نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: تذکر: Ssd هارد نیست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن poriya_hashie آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

پیش فرض پاسخ : تذکر: Ssd هارد نیست

موضوع: تذکر: Ssd هارد نیست

واقعا تجب میکنم به جای موضوعات خیلی خوبی که به هاستینگ کمک میکنه همچین بحث های بی موردی رو میبینم

اول اینکه ما کلا چیزی به اسم هارد نداریم
    Hard که میشه سخت پس معنی خاصی نداره

و الان هم حافظه های ssd جای hdd گرفته

کلمه هارد کلا جا افتاده مشکلی هم نداره اینکه دوستان اینجا ازش استفاده کنن

خیلی ها هم به فلاسک میگن فلاکس چون جا افتاده دلیل بر بی سوادی یا نادانی یا چیزی از اینها نیست از این کلمات همه جای دنیا هست

به نظرم استارتر عزیز جای این نگرانی ها روی چیز های اصلی و اساسی تمرکز کنن به نتیجه های بهتری توی هاستینگ میرسن

چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.

2. تعداد تشکر ها ازporiya_hashie به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط poriya_hashie نمایش پست ها
    کلمه هارد کلا جا افتاده مشکلی هم نداره اینکه دوستان اینجا ازش استفاده کنن

خیلی ها هم به فلاسک میگن فلاکس چون جا افتاده دلیل بر بی سوادی یا نادانی یا چیزی از اینها نیست از این کلمات همه جای دنیا هست

به نظرم استارتر عزیز جای این نگرانی ها روی چیز های اصلی و اساسی تمرکز کنن به نتیجه های بهتری توی هاستینگ میرسن

آفرین، منم همین رو میگم، من همیشه گفتم فلاکس کلمه محاوره ای و فارسی است و فلاسک کلمه صحیح انگلیسی! بالاتر هم گفتم هارد در فارسی معنای حافظه پیدا کرده و به معنای hdd بکار نمیره! از نظر من ssd یک هارد است ولی hdd یا hard نیست!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    دوست عزیز دقت کنید، این مورد رو نوشته هارد نه اینکه منظورش هارد مورد بحث تاپیک باشه.
    این هارد یعنی (سخت، مقاوم) مثل بازی های رایانه ای که درجه سختی بازی رو انتخاب می کنید: (راحت - نرمال - سخت - خیلی سخت و ...)

یعنی شما میگی Solid هم معنی سختی در بازی کامپیوتری هست؟ متاسفم براتون!

4. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    یعنی شما میگی Solid هم معنی سختی در بازی کامپیوتری هست؟ متاسفم براتون!
    نخیر این رو نمیگم، منظورم رو نگرفتید. انگلیسی این نیست که به صورت تک کلمه ای برید سر وقت گوکل و بزنید براتون ترنسلیت کنه و از روی اون محاسبات کنید و خودتون رو استاد انگلیسی بدونید. برخی معانی solid رو در بالا براتون نوشتم. solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما.
    اونوقت چند صد کلمه اضافی که هم معنی هستن رو برای شوخی بوجود آوردن؟ و چون هم معنی هستن پس همه یکی هستن؟ لغات انگلیسی در هر جمله ای ممکنه معانی مختلف و نیز منفی داشته باشه/ که اینجا هم ما با تک لغت solid روبرو نیستیم (solid state drive)
    بحث من هم سر موضوع تاپیک نیست که فوری شمشیر میکشید ... نیاز باشه من خودم جومونگ رو درس میدم ... به درک که کی چه کلمات و جملاتی مینویسه ... من زمانم رو با ایرانی ها روی این موارد هدر نمیدم. هر کی هر چی دوست داره بنویسه. من بیشتر متاسفم برای شما!
    ..::| بیش از یک دهه |::..

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نخیر این رو نمیگم، منظورم رو نگرفتید. انگلیسی این نیست که به صورت تک کلمه ای برید سر وقت گوکل و بزنید براتون ترنسلیت کنه و از روی اون محاسبات کنید و خودتون رو استاد انگلیسی بدونید. برخی معانی solid رو در بالا براتون نوشتم. solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما.
    اونوقت چند صد کلمه اضافی که هم معنی هستن رو برای شوخی بوجود آوردن؟ و چون هم معنی هستن پس همه یکی هستن؟ لغات انگلیسی در هر جمله ای ممکنه معانی مختلف و نیز منفی داشته باشه/ که اینجا هم ما با تک لغت solid روبرو نیستیم (solid state drive)
    بحث من هم سر موضوع تاپیک نیست که فوری شمشیر میکشید ... نیاز باشه من خودم جومونگ رو درس میدم ... به درک که کی چه کلمات و جملاتی مینویسه ... من زمانم رو با ایرانی ها روی این موارد هدر نمیدم. هر کی هر چی دوست داره بنویسه. من بیشتر متاسفم برای شما!
    بطور کلی هیچگاه solid به معنای سخت بودن مراحل یک بازی نیست! و دقیقا به معنای سفت و محکم و جامد بودن است.

درسته hard به معنای سخت بودن مراحل بازی هم بکار میره! ولی در HDD به این معنی نیست! و دقیقا به معنای rigid یا همان سفت و محکم بکار رفته! اگر سن شما کفاف بده حتما فلاپی دیسک ها 5-1/4 و 3-1/2 رو خاطرتون هست! Floppy دقیقا به معانی نرم و شل و سست هست و Hard disk دقیقا در مقابل آن هست.

پس شما در هر حالت با مقایسه هر یک از این کلمات که در این دو عبارت hdd و ssdبکار رفته اند با آنچه در بازی ها بکار رفته اشتباه کرده اید!

در نهایت باید بگم که هارد یک کلمه فارسی شده به معنای storage در کامپیوترها! و کاربرد آن به عنوان هارد ssd کاملا برای همه مفهوم است! هر کسی بجای ssd آمد نوشت hsd می شود ازش ایراد گرفت!

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    بطور کلی هیچگاه solid به معنای سخت بودن مراحل یک بازی نیست! و دقیقا به معنای سفت و محکم و جامد بودن است.

درسته hard به معنای سخت بودن مراحل بازی هم بکار میره! ولی در HDD به این معنی نیست! و دقیقا به معنای rigid یا همان سفت و محکم بکار رفته! اگر سن شما کفاف بده حتما فلاپی دیسک ها 5-1/4 و 3-1/2 رو خاطرتون هست! Floppy دقیقا به معانی نرم و شل و سست هست و Hard disk دقیقا در مقابل آن هست.

پس شما در هر حالت با مقایسه هر یک از این کلمات که در این دو عبارت hdd و ssdبکار رفته اند با آنچه در بازی ها بکار رفته اشتباه کرده اید!

در نهایت باید بگم که هارد یک کلمه فارسی شده به معنای storage در کامپیوترها! و کاربرد آن به عنوان هارد ssd کاملا برای همه مفهوم است! هر کسی بجای ssd آمد نوشت hsd می شود ازش ایراد گرفت!
    تاپیک کلا منحرف شد.
    ای بابا کلا بازی رو بیخیال شید! وقتی من میگم solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما، منظورم این نیست که درجه سختی بازی هست! اصلا ارتباطی به هم ندارند.
    solid و hard هر دو دارای معنی هارد هستن (یعنی قوی - محکم - مقاوم و...) ولی نه هارد فارسی که شما میگید!
    حال تاپیک یک نکته رو یاداوری میکنه که کسانی که دوست دارن حرفه ای کار کنن رعایت میکنن. کسانی هم که مرغشون یک پار داره هیچ مشکلی نداره چنین تاپیک هایی رو نادیده بگیرن.
    من دوست دارم رعایت میکنم و هر چی خارج درست هست همون رو استفاده میکنم چون یک سیستم و سخت افزار خارجی هست. هروقت تونستید در ایران به صورت 100% تولید داخل تولیدش کنید اونوقت هر نام نامرتبطی باهاش دوست داشتید قرار بدید.
    من دیگه به این تاپیک وارد نمیشم.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

8. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

تاپیک کلا منحرف شد.
    ای بابا کلا بازی رو بیخیال شید! وقتی من میگم solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما، منظورم این نیست که درجه سختی بازی هست! اصلا ارتباطی به هم ندارند.
    solid و hard هر دو دارای معنی هارد هستن (یعنی قوی - محکم - مقاوم و...) ولی نه هارد فارسی که شما میگید!
    حال تاپیک یک نکته رو یاداوری میکنه که کسانی که دوست دارن حرفه ای کار کنن رعایت میکنن. کسانی هم که مرغشون یک پار داره هیچ مشکلی نداره چنین تاپیک هایی رو نادیده بگیرن.
    من دوست دارم رعایت میکنم و هر چی خارج درست هست همون رو استفاده میکنم چون یک سیستم و سخت افزار خارجی هست. هروقت تونستید در ایران به صورت 100% تولید داخل تولیدش کنید اونوقت هر نام نامرتبطی باهاش دوست داشتید قرار بدید.
    من دیگه به این تاپیک وارد نمیشم.
    بر گرفته از سایت شما:

Capture23.JPG

Capture33.JPG
    ویرایش توسط shivahost : December 4th, 2015 در ساعت 16:20

10. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو انجمن p30nama آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    379
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    178 پست

یعنی شما ایرانی نیستید ؟؟؟

- - - Updated - - -

همچنین چون ایران هستیم، گفتن ماست سیاه است نیز مشکلی ندارد !
    چرا ما ایرانیا خودمون رو نسبت به خارجیا بی فرهنگ و .... میدونیم؟؟؟ و همه رو بهتر از خودمون میدونیم ؟

خودتون تو گوگل سرچ کنید SSD hard کلی سایت پیدا میشه که عنوان مطلبشون اینه پس این اشتباه فقط در ایران نیست و در همه دنیا معنی hard برای حافظه رایج شده است

حتی همون قضیه اشتباه وزن و کیلوگرم روی محصولات خارجی هم پیدا میشه چون رایج شده و دوم اینکه افراد معمولی شاید معنی جرم و نیتوتن رو ندونن میان از کیلو گرم برای وزن استفاده میکنن !!
    Rapident
    tm.alian67 [at] gmail [dot] com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)