت و محکم و جامد بودن است.
درسته hard به معنای سخت بودن مراحل بازی هم بکار میره! ولی در HDD به این معنی نیست! و دقیقا به معنای rigid یا همان سفت و محکم بکار رفته! اگر سن شما کفاف بده حتما فلاپی دیسک ها 5-1/4 و 3-1/2 رو خاطرتون هست! Floppy دقیقا به معانی نرم و شل و سست هست و Hard disk دقیقا در مقابل آن هست.
پس شما در هر حالت با مقایسه هر یک از این کلمات که در این دو عبارت hdd و ssdبکار رفته اند با آنچه در بازی ها بکار رفته اشتباه کرده اید!
در نهایت باید بگم که هارد یک کلمه فارسی شده به معنای storage در کامپیوترها! و کاربرد آن به عنوان هارد ssd کاملا برای همه مفهوم است! هر کسی بجای ssd آمد نوشت hsd می شود ازش ایراد گرفت!
-
همه مشکلاتمون توی این بازار حل شده فقط مونده شما این مورد رو بگین!!!
-
من تعجب می کنم چه طوری این تاپیک تا اینجا رسیده! وقت نکردم بخونم ولی همه این بحث ها سر اینه که ssd هارد است یا نه ؟؟
hdd ssd دو تا چیز جدا هستند و معنی هارد با درایو متفاوته؛ اینها یه چیز مسلمه و اصلا قابل بحث نیست اما بحثی که مطرحه اینه که تو فرهنگ عامیانه هاستینگ از عنوان هارد برای ssd استفاده می کنند که شاید از نظر تخصصی اشتباه باشه ولی در حقیقت نیست ! چون ما از هارد به عنوان سخت افزار ذخیره سازی یا همون درایو یاد می کنیم؛ از این اصطلاحات زیاده ! مثل میزان پهنای باند یک هاست اشتراکی یا میزان حجم ترافیک انتقال داده ماهیانه! از نظر تخصصی می دونیم اشتباهه ولی ما که نمی تونیم برای کاربرای عادی تک به تک توضیح بدیم !
خود من هم برای کاربرای عادی از اصطلاح هارد ssd استفاده می کنم تا بتونم به کاربر مفهوم برسونم؛ اگه یه وقت تو یه مقاله تخصصی به عبارت هارد SSD برخورد کردید از اون ایراد بگیرید نه اینجا که یه محیط تجاریه و ارتباط با مشتریانی که شاید تفاوت و ویندوز و سیستم عامل رو ندونند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
بطور کلی هیچگاه solid به معنای سخت بودن مراحل یک بازی نیست! و دقیقا به معنای سفت و محکم و جامد بودن است.
درسته hard به معنای سخت بودن مراحل بازی هم بکار میره! ولی در HDD به این معنی نیست! و دقیقا به معنای rigid یا همان سفت و محکم بکار رفته! اگر سن شما کفاف بده حتما فلاپی دیسک ها 5-1/4 و 3-1/2 رو خاطرتون هست! Floppy دقیقا به معانی نرم و شل و سست هست و Hard disk دقیقا در مقابل آن هست.
پس شما در هر حالت با مقایسه هر یک از این کلمات که در این دو عبارت hdd و ssdبکار رفته اند با آنچه در بازی ها بکار رفته اشتباه کرده اید!
در نهایت باید بگم که هارد یک کلمه فارسی شده به معنای storage در کامپیوترها! و کاربرد آن به عنوان هارد ssd کاملا برای همه مفهوم است! هر کسی بجای ssd آمد نوشت hsd می شود ازش ایراد گرفت!
تاپیک کلا منحرف شد.
ای بابا کلا بازی رو بیخیال شید! وقتی من میگم solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما، منظورم این نیست که درجه سختی بازی هست! اصلا ارتباطی به هم ندارند.
solid و hard هر دو دارای معنی هارد هستن (یعنی قوی - محکم - مقاوم و...) ولی نه هارد فارسی که شما میگید!
حال تاپیک یک نکته رو یاداوری میکنه که کسانی که دوست دارن حرفه ای کار کنن رعایت میکنن. کسانی هم که مرغشون یک پار داره هیچ مشکلی نداره چنین تاپیک هایی رو نادیده بگیرن.
من دوست دارم رعایت میکنم و هر چی خارج درست هست همون رو استفاده میکنم چون یک سیستم و سخت افزار خارجی هست. هروقت تونستید در ایران به صورت 100% تولید داخل تولیدش کنید اونوقت هر نام نامرتبطی باهاش دوست داشتید قرار بدید.
من دیگه به این تاپیک وارد نمیشم.
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
تاپیک کلا منحرف شد.
ای بابا کلا بازی رو بیخیال شید! وقتی من میگم solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما، منظورم این نیست که درجه سختی بازی هست! اصلا ارتباطی به هم ندارند.
solid و hard هر دو دارای معنی هارد هستن (یعنی قوی - محکم - مقاوم و...) ولی نه هارد فارسی که شما میگید!
حال تاپیک یک نکته رو یاداوری میکنه که کسانی که دوست دارن حرفه ای کار کنن رعایت میکنن. کسانی هم که مرغشون یک پار داره هیچ مشکلی نداره چنین تاپیک هایی رو نادیده بگیرن.
من دوست دارم رعایت میکنم و هر چی خارج درست هست همون رو استفاده میکنم چون یک سیستم و سخت افزار خارجی هست. هروقت تونستید در ایران به صورت 100% تولید داخل تولیدش کنید اونوقت هر نام نامرتبطی باهاش دوست داشتید قرار بدید.
من دیگه به این تاپیک وارد نمیشم.
بر گرفته از سایت شما:
فایل پیوست 29086
فایل پیوست 29087
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
یعنی شما ایرانی نیستید ؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
همچنین چون ایران هستیم، گفتن ماست سیاه است نیز مشکلی ندارد !
چرا ما ایرانیا خودمون رو نسبت به خارجیا بی فرهنگ و .... میدونیم؟؟؟ و همه رو بهتر از خودمون میدونیم ؟
خودتون تو گوگل سرچ کنید SSD hard کلی سایت پیدا میشه که عنوان مطلبشون اینه پس این اشتباه فقط در ایران نیست و در همه دنیا معنی hard برای حافظه رایج شده است
حتی همون قضیه اشتباه وزن و کیلوگرم روی محصولات خارجی هم پیدا میشه چون رایج شده و دوم اینکه افراد معمولی شاید معنی جرم و نیتوتن رو ندونن میان از کیلو گرم برای وزن استفاده میکنن !!
-
خیلی سادست
solid می تونه یک صفت برای چیزی مثل سنگ - فلز یا... اینطور موارد باشد
Hard می تونه یک صفت برای چیزی مثل سر سخت - جون سخت - دشوار ( به معنی سختی در عمل هست )
مثلا Hard work
میشه گفت Solid work?
ولی میشه گفت strong solid (یا solid strong)
یکی به صورت جسم در نظر گرفته شده و دیگری از نظر عمل این صفت و گرفته
-
شیوا هاست شما از پهنای باند نامحدود در سایتتون استفاده کردید که اشتباهه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
شیوا هاست شما از پهنای باند نامحدود در سایتتون استفاده کردید که اشتباهه !
ممنون، ما از هارد ssd هم شاید استفاده کنیم چون مشکلی نمی بینیم. برید به bluehost و 1and1 و hostgator و... هم ایراد بگیرید.
- - - Updated - - -
این صفحه را ببینید:
http://www.1and1.com/server-dedicated-tariff
در ستون hard disk space آپشن ssd را هم نوشته اند! کافیه به صفحه configure یکی شون برید:
http://www.1and1.com/server-configur...w=Order-Tariff
خب در قسمت Hard drive چه می بینید؟ SSD Hard Drive
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
عزیزم استفاده از این واژه غلط هست
ولی باید به کاربرد جهت درک بهتر سرویس دریافتی از طرف کاربر
شما به کاربر بگید هارد ندارید ولی 50 گیگ فضا دارید
خودتون و بزارید جای مشتری
خیلی فکرهای می کنه چون در این مورد تحقیق نکرده
مثلا: تصور میکنه یک فضای بی کیفیت اشتراکی گرفته! این چه سروری هست که یک هارد نداره و....
اینجور فکر
ولی به صورت عموم اولین چیزی که در بحث ذخیره سازی اطلاعات به ذهن هر کسی می رسه: هارد
مهم نیست سیلند داره یا نه - میکانیکی هست یا الکترونیکی - هرجایی که مستقیم به سرور ها سیستم شما متصل بشود و پایدا دائمی باشه برای کار شما
به صورت عمومی در سر تا سر دنیا هار خونده میشه
تمام دینا این موضوع هست و چیز خیلی مهمی نیست
موفق باشید
- - - Updated - - -
این و اضاف کنم که
اگر بخواید علمی و فنی به برده شود غلط هست
ولی در عموم مشکل نداره
حالا شما بررسی کنید درخواست کننده سرویس فردی فنی هست یا خیر
اگر فنی باشه شاید حتی بهتون تذکر هم بده
اگر فردی عادی باشه بخاطر توضیحات مختصر و زیبای شما تشکر هم می کنه
پس شرایط و فرد درخواست کننده باید عاملی در تصمیم گیری باشه باشه
که SSD هارد باشه یا یک فضای ذخیره سازی....
-
وارد این تایپیک که میشم احساس میکنم وارد مهد کودک شدم !
واقعا از این بحث بچه گانه که هیچ هدفی هم نداره چه نتیجه ای قراره بگیرید ؟ اینکه مدام با هم سر موضوعات مسخره بحث میکنید ، احساس نمیکنید که شخصیت خودتون رو مورد هدف قرار دادید ؟ :-|
اون وقت اسم خودتون هم میذارید مدیر سرور و متخصص ؟ یک مشتری این تایپیک رو ببینه چه فکری پیش خودش میکنه ؟
خجالت آورده واقعا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیزم استفاده از این واژه غلط هست
ولی باید به کاربرد جهت درک بهتر سرویس دریافتی از طرف کاربر
شما به کاربر بگید هارد ندارید ولی 50 گیگ فضا دارید
خودتون و بزارید جای مشتری
خیلی فکرهای می کنه چون در این مورد تحقیق نکرده
مثلا: تصور میکنه یک فضای بی کیفیت اشتراکی گرفته! این چه سروری هست که یک هارد نداره و....
اینجور فکر
ولی به صورت عموم اولین چیزی که در بحث ذخیره سازی اطلاعات به ذهن هر کسی می رسه: هارد
مهم نیست سیلند داره یا نه - میکانیکی هست یا الکترونیکی - هرجایی که مستقیم به سرور ها سیستم شما متصل بشود و پایدا دائمی باشه برای کار شما
به صورت عمومی در سر تا سر دنیا هار خونده میشه
تمام دینا این موضوع هست و چیز خیلی مهمی نیست
موفق باشید
چاکرتم! حرف من هم همینه که همه متخصصین دنیا هم هارد ssd رو استفاده می کنن! استارتر تاپیک زده و همه رو به چالش کشیده! و من این مثال رو از یک سایت بسیار معتبر آوردم که دیگه متخصصین هموطن خودش را مسخره نکنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
چاکرتم! حرف من هم همینه که همه متخصصین دنیا هم هارد ssd رو استفاده می کنن! استارتر تاپیک زده و همه رو به چالش کشیده! و من این مثال رو از یک سایت بسیار معتبر آوردم که دیگه متخصصین هموطن خودش را مسخره نکنه!
زنده باشید
این مورد هم ارسال شد:
این و اضاف کنم که
اگر بخواید علمی و فنی به برده شود غلط هست
ولی در عموم مشکل نداره
حالا شما بررسی کنید درخواست کننده سرویس فردی فنی هست یا خیر
اگر فنی باشه شاید حتی بهتون تذکر هم بده
اگر فردی عادی باشه بخاطر توضیحات مختصر و زیبای شما تشکر هم می کنه
پس شرایط و فرد درخواست کننده باید عاملی در تصمیم گیری باشه باشه
که ssd هارد باشه یا یک فضای ذخیره سازی....
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
واقعا از این بحث بچه گانه که هیچ هدفی هم نداره چه نتیجه ای قراره بگیرید ؟ اینکه مدام با هم سر موضوعات مسخره بحث میکنید ، احساس نمیکنید که شخصیت خودتون رو مورد هدف قرار دادید ؟ :-|
اون وقت اسم خودتون هم میذارید مدیر سرور و متخصص ؟ یک مشتری این تایپیک رو ببینه چه فکری پیش خودش میکنه ؟
خجالت آورده واقعا ...
این بحث فنی نیست قربان
دقت بفرمایید
مطرح شدنش اصلا اشکالی نداره از نظر بنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
خجالت آورده واقعا ...
دقیقا بحث همینه که ما به عنوان یک فروشنده نباید اطلاعات خودمون رو به رخ مشتری بکشیم! به مشتری مشخصات سرور رو طوری بدیم که آخرش بپرسه پس هاردش چه!؟ و ما با غرور براش در مورد SSD توضیح بدیم که جایگزینه همان هارد هست و اله بله... ! و در آخر هم همکارانمون رو بکوبیم که بیسواد ها همه به ssd میگن hard ! بیا از ما بخر چون ما ssd رو بلدیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خب دقیقا شما به حرفم رسیدید
نقل قول:
چرا ما ایرانیا خودمون رو نسبت به خارجیا بی فرهنگ و .... میدونیم؟؟؟ و همه رو بهتر از خودمون میدونیم ؟
خودتون تو گوگل سرچ کنید SSD hard کلی سایت پیدا میشه که عنوان مطلبشون اینه پس این اشتباه فقط در ایران نیست و در همه دنیا معنی hard برای حافظه رایج شده است
حتی همون قضیه اشتباه وزن و کیلوگرم روی محصولات خارجی هم پیدا میشه چون رایج شده و دوم اینکه افراد معمولی شاید معنی جرم و نیتوتن رو ندونن میان از کیلو گرم برای وزن استفاده میکنن !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
خب دقیقا شما به حرفم رسیدید
بله البته من ار ابتدای این تاپیک هم مخالف استارتر بودم... استفاده از واژه هارد را برای ssd نامناسب نمی دانم.