پاسخ : [هتزنر] اتتقال رایگان یک عدد سرور eq6 به پنل شما
نقل قول:
ممنون از جناب خسروی هزینه واریز شد
دوستان پرونده سرور eq6 ما بسته شد و فعلا سرور خالی موجود نداریم.
نقل قول:
دوست عزیز شما که تجربه دارید؛ دو سرور از hetzner سفارش دادیم سپس مدارک را ارسال کردیم تحویل چقدر طول می کشد؟ ( eq8 و eq6 )
بستگی به خیلی موارد داره. بهتره با خود دیتاسنتر در ارتباط باشین. من تجریه ام از 2 روز تا 12 روز رو نشون میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
ما یه دفعه خرید داشتیم واسه 77 پُشتمون بَس بود!
زمان تحویل هم 3 تا 5 روز کاری
موفق باشید
ممنونم مصطفی جان !
برای چه "واسه 77 پُشتمون بَس بود!" ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mbjhosting
ممنونم مصطفی جان !
برای چه "واسه 77 پُشتمون بَس بود!" ؟
از همه نظر! خیلی ما رو اذیت کردند! یه سرو eq10 داشتیم ازشون... چه لحاظ ساپورت چه از لحاظ قیمت.
نقل قول:
از همه نظر! خیلی ما رو اذیت کردند! یه سرو eq10 داشتیم ازشون... چه لحاظ ساپورت چه از لحاظ قیمت.
من یکی از قدیمی ترین یوزرهای هتزنر هستم. برام سواله که شما چه مشکلی داشتین با این دیتاسنتر ؟
مشکل نتورک یا ابیوس یا سخت افزار سرور ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
من یکی از قدیمی ترین یوزرهای هتزنر هستم. برام سواله که شما چه مشکلی داشتین با این دیتاسنتر ؟
مشکل نتورک یا ابیوس یا سخت افزار سرور ؟
عرض کردم مشکل پشتیبانی. تیم پشتیبانیش اصلا مناسب کار ما نبود. تیکت میزدید حداقل بین 3 تا 12 ساعت طول میکشید جواب بدن. بعضی وقتها هم 24 ساعت.
برای اضافه کردن یک کارت شبکه سه یا چهار روز ما رو الاف کردن که ما کلی اذیت شدیم. ساپورت دیتاسنتر برای ما به معنی این میباشد که وقتی تیکت میزنیم حداکثر 15 دقیقه بعد جواب بدن(جواب ندن که مثلا مشکل حل شد حداقل بگن دردست پیگیری هست یا اطلاعات بیشتر بخوان)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
من تجریه ام از 2 روز تا 12 روز رو نشون میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
عرض کردم مشکل پشتیبانی. تیم پشتیبانیش اصلا مناسب کار ما نبود. تیکت میزدید حداقل بین 3 تا 12 ساعت طول میکشید جواب بدن. بعضی وقتها هم 24 ساعت.
برای اضافه کردن یک کارت شبکه سه یا چهار روز ما رو الاف کردن که ما کلی اذیت شدیم. ساپورت دیتاسنتر برای ما به معنی این میباشد که وقتی تیکت میزنیم حداکثر 15 دقیقه بعد جواب بدن(جواب ندن که مثلا مشکل حل شد حداقل بگن دردست پیگیری هست یا اطلاعات بیشتر بخوان)
موفق باشید
درخواست کنسلی قبول می کنن؟:d:d
عجب سرعت عملی!
چقدر هتزنر مشتاق داشته و خبر نداشتیم :-)
باز هم از این تاپیکها بزنید ;-)
1 فایل پیوست
نقل قول:
درخواست کنسلی قبول می کنن؟
نترس ! این قدرام که این دوستمون میگن بد نیستن. یک نگاه به این عکس بکن شما ببین این ساپورت خوبه به نظر شما یا نه
فایل پیوست 3162
من را هم خیلی اذیت کردند 1 سال پیش یه سور داشتم سرور خراب شد 2 روز قطع بود و این ها هم جواب نمی دادند آخر سر زدند sql ها را پاک کردن گفتند توش ویروس بوده تقریبا بیچارم کردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MbjHosting
دوست عزیز شما که تجربه دارید؛ دو سرور از Hetzner سفارش دادیم سپس مدارک را ارسال کردیم تحویل چقدر طول می کشد؟ ( EQ8 و EQ6 )
سلام
به ما کمتر از 24 ساعت تحویل دادند
از نظر ساپورتم تا الان خیلی خوب بوده (از خیلی جاها که باهاش کار کردم بهتر بوده)