-
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام
خسته نباشید
دو تا سرور از هلند نیاز داشتم .
چطوری باید سفارش بدم و تعرفه چطوره؟؟
-
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
خسته نباشید
دو تا سرور از هلند نیاز داشتم .
چطوری باید سفارش بدم و تعرفه چطوره؟؟
سلام
از این قسمت میتونید سفارش بدید
سبد خرید - دوریس وب - داده پردازان اینترنت دوریس
تعرفه ها مثل فرانسه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دیتاسنتر کدومه؟
رم اضافی هنوز هم هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TeenArcher
دیتاسنتر کدومه؟
رم اضافی هنوز هم هست؟
همان او وی اچ هست
بله هنوز پابرجاست
-
سلام آقا من راجبه این سی پی یوش متوجه نشدم چی فرمودین سرویس Plan 2 رو بخوام بگیرم سی پی یوش چنده ؟ بعد این پلان رو واسه هاست دانلود می خوام میشه واسه اینکار ازش استفاده کرد ؟! راجبه قیمتشم یه توضیح بدید ثابته یا نه ؟! اگه نه از ماه بعد چقده ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmalek72
سلام آقا من راجبه این سی پی یوش متوجه نشدم چی فرمودین سرویس Plan 2 رو بخوام بگیرم سی پی یوش چنده ؟ بعد این پلان رو واسه هاست دانلود می خوام میشه واسه اینکار ازش استفاده کرد ؟! راجبه قیمتشم یه توضیح بدید ثابته یا نه ؟! اگه نه از ماه بعد چقده ؟!
سلام
۲هسته سی پی یو در اختیار شما میزاریم
مشکلی نداره خیلی از مشتریان ما برای همینکار از سرور استفاده میکنند
قیمتش ثابت هست دوست عزیز
-
سرور ها ماله کدوم کشوره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ins2012
سرور ها ماله کدوم کشوره ؟
از هلند و فرانسه موجود داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
۲هسته سی پی یو در اختیار شما میزاریم
مشکلی نداره خیلی از مشتریان ما برای همینکار از سرور استفاده میکنند
قیمتش ثابت هست دوست عزیز
چند مگاهرتز ؟!
-
درود
با عذرخواهی از جناب نظری
وقتی حرف از هسته میاد اشتراکی هست و با توجه به سرورشون تا 6 7 گیگاهرتز می تونید پردازش موقت داشته باشید
پردازش دایم بخواید بین 1 گیگاهرتز تا 2 گیگاهزتر بهتون می دن
البته اگه درست گفته باشم
-
سلام
با توجه به اینکه سرور از ovh کانادا هستش احتمالاً فایروال سخت افزاری داره درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
با عذرخواهی از جناب نظری
وقتی حرف از هسته میاد اشتراکی هست و با توجه به سرورشون تا 6 7 گیگاهرتز می تونید پردازش موقت داشته باشید
پردازش دایم بخواید بین 1 گیگاهرتز تا 2 گیگاهزتر بهتون می دن
البته اگه درست گفته باشم
ممنون
بله همینطور هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
با توجه به اینکه سرور از ovh کانادا هستش احتمالاً فایروال سخت افزاری داره درسته؟
سلام
سرور از دیتاسنتر او وی اج فرانسه هست و دارای فایروال سخت افزاری اشتراکی از سمت دیتاسنتر میباشد .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
سلام رم 4 هنوز موجوده؟
سلام
همچنان موجود هست و میتونید سفارش بدید.
-
من می خوام یه سرور رم دو گیگ بگیرم
چقدر طول میشه شما سرور رو بهم تحویل بدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mazandweb
من می خوام یه سرور رم دو گیگ بگیرم
چقدر طول میشه شما سرور رو بهم تحویل بدین ؟
سلام درود
فردا تا ظهر میتونم بهتون برسونم ایپی تمام کردیم منتظر ایپی جدیدهستیم
-
آیپی های جدید نیومده هنوز ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30club
آیپی های جدید نیومده هنوز ؟
سلام
چرا به دستمون رسیده و درحال اماده سازی سفارش ها هستیم
-
از هلند آی-پی برای پینگ لطف میکنید؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hosseinam
از هلند آی-پی برای پینگ لطف میکنید؟
ممنون
سلام فرانسه و هلند روی یک سرور هستند و فقط ایپی ها متفاوت هست
37.187.157.172
خدمت شما
- - - Updated - - -
۸ عدد سفارش از هلند تحویل داده شد
دوستان تخفیف های ویژه ای برای سفارش هلی بلند مدت چند ماهه داریم ( رم و هارد اضافه )
با بخش فروش در تماس باشید.
-
سلام خسته نباشید
ببخشید رم 2 موجود هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza0037
سلام خسته نباشید
ببخشید رم 2 موجود هست؟
سلام و درود
موجود دارم ولی تحویل برای فردا هست .
-
سلام استاد اگه رم 4 گیگابایت بخوام چقدر طول میکشه تهویلم داده بشه؟
3 ماهه پرداخت میکنم تخفیف داره ؟
سلام
دوست عزیز شما اول تاریخ سیستم خود را درست کنید که نزنه برای چندماهه پیش هستش که به اشتباه سرور رو نبندید و حذف کنید.
بعدش هم میگیم تاریختون غلط بوده گردن نمیگیرید و میگید تمدید کنید تا سرور را پاک میکنم.
بخاطر رعایت حق مشتری میگم وگرنه 500هزارتومن هم پولی نیست الان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesam92
سلام
دوست عزیز شما اول تاریخ سیستم خود را درست کنید که نزنه برای چندماهه پیش هستش که به اشتباه سرور رو نبندید و حذف کنید.
بعدش هم میگیم تاریختون غلط بوده گردن نمیگیرید و میگید تمدید کنید تا سرور را پاک میکنم.
بخاطر رعایت حق مشتری میگم وگرنه 500هزارتومن هم پولی نیست الان
سلام
تاریخ سایت اشتباه هست ولی ۵روز قبل سررسید براتون ایمیل میاد ( تاریخ پنل کاربری اشتباه هست ! تاریخ پنل مدیریت که توسط ما دیده میشه مشکلی نداره :-) )
توی ایمیل تاریخ ها به درستی نوشته شده! ( سرور شما بدلیل بدهی مسدود شده نه اشتباه از سمت ما )
سرویستون سرجمع ۳۰ هزارتومان بیشتر نبوده نمیدونم ۵۰۰ هزارتومان رو از کجا اوردید!!!!!!!!
مشکلات مالی شما برای عدم پرداخت فاکتور به ما مربوط نمیشه!
سرورتون فردا بدلیل عدم پرداخت حذف میشه
پست شماهم گزارش شد .
و ممنون میشم با مدارک حرف بزنید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
سلام استاد اگه رم 4 گیگابایت بخوام چقدر طول میکشه تهویلم داده بشه؟
3 ماهه پرداخت میکنم تخفیف داره ؟
امروز بهتون تحویل میدم
بله تخفیف داره تیکت کنید همکارم بهتون تخفیفات رو اعلام میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahand_br
salam doste aziz ma az shoma alan ye server 4gb gerftam
iis ham nasb kardid 2 roz ok bood alan gate be poshtibaniam migam mige 1h die doros mishe vali hanno nashod
یکی از سرور هامون به مشکل خرده
ااز ئشتیبانی پیگیر باشید اینجا پشتیبانی نیست!
-
کی درست میشه یک ساعت شده 10 ساعت
پشتیبانی جواب نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
کی درست میشه یک ساعت شده 10 ساعت
پشتیبانی جواب نمیده
دوست عزیز ماهم مثل شما منتظریم درست بشه!
روی پرداخت تمدید سرور ما ایراد گرفت و پرداختمون رو برگشت داد
مجدد پرداخت کردیم منتظریم تایید کنند و سرور را فعال کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دوست عزیز ماهم مثل شما منتظریم درست بشه!
روی پرداخت تمدید سرور ما ایراد گرفت و پرداختمون رو برگشت داد
مجدد پرداخت کردیم منتظریم تایید کنند و سرور را فعال کنند
این قابل پذیرش از طرف ما نیست دوست گرامی و نمی توانید توجیه کنید
شما باید بیشتر به این مسائل اهمیت دهید و نگذارید چنین مشکلاتی پیش بیاد. ما با کوچکترین قطعی تمامی اعتبار و اندوخته مان را از دست می دهیم
امیدوارم هر چه سریعتر سرور ها فعال شوند و دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
این قابل پذیرش از طرف ما نیست دوست گرامی و نمی توانید توجیه کنید
شما باید بیشتر به این مسائل اهمیت دهید و نگذارید چنین مشکلاتی پیش بیاد. ما با کوچکترین قطعی تمامی اعتبار و اندوخته مان را از دست می دهیم
امیدوارم هر چه سریعتر سرور ها فعال شوند و دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم
دوست عزیز
این مشکلات ضرری که به ما میزنه خیلی فراتر از ضرری هست که به شما وارد میشه چون باید به مشترکین خسارت بدیم و ازاعتبارمون کاسته میشه!
تمدید سرور ما در واقع امروز بوده که او و ی اچ سرور را دیروز خاموش کرده و از پنل ما حذف کرده
ما لینک فاکتور را داشتیم و پرداختش رو دوبار انجام دادیم ( بار اول پیپال بک داد و مجدد پرداخت شد )
الان هم منتظریم مکه او وی اچ پاسخ بده! ایمیل و تماس هم داشتیم مثل شما منتظریم
بعد از رفع مشکل خساراتی هم در نظر گرفته شده به چند صورت که از طریق سایت به کاربران اطلاع خواهیم داد.
-
سلام لطفا
میشه بگید تاریخ وصل شدن سرور هارو
-
-
سلام
۳۰ تا یوزر روی این سرورمون بوده که به مشکل خرده
ایمیل برای این ۳۰ تا یوزر عزیز ارسال کردیم لطفا به ایمیل مراجعه کنید
با تشکر
-----------------------------
دوستانی هم که دیروز و امروز سفارش داده اند تا فردا سفارش ها تحویل میدیم
پوزش میطلبیم مشکلات غیر منتظره ای پیش امد.
-
سلام - واقعا مشکل غیر منتظره ای بود - ممنون بابت پیگیریتون من سرور جدید تحویل گرفتم + ۴روز تایم اضافه کردن و ۴۰ درصرد روی ماه بعدی به من تخفیف دادند - تشکر از تیم شما
-
من هنوز تحویل نگرفتم به چه صورت سرور مجازی جدید برامون ارسال میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
من هنوز تحویل نگرفتم به چه صورت سرور مجازی جدید برامون ارسال میشه؟
تیکت ارسال کنید براتون اوکی میکنم
فقط چون حجم تیکت ها بالا هست ممکنه کمی طولانی بشه تایم پاسخ دادن
و یک ایمیل هم براتون ارسال شده
-
ما تيكت زديم هنوز تحويل نداديد كلا شما فقط وي پي اس رو بايد ايجاد كنيد فكر نكنم كمتر از 1 دقيقه زمان بره چون نصب و ساير كار با خودمون هست 24 ساعته ما منتظريم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
تمدید سرور ما در واقع امروز بوده که او و ی اچ سرور را دیروز خاموش کرده و از پنل ما حذف کرده
ما لینک فاکتور را داشتیم و پرداختش رو دوبار انجام دادیم ( بار اول پیپال بک داد و مجدد پرداخت شد )
یک سوال به عنوان همکار از شما میپرسم :
مگر شما نباید چند روز قبل از تمدید سرور فاکتور هارا پرداخت می کردید ؟ دلیل اینکه روز تمدید پرداخت کرده اید چی بوده است؟! شما به عنوان یک شرکت معتبر باید سرور ها را قبل از سررسید پرداخت نمایید تا در دیتاسنتر به عنوان یک customer خوش حساب باشید.
طی شناختی که از دیتاسنتر OVH داشته ام این دیتاسنتر سرور هارو تا حتی 1 هفته بعد از تاریخ آخرین صورت حساب از پنل شخص مورد نظر حذف نمی کند و فاکتور ها در دسترس می باشند و حدود 24 ساعت بعد از تاریخ سر رسید سرور مورد نظر خاموش میگردد و هرگز از پنل حذف نخواهد شد.
همچنین در این پست شما ذکر کرده اید که سرور دیروز خاموش شده است! دلیل اصلی خاموش شدن مطمئن باشید پرداخت نکردن شما نبوده است و دلیل چیز دیگری بوده است.
امیدوارم به فکر شفاف سازی بیشتر باشید.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
یک سوال به عنوان همکار از شما میپرسم :
مگر شما نباید چند روز قبل از تمدید سرور فاکتور هارا پرداخت می کردید ؟ دلیل اینکه روز تمدید پرداخت کرده اید چی بوده است؟! شما به عنوان یک شرکت معتبر باید سرور ها را قبل از سررسید پرداخت نمایید تا در دیتاسنتر به عنوان یک customer خوش حساب باشید.
طی شناختی که از دیتاسنتر OVH داشته ام این دیتاسنتر سرور هارو تا حتی 1 هفته بعد از تاریخ آخرین صورت حساب از پنل شخص مورد نظر حذف نمی کند و فاکتور ها در دسترس می باشند و حدود 24 ساعت بعد از تاریخ سر رسید سرور مورد نظر خاموش میگردد و هرگز از پنل حذف نخواهد شد.
همچنین در این پست شما ذکر کرده اید که سرور دیروز خاموش شده است! دلیل اصلی خاموش شدن مطمئن باشید پرداخت نکردن شما نبوده است و دلیل چیز دیگری بوده است.
امیدوارم به فکر شفاف سازی بیشتر باشید.
یا حق
سلام
دوست عزیز ما هزینه سرور را ۱روز قبل سررسید اماده کرده بودیم ! مثلا روز ۱۰ میلادی سرور اعتبار داشته ما همان روز بری پرداخت هزینه اوکی کرده بودیم
صبح همان روز ایمیل اومد که سرورتون داره اکسپایر میشه و پرداخت کنید
من فاکتور تمدید رو ایجاد کردم و داشتم کارهای پرداخت رو انجام میدادم که سرور کلا از پنل من حذف شد ! ( من هم میدونم یک هفته وقت میده معمولاا ولی جالب اینجاست که حتی ۱ساعت هم وقت نداد! )
این متن ایمیل هست که براتون گذاشتم و خودم مشخص کرزدم براتون جای مهمش رو :
http://up.vbiran.ir/uploads/11466140...328231_OVH.jpg
این هم عکس پنل که نشان میده سرور حذف شده!
http://up.vbiran.ir/uploads/11616140...77934_ovh2.jpg
این هم عکس رسید پرداخت مارو تایید کرده
http://up.vbiran.ir/uploads/16549140...42328_ovh3.jpg ( این رو هم دقت کنید که رسید پرداخت معمولاا ۵-۶ ساعت بعدش میاد که تایید شده )
عکس هارو خودم های لایت کردم اگر فکر میکنید ساختگی هست بگید از جیمیل مستقیم عکس بدم
لطفا اتیش بیار معرکه نباشید به اندازه کافی مشکل هست که باید رفع کنم اینجا جنجال راه نندازید
سوالی دارید که فکر میکنید باز هم مشکل چیز دیگری هست از یاهو بامن درتماس باشید.
-
سلام ... این مشکل جدید از جانب خود دیتاسنتر OVH هست ک بعضی پرداخت ها رو برگشت میزنه ،
علت رو من ساپورت dc پرسیدم ک گفتن نباید فاکتور اکانت های مختلف با یک ایمیل پی پال واریز شود و فقط باید از اکانت پی پال صاحب پنل پرداخت گردد.
امیدوارم مشکل شما هر چی زودتر حل شه ...
با تشکر ...